Πρωτοσάλτε.Καλά, μόνο εμένα δε μπορούν να με πειράξουν, μου δίνει ο Κυριάκος σκονάκι και τον ρωταω
- Μαδουραίος
Πρωτοσάλτε.Καλά, μόνο εμένα δε μπορούν να με πειράξουν, μου δίνει ο Κυριάκος σκονάκι και τον ρωταω
Απολύθηκε παρουσιάστρια που πήρε συνέντευξη στον Μπάιντεν, της είχαν δώσει «σκονάκι» από τον Λευκό Οίκο
Παραδέχθηκε ότι έλαβε οκτώ ερωτήσεις από της εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου και χρησιμοποίησε τέσσερις από αυτές
https://www.protothema.gr/world/article ... euko-oiko/
Παραδέχθηκε ότι έλαβε οκτώ ερωτήσεις από της εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου και χρησιμοποίησε τέσσερις από αυτές
https://www.protothema.gr/world/article ... euko-oiko/
- Μαδουραίος
Re: Πρωτοσάλτε.Καλά, μόνο εμένα δε μπορούν να με πειράξουν, μου δίνει ο Κυριάκος σκονάκι και τον ρωταω
Στην νδ και στα καναλια λογικα εχουν πεσει και κυλιουνται στα πατωματα απ τα γελια.. εδω 5 χρονια 365, 24/7

Re: Πρωτοσάλτε.Καλά, μόνο εμένα δε μπορούν να με πειράξουν, μου δίνει ο Κυριάκος σκονάκι και τον ρωταω
Νομίζω η απόλυτη ξεφτίλα, που δεν την έφτασε ΟΥΤΕ ο Μητσοτάκης (παρόλο που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες), ήταν αυτή η συνέντευξη του Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ:
Πιστεύω ότι η αυτή η συνέντευξη πρέπει να ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.
Πιστεύω ότι η αυτή η συνέντευξη πρέπει να ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άνθρωποι σαν εμένα, ή ηγέτες σαν εμένα, χρειάζονται στη σημερινή κοινωνία
από Frappezitis » 09 Δεκ 2024, 22:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Δεκ 2024, 22:13
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
12 Ιουν 2024, 20:06
-
-
Νέα δημοσίευση Η ευθύνη του αποτελέσματος, φέρει αποκλειστικά εμένα
από kongrosian » 16 Οκτ 2023, 16:46 » σε Γλωσσολογία - 19 Απαντήσεις
- 1447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
16 Οκτ 2023, 23:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για έναν φίλο ρωτάω ΙΙ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 21 Ιουν 2024, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 702 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
24 Ιουν 2024, 01:42
-