Ο Σπίνος είναι παλιά δημοσιογραφική καραβάνα. Αλλά οκ κάποια άρθρα είναι σαν αυτό που είπα. Έτσι είναι και τα άρθρα του για τους Σπαρτιάτες.Space_Passenger έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:07πρωην ΧΑυγιτης ειναι θα εχει πει λογικα πολλες παπαριες. Τωρα πηγε με Βελοπουλο αλλα βουλη δεν μπηκε. Δεν σημαινει οτι ολα οσα λεει ειναι @@. Αυτα για τους "Σπαρτιατες" ειναι λογικα παντως.Golden Age έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 23:40Που είναι εκείνο το άρθρο που έδειχνε πως πίσω απο τη 17Ν βρισκόταν η καναδική εταιρεία Eldorado Gold.
Νήμα για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή
- Golden Age
Re: Νήμα για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή
- Eθνικοκοινωνιστης
η αμερικανικη πρεσβειαMitharadir έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 16:12Αν ο Βασίλης Στίγκας δεν μπορεί να ελέγξει τους βουλευτές του, τίθεται τι ερώτημα: ποιός επέλεξε τους βουλευτές αυτούς για να μπούνε πρώτοι στις λίστες;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Golden Age έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 11:28Ο Σπίνος είναι παλιά δημοσιογραφική καραβάνα. Αλλά οκ κάποια άρθρα είναι σαν αυτό που είπα. Έτσι είναι και τα άρθρα του για τους Σπαρτιάτες.Space_Passenger έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 13:07πρωην ΧΑυγιτης ειναι θα εχει πει λογικα πολλες παπαριες. Τωρα πηγε με Βελοπουλο αλλα βουλη δεν μπηκε. Δεν σημαινει οτι ολα οσα λεει ειναι @@. Αυτα για τους "Σπαρτιατες" ειναι λογικα παντως.Golden Age έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 23:40Που είναι εκείνο το άρθρο που έδειχνε πως πίσω απο τη 17Ν βρισκόταν η καναδική εταιρεία Eldorado Gold.
Για τους ρωσοπράκτορες και τους ρωσοψέκ οι μόνες πρεσβείες και εταιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα είναι οι δυτικές,ακόμη και όταν είναι στόχοι τρομοκρατών.
αν και έγινε ανεξάρτητος ή είναι για μουσείο, απολαύστε υπεύθυνα... 

https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... 81016900f5
σχέδιο νόμου για τα εργασιακά του Άδωνι
στο 47:33 (στο 49 εξηγεί ο Άδωνις στην Φωτίου, στο 50:00 φορτώνει με έναν κύριο από κάτω!!)
τον πέρασε για εκπρόσωπο φορέων ο Γεωργιάδης,
του είπε γίνε βουλευτής πρώτα για να μου απευθύνεις τον λόγο
Ναι βουλευτής είμαι, ανεξέρτητος είμαι!! (μετά λένε ποιος είναι... ο Φλώρος ήταν πρώην ΣΠαρτιάτες)
και στο τέλος,
ααα από τους Σπαρτιάτες είσαι..!
παρανόμως είστε εδώ, κοροιδέψατε την δικαιοσύνη για να είστε εδώ
δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι εδώ

https://www.hellenicparliament.gr/Vouli ... 81016900f5
σχέδιο νόμου για τα εργασιακά του Άδωνι
στο 47:33 (στο 49 εξηγεί ο Άδωνις στην Φωτίου, στο 50:00 φορτώνει με έναν κύριο από κάτω!!)
τον πέρασε για εκπρόσωπο φορέων ο Γεωργιάδης,
του είπε γίνε βουλευτής πρώτα για να μου απευθύνεις τον λόγο

Ναι βουλευτής είμαι, ανεξέρτητος είμαι!! (μετά λένε ποιος είναι... ο Φλώρος ήταν πρώην ΣΠαρτιάτες)
και στο τέλος,
ααα από τους Σπαρτιάτες είσαι..!
παρανόμως είστε εδώ, κοροιδέψατε την δικαιοσύνη για να είστε εδώ
δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι εδώ
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Κ. Φλώρος: Τόση ώρα ακούμε για τις επιχειρήσεις και για εργαζόμενους τίποτα. Η ζωή των επιχειρήσεων είναι οι εργαζόμενοι.
Β. Οικονόμου (πρόεδρος επιτροπής): Ακούστε τώρα. Μόνο εσείς κυκλοφορείτε έξω; Δεν θέλουμε ερμηνευτή του κόσμου. Η επιτροπή δεν είναι για σόου.
Α. Γεωργιάδης: Για να είμαστε συνεννοημένοι. Είμαι εκλεγμένος βουλευτής και ορκισμένος υπουργός. Δεν είμαστε το ίδιο, εδώ είστε προσκεκλημένος και οφείλετε να μιλάτε με σεβασμό στο κοινοβούλιο. Δεν είστε μέλος του κοινοβουλίου, είστε προσκεκλημένος μας. Αν δεν μιλήσετε με σεβασμό δεν θα σας ακούσω και δεν είμαι υποχρεωμένος να σας ακούσω! Τραμπούκους δεν ακούω, το καταλάβατε; Θα μαζέψεις τα λόγια σου για να γίνει συνεδρίαση. Να πας να εκλεγείς και να ζητήσεις το λόγο, όχι ύφος και φροντιστήριο εδώ.
Κ. Φλώρος: Δεν κατάλαβα; Δεν είμαστε το ίδιο; Τι είσαι εσύ κ. Γεωργιάδη παραπάνω από μένα; Μη μου φωνάζεις εμένα. Εκεί που σε παίρνει, όχι σε εμένα. Μια χαρά το ίδιο είμαστε, βουλευτής είμαι και εγώ, βουλευτής και εσύ, δεν είσαι τίποτα παραπάνω από μένα. Ναι, βουλευτής είμαι! Σεβασμός να υπάρχει απέναντί μας. Ανεξάρτητος είμαι, δεν είμαι σε κάποιο κόμμα, επειδή ρωτάτε...
Α. Γεωργιάδης: Ααα, από τους Σπαρτιάτες είσαι;
Κ. Φλώρος: Ανεξάρτητος είμαι, δεν είμαι στους Σπαρτιάτες.
Α. Γεωργιάδης: Παρανόμως είστε εδώ. Κοροϊδέψατε την ελληνική δικαιοσύνη για να κατεβείτε στη Βουλή. Είμαι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της.
Κ. Φλώρος:
https://www.liberal.gr/politiki/sfodri- ... -sti-boyli
Β. Οικονόμου (πρόεδρος επιτροπής): Ακούστε τώρα. Μόνο εσείς κυκλοφορείτε έξω; Δεν θέλουμε ερμηνευτή του κόσμου. Η επιτροπή δεν είναι για σόου.
Α. Γεωργιάδης: Για να είμαστε συνεννοημένοι. Είμαι εκλεγμένος βουλευτής και ορκισμένος υπουργός. Δεν είμαστε το ίδιο, εδώ είστε προσκεκλημένος και οφείλετε να μιλάτε με σεβασμό στο κοινοβούλιο. Δεν είστε μέλος του κοινοβουλίου, είστε προσκεκλημένος μας. Αν δεν μιλήσετε με σεβασμό δεν θα σας ακούσω και δεν είμαι υποχρεωμένος να σας ακούσω! Τραμπούκους δεν ακούω, το καταλάβατε; Θα μαζέψεις τα λόγια σου για να γίνει συνεδρίαση. Να πας να εκλεγείς και να ζητήσεις το λόγο, όχι ύφος και φροντιστήριο εδώ.
Κ. Φλώρος: Δεν κατάλαβα; Δεν είμαστε το ίδιο; Τι είσαι εσύ κ. Γεωργιάδη παραπάνω από μένα; Μη μου φωνάζεις εμένα. Εκεί που σε παίρνει, όχι σε εμένα. Μια χαρά το ίδιο είμαστε, βουλευτής είμαι και εγώ, βουλευτής και εσύ, δεν είσαι τίποτα παραπάνω από μένα. Ναι, βουλευτής είμαι! Σεβασμός να υπάρχει απέναντί μας. Ανεξάρτητος είμαι, δεν είμαι σε κάποιο κόμμα, επειδή ρωτάτε...
Α. Γεωργιάδης: Παρανόμως είστε εδώ. Κοροϊδέψατε την ελληνική δικαιοσύνη για να κατεβείτε στη Βουλή. Είμαι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της.
Κ. Φλώρος:
- Παρανόμως; Παρανόμως είσαι εσύ εδώ. Είμαι ανεξάρτητος και αυτό είναι που σε ενοχλεί. Το 'παρανόμως' να το πείτε αλλού! Φέρνετε μια ακραία καπιταλιστική σκλαβιά στον λαό για να γεμίζουν οι δικές σας τσέπες.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
τελικά είναι μέλος του κοινοβουλίου?Γαληνός έγραψε: ↑19 Σεπ 2023, 02:02Κ. Φλώρος: Τόση ώρα ακούμε για τις επιχειρήσεις και για εργαζόμενους τίποτα. Η ζωή των επιχειρήσεων είναι οι εργαζόμενοι.
Κ. Φλώρος:
- Παρανόμως; Παρανόμως είσαι εσύ εδώ. Είμαι ανεξάρτητος και αυτό είναι που σε ενοχλεί. Το 'παρανόμως' να το πείτε αλλού! Φέρνετε μια ακραία καπιταλιστική σκλαβιά στον λαό για να γεμίζουν οι δικές σας τσέπες.
“Don't let a win get to your head or a loss to your heart.”
Ναι:
Κωνσταντίνος Ευσταθίου Φλώρος
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Στο τέλος ζητά συγνώμη ο Άδωνις και του την λέει για το καπιταλιστική σκλαβια.
Σε πέρασα για κανέναν εκπρόσωπο της Ανταρσύα

- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Έτσι που τα έκαναν οι Σπαρτιάτες, ούτε αυτή την προφανή αλαζονική βλακεία του Γεωργιάδη δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν. Τουλάχιστον μπορούν να λένε ότι λάνσαραν το μοντέλο "Αλλαγή πολιτικού σκηνικού σε 20 ημέρες": το έκανε ο Κασιδιάρης με ένα του νεύμα προς τους Σπαρτιάτες και τους πιστούς του να παίζουν μπάλα στα ΚΜΔ, το έκανε τώρα και ο Κασσελάκης με δύο βίντεο και άφθονη προβολή από τα ΜΜΕ.
Μετά την πρόσφατη φαρσοκωμωδία και όσο δεν κάνουν συνέδριο, οι Σπαρτιάτες ουσιαστικά δεν υπάρχουν και απλώς πιάνουν χώρο στη Βουλή ίσα ίσα να σπάνε τα νεύρα των Συριζαίων. Κρίμα.
Μετά την πρόσφατη φαρσοκωμωδία και όσο δεν κάνουν συνέδριο, οι Σπαρτιάτες ουσιαστικά δεν υπάρχουν και απλώς πιάνουν χώρο στη Βουλή ίσα ίσα να σπάνε τα νεύρα των Συριζαίων. Κρίμα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια
Συμφωνα με τον "Δημοκρατη αδωνη"
Οι εκλογες και η λαικη κυριαρχια ανα περιπτωση που κρινει εκεινος ειναι παρανομες

Μιλαμε για μεγαλο τρομπα
Οι εκλογες και η λαικη κυριαρχια ανα περιπτωση που κρινει εκεινος ειναι παρανομες

Μιλαμε για μεγαλο τρομπα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Βόμβα» Γεωργιάδη για αποβολή των Σπαρτιατών από τη Βουλή!
από Αρίστος » 25 Ιουν 2023, 20:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 172 Απαντήσεις
- 5247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
29 Ιουν 2023, 01:07
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
06 Απρ 2023, 20:55