Διορισμός και απόλυση express σε διοίκηση Πανεπιστημίου στην Κύπρο λόγω Παπαδόπουλου και Παττακου
Δημοσιεύτηκε: 20 Ιαν 2024, 16:07
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://www.phorum.com.gr/
Γιατί, επειδή δεν σου αρέσουν οι πολιτικές του πεποιθήσεις; Είναι αυτός λόγος για να διώκονται πανεπιστημιακοί από τις θέσεις τους; Τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι γεμάτα με θαυμαστές του Λένιν, του Στάλιν και άλλων αριστερών δικτατόρων. Δεν σας είδα να αντιδράτε εκεί.
Golden Age έγραψε: ↑21 Ιαν 2024, 17:22Γιατί, επειδή δεν σου αρέσουν οι πολιτικές του πεποιθήσεις; Είναι αυτός λόγος για να διώκονται πανεπιστημιακοί από τις θέσεις τους; Τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι γεμάτα με θαυμαστές του Λένιν, του Στάλιν και άλλων αριστερών δικτατόρων. Δεν σας είδα να αντιδράτε εκεί.