Δίνει πόνο η Αυλωνίτου
Δίνει πόνο η Αυλωνίτου
http://www.thetoc.gr/politiki/article/p ... eei-ppries
Πρωτοφανής ατάκα Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Μητσοτάκης λέει π@π@ριές
Πρωτοφανής ατάκα Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Μητσοτάκης λέει π@π@ριές
Re: Δίνει πόνο η Αυλωνίτου
oύτε χτες το γιόρτασε, που ήταν παγκόσμια μέρα οργασμού
#naieimaimisogunis
#naieimaimisogunis
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει κανείς να είναι ο πιο αχρείος άνθρωπος στο δωμάτιο έχοντας δίπλα του τον Μάκη τον Γιακουμάτο...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Πσσ ιστορική δήλωση ε; Μαζί με το "μη ρωτάτε τι μπορεί η χώρα σας να κάνει για εσάς..." ή το "η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς". Οι συριζαίοι γενικά από μακριά κάνουν μπαμ ως τέρατα εξυπνάδας και ευστροφίας.
Από την ελληνική Βουλή έχουν περάσει πολλές γυναίκες βουλευτές. Η μόνη που πραγματικά άξιζε το να είναι εκεί είναι η Αλέκα Παπαρήγα.
Ακούγεται μισογύνικο το σχόλιο; Στα λιόκια μου, την αλήθεια θεωρώ πως λέω.
Η Αυλωνίτου είναι ένα σούργελο αλλά αν κάποιος περίμενε αυτό το video για να το διαπιστώσει, τότε μπορεί να θεωρηθεί και χαζός.
Η Αυλωνίτου είναι ένα σούργελο αλλά αν κάποιος περίμενε αυτό το video για να το διαπιστώσει, τότε μπορεί να θεωρηθεί και χαζός.
Δες το βιογραφικό της και μετά μιλαMaspoli έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 10:00Από την ελληνική Βουλή έχουν περάσει πολλές γυναίκες βουλευτές. Η μόνη που πραγματικά άξιζε το να είναι εκεί είναι η Αλέκα Παπαρήγα.
Το έχω δει, μοιάζεις να εντυπωσιάζεσαι από φούσκεςΣυριζαίος έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 10:00Δες το βιογραφικό της και μετά μιλαMaspoli έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 10:00Από την ελληνική Βουλή έχουν περάσει πολλές γυναίκες βουλευτές. Η μόνη που πραγματικά άξιζε το να είναι εκεί είναι η Αλέκα Παπαρήγα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Kyriakos Athanasiadis
17 hrs ·
Κουβέλης, Αυλωνίτου, Κουρουμπλής και λοιποί κρετίνοι είναι οι αυτοφωράκηδες του ΣΥΡΙΖΑ. Για ένα πενηντάρικο, μπορούν να εκτελέσουν οποιαδήποτε υπηρεσία δεν θα τολμούσε να φέρει εις πέρας κάποιος άλλος, όπως τα παλιά μπουζούκια που τους κόλλαγες με μια ροχάλα το χαρτονόμισμα στο μέτωπο και έπαιζαν ό,τι τούς ζητούσες. Επαγγελματίες καρπαζοεισπράκτορες: άνθρωποι του μεροκάματου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΜπλεΜπουμπυς
Maspoli έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 10:00Από την ελληνική Βουλή έχουν περάσει πολλές γυναίκες βουλευτές. Η μόνη που πραγματικά άξιζε το να είναι εκεί είναι η Αλέκα Παπαρήγα.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ναι.......μονο που αλλο αυτοφωρακηδες και αλλο οι μουσικοι που παιζαν με το πενηνταρικο στο κουτελο,δεν ταυτιζοντε αυτα.Χωρια που νομιζω οτι αυτο γινοταν σε πανηγυρι οχι στα μπουζουκια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 10:08Kyriakos Athanasiadis
17 hrs ·
Κουβέλης, Αυλωνίτου, Κουρουμπλής και λοιποί κρετίνοι είναι οι αυτοφωράκηδες του ΣΥΡΙΖΑ. Για ένα πενηντάρικο, μπορούν να εκτελέσουν οποιαδήποτε υπηρεσία δεν θα τολμούσε να φέρει εις πέρας κάποιος άλλος, όπως τα παλιά μπουζούκια που τους κόλλαγες με μια ροχάλα το χαρτονόμισμα στο μέτωπο και έπαιζαν ό,τι τούς ζητούσες. Επαγγελματίες καρπαζοεισπράκτορες: άνθρωποι του μεροκάματου

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σωστός ο zteo, έμπλεξε τα μπούτια του ο τύποςzteo έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 10:14Ναι.......μονο που αλλο αυτοφωρακηδες και αλλο οι μουσικοι που παιζαν με το πενηνταρικο στο κουτελο,δεν ταυτιζοντε αυτα.Χωρια που νομιζω οτι αυτο γινοταν σε πανηγυρι οχι στα μπουζουκια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 10:08Kyriakos Athanasiadis
17 hrs ·
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 09 Αύγ 2018, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ποιος ειναι αυτος?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2018, 10:08Kyriakos Athanasiadis
17 hrs ·

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 171 Απαντήσεις
- 2758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
06 Μάιος 2025, 12:05
-
- 45 Απαντήσεις
- 1808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
25 Μαρ 2024, 11:39
-
- 73 Απαντήσεις
- 2328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
16 Δεκ 2023, 11:54
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα για τον πόνο που κερνά ο sol
από Sol » 16 Αύγ 2023, 14:12 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 2372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
19 Αύγ 2023, 14:27
-