Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Frappezitis
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:10
Nεοφιλελευθερα καπιταληστικα "σκουπιδια"

Ασύλληπτες και πρωτοφανείς πράξεις από τον δήμαρχο Ναυπλίου Δ. Κωστούρο: Πετούσε επί ένα μήνα ακαθαρσίες στο σπίτι συνυποψήφιου του.
Η ανάρτηση του Δημήτρη Κωστούρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.
Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι

ισραηλινοι.
-
Kotas
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Kotas » 12 Αύγ 2023, 13:13
Frappezitis έγραψε: ↑12 Αύγ 2023, 13:10
Nεοφιλελευθερα καπιταληστικα "σκουπιδια"

Ασύλληπτες και πρωτοφανείς πράξεις από τον δήμαρχο Ναυπλίου Δ. Κωστούρο: Πετούσε επί ένα μήνα ακαθαρσίες στο σπίτι συνυποψήφιου του.
Η ανάρτηση του Δημήτρη Κωστούρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.
Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».
η ραντομ φωτο που εβαλες τι μας δειχνει; οτι ακομα και ενας παμφτωχος ρακοσυλλεκτης ειναι οπαδος της ΝΔ; μπραβο στην αριστερα
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 1145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Αύγ 2023, 23:05
-
-
- 121 Απαντήσεις
- 3021 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
28 Ιαν 2025, 14:07
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aljawn
24 Φεβ 2024, 00:59
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
10 Οκτ 2023, 09:30
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.