παρατηρητήριο ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΞΙΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: παρατηρητήριο ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΞΙΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Νοέμ 2023, 01:35

Otto Weininger έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 23:26
Αν έχω σε κάτι ευθύνη εγώ, είναι που ακόμα θεωρώ ότι πρέπει να δίνονται απαντήσεις στις μαλακιες που γράφεις, ενώ είσαι παρλαπιπας και το έχεις αποδείξει άπειρες φορές.
Έχεις αποδείξει εννοείς όπως τότε που έλεγες ψέματα για το τι έλεγε ο ΠΟΥ και επέμενες στο ψέμα ακόμη και μετά την παράθεση των κειμένων;

Άσε, φίλε, έχω χορτάσει. Ωραίο ήταν το φόρουμ όσο ήταν αυτό για το οποίο το αγαπήσαμε. Μείνετε να μιλάτε μεταξύ σας οι θρησκευόμενοι του κόμματος για το πόσο καλά τα πάει η οικονομία και πόσο καλά περνάει ο κόσμος με τα επιδόματα ακόμη και για το βρακί που φοράει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 19 Νοέμ 2023, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 19 Νοέμ 2023, 01:38

Otto Weininger έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 10:08

Καμία εντύπωση που ρωτας κάτι τέτοιο. Προφανώς για σένα όταν λέμε "η οικονομία πάει καλά", πρέπει να εννοούμε εποχές Παπανδρέου δεκαετίας 80 ή Καραμανλή 2004-2009.
Η οικονομία πάει καλά και δεκάδες διαφορετικά επιδόματα, πολύ περισσότερα από ό,τι επί Τσίπρα, δεν πάνε μαζί.

Αλλά είπαμε, οι κομματικές παρωπίδες σου δεν πρόκειται να σε αφήσουν ποτέ να παραδεχτείς την πραγματικότητα.

Ειλικρινά, πολύ κρίμα.
Κρίμα, αλλά όχι για μένα.
Δείχνεις φοβερή ασχετοσύνη (αποτέλεσμα ξερολίασης σε επίπεδο μανίας), αγνοείς στοιχεία, απομονώνεις κάποια άλλα τα οποία στη συνέχεια ερμηνεύεις όπως γουστάρεις, απομονώνεις προτάσεις από μεγάλες απαντήσεις και αγνοείς ολα τα υπόλοιπα κλπ.
Συνέχεια. Για όλα τα θέματα.

Αν έχω σε κάτι ευθύνη εγώ, είναι που ακόμα θεωρώ ότι πρέπει να δίνονται απαντήσεις στις μαλακιες που γράφεις, ενώ είσαι παρλαπιπας και το έχεις αποδείξει άπειρες φορές.

Οπότε, το ορθό, είναι να σε διαβάζω/σχολιάζω σε θέματα που όντως κατέχεις και να σε αγνοώ πλήρως σε όλα τα υπόλοιπα.

Και για να σε προλάβω, όχι, δεν θεωρώ ότι πρέπει να είσαι εξπέρ σε καθε θέμα για να μπορείς να μιλάς για αυτό.
Απλά εσύ παριστάνεις τον εξπέρ σε κάθε θέμα, με όπλο το MSc που έχεις αποκτήσει στο "Google Search".

Που + λο = Πούλο :wave:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... e_spending

1 France 31.2 31.5 30.7 28.7 27.5
2 Belgium 28.9 29.0 28.3 25.3 23.5
3 Finland 28.7 30.8 27.4 23.9 22.6
4 Italy 28.2 28.9 27.6 24.1 22.6
5 Denmark 28.0 28.7 28.9 25.2 23.8
6 Austria 26.6 27.8 27.6 25.9 25.5
7 Sweden 26.1 27.1 26.3 27.4 26.8
8 Germany 25.1 25.3 25.9 26.3 25.4
9 Norway 25.0 25.1 21.9 20.7 20.4
10 Spain 23.7 24.6 25.8 20.4 19.5
11 Greece 23.5 27.0 23.8 20.4 18.4

οπως βλεπουμε κατεστραμμενες οικονομιες ειναι που δινουν επιδοματα συνηθως

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 19 Νοέμ 2023, 01:58

καλα ρε εσεις δεν λεγατε για τα κομμουνιστικα δηθεν κουπονια? :giggle::giggle::giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 19 Νοέμ 2023, 02:17

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
19 Νοέμ 2023, 01:58
καλα ρε εσεις δεν λεγατε για τα κομμουνιστικα δηθεν κουπονια? :giggle::giggle::giggle:
Ε, όταν τα κάνουν αυτοί δεν είναι κομμουνιστικά, οπότε είναι καλά.
Γενικώς, ο,τι κάνουν αυτοί είναι καλώς καμωμένο.
Βουλιάζουν Απάτσι? Μπράβο!
Ανατιζάνουν πυρομαχικά της ΠΑ? Ζήτω!
Φτωχοποιούν το λαό? Γιούπι!
:lol:
Αλιόσα έγραψε:
14 Μάιος 2024, 14:52
Μια φορά ριξαμε για πλάκα και αβολιδωτο, τοσο αρχιδια ειχαμε.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 19 Νοέμ 2023, 06:55

Τ.Γκουριώτης για συνάντηση Κ.Μητσοτάκη-Ρ.Τ.Ερντογάν: «Όταν συζητάς με Τουρκία το θέμα κλείνει μόνο όταν γίνεται αυτό που θέλουν αυτοί»

Τι είπε στην εκπομπή Κόκκινη Ζώνη και τον Πάνο Παναγιωτόπουλο ο εκδότης του pronews.gr

Τα κυριότερα σημεία της τοποθέτησής του, ήταν:

«Η κυβέρνηση έχει μία συγκεκριμένη ατζέντα για τα ελληνοτουρκικά.

Την είχε από την αρχή, απλά περίμενε τον κατάλληλο χρόνο για να την υλοποιήσει και αυτή η ατζέντα λέει το εξής: “Πρέπει να κλείσει αυτό το θέμα”.

Υπενθυμίζω ότι την επόμενη του Oruc Reis, το 2020, το οποίο Oruc Reis επί τρεις μήνες έκανε ανενόχλητο έρευνες επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, έσπευσε η κυβέρνηση για μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία στο Βερολίνο.

Φτάνουν οι Τούρκοι με το ερευνητικό τους έξω από την Ρόδο, το Καστελόριζο και την Κρήτη και πάει η κυβέρνηση και ξεκινάει μυστικές συνομιλίες στο Βερολίνο. (…)

Να θυμίσουμε ότι και ο Κ.Καραμανλής ο πρεσβύτερος και ο Κ.Καραμανλής ο νεότερος και ο Α.Παπανδρέου είχαν απειλήσει την Τουρκία με πόλεμο αν γίνουν έρευνες έστω για μία ημέρα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Το Νοέμβριο του 2008 όταν το νορβηγικό ερευνητικό «Μαλένε Όστερβολντ» σε απόσταση 70 μιλίων από το Καστελόριζο προσπάθησε να κάνει έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, απειλήθηκε ευθέως με βύθιση από τον τότε Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ.Γράψα.

Και αυτό δεν το λέω εγώ, το αποκαλύπτουν τα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας, όπως δημοσιεύθηκαν από τα WikiLeaks.

Ειδικά επί πρωθυπουργίας των Καραμανλήδων, υπήρχε μια συγκεκριμένη γραμμή περί μη διαπραγμάτευσης με την Τουρκία, και αυτή η γραμμή εκφραζόταν από τον Θ.Μολυβιάτη. Μετά την αποχώρηση Μολυβιάτη από το υπουργείο Εξωτερικών και την έλευση της Ν.Μπακογιάννη η γραμμή αυτή άλλαξε.

Μετά τον Μάιο του 2006 όταν συνέβη η τραγωδία με τον θάνατο του πιλότου Κ.Ηλιάκη και ήταν υπουργός Εξωτερικών η Ντόρα Μπακογιάννη, συμφωνήθηκε ατύπως με την Τουρκία και ισχύει μέχρι σήμερα ότι δεν θα γίνονται κλειστές αερομαχίες, οι αναχαιτίσεις θα είναι οπτικές, δηλαδή τον βλέπουμε, δεν πλησιάζουμε, δεν κάνουμε αερομαχία, εκπέμπουμε ένα συγκεκριμένο σήμα και μέχρι εκεί, μέχρι να αποφασίσει να φύγει ο Τούρκος.

Αυτό ήταν απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη, της αδερφής του πρωθυπουργού του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία μέχρι σήμερα χαρακτηρίζει «ατύχημα» το όλο περιστατικό. (…)

Είναι σαφές πως και σήμερα υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα η οποία λέει να το κλείσουμε το θέμα.

Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ειλικρινής: Είχε πει πως στην διαπραγμάτευση μπορεί να χρειαστεί να παραχωρήσουμε κάποια πράγματα.

Αυτό ήταν αναμενόμενο. Εκείνο που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν η έναρξη αποστρατιωτικοποίησης του Αιγαίου, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει.

Έχουν φύγει από τα νησιά οπλικά συστήματα, έχουν φύγει κέντρα εκπαίδευσης.

Δεν το λέω μόνο εγώ, το είπε ο ίδιος ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης στην εκπομπή σας και μάλιστα το είπε μετεκλογικά, αφού είχε εκλεγεί, οπότε δεν τίθεται θέμα προεκλογικού ισχυρισμού.

Βγαίνει τώρα η Χουριέτ και μιλάει για συμφωνία, μεταξύ 6 και 10 ναυτικών μιλίων να μην αναχαιτίζονται τα τουρκικά μαχητικά, κι εμείς να μην κάνουμε ασκήσεις, δηλαδή αρχίζει μία διαδικασία de facto συγκυριαρχίας του Αιγαίου. (…)

Αυτό που έχουμε να περιμένουμε στημ συνάντηση στις 7 Δεκεμβρίου είναι ότι, ο Ερντογάν θα το κλείσει το θέμα όπως θέλει αυτός.

Αυτό είναι το πρόβλημα με την Τουρκία όταν συζητάς μαζί της: Ότι το θέμα κλείνει μόνο όταν γίνεται αυτό που θέλουν αυτοί.

Άρα ή θα κάνεις αυτό που θέλουν οι Τούρκοι ή δεν συζητάς μαζί τους.

Όταν τελείωσε η κρίση με το Oruc Reis το 2020, ξεκίνησαν αμέσως μετά οι μυστικές συνομιλίες στο Βερολίνο με εγγυητή… την Γερμανία!

Όταν για τα εθνικά σου συμφέροντα συζητάς και μάλιστα εκτός συνόρων με διαμεσολαβητή την Γερμανία, τι σημαίνει; Ότι εξέπεσες σε επίπεδο αποικίας. Η Γερμανία τι είναι; Ο ιστορικός σύμμαχος της Τουρκίας. (…)

Θα πρέπει στην Ελλάδα όλοι να καταλάβουν ότι η Τουρκία δεν θέλει έδαφος, έδαφος έχει.

Αυτό που θέλει είναι έλεγχος και διαχείριση περιοχών οι οποίες αυτή την στιγμή είναι ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.

Αυτό ακριβώς το πράγμα συζητάμε: Να τους εκχωρήσουμε αυτό που έχουμε. (…)

Συμφώνησε ο υπουργός Μετανάστευσης Δ.Καιρίδης να επιτρέπεται στους Τούρκους να μπαίνουν χωρίς βίζα σε επτά νησιά και να μένουν αόριστο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μείζον θέμα. Είμαστε 8 εκατομμύρια και αυτοί είναι 85 εκατομμύρια. Θα μας καταπιούν, κανείς δεν τον σκέπτεται; Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα».

https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... oun-aytoi/

.

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias » 19 Νοέμ 2023, 09:16

Otto Weininger έγραψε:
hellegennes έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 14:08
Otto Weininger έγραψε:
18 Νοέμ 2023, 10:08

Καμία εντύπωση που ρωτας κάτι τέτοιο. Προφανώς για σένα όταν λέμε "η οικονομία πάει καλά", πρέπει να εννοούμε εποχές Παπανδρέου δεκαετίας 80 ή Καραμανλή 2004-2009.
Η οικονομία πάει καλά και δεκάδες διαφορετικά επιδόματα, πολύ περισσότερα από ό,τι επί Τσίπρα, δεν πάνε μαζί.

Αλλά είπαμε, οι κομματικές παρωπίδες σου δεν πρόκειται να σε αφήσουν ποτέ να παραδεχτείς την πραγματικότητα.

Ειλικρινά, πολύ κρίμα.
Κρίμα, αλλά όχι για μένα.
Δείχνεις φοβερή ασχετοσύνη (αποτέλεσμα ξερολίασης σε επίπεδο μανίας), αγνοείς στοιχεία, απομονώνεις κάποια άλλα τα οποία στη συνέχεια ερμηνεύεις όπως γουστάρεις, απομονώνεις προτάσεις από μεγάλες απαντήσεις και αγνοείς ολα τα υπόλοιπα κλπ.
Συνέχεια. Για όλα τα θέματα.

Οπότε, το ορθό, είναι να σε διαβάζω/σχολιάζω σε θέματα που όντως κατέχεις και να σε αγνοώ πλήρως σε όλα τα υπόλοιπα.

Και για να σε προλάβω, όχι, δεν θεωρώ ότι πρέπει να είσαι εξπέρ σε καθε θέμα για να μπορείς να μιλάς για αυτό.
Απλά εσύ παριστάνεις τον εξπέρ σε κάθε θέμα, με όπλο το MSc που έχεις αποκτήσει στο "Google Search".

Που + λο = Πούλο :wave:
Η οικονομία σίγουρα παει χαλια αλλά είναι ευχάριστο το γεγονός ότι βγαίνουν λεφτά από τις τσέπες των φοροκλεφτων εε για να πάνε στις τσέπες των φτωχών μέσω των επιδομάτων, χαχαχα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε:
21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Νοέμ 2023, 11:08

hellegennes έγραψε:
19 Νοέμ 2023, 01:35
Otto Weininger έγραψε:
Έχεις αποδείξει εννοείς όπως τότε που έλεγες ψέματα για το τι έλεγε ο ΠΟΥ και επέμενες στο ψέμα ακόμη και μετά την παράθεση των κειμένων;

Δεν έλεγα εγώ ψέματα. Απλά είσαι τόσο άσχετος ημιμαθής παρλαπίπας, που δεν καταλάβαινες καν τι έβαζες, παρότι στα εξήγησα 3 φορές βάζοντας σου ξανά και ξανά την σειρά των στοιχείων στην συζήτηση που είχαμε. Απλά επέλεξες να τα αγνοήσεις όπως κάνεις πάντα, μιας και έχεις την τάση να ανακατεύεσαι σε όλα και να παριστάνεις τον ξερόλα.

Εκεί είναι το νήμα, όλοι μπορούν να δουν την ροή της κουβέντας. Καθόλου τυχαίο που ο μοναδικός που ταυτίστηκε με σένα είναι ο έτερος ξερόλας/άσχετος, ο Prepon.

Το φόρουμ μια χαρά είναι, το ότι μεγαλώνουμε και δεν γίνονται ανεκτές οι ξερολιστικες παρλαπιπες σου όπως πχ δέκα χρόνια πριν, δεν λέει κάτι.

Στην τελική, βρες τρόπο να ξεπεράσεις το ψυχολογικό τραλαλα που σου άφησε η πανδημία, οι μάσκες και τα lockdown και μην ζαλίζεις το δικό μας παπαρι

"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Νοέμ 2023, 13:16

Otto Weininger έγραψε:
19 Νοέμ 2023, 11:08
hellegennes έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Δεν έλεγα εγώ ψέματα.
Yes you did και είναι εκεί τα κείμενα για να σε ξεμπροστιάζουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Νοέμ 2023, 13:47

hellegennes έγραψε:
19 Νοέμ 2023, 13:16
Otto Weininger έγραψε:
19 Νοέμ 2023, 11:08
hellegennes έγραψε:

Δεν έλεγα εγώ ψέματα.
Yes you did και είναι εκεί τα κείμενα για να σε ξεμπροστιάζουν.
Ακριβώς εκεί είναι τα κείμενα. Γι'αυτό και όσοι παρακολουθούσαν την κουβέντα κατάλαβαν, εκτός από τον αλλο ξερόλα όπως σου είπα, τον Prepon.

Δε σε κατηγορώ βέβαια, που να ξέρεις από πρωτόκολλα θεραπείας.

For Her immortal soul

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Νοέμ 2023, 21:55

Για να διαβάσω δεν χρειάζεται να ξέρω από πρωτόκολλα θεραπείας, που ούτε εσύ ξέρεις γιατί είσαι πωλητής φαρμάκων, όχι γιατρός.

Ξεκάθαρα είχες πει ότι όλοι οι οργανισμοί σύστηναν μόνο depon και μέτρηση οξυγόνου για όλες τις ομάδες πληθυσμού και εξίσου ξεκάθαρα ο CDC πρότεινε αντιϊκά και ο ΠΟΥ αντιβιοτικά στις ευπαθείς ομάδες.

Αφού δε παρατέθηκαν όλα αυτά, συνέχισες να επιμένεις, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπερδεύτηκες ή δεν ήξερες για τι μιλάς αλλά ότι λες εν γνώση σου κάτι που είναι ψευδές. Βέβαια κατά την γνώμη μου δεν το έκανες από διάθεση να πεις ψέματα αλλά γιατί έχεις μια αντανακλαστική απάντηση για τα αντιβιοτικά και αρνείσαι ακόμη και να ενημερωθείς για το τι λένε οι οργανισμοί υγείας, ξεκάθαρα από πείσμα. Είναι δε κωμικός ο ισχυρισμός σου ότι οι γιατροί γράφουν αντιβιοτικά σε ιώσεις -καλώς ή κακώς- επειδή δεν ξέρουν πώς δουλεύουν τα αντιβιοτικά ενώ η απάντηση είναι για να προλάβουν δευτερογενείς λοιμώξεις (ακόμη μια φορά, συζητιέται αν κάνουν καλώς, αλλά δεν συζητιέται αν ξέρουν πώς λειτουργούν τα αντιβιοτικά).

Τα ξαναλέω μόνο και μόνο για όποιον δεν είδε την συζήτηση και δεν ξέρει τι είπες. Κατά τα άλλα δεν έχω καμμιά διάθεση να ασχοληθώ ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 20 Νοέμ 2023, 08:24

hellegennes έγραψε:
19 Νοέμ 2023, 21:55
Για να διαβάσω δεν χρειάζεται να ξέρω από πρωτόκολλα θεραπείας, που ούτε εσύ ξέρεις γιατί είσαι πωλητής φαρμάκων, όχι γιατρός.

Ξεκάθαρα είχες πει ότι όλοι οι οργανισμοί σύστηναν μόνο depon και μέτρηση οξυγόνου για όλες τις ομάδες πληθυσμού και εξίσου ξεκάθαρα ο CDC πρότεινε αντιϊκά και ο ΠΟΥ αντιβιοτικά στις ευπαθείς ομάδες.

Πωλητής είσαι εσύ. Εγώ ξέρω απο πρωτόκολλα θεραπείας λόγω κλινικής φαρμακολογίας τόσο προπτυχιακά όσο και μεταπτυχιακά.
Μάθε τι είναι αυτό, για να μην ξεφτιλιζεσαι.

Είσαι τόσο ηλίθιος δε που σου έβαλα πρώτος αυτά που υποτίθεται ότι έβαλες, και δεν σου έκοψε να δεις ότι ημερομηνία update είχαν Νοέμβριο του 2022.

Πώς βρε βλάκα θα έβαζαν τα συγκεκριμενα αντιικα το 2020, το 2021 και σχεδόν όλο το 2022, ενώ δεν είχαν βγει ακόμα;

Όσο για τα αντιβιοτικά σε ευπαθείς ομάδες, αφενός στην Ελλάδα δεν υπήρχε αυτό το πρωτόκολλο (στο έβαλα) αφετέρου σου εξήγησα τι ήταν αυτό, που φυσικά δεν ήταν χρήση αντιβιοτικών προληπτικά Οκ ως λες ούτε για όλες τις ευπαθείς ομάδες.

Άντε καραγκιόζη που κάθομαι και ασχολούμαι με τις συμπλεγματικές εμμονές σου.

For Her immortal soul

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 20 Νοέμ 2023, 13:06

Όχι, εγώ έβαλα πρώτος τα κείμενα και μετά ζήτησες ημερομηνίες και σου έβαλα παλιότερα κείμενα. Μετά άρχιζες να βάζεις κείμενα από τον ΕΟΔΥ, παρότι η δήλωσή σου ήταν πως αυτές ήταν οδηγίες όλων των οργανισμών υγείας, παντού.

Συνεχίζεις να λες ψέματα και να τα κάνεις μεγαλύτερα, πωλητή φαρμάκων. Αδυνατείς να παραδεχτείς το λάθος σου γιατί νομίζεις ότι με ένα μεταπτυχιακό έγινες γιατρός. Δεν έγινες, λυπάμαι. Κι αν λες στους πελάτες σου τι αγωγή να ακολουθήσουν και τι όχι, πολύ κακώς κάνεις, η δουλειά σου είναι να πουλάς φάρμακα, όχι να κάνεις διαγνώσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 20 Νοέμ 2023, 14:50

hellegennes έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 13:06
Όχι, εγώ έβαλα πρώτος τα κείμενα και μετά ζήτησες ημερομηνίες και σου έβαλα παλιότερα κείμενα. Μετά άρχιζες να βάζεις κείμενα από τον ΕΟΔΥ, παρότι η δήλωσή σου ήταν πως αυτές ήταν οδηγίες όλων των οργανισμών υγείας, παντού.

Συνεχίζεις να λες ψέματα και να τα κάνεις μεγαλύτερα, πωλητή φαρμάκων. Αδυνατείς να παραδεχτείς το λάθος σου γιατί νομίζεις ότι με ένα μεταπτυχιακό έγινες γιατρός. Δεν έγινες, λυπάμαι. Κι αν λες στους πελάτες σου τι αγωγή να ακολουθήσουν και τι όχι, πολύ κακώς κάνεις, η δουλειά σου είναι να πουλάς φάρμακα, όχι να κάνεις διαγνώσεις.
Ο φαρμακοτριφτης αγόρασε το πτυχίο σε Ρουμανία Βουλγαρία.

:smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 20 Νοέμ 2023, 15:02

hellegennes έγραψε:

Η συζήτηση ξεκινάει από εδώ (σελ. 208)

Είμαι θετικός
και τελειώνει στην σελίδα 213 όπου και παραθέτω με printscreen όσα προηγήθηκαν.

Η κλινική φαρμακολογία δεν εμπεριέχει διαγνώσεις, είναι μετά τις διαγνώσεις. Επίσης μετά τις διαγνώσεις, είναι και τα πρωτόκολλα θεραπείας.
Δε χρειάζεται να είμαι γιατρός, είναι αλλο πράγμα η φαρμακολογία και η φαρμακοθεραπεία.

Εσύ πάλι, είτε μετά τις διαγνώσεις είτε πριν, δεν πρέπει να έχεις άποψη.
Στο έχω ξαναπεί, μπράβο που είσαι χομπίστας αλλά δε μετράει πουθενά. Ας έκανες άλλες επιλογές, σε σου φταίει κανείς.

Κι αν λες στους πελάτες σου τι αγωγή να ακολουθήσουν και τι όχι, πολύ κακώς κάνεις, η δουλειά σου είναι να πουλάς φάρμακα, όχι να κάνεις διαγνώσεις.
Από αυτή την πρόταση και μόνο,.έδειξες πόσο δραματικά άσχετος είσαι με ιατρικά θέματα. Όχι ότι με εκπλήσσει,.θεωρούσα όμως ότι τα ελληνικά σου είναι πολύ καλά ώστε αν μη τι άλλο να γνωρίζεις ορισμούς.
Εσύ νομίζεις ότι αν πω σε κάποιον τι αγωγή να ακολουθήσει ή μη ( αν και όποτε ), ισοδυναμεί με διάγνωση.

Τόσο μαλάκας. Τόσο άσχετος. Και γω ακόμα πιο μαλάκας, που χάνω χρόνο να μιλάω μαζί σου για τέτοια θέματα λες και αν μου τα λέγε irl ο μπακάλης της γειτονιάς αυτά, θα άνοιγα κουβέντα μαζί του αντί να του πω "ναι, ναι, πες πόσο έχουν τα δρακουλινια τώρα, γιατί με περιμένουν".

For Her immortal soul

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 20 Νοέμ 2023, 15:22

Μαδουραίος έγραψε:
20 Νοέμ 2023, 14:50
hellegennes έγραψε:

Ο φαρμακοτριφτης αγόρασε το πτυχίο σε Ρουμανία Βουλγαρία.

:smt005::smt005::smt005:
αν ανοιξει τα κλειστα επαγγελματα ο εφιαλτακης σε βλεπω σουμπιτο για κνδ :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών