Απαράδεκτο! Έδιωξαν ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ από σχολείο με παρέμβαση της.... αστυνομίας για να μη σπάσουν τμήματα
Re: Απαράδεκτο! Έδιωξαν ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ από σχολείο με παρέμβαση της.... αστυνομίας για να μη σπάσουν τμήματα
Εγω εγραψα πουτανες, πού καταλαβες ποιες εννοουσα;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Απαράδεκτο! Έδιωξαν ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ από σχολείο με παρέμβαση της.... αστυνομίας για να μη σπάσουν τμήματα
Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 23:03Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
Το είδαμε που κυβερνατε την Ελλάδα πόσο γαματοι είσαστε. Από χρεωκοπία σε διάλυση το πάτε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 23:03Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
Όποιος σπέρνει Τσιπρες και ραντίζει Ανδρουλακηδες θερίζει Μητσοτακιδες και μια γκέισα Παναγία.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
-
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι αλλά το κάνουμε με στυλzteo έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 23:19Το είδαμε που κυβερνατε την Ελλάδα πόσο γαματοι είσαστε. Από χρεωκοπία σε διάλυση το πάτε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 23:03Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Για να καταλήξουν ειδικοί ότι πρέπει να είναι μέχρι 25 τα παιδιά στην τάξη κάτι παραπάνω θα ξέρουν από σέναΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 23:03Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
- hellegennes
Αυτό λύνεται με έναν πιο ευέλικτο νόμο.foscilis έγραψε: ↑23 Σεπ 2024, 17:39Το πρόβλημα με αυτόν τον ηλίθιο νόμο (πέρα από το εντελώς αυθαίρετο όριο των 25 που δεν προκύπτει από πουθενά εκτός από το πάγιο αίτημα που έχουν οι πουτάνες προκειμένου να διορίζονται περισσότερες) είναι ότι το *κάτω* όριο για να σχηματιστεί τμήμα είναι 15.
Αυτό σημαίνει ότι αν υπάρξουν 26 παιδιά ΔΕΝ σπάει τμήμα στα 2 γιατί θα έχουν από 13. Οπότε τα παιδιά 26-29 είναι μαθηματική βεβαιότητα ότι μένουν απέξω και πρέπει να πάνε σε γειτονικό σχολείο με τα κόστη μετακίνησης που αυτό συνεπάγεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, που να επιτρεπει ας πουμε μεχρι 29 παιδια.
- hellegennes
Ηλίθιο ζώον, η μέση τάξη στην Ελλάδα έχει 17 παιδιά στο δημοτικό, παρόμοιος αριθμός με τον μέσο όρο της Ευρώπης. Ταυτόχρονα όμως έχουμε την πιο κατακερματισμένη σχολική πραγματικότητα επειδή υπάρχουν εκατοντάδες μικρά χωριά, νησιά και απομακρυσμένες περιοχές που σχηματίζουν μικρά τμήματα.Οργισμένος έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 09:01Διπλασιοι δασκαλοι ανα μαθητη στην ελλαδα , πολλαπλασια τα οικογενειακα εξοδα για εκπαιδευσαη απο οτι στην ευρωπη ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...
Ε, κάπου βούλωσέ το, ρε μαλάκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Υπό προϋποθέσεις από 10 ως 30 θα ήταν καλύτερο, με τα ίδια γενικά όρια που ισχύουν σήμερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Παπαρια, τα συνηθη ψεμματα και ανακριβειες.hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 12:19Ηλίθιο ζώον, η μέση τάξη στην Ελλάδα έχει 17 παιδιά στο δημοτικό, παρόμοιος αριθμός με τον μέσο όρο της Ευρώπης. Ταυτόχρονα όμως έχουμε την πιο κατακερματισμένη σχολική πραγματικότητα επειδή υπάρχουν εκατοντάδες μικρά χωριά, νησιά και απομακρυσμένες περιοχές που σχηματίζουν μικρά τμήματα.Οργισμένος έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 09:01Διπλασιοι δασκαλοι ανα μαθητη στην ελλαδα , πολλαπλασια τα οικογενειακα εξοδα για εκπαιδευσαη απο οτι στην ευρωπη ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...
Ε, κάπου βούλωσέ το, ρε μαλάκα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Τι να περιμενεις απο εναν αγγραμματο ξερολα με κριτικη ικανοτητα προβατου???
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οσο για τους εκπαιδευτικους, της αποσπασης το καγκελό γινεται, Μπορδελο
βισματικο και αθλιο. . Ωστε τα μικρα "καημενα" κατακερματισμενα σχολεια της υπαιθρου να ναι παντα υποστελεχωμενα και διχως μονιμους εκπαιδευτικους.
Και πολλόι εκπαιδευτικοι με τετραμηνες αδειες.
Και υποστελεχωμενα σχολεια.
Και αθλια παιδεια.
Και καταναλωση σχολικων ειδων στο φουλ.
Ολοι ευχαριστημενοι, πληρωνετε μαλακες...
Πληρωστε μαλακες, ολους τους αθλιους χεληδες αυτου τπυ τοπου και πειτε κι ευχαριστω , με ταπεινοτητα...
βισματικο και αθλιο. . Ωστε τα μικρα "καημενα" κατακερματισμενα σχολεια της υπαιθρου να ναι παντα υποστελεχωμενα και διχως μονιμους εκπαιδευτικους.
Και πολλόι εκπαιδευτικοι με τετραμηνες αδειες.
Και υποστελεχωμενα σχολεια.
Και αθλια παιδεια.
Και καταναλωση σχολικων ειδων στο φουλ.
Ολοι ευχαριστημενοι, πληρωνετε μαλακες...
Πληρωστε μαλακες, ολους τους αθλιους χεληδες αυτου τπυ τοπου και πειτε κι ευχαριστω , με ταπεινοτητα...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νορβηγος βαζει αγγελια εξω απο σχολειο της Ροδου ψαχνοντας μαθητρια για παρεα
από Portia » 07 Ιουν 2024, 12:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 107 Απαντήσεις
- 2218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Ιουν 2024, 14:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καταργούνται 36 Πανεπιστήμιακα τμήματα που είχαν ιδρυθεί επί ΣΎΡΙΖΑ
από Ίακχος » 01 Νοέμ 2023, 22:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
03 Νοέμ 2023, 08:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κηφισός: Σκουπιδότοπος τα υπόγεια τμήματα, καθαρίζονται μετά από δεκαετίες
από Ίακχος » 29 Αύγ 2024, 15:44 » σε Οικολογία & Φύση - 4 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
04 Οκτ 2024, 12:41
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 94 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
09 Απρ 2024, 19:53