Μετά την 20% διαφορά, ξεκίνησε το κουλοπουτινικο καθεστώς και με τη Βούλα.
Re: Μετά την 20% διαφορά, ξεκίνησε το κουλοπουτινικο καθεστώς και με τη Βούλα.
γατί οχι μια λεκάνη το κομοδίνο;
Μικρούλι μου, το παλιό Phorum έκλεισε επειδή ο Pumpkin απεχώρησεν διά σπουδάς εις Ουαλλίαν.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:14μιλάς με πρώην συντονιστή ενός φορουμ που έκλεισε από μηνύσεις για το περιεχόμενό του.
Ποιόν πληροφοριοδότη έχεις άραγες;
Και, ακόμα κι αν είχε κλείσει λόγω μηνύσεων, γιατί φταίγαν οι συντονιστές;

Πάνος Σκουρλέτης
Πού είχες χαθεί εσύ;Saliveros έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:31Μικρούλι μου, το παλιό Phorum έκλεισε επειδή ο Pumpkin απεχώρησεν διά σπουδάς εις Ουαλλίαν.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:14μιλάς με πρώην συντονιστή ενός φορουμ που έκλεισε από μηνύσεις για το περιεχόμενό του.
-
-
πριν κάτι μέρες βγήκε από τον κορυδαλλό.foscilis έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:36Πού είχες χαθεί εσύ;Saliveros έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:31Μικρούλι μου, το παλιό Phorum έκλεισε επειδή ο Pumpkin απεχώρησεν διά σπουδάς εις Ουαλλίαν.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:14μιλάς με πρώην συντονιστή ενός φορουμ που έκλεισε από μηνύσεις για το περιεχόμενό του.
- kongrosian
kaskader @ Κλείσιμο phorum.grSaliveros έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:31Μικρούλι μου, το παλιό Phorum έκλεισε επειδή ο Pumpkin απεχώρησεν διά σπουδάς εις Ουαλλίαν.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:14μιλάς με πρώην συντονιστή ενός φορουμ που έκλεισε από μηνύσεις για το περιεχόμενό του.
John Dear έγραψε: ..το να είσαι δεξιός είναι μια διαταραχή δεν μπορούν βεβαίως να το αντιληφθούν. Η διαταραχή αυτή έχει να κάνει με μια σειρά μηχανισμών και βιωμάτων όπου τελικά έχουν επικρατήσει τα κόμπλεξ και οι αρνητικές-αντικοινωνικές συμπεριφορές.
Και το '90 πολεμούσαν, και με τον Πούτιν πολεμούν, και μερικοί και εναντίον του.
Οι ΕΛ Πεζοναύτες τρώνε γιαουρτάκι και τρέχουν νοσοκομείο.
- Λίνο Βεντούρα
Εδώ ρε μαλάκα εσυ πανηγύριζες για τα δικαστήρια που έφαγε ο Τσιαρτας επειδή είπε απλά την άποψη του, δίχως να απειλεί, να στοχεύει και να βρίζει κανέναν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 09:03Οκ νταξει. Από εδώ και πέρα οποίος μέσω λόγου καλει για βία, ανατροπή πολιτεύματος, διχόνοια, ανυπακοή, θα τρώει μπλοκ. Για να μην πάνε φυλακή και τα παιδιά εδώ, κρίμα είναι. Γιατί άλλωστε σβήσανε και το βρώμικο παρελθόν μας;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 08:57Συνεχίζεις το ψέμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 08:52
Δεν είπα κάπου αν διαφωνω η συμφωνώ. Εγώ θεωρώ τέτοιους νόμους ηλιθιους, και επικίνδυνους, γιατί δνε μπορούν να ισχύσουν, και δεν ισχύουν. Γιατί αν ίσχυαν, δε θα υπήρχε φόρουμ να μιλάς. Δηλαδή θες να μου πεις είσαι υπέρ να συλλαμβανουν όποιον έβριζε τον Τσιπρα, η λένε κομμούνια θα σας κάνουμε σαπούνια; ας του έκλειναν το προφίλ. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του να υπερασπιζεσαι το δικαίωμα του να υπάρχει φόρουμ, με το να συμφωνεις με ότι ειπώθηκε εδώ και 20 χρόνια, πρέπει να είσαι πολύ τούβλο.
Δεν έχει δικαίωμα και ο συντηριτικός ψηφόφόρος να πεί σε άτομο που έφυγε από τη ΝΔ οτι θα πάρει το τουφέκι και θα τον "κατεβάσει"? Μα τί πράγματα είναι αυτά?
ο Kaskader είχε αποχωρήσει από το Phorum πριν από χρόνια. Λέει γιατί νομίζει ότι έκλεισε.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:38kaskader @ Κλείσιμο phorum.grSaliveros έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:31Μικρούλι μου, το παλιό Phorum έκλεισε επειδή ο Pumpkin απεχώρησεν διά σπουδάς εις Ουαλλίαν.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:14μιλάς με πρώην συντονιστή ενός φορουμ που έκλεισε από μηνύσεις για το περιεχόμενό του.
Ούτε κάν ανσφέρει την αποχώρηση του Pumpkin.
Και δεν λέει ότι έκλεισε λόγω μηνύσεων. Λέει ότι φοβόντουσαν τις μηνύσεις.
Πάνος Σκουρλέτης
kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:38kaskader @ Κλείσιμο phorum.grSaliveros έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:31Μικρούλι μου, το παλιό Phorum έκλεισε επειδή ο Pumpkin απεχώρησεν διά σπουδάς εις Ουαλλίαν.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:14μιλάς με πρώην συντονιστή ενός φορουμ που έκλεισε από μηνύσεις για το περιεχόμενό του.

Εν μέρει έχει δίκιο ο σοφός γέροντας.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:38kaskader @ Κλείσιμο phorum.grSaliveros έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:31Μικρούλι μου, το παλιό Phorum έκλεισε επειδή ο Pumpkin απεχώρησεν διά σπουδάς εις Ουαλλίαν.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:14μιλάς με πρώην συντονιστή ενός φορουμ που έκλεισε από μηνύσεις για το περιεχόμενό του.
Απ' ότι μου λένε οι φίλοι μου, ο kaskader τα τελευταία (πάρα πολλά) χρόνια του παλιού ήταν είδος σπανιότερο ακόμα και από τον μπλε αστακό.
1-2 χρόνια πριν την αυλαία εμφανιζόταν αραιά και που μόνο ο Oden.
Αν για κάτι είναι guilty as charged ο Saliveros, είναι το γεγονός ότι με τη ακαταμάχητη γοητεία του και την ζωώδη σεξουαλικότητά του σαγήνευε όλες τις πχορουμίτισες και οι υπόλοιποι μέναμε μπουκάλες.
- kongrosian
Saliveros έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:48ο Kaskader είχε αποχωρήσει από το Phorum πριν από χρόνια. Λέει γιατί νομίζει ότι έκλεισε.
Ούτε κάν ανσφέρει την αποχώρηση του Pumpkin.
Και δεν λέει ότι έκλεισε λόγω μηνύσεων. Λέει ότι φοβόντουσαν τις μηνύσεις.
γ. και βασικότερο, όταν άρχισαν οι απειλές για μηνύσεις να πραγματοποιούνται και να τρέχουμε για χρόνια στα δικαστήρια.
Πριν 4-5 χρόνια, όταν πραγματοποιήθηκε το γ. ζήτησα από την ομάδα να εγκαταλείψουμε το project. Το συζητούσαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια ξανά στα σκαλιά των δικαστηρίων, όταν περιμέναμε κάποιον «καλοπροαίρετο» μηνυτή να εκδικαστεί η προφανώς άδικη καταγγελία του. (Για τους περίεργους, κάποιες μηνύσεις αποσύρθηκαν, κάποια εκδικάστηκε αθωώνοντας μας και κάποια είναι σε εξέλιξη).

John Dear έγραψε: ..το να είσαι δεξιός είναι μια διαταραχή δεν μπορούν βεβαίως να το αντιληφθούν. Η διαταραχή αυτή έχει να κάνει με μια σειρά μηχανισμών και βιωμάτων όπου τελικά έχουν επικρατήσει τα κόμπλεξ και οι αρνητικές-αντικοινωνικές συμπεριφορές.
Ο Σαλιβερος κερδισε την απεριοριστη εκτιμηση μου οταν προτεινε εναν τροπο ψησιματος σπαλομπριτζολας που ειναι γνωστη μονο σε ελαχιστους μυστεςΝαύτης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:50Εν μέρει έχει δίκιο ο σοφός γέροντας.
Απ' ότι μου λένε οι φίλοι μου, ο kaskader τα τελευταία (πάρα πολλά) χρόνια του παλιού ήταν είδος σπανιότερο ακόμα και από τον μπλε αστακό.
1-2 χρόνια πριν την αυλαία εμφανιζόταν αραιά και που μόνο ο Oden.
Αν για κάτι είναι guilty as charged ο Saliveros, είναι το γεγονός ότι με τη ακαταμάχητη γοητεία του και την ζωώδη σεξουαλικότητά του σαγήνευε όλες τις πχορουμίτισες και οι υπόλοιποι μέναμε μπουκάλες.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Aθώος και με τη βούλα ο ΣΥΡΙΖΑ για στημένο διαγωνισμό υπέρ Καλογρίτσα
από Αρίστος » 27 Ιαν 2023, 20:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Manolis
27 Ιαν 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ενεπλάκη σε τροχαίο - Παρέσυρε γυναίκα στη Βούλα
από Αρχηγός » 07 Απρ 2023, 18:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
07 Απρ 2023, 18:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Της χάρισαν τα χρέη και της έφτιαξαν τσάμπα γήπεδο.Το ΑΕΚ και με την βούλα ομάδα του κράτους.
από Μαδουραίος » 01 Οκτ 2022, 06:34 » σε Αθλητικά - 70 Απαντήσεις
- 2491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
01 Οκτ 2022, 21:57
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
07 Ιουν 2022, 08:37