Υποψήφιοι με το ΚΚΕ
Υποψήφιοι με το ΚΚΕ
https://m.902.gr/eidisi/politiki/317479 ... -d-tsaknis
Με προβληματίζει η υποψηφιότητα του Τσακνή λόγω συμμετοχής του στην διοίκηση της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ.
Με προβληματίζει η υποψηφιότητα του Τσακνή λόγω συμμετοχής του στην διοίκηση της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Freelancer
Re: Υποψήφιοι με το ΚΚΕ
Στο επικρατειας δεν τον εβαλανε οπου επικεφαλης ειναι ο Παφιλης ; Νομιζω δεν εκλεγεται πανω απο ενας βουλευτης επικρατειας για το ΚΚΕ οποτε δεν προκειται να εκλεγει.Εκτος και εανzteo έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:31https://m.902.gr/eidisi/politiki/317479 ... -d-tsaknis

και εγω προβληματιζομαι δεν ειναι κομμουνιστης ο τσακνης;zteo έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:31https://m.902.gr/eidisi/politiki/317479 ... -d-tsaknis
-
Ο τσακνης πάντα το έπαιζε έτσι ανεξάρτητος αριστερός, έγινε σταλινας στα γεράματα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αν έγινε σταλίνας, τι δουλειά έχει με το ΚΚΕ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:46Ο τσακνης πάντα το έπαιζε έτσι ανεξάρτητος αριστερός, έγινε σταλινας στα γεράματα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εδώ το παίζει συνθέτης, το αριστερός σε πείραξεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:46Ο τσακνης πάντα το έπαιζε έτσι ανεξάρτητος αριστερός, έγινε σταλινας στα γεράματα
-
Όσο περισσότερο σεχταριζει το ΚΚΕ, τόσο πιο πολύ σταλινιζει. Βάλε εκεί και κάτι ατεχνος, κλπ, που είναι σταλινογλυφτες.vatraxos έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:48Αν έγινε σταλίνας, τι δουλειά έχει με το ΚΚΕ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:46Ο τσακνης πάντα το έπαιζε έτσι ανεξάρτητος αριστερός, έγινε σταλινας στα γεράματα
-
Γαμουσε ως τραγουδοποιος, εξαιρετικά άλμπουμ σε 80ς/90ς,δεν είναι η ζωή μόνο Μότσαρτ και Μπαχ.Beria έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:53Εδώ το παίζει συνθέτης, το αριστερός σε πείραξεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:46Ο τσακνης πάντα το έπαιζε έτσι ανεξάρτητος αριστερός, έγινε σταλινας στα γεράματα
Εάν μου πεις τρία τραγούδια του Τσακνή (όχι τέσσερα, τρία) θα το συζητήσουμεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:56Γαμουσε ως τραγουδοποιος, εξαιρετικά άλμπουμ σε 80ς/90ς,δεν είναι η ζωή μόνο Μότσαρτ και Μπαχ.Beria έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:53Εδώ το παίζει συνθέτης, το αριστερός σε πείραξεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:46Ο τσακνης πάντα το έπαιζε έτσι ανεξάρτητος αριστερός, έγινε σταλινας στα γεράματα
Άστο καλύτερα. Έχεις μπερδέψει τον Τρότσκι με τον Στάλιν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:55
Όσο περισσότερο σεχταριζει το ΚΚΕ, τόσο πιο πολύ σταλινιζει. Βάλε εκεί και κάτι ατεχνος, κλπ, που είναι σταλινογλυφτες.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Θα προτιμούσα τον Τρύφωνα Σαμαρά από τον Διονύση Τσακνή, δεν αποφασίζω όμως εγώ και το ΚΚΕ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά μεγαλόψυχο.
- Dwarven Blacksmith
Καλά εσύ έχεις τα δικά σου. Αλλά το #1 αξίωμα του Τροτσκισμού είναι το Stalin bad. To KKE δεν έχει πει Stalin bad, άρα δεν έχει ουδεμία σχέση με Τρότσκι.vatraxos έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 20:01Άστο καλύτερα. Έχεις μπερδέψει τον Τρότσκι με τον Στάλιν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 19:55
Όσο περισσότερο σεχταριζει το ΚΚΕ, τόσο πιο πολύ σταλινιζει. Βάλε εκεί και κάτι ατεχνος, κλπ, που είναι σταλινογλυφτες.

Τι μεγαλοψυχία δείχνει; Δεν κατάλαβα
μας μπερδεψε ο βατραχος που λεει οτι οποιος ειναι με τον σταλιν δεν ειναι κομμουνιστης
ρε συ ποια ειναι τα στανταρ για ειναι κανεις καλος κομμουνιστης σημερα; εγω το σκεφτομαι !
ρε συ ποια ειναι τα στανταρ για ειναι κανεις καλος κομμουνιστης σημερα; εγω το σκεφτομαι !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αττική Μπροστά , υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
από mao mao » 27 Αύγ 2023, 14:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
27 Αύγ 2023, 18:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πατωσαν οι λοατκι υποψήφιοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
από southern » 18 Οκτ 2023, 19:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
19 Οκτ 2023, 19:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
30 Μάιος 2023, 12:01