Το ίδιο λέμε...
Corriere della sera μπράβο Ελλάδα!
- Veni Vidi Vici
Re: Corriere della sera μπράβο Ελλάδα!
1.Αυτο που κρατανε οι Ιταλοι ειναι κυκλωμα αναπνευστηρα.ΚαράΝτίνα έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 01:05Ψυχούλα μου κακή, μην μου ταράζεσαι. Εγώ μιλάω με γεγονότα
http://patrastimes.gr/home-page-slider/ ... B5-%CF%80/
και εσύ μιλάς με μπαλαφάρες χρυσό μου. Τράβα να νιφτείς να σου περάσει η σύγχυση και ξαναέλα να τα πούμε για την Γαβριέλα που δεν ξέχασες από το καλοκαίρι του 1937 στη Μύκονο.
2.Καλα κανανε και τους πηραν.
3.Δεν ειμαι τοσο μεγαλος αραξε.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
δε ξεχναμε ομως οτι και οι αλλοι γειτονες μας πουλησαν https://www.protothema.gr/economy/artic ... me-tin-ee/Veni Vidi Vici έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 01:09Το ίδιο λέμε...
SpoilerShow
1. για το οποίο είχε πληρωθεί η ιταλική εταιρεία που προσπάθησε να κάνει την εξαγωγή. Άρα και πληρωμένοι οι αναπνευστήρες -οκ, τα κυκλώματα-και κατασχεμένοι. Άτσα!pikey25 έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 01:111.Αυτο που κρατανε οι Ιταλοι ειναι κυκλωμα αναπνευστηρα.ΚαράΝτίνα έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 01:05Ψυχούλα μου κακή, μην μου ταράζεσαι. Εγώ μιλάω με γεγονότα
και εσύ μιλάς με μπαλαφάρες χρυσό μου. Τράβα να νιφτείς να σου περάσει η σύγχυση και ξαναέλα να τα πούμε για την Γαβριέλα που δεν ξέχασες από το καλοκαίρι του 1937 στη Μύκονο.
2. άλλο το νόμιμο και άλλο το ηθικό, εγώ π.χ. δικαιούμαι να νιώσω a bit of ηδονή αν κατασχέσουμε και εμείς υλικό που προορίζεται για αυτούς. Θα είναι νόμιμο αλλά ανήθικο.
3. δεν με χαλάει αν είσαι μεγάλος, ιδίως αν έχεις και θεληματικό πηγούνι μαζί με δύο στιβαρά χέρια που καθαρίζουν πορτοκάλια κάτω από τον καυτό ήλιο της Άνω Τσιβούλας.
Τίποτα, βιβλία και μπίρες.
Kill, baby, kill
Kill, baby, kill
1.Τζαμπα ηθελες να τους δωσει ρε Καραντινα? Πως την ειδες την δουλεια ? Δεν παυει να ειναι παρανομοΚαράΝτίνα έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 01:171. για το οποίο είχε πληρωθεί η ιταλική εταιρεία που προσπάθησε να κάνει την εξαγωγή. Άρα και πληρωμένοι οι αναπνευστήρες -οκ, τα κυκλώματα-και κατασχεμένοι. Άτσα!pikey25 έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 01:111.Αυτο που κρατανε οι Ιταλοι ειναι κυκλωμα αναπνευστηρα.ΚαράΝτίνα έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 01:05
Ψυχούλα μου κακή, μην μου ταράζεσαι. Εγώ μιλάω με γεγονότα
2. άλλο το νόμιμο και άλλο το ηθικό, εγώ π.χ. δικαιούμαι να νιώσω a bit of ηδονή αν κατασχέσουμε και εμείς υλικό που προορίζεται για αυτούς. Θα είναι νόμιμο αλλά ανήθικο.
3. δεν με χαλάει αν είσαι μεγάλος, ιδίως αν έχεις και θεληματικό πηγούνι μαζί με δύο στιβαρά χέρια που καθαρίζουν πορτοκάλια κάτω από τον καυτό ήλιο της Άνω Τσιβούλας.
2.Αν και εδω ειχες μεγαλυτερη πραγματικη αναγκη γιατι και αντικειμενικα να το δεις,με 100 ατομα σε μεθ, δε θες τετοια ποσοτητα(που δε θα πηγαινανε στα νοσοκομεια αμεσα ετσι και αλλιως) ελα μετα να μου πεις για ανηθικοτητες
Η μονη ανηθικοτητα ειναι του Ιταλου εμπορα και ισως και του Ελληνα εμπορα
3.Καραντινος ή καραντινα

SpoilerShow
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτελους ΠΡΩΤΗ η ΕΛΛΑΔΑ ! Μπραβο Μητσοτακη,Μπραβο ΝΔ !!!
από Frappezitis » 25 Δεκ 2023, 10:57 » σε Οικονομία - 42 Απαντήσεις
- 1552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Δεκ 2023, 19:40
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
03 Οκτ 2023, 09:56