παρατηρητήριο ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΞΙΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
- Frappezitis
- hellegennes
Re: παρατηρητήριο ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΞΙΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Όχι, η συζήτηση ξεκίνησε εδώ (σελ. 206):Otto Weininger έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 15:02Η συζήτηση ξεκινάει από εδώ (σελ. 208)hellegennes έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 13:06Όχι, εγώ έβαλα πρώτος τα κείμενα και μετά ζήτησες ημερομηνίες και σου έβαλα παλιότερα κείμενα. Μετά άρχιζες να βάζεις κείμενα από τον ΕΟΔΥ, παρότι η δήλωσή σου ήταν πως αυτές ήταν οδηγίες όλων των οργανισμών υγείας, παντού.
Συνεχίζεις να λες ψέματα και να τα κάνεις μεγαλύτερα, πωλητή φαρμάκων. Αδυνατείς να παραδεχτείς το λάθος σου γιατί νομίζεις ότι με ένα μεταπτυχιακό έγινες γιατρός. Δεν έγινες, λυπάμαι. Κι αν λες στους πελάτες σου τι αγωγή να ακολουθήσουν και τι όχι, πολύ κακώς κάνεις, η δουλειά σου είναι να πουλάς φάρμακα, όχι να κάνεις διαγνώσεις.
hellegennes @ Είμαι θετικός
Είναι δε αστείο που με θράσος παραθέτεις την σελίδα που εγώ πρώτος έφερα πηγές για να αποδείξεις ότι εσύ έφερες πρώτος πηγές. Δηλαδή δεν έχεις καμμιά συναίσθηση;
Στο τέλος, κρατάμε αυτό:
Otto Weininger έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 16:06Λες μαλακιες διότι η οδηγία σε Αμερική και Ευρώπη για μη νοσηλευομενους ασθενείς, ανεξαρτήτου ηλικίας, κατηγορίας κλπ, ήταν μόνο μέτρηση οξυγόνου και παρακεταμολη σε περίπτωση υψηλού πυρετού.
Όχι μόνο αντιϊκά πρότεινε ο CDC αλλά και αντιβιοτικά ο ΠΟΥ για ομάδες υψηλού κινδύνου (συγκεκριμένα λέει ηλικιωμένους, ιδιαίτερα αυτούς που είναι σε γηροκομεία, και παιδιά κάτω των 5 ετών).hellegennes έγραψε: ↑24 Αύγ 2023, 00:34Consider in older people, particularly those in LTCFs, and children < 5 years of age, to provide empiric antibiotic treatment for possible pneumonia. As these patients are not hospitalized, treatment with Access antibiotics (such as co-amoxicillin) is adequate, instead of broad-spectrum antibiotics.
Αυτή η οδηγία είναι δημοσιευμένη στις 25 Ιανουαρίου 2021:
https://apps.who.int/iris/bitstream/han ... .1-eng.pdf
Όπως και να το γυρίσεις, είπες ότι αυτή ήταν η οδηγία παντού. Μετά άρχισες να τα γυρίζεις και να μου παραθέτεις ξανά και ξανά τον ελληνικό οργανισμό και να λες ότι αυτή η οδηγία ήταν εξαίρεση και λοιπές πίπες. Sorry, too late.
Στα παπάρια μου αν μετράει επαγγελματικά. Δεν σκοπεύω να γίνω πωλητής φαρμάκων, γιατρός ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με την υγεία. Εγώ ο χομπίστας όμως τελικά είχα δίκιο σε ό,τι είχα πει από την αρχή: ότι οι μάσκες σαν μέσο δεν θα λειτουργήσουν, ότι η αποδοτικότητα των εμβολίων θα είναι ανάλογη αυτών της γρίπης και χαμηλότερη, ότι οι καραντίνες σε κατάσταση πλήρους εξάπλωσης του ιού δεν θα λειτουργήσουν γιατί σκοπός μιας καραντίνας είναι να εγκλωβίσει την εξάπλωση σε ένα σημείο, αν έχει εξαπλωθεί παντού άντε γεια, καθώς και ότι η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη του εμβολίου. Όλα ένα προς ένα επιβεβαιώθηκαν με μελέτες και μεταμελέτες.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 15:02Εσύ πάλι, είτε μετά τις διαγνώσεις είτε πριν, δεν πρέπει να έχεις άποψη.
Στο έχω ξαναπεί, μπράβο που είσαι χομπίστας αλλά δε μετράει πουθενά. Ας έκανες άλλες επιλογές, σε σου φταίει κανείς.
Ξέρεις γιατί επιβεβαιώθηκαν; Γιατί πήγα με την πλευρά της αληθινής επιστήμης. Πήγα με υπαρκτά δεδομένα, όχι με ψευδοεπιστημονικές μελέτες, υποθέσεις που δεν προέκυπταν από πουθενά και κόντρα σε ιστορικά δεδομένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
παραμένεις λάθος όμως, γιατί δεν υπολόγισες ένα παράγοντα, τον σημαντικότερο. Όλα αυτά που αναφέρεις είναι μέρος του λεγόμενου υγειονομικού θεάτρου. Μπορεί να έχουν λίγη σημασία για την υγεία όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ, αλλά έχουν σημασία γι'αυτό που λέμε δημόσια υγεία, να παράγουν το κοινό αίσθημα της ασφάλειας. Τα έχουμε ξαναπεί, είναι ο ίδιος λόγος που κυκλοφορούσαν επι αιώνες μέσα σε περιόδους πανώλης φορώντας μια μαύρη ρόμπα και μια αστεία μάσκα σε σχήμα ράμφους γεμάτη με άχρηστα λουλούδια. Στην ίδια την ασθένεια προφανώς δεν είχε δράση, αλλά εκτελούσε άλλη λειτουργείαhellegennes έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:05Όχι, η συζήτηση ξεκίνησε εδώ (σελ. 206):Otto Weininger έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 15:02Η συζήτηση ξεκινάει από εδώ (σελ. 208)hellegennes έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 13:06Όχι, εγώ έβαλα πρώτος τα κείμενα και μετά ζήτησες ημερομηνίες και σου έβαλα παλιότερα κείμενα. Μετά άρχιζες να βάζεις κείμενα από τον ΕΟΔΥ, παρότι η δήλωσή σου ήταν πως αυτές ήταν οδηγίες όλων των οργανισμών υγείας, παντού.
Συνεχίζεις να λες ψέματα και να τα κάνεις μεγαλύτερα, πωλητή φαρμάκων. Αδυνατείς να παραδεχτείς το λάθος σου γιατί νομίζεις ότι με ένα μεταπτυχιακό έγινες γιατρός. Δεν έγινες, λυπάμαι. Κι αν λες στους πελάτες σου τι αγωγή να ακολουθήσουν και τι όχι, πολύ κακώς κάνεις, η δουλειά σου είναι να πουλάς φάρμακα, όχι να κάνεις διαγνώσεις.
Είναι δε αστείο που με θράσος παραθέτεις την σελίδα που εγώ πρώτος έφερα πηγές για να αποδείξεις ότι εσύ έφερες πρώτος πηγές. Δηλαδή δεν έχεις καμμιά συναίσθηση;
Στο τέλος, κρατάμε αυτό:Otto Weininger έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 16:06Λες μαλακιες διότι η οδηγία σε Αμερική και Ευρώπη για μη νοσηλευομενους ασθενείς, ανεξαρτήτου ηλικίας, κατηγορίας κλπ, ήταν μόνο μέτρηση οξυγόνου και παρακεταμολη σε περίπτωση υψηλού πυρετού.Όχι μόνο αντιϊκά πρότεινε ο CDC αλλά και αντιβιοτικά ο ΠΟΥ για ομάδες υψηλού κινδύνου (συγκεκριμένα λέει ηλικιωμένους, ιδιαίτερα αυτούς που είναι σε γηροκομεία, και παιδιά κάτω των 5 ετών).hellegennes έγραψε: ↑24 Αύγ 2023, 00:34Consider in older people, particularly those in LTCFs, and children < 5 years of age, to provide empiric antibiotic treatment for possible pneumonia. As these patients are not hospitalized, treatment with Access antibiotics (such as co-amoxicillin) is adequate, instead of broad-spectrum antibiotics.
Όπως και να το γυρίσεις, είπες ότι αυτή ήταν η οδηγία παντού. Μετά άρχισες να τα γυρίζεις και να μου παραθέτεις ξανά και ξανά τον ελληνικό οργανισμό και να λες ότι αυτή η οδηγία ήταν εξαίρεση και λοιπές πίπες. Sorry, too late.Στα παπάρια μου αν μετράει επαγγελματικά. Δεν σκοπεύω να γίνω πωλητής φαρμάκων, γιατρός ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με την υγεία. Εγώ ο χομπίστας όμως τελικά είχα δίκιο σε ό,τι είχα πει από την αρχή: ότι οι μάσκες σαν μέσο δεν θα λειτουργήσουν, ότι η αποδοτικότητα των εμβολίων θα είναι ανάλογη αυτών της γρίπης και χαμηλότερη, ότι οι καραντίνες σε κατάσταση πλήρους εξάπλωσης του ιού δεν θα λειτουργήσουν γιατί σκοπός μιας καραντίνας είναι να εγκλωβίσει την εξάπλωση σε ένα σημείο, αν έχει εξαπλωθεί παντού άντε γεια, καθώς και ότι η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη του εμβολίου. Όλα ένα προς ένα επιβεβαιώθηκαν με μελέτες και μεταμελέτες.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 15:02Εσύ πάλι, είτε μετά τις διαγνώσεις είτε πριν, δεν πρέπει να έχεις άποψη.
Στο έχω ξαναπεί, μπράβο που είσαι χομπίστας αλλά δε μετράει πουθενά. Ας έκανες άλλες επιλογές, σε σου φταίει κανείς.
Ξέρεις γιατί επιβεβαιώθηκαν; Γιατί πήγα με την πλευρά της αληθινής επιστήμης. Πήγα με υπαρκτά δεδομένα, όχι με ψευδοεπιστημονικές μελέτες, υποθέσεις που δεν προέκυπταν από πουθενά και κόντρα σε ιστορικά δεδομένα.
- hellegennes
Μα κι αυτό απέτυχε και μάλιστα οικτρά. Όχι μόνο ο κόσμος έγραψε στα παπάρια του στο τέλος όλα τα μέτρα, αλλά δημιουργήθηκε κι ένας βαθύς διχασμός ανάμεσα στους υπέρ των εμβολίων και κατά των εμβολίων, υπέρ της μάσκας και κατά της μάσκας και στο τέλος η επιστήμη δέχτηκε ένα γερό πλήγμα στην αξιοπιστία της και ο επιστημονικός σκεπτικισμός αρχίζει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και όπως είχα πει από την αρχή, αυτό θα το βρούμε μπροστά μας. Ε, να που το βρίσκουμε τώρα και το τραίνο δεν γυρίζει πίσω.Σενέκας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:16παραμένεις λάθος όμως, γιατί δεν υπολόγισες ένα παράγοντα, τον σημαντικότερο. Όλα αυτά που αναφέρεις είναι μέρος του λεγόμενου υγειονομικού θεάτρου. Μπορεί να έχουν λίγη σημασία για την υγεία όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ, αλλά έχουν σημασία γι'αυτό που λέμε δημόσια υγεία, να παράγουν το κοινό αίσθημα της ασφάλειας. Τα έχουμε ξαναπεί, είναι ο ίδιος λόγος που κυκλοφορούσαν επι αιώνες μέσα σε περιόδους πανώλης φορώντας μια μαύρη ρόμπα και μια αστεία μάσκα σε σχήμα ράμφους γεμάτη με άχρηστα λουλούδια. Στην ίδια την ασθένεια προφανώς δεν είχε δράση, αλλά εκτελούσε άλλη λειτουργεία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο διχασμός θα προέκυπτε ούτως ή άλλως. Παλιότερα σε τέτοιες περιόδους ο κόσμος ξέσπαγε πετώντας πέτρες στο τοπικό εβραϊκό γκέτο ή την έπεφτε στη χήρα του χωριού και την έσπαγε στο ξύλο ή την εκτελούσε ως μάγισσα. Είμαστε τυχεροί γιατί στη δική μας περίπτωση η φάση εκτονώθηκε εν πολλοίς σε ανούσιες λογομαχίες μέσω πληκτρολογίου, καλή ώρα.hellegennes έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 00:00Μα κι αυτό απέτυχε και μάλιστα οικτρά. Όχι μόνο ο κόσμος έγραψε στα παπάρια του στο τέλος όλα τα μέτρα, αλλά δημιουργήθηκε κι ένας βαθύς διχασμός ανάμεσα στους υπέρ των εμβολίων και κατά των εμβολίων, υπέρ της μάσκας και κατά της μάσκας και στο τέλος η επιστήμη δέχτηκε ένα γερό πλήγμα στην αξιοπιστία της και ο επιστημονικός σκεπτικισμός αρχίζει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και όπως είχα πει από την αρχή, αυτό θα το βρούμε μπροστά μας. Ε, να που το βρίσκουμε τώρα και το τραίνο δεν γυρίζει πίσω.Σενέκας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:16παραμένεις λάθος όμως, γιατί δεν υπολόγισες ένα παράγοντα, τον σημαντικότερο. Όλα αυτά που αναφέρεις είναι μέρος του λεγόμενου υγειονομικού θεάτρου. Μπορεί να έχουν λίγη σημασία για την υγεία όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ, αλλά έχουν σημασία γι'αυτό που λέμε δημόσια υγεία, να παράγουν το κοινό αίσθημα της ασφάλειας. Τα έχουμε ξαναπεί, είναι ο ίδιος λόγος που κυκλοφορούσαν επι αιώνες μέσα σε περιόδους πανώλης φορώντας μια μαύρη ρόμπα και μια αστεία μάσκα σε σχήμα ράμφους γεμάτη με άχρηστα λουλούδια. Στην ίδια την ασθένεια προφανώς δεν είχε δράση, αλλά εκτελούσε άλλη λειτουργεία
Να στο θέσω αλλιώς: αυτό που κάνεις είναι σαν να βγαίνεις στη μέση μιας γεμάτης πλατείας και να φωνάζεις "σταματήστε ο,τι κάνετε, είναι όλα ανούσια, αφού στο τέλος όλοι θα πεθάνουμε". Τεχνικά έχεις απόλυτο δίκιο αλλά κανένας δεν πρόκειται να σε ακούσει και καλά θα κάνει κιόλας, γιατί ορισμένες παραδοχές σαν αυτές, είναι κυριολεκτικά αντικοινωνικές, γιατί οι ανθρώπινες κοινωνίες είναι εξ ορισμού παράλογες και δεν είναι χτισμένες πάνω σε μαθηματική ακρίβεια, είναι εξορισμού φαινόμενο που πάει κόντρα στη φύση και κόντρα στην ίδια τη λογική. Δεν ξέρω αν είναι κατανοητό
- hellegennes
Λες δηλαδή ότι έπρεπε να ειπωθούν ψέματα για να αισθάνεται καλά μερίδα του πληθυσμού, αντί να ληφθούν αληθινά μέτρα που θα σώσουν όσο γίνεται την κατάσταση. Και στα παπάρια μας που πολύς κόσμος πέθανε γιατί έφαγε το παραμύθι ότι με το εμβόλιο είναι ασφαλείς και μπορούν να πάνε όπου θέλουν και να κάνουν ό,τι θέλουν, με "διαβατήριο" κιόλας.
Λες ότι δεν θα ήταν καλύτερα ας πούμε να μην στείλουμε στους ωκεανούς σε 2 χρόνια πλαστικό από μάσκες ισοδύναμο με 2.000 χρόνια παραγωγής καλαμακιών.
Λες ότι δεν θα ήταν καλύτερα να ξέρει ο κόσμος ότι 100 φορές μεγαλύτερη προστασία από το εμβόλιο είναι να είσαι 30 χρονών και όχι 70 και ήταν καλύτερο αυτό που κάναμε (ομολογουμένως για τα ασφαλιστικά ταμεία ήταν μακάβριο κέρδος).
Λες ότι δεν θα ήταν καλύτερα ας πούμε να μην στείλουμε στους ωκεανούς σε 2 χρόνια πλαστικό από μάσκες ισοδύναμο με 2.000 χρόνια παραγωγής καλαμακιών.
Λες ότι δεν θα ήταν καλύτερα να ξέρει ο κόσμος ότι 100 φορές μεγαλύτερη προστασία από το εμβόλιο είναι να είσαι 30 χρονών και όχι 70 και ήταν καλύτερο αυτό που κάναμε (ομολογουμένως για τα ασφαλιστικά ταμεία ήταν μακάβριο κέρδος).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καλύτερο? Όχι, δεν έβαλα κάπου αξιολογικό πρόσημο. Ήταν αυτό που ήτανhellegennes έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 00:18Λες δηλαδή ότι έπρεπε να ειπωθούν ψέματα για να αισθάνεται καλά μερίδα του πληθυσμού, αντί να ληφθούν αληθινά μέτρα που θα σώσουν όσο γίνεται την κατάσταση. Και στα παπάρια μας που πολύς κόσμος πέθανε γιατί έφαγε το παραμύθι ότι με το εμβόλιο είναι ασφαλείς και μπορούν να πάνε όπου θέλουν και να κάνουν ό,τι θέλουν, με "διαβατήριο" κιόλας.
- hellegennes
Εγώ ένα ξέρω. Ότι αν πορευόμαστε με γνώμονα τι θεωρεί η πολιτική ότι είναι καλό για την κοινωνική ασφάλεια θα τρώμε συνέχεια φάπες. Αυτές τις φάπες τρώμε με την κλιματική αλλαγή, αυτές τις φάπες φάγαμε με την πανδημία. Μόνο με καθαρό μυαλό, επιστημονική μέθοδο και δεδομένα μπορεί να υπάρχει εξέλιξη. Δεν έχει για μένα νόημα να βλέπουμε την κοινωνία πατροναριστικά σαν θρησκόληπτη που χρειάζεται παραμύθια.Σενέκας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 00:29καλύτερο? Όχι, δεν έβαλα κάπου αξιολογικό πρόσημο. Ήταν αυτό που ήτανhellegennes έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 00:18Λες δηλαδή ότι έπρεπε να ειπωθούν ψέματα για να αισθάνεται καλά μερίδα του πληθυσμού, αντί να ληφθούν αληθινά μέτρα που θα σώσουν όσο γίνεται την κατάσταση. Και στα παπάρια μας που πολύς κόσμος πέθανε γιατί έφαγε το παραμύθι ότι με το εμβόλιο είναι ασφαλείς και μπορούν να πάνε όπου θέλουν και να κάνουν ό,τι θέλουν, με "διαβατήριο" κιόλας.
Στην παρούσα φάση αντικαταστήσαμε την επιστήμη με ψευδοεπιστημονική ρητορική, που με περίσσιο θράσος έκανε πόλεμο στα "fake news" και στην "ψεκοπροπαγάνδα", λες και δεν έκαναν κι αυτοί μια απ' τα ίδια. Οι ψεκ με τις αδιαπέραστες μάσκες και τα εμβόλια του Θεού την έλεγαν στους άλλους ψεκ με τους μαγνήτες και το 5G.
Και μου λες ότι κάνω λάθος γιατί αυτά είναι και πρέπει να είναι μέρος του αναμενόμενου θεάτρου για διατήρηση της κοινής ηρεμίας. Μέρος του θεάτρου του παραλόγου είναι και αρνούμαι να δεχτώ ότι αυτή είναι μια φυσιολογική κατάσταση για μια τεχνολογική κοινωνία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι ακριβώς. Αυτό που λέω ότι ο καθένας πρέπει να διαλέγει προσεκτικά τις μάχες του, γιατί όπως και να το κάνουμε, αυτό που ονομάζεις τεχνολογική κοινωνία δεν υπάρχει, ή τουλάχιστον δεν υπάρχει παρα μόνο ως ιδανικό. Και η τεχνολογική κοινωνία, και οι κοινωνία στη ζούγκλα της Νέας Γουινέας, κοινωνίες είναι. Η μια πιο περίπλοκη απο την άλλη, και με διαφορετικά σύμβολα και νοηματοδότηση, αλλά κοινωνίες ανθρώπων είναι και τα δυο. Δεν είναι πατερναλισμός να μην αξιώνεις να δουλεύουν σε κάθε περίσταση ένα γεωμετρικό τύπο, απλή αποδοχή της πραγματικότητας είναι. Όπου συμβαίνει καλό είναι αλλά αν ευελπιστείς να ή ακόμα χειρότερα, απαιτείς να γίνει νόμος, θα απογοητευτείς πολύ άσχημαhellegennes έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 02:13Εγώ ένα ξέρω. Ότι αν πορευόμαστε με γνώμονα τι θεωρεί η πολιτική ότι είναι καλό για την κοινωνική ασφάλεια θα τρώμε συνέχεια φάπες. Αυτές τις φάπες τρώμε με την κλιματική αλλαγή, αυτές τις φάπες φάγαμε με την πανδημία. Μόνο με καθαρό μυαλό, επιστημονική μέθοδο και δεδομένα μπορεί να υπάρχει εξέλιξη. Δεν έχει για μένα νόημα να βλέπουμε την κοινωνία πατροναριστικά σαν θρησκόληπτη που χρειάζεται παραμύθια.Σενέκας έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 00:29καλύτερο? Όχι, δεν έβαλα κάπου αξιολογικό πρόσημο. Ήταν αυτό που ήτανhellegennes έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 00:18Λες δηλαδή ότι έπρεπε να ειπωθούν ψέματα για να αισθάνεται καλά μερίδα του πληθυσμού, αντί να ληφθούν αληθινά μέτρα που θα σώσουν όσο γίνεται την κατάσταση. Και στα παπάρια μας που πολύς κόσμος πέθανε γιατί έφαγε το παραμύθι ότι με το εμβόλιο είναι ασφαλείς και μπορούν να πάνε όπου θέλουν και να κάνουν ό,τι θέλουν, με "διαβατήριο" κιόλας.
Στην παρούσα φάση αντικαταστήσαμε την επιστήμη με ψευδοεπιστημονική ρητορική, που με περίσσιο θράσος έκανε πόλεμο στα "fake news" και στην "ψεκοπροπαγάνδα", λες και δεν έκαναν κι αυτοί μια απ' τα ίδια. Οι ψεκ με τις αδιαπέραστες μάσκες και τα εμβόλια του Θεού την έλεγαν στους άλλους ψεκ με τους μαγνήτες και το 5G.
Και μου λες ότι κάνω λάθος γιατί αυτά είναι και πρέπει να είναι μέρος του αναμενόμενου θεάτρου για διατήρηση της κοινής ηρεμίας. Μέρος του θεάτρου του παραλόγου είναι και αρνούμαι να δεχτώ ότι αυτή είναι μια φυσιολογική κατάσταση για μια τεχνολογική κοινωνία.
- Otto Weininger
Αυτή ήταν η οδηγία παντού. Ο ελληνικός οργανισμός έπαιρνε οδηγίες από το CDC.hellegennes έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:05Όχι, η συζήτηση ξεκίνησε εδώ (σελ. 206):Otto Weininger έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 15:02Η συζήτηση ξεκινάει από εδώ (σελ. 208)hellegennes έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 13:06Όχι, εγώ έβαλα πρώτος τα κείμενα και μετά ζήτησες ημερομηνίες και σου έβαλα παλιότερα κείμενα. Μετά άρχιζες να βάζεις κείμενα από τον ΕΟΔΥ, παρότι η δήλωσή σου ήταν πως αυτές ήταν οδηγίες όλων των οργανισμών υγείας, παντού.
Στο τέλος, κρατάμε αυτό:Otto Weininger έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 16:06Λες μαλακιες διότι η οδηγία σε Αμερική και Ευρώπη για μη νοσηλευομενους ασθενείς, ανεξαρτήτου ηλικίας, κατηγορίας κλπ, ήταν μόνο μέτρηση οξυγόνου και παρακεταμολη σε περίπτωση υψηλού πυρετού.Όχι μόνο αντιϊκά πρότεινε ο CDC αλλά και αντιβιοτικά ο ΠΟΥ για ομάδες υψηλού κινδύνου (συγκεκριμένα λέει ηλικιωμένους, ιδιαίτερα αυτούς που είναι σε γηροκομεία, και παιδιά κάτω των 5 ετών).hellegennes έγραψε: ↑24 Αύγ 2023, 00:34Consider in older people, particularly those in LTCFs, and children < 5 years of age, to provide empiric antibiotic treatment for possible pneumonia. As these patients are not hospitalized, treatment with Access antibiotics (such as co-amoxicillin) is adequate, instead of broad-spectrum antibiotics.
Όπως και να το γυρίσεις, είπες ότι αυτή ήταν η οδηγία παντού. Μετά άρχισες να τα γυρίζεις και να μου παραθέτεις ξανά και ξανά τον ελληνικό οργανισμό και να λες ότι αυτή η οδηγία ήταν εξαίρεση και λοιπές πίπες. Sorry, too late.
Τα αντιικα μπήκαν τον Νοέμβριο του 2022. Πριν απλά δεν υπήρχαν γαμημένε μαλάκα που αδυνατείς ακόμα και να διαβάσεις ελληνικά.
Το empiric δεν είναι προληπτική αντιβίωση και εξήγησα τι και πώς, όπως μπήκε και η μελέτη.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
Κάτσε λίγο ρε Ότο. Δεν ξέρω τι εννοείς εδώ, δεν θυμάμαι όλη την κόντρα σας (οπότε μπορεί να κάνω λάθος για το πώς το λες και/ή πάνω σε τι), αλλά αντιικά συνταγογράφησαν από το νοσοκομείο στη στη μάνα μου τον Ιούνιο του 2022. Paxlovid για την ακρίβεια, που τα πήραμε από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ (με κούριερ μας τα έστειλαν).Otto Weininger έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 07:03Αυτή ήταν η οδηγία παντού. Ο ελληνικός οργανισμός έπαιρνε οδηγίες από το CDC.hellegennes έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:05Όχι, η συζήτηση ξεκίνησε εδώ (σελ. 206):
Τα αντιικα μπήκαν τον Νοέμβριο του 2022. Πριν απλά δεν υπήρχαν γαμημένε μαλάκα που αδυνατείς ακόμα και να διαβάσεις ελληνικά.
Το empiric δεν είναι προληπτική αντιβίωση και εξήγησα τι και πώς, όπως μπήκε και η μελέτη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
- Otto Weininger
Το καλοκαίρι του 2022, ήρθαν αυτά τα αντιικα και μπήκαν και στο πρωτόκολλο (το έβαλα) Οκτώβριο του 2022.Isildur έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 07:19Κάτσε λίγο ρε Ότο. Δεν ξέρω τι εννοείς εδώ, δεν θυμάμαι όλη την κόντρα σας (οπότε μπορεί να κάνω λάθος για το πώς το λες και/ή πάνω σε τι), αλλά αντιικά συνταγογράφησαν από το νοσοκομείο στη στη μάνα μου τον Ιούνιο του 2022. Paxlovid για την ακρίβεια, που τα πήραμε από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ (με κούριερ μας τα έστειλαν).Otto Weininger έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 07:03Αυτή ήταν η οδηγία παντού. Ο ελληνικός οργανισμός έπαιρνε οδηγίες από το CDC.hellegennes έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:05
Όχι, η συζήτηση ξεκίνησε εδώ (σελ. 206):
Στο τέλος, κρατάμε αυτό:
Όχι μόνο αντιϊκά πρότεινε ο CDC αλλά και αντιβιοτικά ο ΠΟΥ για ομάδες υψηλού κινδύνου (συγκεκριμένα λέει ηλικιωμένους, ιδιαίτερα αυτούς που είναι σε γηροκομεία, και παιδιά κάτω των 5 ετών).
Μέχρι να έρθουν λοιπόν αυτά, ουσιαστικά σε όλη την πανδημία (Μάρτιος 2020 - έως περίπου τελη 2022) το πρωτόκολλο για τους μη νοσηλευομενους ήταν αυτό που λέω και ανέβασα.
Τα εξήγησα 590 φορές, τα link είναι εκεί, και ο άλλος γαμιέται όπως κάνει πάντα.
Ορίστε το ρημάδι το πρωτόκολλο:
Γράφει την ημερομηνία τελευταίας αναθεωρήσης: 14/10/2022.
Αυτό είναι που μου βάζει ο ηλίθιος από το NHI λες και
α) δεν ξέρει ελληνικά να δει ότι το έχω βάλει ήδη και γράφει τα ίδια αντιικα
β) η πανδημία η πουτάνα και τα πρωτόκολλα θεραπείας βγήκαν στα τέλη του 2022 ξέρω γω και όχι από τον Μάρτιο του 2020.
Μετά βρήκε και μια εξαίρεση που μιλάει για empiric σχημα αντιβιωσης σε ειδική κατηγορία ανθρώπων (όχι κατ'οικον) και γαμηθηκε.
Ο μπακάλης, που όσο πούλαγε σοκοφρετες εμείς τα ζούσαμε κάθε μέρα με συνεχείς ενημερώσεις.
Δεν παλεύεται ρε φίλε η φάση. Δεν είναι στα καλά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 21 Νοέμ 2023, 09:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
For Her immortal soul
Πώς διάολο απο τις 1+1 προσφορές καταληξατε στα εμβόλια?
- Otto Weininger
Κανείς δεν μιλάει για εμβόλια.
For Her immortal soul
(Άστον δεν βγάζεις άκρη)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε αυτό που οι άλλοι θεωρούν ότι είμαστε ;
από έργο_μακέτο » 16 Μαρ 2024, 13:34 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Μαρ 2024, 13:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν είμαστε πτωχοί. Είμαστε αποτυχήσαντες εκατομμυριούχοι.
από AlienWay » 07 Σεπ 2024, 10:39 » σε Life style - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
07 Σεπ 2024, 10:39
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
08 Αύγ 2024, 14:13