Εγώ το ΄χω πει εδώ και καιρό, πως όταν πέσει το καθεστώς της δεξιας , ο Άδωνις, ή θα μεταναστεύσει ή η κάθε του μέρα θα είναι Αποκριά, γιατί θα είναι αναγκασμένος να μετακινείται, μεταμφιεσμένος.

Βρετανία: Πεθαίνουν στους διαδρόμους ασθενείς στα νοσοκομεία – Τραγικές οι συνθήκες
Νοσηλευτές φροντίζουν ασθενείς σε αποθήκες, διαδρόμους ή ακόμα και σε χώρους στάθμευσης
στο βιντεο φαινεται παντως να μιλα σιγα και ψυχραιμα, και να ουρλιαζουν οι κομμουνιστες.Frappezitis έγραψε: ↑17 Ιαν 2025, 22:14Και δεν φτάνει που είναι αδιευκρίνιστος και άχρηστος, είχε το θράσος να προκαλεί και από πάνω.
Εγώ το ΄χω πει εδώ και καιρό, πως όταν πέσει το καθεστώς της δεξιας , ο Άδωνις, ή θα μεταναστεύσει ή η κάθε του μέρα θα είναι Αποκριά, γιατί θα είναι αναγκασμένος να μετακινείται, μεταμφιεσμένος.
[img]https://i.postimg.cc/HnqZSCYf/4738 ... .jpg[/img]
ψεκ γκόνα ψεκ
οπως και τους χαζοκομμουνιστες
Πέρα από την αποτυχημένη αλλά άοκνη προσπάθεια να βγάλεις προσταεξω την εσωτερική σου ανυποφορια οι κομμουνιστές είναι αξιοσέβαστοι στον χώρο που δουλεύουν, και αυτό έχει σημασία. Οι κυβερνητικοί από την άλλη δεν ξέρω τι εκτίμηση έχουν στους χώρους δουλειάς, από κανέναν διευθυντή ίσως. Π. Χ. Ο διευθυντής του νοσοκομείου μπορεί να εκτιμά τον Γεωργιάδη, οι γιατροί όχι.
εγω μια χαρα περναω μαστορα. ο κομμουνιστης ειναι εξ ορισμου γελοιος και βλακας και απογονος προδοτωνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑18 Ιαν 2025, 11:13Πέρα από την αποτυχημένη αλλά άοκνη προσπάθεια να βγάλεις προσταεξω την εσωτερική σου ανυποφορια οι κομμουνιστές είναι αξιοσέβαστοι στον χώρο που δουλεύουν, και αυτό έχει σημασία. Οι κυβερνητικοί από την άλλη δεν ξέρω τι εκτίμηση έχουν στους χώρους δουλειάς, από κανέναν διευθυντή ίσως. Π. Χ. Ο διευθυντής του νοσοκομείου μπορεί να εκτιμά τον Γεωργιάδη, οι γιατροί όχι.
Ο Άδωνις βρε θέλει ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, όπως εσύ, απλά το φέρνει σιγά σιγά γιατί ξέρει ότι εάν το φέρει από την μια μέρα στην άλλη δεν θα εκλεγεί ξανά. Μην αγχώνεσαι, σε λίγα χρόνια δεν θα πληρώνεις για την υγεία των γύρω σου.
Φίλε αν περνούσες μια χαρά δε θα ξερνουσες χυδαιοτητα και θα μιλούσες σαν άνθρωπος.southern έγραψε: ↑18 Ιαν 2025, 11:15εγω μια χαρα περναω μαστορα. ο κομμουνιστης ειναι εξ ορισμου γελοιος και βλακας και απογονος προδοτωνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑18 Ιαν 2025, 11:13Πέρα από την αποτυχημένη αλλά άοκνη προσπάθεια να βγάλεις προσταεξω την εσωτερική σου ανυποφορια οι κομμουνιστές είναι αξιοσέβαστοι στον χώρο που δουλεύουν, και αυτό έχει σημασία. Οι κυβερνητικοί από την άλλη δεν ξέρω τι εκτίμηση έχουν στους χώρους δουλειάς, από κανέναν διευθυντή ίσως. Π. Χ. Ο διευθυντής του νοσοκομείου μπορεί να εκτιμά τον Γεωργιάδη, οι γιατροί όχι.