Συνεχίζεις το ψέμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 08:52Δεν είπα κάπου αν διαφωνω η συμφωνώ. Εγώ θεωρώ τέτοιους νόμους ηλιθιους, και επικίνδυνους, γιατί δνε μπορούν να ισχύσουν, και δεν ισχύουν. Γιατί αν ίσχυαν, δε θα υπήρχε φόρουμ να μιλάς. Δηλαδή θες να μου πεις είσαι υπέρ να συλλαμβανουν όποιον έβριζε τον Τσιπρα, η λένε κομμούνια θα σας κάνουμε σαπούνια; ας του έκλειναν το προφίλ. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του να υπερασπιζεσαι το δικαίωμα του να υπάρχει φόρουμ, με το να συμφωνεις με ότι ειπώθηκε εδώ και 20 χρόνια, πρέπει να είσαι πολύ τούβλο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 07:38Πάλι ψέμματα ρε ξεφτίλη;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 18:32
https://www.thessnews.gr/thessaloniki/a ... ial-media/
Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για προσβολές στους κατέχοντες την εξουσία. Μάλιστα μια από τις κατηγορίες είναι "διχόνοια". Δηλαδή πρέπει να λες πως όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε αγαπημένοι και γουτσου γουτσου, αλλιώς θα βγάλουν τρομοκράτη. Δηλαδή με όσα έχουμε πει όλοι εδώ μέσα, θα έπρεπε να φτιάξουν ειδικξ πτέρυγα για το φόρουμ. Ξεφτίλα, πουτινισμος, μπανάνοχουντα..
Μετά την 20% διαφορά, ξεκίνησε το κουλοπουτινικο καθεστώς και με τη Βούλα.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Μετά την 20% διαφορά, ξεκίνησε το κουλοπουτινικο καθεστώς και με τη Βούλα.
Ελπίζω να ξέρει να διαβάζει πριν τα 20.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 08:20μπόμπο να πεις το πρώτο σου δισέγγονο.Saliveros έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 08:10Μπόμπο, διαβάζεις τις παραθέσεις σου;kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 08:05νομίζω πως δεν έχει πέσει αρκετό φως στη μεγάλη επιτυχία της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
ήταν όντως ο εμπνευστής του "μητσοτάκη γαμιέσαι"; ήταν όντως επικίνδυνος για τη την τάξη και τη δημοκρατία;
https://www.astynomia.gr/2023/05/25/25- ... iadiktyou/
Αααα...τελικά δεν ήταν δηλαδή "όντως ο εμπνευστής του "μητσοτάκη γαμιέσαι"";προφανώς διαβάζω. εσύ τι κατάλαβες δλδ;
συλλάβανε έναν διαταραγμένο, ο οποίος παραλληρούσε στο τουίτερ και επικαλούνται "διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου".
Φτου γμτ, δεν ξέρω να διαβάζω...

Πάνος Σκουρλέτης
-
Οκ νταξει. Από εδώ και πέρα οποίος μέσω λόγου καλει για βία, ανατροπή πολιτεύματος, διχόνοια, ανυπακοή, θα τρώει μπλοκ. Για να μην πάνε φυλακή και τα παιδιά εδώ, κρίμα είναι. Γιατί άλλωστε σβήσανε και το βρώμικο παρελθόν μας;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 08:57Συνεχίζεις το ψέμα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 08:52Δεν είπα κάπου αν διαφωνω η συμφωνώ. Εγώ θεωρώ τέτοιους νόμους ηλιθιους, και επικίνδυνους, γιατί δνε μπορούν να ισχύσουν, και δεν ισχύουν. Γιατί αν ίσχυαν, δε θα υπήρχε φόρουμ να μιλάς. Δηλαδή θες να μου πεις είσαι υπέρ να συλλαμβανουν όποιον έβριζε τον Τσιπρα, η λένε κομμούνια θα σας κάνουμε σαπούνια; ας του έκλειναν το προφίλ. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του να υπερασπιζεσαι το δικαίωμα του να υπάρχει φόρουμ, με το να συμφωνεις με ότι ειπώθηκε εδώ και 20 χρόνια, πρέπει να είσαι πολύ τούβλο.

Δεν πιστεύω να υπονοείς δυστυχισμένους διαταραγμένους φουκαράδες σαν τον Κασιδιάρη, λόγου χάριν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:Οκ νταξει. Από εδώ και πέρα οποίος μέσω λόγου καλει για βία, ανατροπή πολιτεύματος, διχόνοια, ανυπακοή, θα τρώει μπλοκ.

Πάνος Σκουρλέτης
-
Για να συμμετέχω στο φόρουμ από το 06 θα ήταν κάπως ηλιθιο να πιστεύω πως όποιος είναι φασίστας, χουντικός, ναζί, κλπ, θα έπρεπε να μπλόκαρεται. Αν είναι να πω τα δικά μου, τα λέω στο φβ.
Viva Kassidiaris δηλαδή;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 09:26Για να συμμετέχω στο φόρουμ από το 06 θα ήταν κάπως ηλιθιο να πιστεύω πως όποιος είναι φασίστας, χουντικός, ναζί, κλπ, θα έπρεπε να μπλόκαρεται. Αν είναι να πω τα δικά μου, τα λέω στο φβ.
εμ τα'λεγε ο καημένος ο Αλέξης όταν παρακαλούσε τους χουντικούς να τον ψηφίσουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saliveros την 26 Μάιος 2023, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάνος Σκουρλέτης
τι φασισμός είναι αυτός ρε πούστη μου. Δεν έχει επιτέλους ο προοδευτικός δικαίωμα να δείρει ψηφοφόρο της ΝΔ; Σε ποιο αιώνα ζούμε;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Σε λίγο θα μας πουν κι ότι δεν έχουμε δικαίωμα να καίμε υπαλλήλους της MARFIN

Πάνος Σκουρλέτης
- kongrosian
διάβασε από την αρχή το νήμα (με το παραπλανητικό τίτλο που παίζει στις ειδήσεις) και ίσως καταλάβεις.Saliveros έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 09:01Ελπίζω να ξέρει να διαβάζει πριν τα 20.Αααα...τελικά δεν ήταν δηλαδή "όντως ο εμπνευστής του "μητσοτάκη γαμιέσαι"";προφανώς διαβάζω. εσύ τι κατάλαβες δλδ;
συλλάβανε έναν διαταραγμένο, ο οποίος παραλληρούσε στο τουίτερ και επικαλούνται "διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου".
Φτου γμτ, δεν ξέρω να διαβάζω...
John Dear έγραψε: ..το να είσαι δεξιός είναι μια διαταραχή δεν μπορούν βεβαίως να το αντιληφθούν. Η διαταραχή αυτή έχει να κάνει με μια σειρά μηχανισμών και βιωμάτων όπου τελικά έχουν επικρατήσει τα κόμπλεξ και οι αρνητικές-αντικοινωνικές συμπεριφορές.
διαβαζω τον σαλι και με πιανει νοσταλγία, καποτε ήμασταν και εμεις νεοι με όρεξη.
- kongrosian
μιλάς με πρώην συντονιστή ενός φορουμ που έκλεισε από μηνύσεις για το περιεχόμενό του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 09:26Για να συμμετέχω στο φόρουμ από το 06 θα ήταν κάπως ηλιθιο να πιστεύω πως όποιος είναι φασίστας, χουντικός, ναζί, κλπ, θα έπρεπε να μπλόκαρεται. Αν είναι να πω τα δικά μου, τα λέω στο φβ.

John Dear έγραψε: ..το να είσαι δεξιός είναι μια διαταραχή δεν μπορούν βεβαίως να το αντιληφθούν. Η διαταραχή αυτή έχει να κάνει με μια σειρά μηχανισμών και βιωμάτων όπου τελικά έχουν επικρατήσει τα κόμπλεξ και οι αρνητικές-αντικοινωνικές συμπεριφορές.
οταν έχει σαλπάρει το πλοίο δεν σταματά
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Μα, τον "παραπλανητικό τίτλο" υιοθετείς κι εσύ.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:07διάβασε από την αρχή το νήμα (με το παραπλανητικό τίτλο που παίζει στις ειδήσεις) και ίσως καταλάβεις.
Πάρε μια απόφαση.
Πάνος Σκουρλέτης
- kongrosian
νομίζω πως έχεις μπερδευτεί.Saliveros έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:23Μα, τον "παραπλανητικό τίτλο" υιοθετείς κι εσύ.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:07διάβασε από την αρχή το νήμα (με το παραπλανητικό τίτλο που παίζει στις ειδήσεις) και ίσως καταλάβεις.
Πάρε μια απόφαση.
-
Kαι που έκλεισε, η κοινωνική ζημιά έγινε. Θα έπρεπε να φυλακιστούν οι υπευθυνοι.προσωπικα εγώ πολλά ptsd από νήματα ταυγετη, golden age, αρη,γαταρος, και αλλα χουντοφασιστοναζι, ξυπναω τα βράδια ιδρωμένος και τρέχω να κάνω εμετό.kongrosian έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 10:14μιλάς με πρώην συντονιστή ενός φορουμ που έκλεισε από μηνύσεις για το περιεχόμενό του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 09:26Για να συμμετέχω στο φόρουμ από το 06 θα ήταν κάπως ηλιθιο να πιστεύω πως όποιος είναι φασίστας, χουντικός, ναζί, κλπ, θα έπρεπε να μπλόκαρεται. Αν είναι να πω τα δικά μου, τα λέω στο φβ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 26 Μάιος 2023, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Aθώος και με τη βούλα ο ΣΥΡΙΖΑ για στημένο διαγωνισμό υπέρ Καλογρίτσα
από Αρίστος » 27 Ιαν 2023, 20:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Manolis
27 Ιαν 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ενεπλάκη σε τροχαίο - Παρέσυρε γυναίκα στη Βούλα
από Αρχηγός » 07 Απρ 2023, 18:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
07 Απρ 2023, 18:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Της χάρισαν τα χρέη και της έφτιαξαν τσάμπα γήπεδο.Το ΑΕΚ και με την βούλα ομάδα του κράτους.
από Μαδουραίος » 01 Οκτ 2022, 06:34 » σε Αθλητικά - 70 Απαντήσεις
- 2491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
01 Οκτ 2022, 21:57
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
07 Ιουν 2022, 08:37