Όχι μαλάκα. Είχε να κάνει με το κόμμα. Άντε προχώρα και σώπαινε, διότι αυτά είναι καταχωρημένα με καταθέσεις στην Εισαγγελία. Μην το συνεχίσεις. Βγάλε μια φορά τον σκασμό διότι ΔΕΝ τα γνωρίζεις όλα. Λήξαν.Golden Age έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:57Το τί συνέβαινε με τον πρώην της ήταν κάτι προσωπικό και όχι κάτι που είχε να κάνει με την ΧΑ.Πασιφάη έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:55Δεν ξέρεις ποιός ήταν ο πρώην της. Βούλωσε μια φορά στα χρονικά, αν δεν σου κάνει κόπο ρε μαλάκα πια.Golden Age έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:54
Την μάζεψες λέει. Σου ξαναλέω ότι αν η φίλη σου είχε θέμα με τον πρώην της, αυτό δεν αφορούσε την ΧΑ.
Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος
Re: Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
γυναικες !!!μην κανετε σχεσεις με χρυσαυγιτες και ακροδεξιους ...εχουν ολοι ποινικο μητρωο
να τα λεμε ολα !!!
να τα λεμε ολα !!!

Να σου πω; Έκανες καμιά γονυκλισία στον Αδολφο, ή ακόμη; Έλα προχώρα στο εικονοστάσι, άναψε και το καντήλι.nemo έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:58καλα τα λεει η πασιφαη ....μονο με την χα συνεβησαν αυτα ! απο κανενα κομμα αλλο δεν στριμωχθηκεΠασιφάη έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:53Θα ήθελα πολύ να σε αποκαλέσω μαλάκα, αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται. Κανεις καλή δουλειά από μόνος σου.Golden Age έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:44
Πάλι δραμματικές περιγραφές. Και τους σταμάτησες...εσύ
Απο την ΧΑ έχει περάσει ένα σκασμό κόσμος κι έφευγε. Πολλούς, πάρα πολλούς, τους έδιωχναν κιόλας. Αν στη φίλη σου της κολλούσε ο πρώην της, αυτό δεν ήταν κάτι που αφορούσε την ΧΑ.
Ναι, εγώ μάζεψα τη φίλη μου, απ'τους νταβάδες που την απειλούσαν. Θες να μιλήσουμε και για καταθέσεις στην Αστυνομία; Τι ακριβώς θές να αναλύσουμε; Κάτσε στην άκρη σου και σώπαινε.
γυναικα σαν αυτη που περιγραφει η πασιφαη μας .....
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Α χα χα χα. Καλό. Πολύ καλό. Πως το σκέφτηκες ρε σαίνη;taliban έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:59Kauldron έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:56Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:39
Απλά νομίζεις ότι είναι αστείες οι κλανιές που πετάς. Δεν είναι. Την άλλη φορά που είναι να γράψεις κάτσε λίγο. Σκέψου: Μήπως πάλι θα γράψω μια μαλακία χωρίς λογο ύπαρξης; και μετά γράψε. Το λέω φιλικά. ειλικρινά.
Είπα να του απαντήσω, αλλά λέω γάμα το, έχει πολύ ζέστη.
Ευχαριστώ που το έκανες εσύ.
ελα βρε πασιφαη οι δυσάρεστες σχεσεις των γυναικωνε δεν οφειλονται σε κομματα και ιδεοληψιεςΠασιφάη έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 16:05Να σου πω; Έκανες καμιά γονυκλισία στον Αδολφο, ή ακόμη; Έλα προχώρα στο εικονοστάσι, άναψε και το καντήλι.nemo έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:58καλα τα λεει η πασιφαη ....μονο με την χα συνεβησαν αυτα ! απο κανενα κομμα αλλο δεν στριμωχθηκεΠασιφάη έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:53
Θα ήθελα πολύ να σε αποκαλέσω μαλάκα, αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται. Κανεις καλή δουλειά από μόνος σου.
Ναι, εγώ μάζεψα τη φίλη μου, απ'τους νταβάδες που την απειλούσαν. Θες να μιλήσουμε και για καταθέσεις στην Αστυνομία; Τι ακριβώς θές να αναλύσουμε; Κάτσε στην άκρη σου και σώπαινε.
γυναικα σαν αυτη που περιγραφει η πασιφαη μας .....
και ασφαλως θα γνωριζεις και ποσες γυναικες κατεληξαν σε νοσοκομεια απο γνωστους πασοκους
και νεοδημοκρατες .. ξεκολα επιτελους απο αυτην την σκεψη
-
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Πλέον ο Μιχαλολιακος είναι ακίνδυνος και το πολιτικό κεφάλαιο Κασιδιάρη δεν έχει τόση πέραση.
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το μεταναστευτικο ήταν και είναι μια μπίζνα για αρκετούς.Golden Age έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:47Δεν υπήρχε καμμία προστασία απο την ΧΑ.taliban έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:46Η "προστασία" επιχειρήσεων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, με το ανάλογο κόστος, ήταν μέσα σε αυτό το περιοριστικο πλαίσιο ή όποιος δεν πλήρωνε του το έκαναν...καλοκαιρινό;Golden Age έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 14:25
Η ΧΑ πίεσε για στροφή της Ελλάδος σε περιοριστικές πολιτικές στο μεταναστευτικό.
Πως ακριβώς πίεσε η Χ.Α για στροφή;
Σιγά την δυναμική που είχε, σε επίπεδο κοινοβουλευτικο, για οτιδήποτε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ιεαρχία υπάρχει παντούΠασιφάη έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:50Ε, προφανώς και υπήρχε ιεραρχία. Και μεταξύ τους μιλούσαν αλλιώς. Σε προσωπικό επίπεδο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:32στις τηλεφωνικές συνομιλίες τους πάντως που έχουν δημοσιευθεί δεν αναφέρονται ρητά σε βαθμούς. αλλά αφήνεται να εννοηθεί από τα λεγόμενά τους ότι υπήρχε ιεραρχία
σε εταιρείες, κόμματα, σωματεία κτλ
το θέμα είναι αυτό που λες για βαθμούς. δεν θα το απέκλεια αλλά δεν έχω δει πουθενά στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
στην χα μιλαγανε στρατιωτικα πχ ελα αρχηγε θα βγαλω την κιτσα για καφε ή αρχηγε θα βγουμεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 16:19ιεαρχία υπάρχει παντούΠασιφάη έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:50Ε, προφανώς και υπήρχε ιεραρχία. Και μεταξύ τους μιλούσαν αλλιώς. Σε προσωπικό επίπεδο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 15:32
στις τηλεφωνικές συνομιλίες τους πάντως που έχουν δημοσιευθεί δεν αναφέρονται ρητά σε βαθμούς. αλλά αφήνεται να εννοηθεί από τα λεγόμενά τους ότι υπήρχε ιεραρχία
σε εταιρείες, κόμματα, σωματεία κτλ
το θέμα είναι αυτό που λες για βαθμούς. δεν θα το απέκλεια αλλά δεν έχω δει πουθενά στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο
με την ελενιτσα για κανενα ποτακι
- taliban
Δεν σου βγαίνει με μένα...προσπάθησε αλλούΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 16:17Δίνεις ρέστα σήμερα.taliban έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 16:17Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 16:09
Α χα χα χα. Καλό. Πολύ καλό. Πως το σκέφτηκες ρε σαίνη;

Τελείως χάχας είναι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 16:17Δίνεις ρέστα σήμερα.taliban έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 16:17Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 16:09
Α χα χα χα. Καλό. Πολύ καλό. Πως το σκέφτηκες ρε σαίνη;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Που να μου βγει. Αφού είσαι σαίνη. Τα ίδια θα λέμε; Όποιος ρίξει μια ματιά ακόμα ακόμα και στις τελευταίες σου αναρτήσεις θα καταλάβει για τι σπιρτάδα μιλάμε.
- taliban
Γιαυτό είχα κάνει τεστ ικιου και βγήκε αρνητικό;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 16:57Που να μου βγει. Αφού είσαι σαίνη. Τα ίδια θα λέμε; Όποιος ρίξει μια ματιά ακόμα ακόμα και στις τελευταίες σου αναρτήσεις θα καταλάβει για τι σπιρτάδα μιλάμε.
Όλα εξηγούνται τελικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση