Alexandria Ocasio-Cortez

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Alexandria Ocasio-Cortez

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Σεπ 2019, 23:56

taliban έγραψε:
23 Σεπ 2019, 23:43
Kauldron έγραψε:
22 Σεπ 2019, 10:58
Πες μας για την προσφορά του Εθνικοσοσιαλισμού στην κοινωνία μας.... :lol:
Δεν είμαι σοσιαλιστής ρε μεγάλε. Εθνικιστής είμαι.
Ότι σε συμφέρει είσαι.
Απάντα στο ερώτημα.
Σου απάντησα. Δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής. Εθνικιστής είμαι. Συνεπώς τί με νοιάζει για τον εθνικοσοσιαλισμό. Επειδή μου τον προσάπτεις εσύ?
ΓΙα πες μας όμως εσύ για τους ισμούς. Δηλαδή διαφωνείς και με τον ανθρωπισμό? Αυτό για να καταλάβεις την κλισέ μπούρδα που ξεστόμισες.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 24 Σεπ 2019, 11:56

Kauldron έγραψε:
23 Σεπ 2019, 23:56
taliban έγραψε:
23 Σεπ 2019, 23:43
Kauldron έγραψε:
22 Σεπ 2019, 10:58

Δεν είμαι σοσιαλιστής ρε μεγάλε. Εθνικιστής είμαι.
Ότι σε συμφέρει είσαι.
Απάντα στο ερώτημα.
Σου απάντησα. Δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής. Εθνικιστής είμαι. Συνεπώς τί με νοιάζει για τον εθνικοσοσιαλισμό. Επειδή μου τον προσάπτεις εσύ?
ΓΙα πες μας όμως εσύ για τους ισμούς. Δηλαδή διαφωνείς και με τον ανθρωπισμό? Αυτό για να καταλάβεις την κλισέ μπούρδα που ξεστόμισες.
Δεν απάντησες.Απεφυγες την ερώτηση.Δεν σε ρώτησα τι είσαι.Σε ρώτησα για την προσφορά του εθνικοσοσιαλισμου.Εκτος και αν δεν ξέρεις. :003: Οπότε άσε τις μπούρδες.
Κλισέ μάνα μου είναι να είσαι ιδεολογικά καμμένος με status quo περασμένων δεκαετιών και επειδή στο φύλλο οδηγιών οι "εχθροί" είναι προκαθορισμένοι να μη ξέρεις τι να πεις σε κάποιον που σε ρωτάει κάτι άλλο που δεν συμπεριλαμβάνεται στον τρόπο αντιμετώπισης της ιδεολογικής σου φαντασίας.
Επομένως και ο ανθρωπισμός δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια υποκριτική φούσκα με συγκεκριμένο πολιτικό υπόβαθρο.
Παμε Παρακάτω...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 24 Σεπ 2019, 12:11

taliban έγραψε:
24 Σεπ 2019, 11:56
στο φύλλο οδηγιών οι "εχθροί" είναι προκαθορισμένοι να μη ξέρεις τι να πεις
Αφού μπήκαν στη πόλη οι οχτροί ρε pregiver
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Σεπ 2019, 12:16

Σε ρώτησα για την προσφορά του εθνικοσοσιαλισμου.
Και σου απάντησα, δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής. Τί δεν κατάλαβες?
Εγώ σε ρωτάω ποιά είναι η ιδεολογία σου, σε τί ακριβώς πιστεύεις, και απαντάς σε τί ΔΕΝ πιστεύεις, και πετάς τη μπούρδα "στους -ισμούς".
Και βάζεις μέσα και τον ανθρωπισμό, ως υποκριτική φούσκα με συγκεκριμένο πολιτικό υπόβαθρο.
Κι όμως, σε -ισμό πιστεύεις κι εσύ, και λέγεται παρτακισμός.
επειδή στο φύλλο οδηγιών οι "εχθροί" είναι προκαθορισμένοι να μη ξέρεις τι να πεις σε κάποιον που σε ρωτάει κάτι άλλο που δεν συμπεριλαμβάνεται στον τρόπο αντιμετώπισης της ιδεολογικής σου φαντασίας.
Περιγράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ τον εαυτό σου. Σου δώσανε κάποιοι κάπου το φύλλο οδηγιών, και μέσα σ' αυτό, εγώ είμαι ο "εχθρός". Κάπου κάποιος απροσδιόριστος τύπος (δε μ' έχεις δει ποτέ καν), που υποτίθεται οτι είναι βίαιος, επιθετικός, κλπ. Αν βέβαια δεν ταιριάζω σ' αυτό το "κουτάκι", δεν πειράζει, σαν τον Προκρούστη θα προσπαθήσεις να με τραβήξεις, να με κόψεις, να αγνοήσεις χίλια δυο πράγματα, να μου προσάψεις χίλια δυο άλλα, για να μπώ μέσα σ' αυτό το κουτάκι που έχεις (σου έχουν) φτιάξει στο κεφάλι σου. Και φυσικά δεν ξέρεις τί να πείς σε κάποιον που σε ρωτάει κάτι άλλο "που δεν συμπεριλαμβάνεται στον τρόπο αντιμετώπισης της ιδεολογικής σου φαντασίας", ο,τιδήποτε κι αν σημαίνει αυτή η μαλακία που πέταξες.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 24 Σεπ 2019, 12:42

Σε ρώτησα για την προσφορά του εθνικοσοσιαλισμου.
Και σου απάντησα, δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής. Τί δεν κατάλαβες?
3 απανωτές κωλοτούμπες. Καηκες.
Γιατί κανείς την πάπια; Δεν σε συμφέρει ; Πες μας την γνώμη σου...Δεν τέθηκε το ερώτημα τι είσαι.
Εγώ σε ρωτάω ποιά είναι η ιδεολογία σου, σε τί ακριβώς πιστεύεις, και απαντάς σε τί ΔΕΝ πιστεύεις, και πετάς τη μπούρδα "στους -ισμούς".
Και βάζεις μέσα και τον ανθρωπισμό, ως υποκριτική φούσκα με συγκεκριμένο πολιτικό υπόβαθρο.
Κι όμως, σε -ισμό πιστεύεις κι εσύ, και λέγεται παρτακισμός.
Για να πάσχω απ την ασθένεια του παρτακισμου θα έπρεπε να ήμουν μέλος κάποιου κόμματος ή να το υπερασπίζομαι μέρα νύχτα. Όπως κάνεις εσύ δηλαδή.Ευχαριστουμε για την περιγραφή σου. Αλλά ήταν δεδομένο.
Το τι πιστεύω εγώ και το τι δεν πιστεύω για εσένα είναι μια αφορμή να το βάλεις σε έναν -ισμο για να κάνεις αντίλογο βάση της ιδεολογικής σου φαντασίας.
Μάθε λοιπόν δήθεν μη Εθνικοσοσιαλιστη πως εμένα τα πιστεύω μου είναι προς το συμφέρον του απλού κόσμου και έναντι σε κάθε τι που διαταράσσει τους συνεκτικού δεσμούς της κοινωνίας που καταλήγει στο διαιρει και βασιλεύε.
Θα μπορούσες,επειδή σε τρώει ο κωλος σου,να με εντάξεις στον -ισμο του πατριωτισμού αλλα και πάλι θα έπεφτες έξω καθώς η προσκόλληση στο παρελθον οδήγηση στην οπισθοδρόμηση.

Περιγράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ τον εαυτό σου. Σου δώσανε κάποιοι κάπου το φύλλο οδηγιών, και μέσα σ' αυτό, εγώ είμαι ο "εχθρός". Κάπου κάποιος απροσδιόριστος τύπος (δε μ' έχεις δει ποτέ καν), που υποτίθεται οτι είναι βίαιος, επιθετικός, κλπ. Αν βέβαια δεν ταιριάζω σ' αυτό το "κουτάκι", δεν πειράζει, σαν τον Προκρούστη θα προσπαθήσεις να με τραβήξεις, να με κόψεις, να αγνοήσεις χίλια δυο πράγματα, να μου προσάψεις χίλια δυο άλλα, για να μπώ μέσα σ' αυτό το κουτάκι που έχεις (σου έχουν) φτιάξει στο κεφάλι σου. Και φυσικά δεν ξέρεις τί να πείς σε κάποιον που σε ρωτάει κάτι άλλο "που δεν συμπεριλαμβάνεται στον τρόπο αντιμετώπισης της ιδεολογικής σου φαντασίας", ο,τιδήποτε κι αν σημαίνει αυτή η μαλακία που πέταξες.
Φοβάσαι.
Φοβασαι πολύ να πιστεύει κάποιος έξω από αυτά που σου έδωσαν να φας και κοιτάς απεγνωσμένα να φορτώσεις κάποιον ισμο κάτι για να κάνεις αντίλογο.
Να μην σου χαλάω την φαντασία λοιπόν...δήθεν μη εθνικοσοσιαλιστη. :lol:
Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο;
Ότι είμαστε πολλοί.
Και είστε τόσο λίγοι.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Σεπ 2019, 12:45

Γιατί κανείς την πάπια; Δεν σε συμφέρει ; Πες μας την γνώμη σου...Δεν τέθηκε το ερώτημα τι είσαι.
Δε θεωρώ οτι προσέφερε κάτι, πέρα από τεχνολογικής φύσεως επιτεύγματα (γιατί ήταν αδίστακτοι τα πειράματα κλπ που έκαναν). Σε καλύπτω?
Ότι είμαστε πολλοί.
Ποιοί "είσαστε"? Οι παρτάκηδες? Ναι, το ξέρουμε. Από τον καιρό του Σημίτη που σηκώσατε κεφάλι.

Αλλά ξέρεις κάτι?
Ουκ εν το πολλώ το εύ.

Πές μας σε τί πιστεύεις λοιπόν εσύ. Γιατί φοβάσαι? Επειδή κοιτάς μέσα σου και βλέπεις ένα μεγάλο τίποτα?
Για να πάσχω απ την ασθένεια του παρτακισμου θα έπρεπε να ήμουν μέλος κάποιου κόμματος ή να το υπερασπίζομαι μέρα νύχτα.
Καθόλου. Οι παρτακιστές, είναι ΟΦΑδες. Δεν υπερασπίζονται εμφανώς τίποτα συγκεκριμένο, για να μην έχουν εχθρούς. Στη ζούλα πηγαίνουν εδώ ή εκεί. Όπως κάνεις εσύ. Προκειμένου να έχουν ωφέλη από παντού, όποιος και ν' ανέβει.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC » 24 Σεπ 2019, 13:48

Πολλοί υποστηρίζουν δικαίως ότι δεν είναι και πανέξυπνο το συγκεκριμένο κορίτσι, αλλά αυτό δεν έχει και πολύ σημασία στον σημερινό πολιτικό κόσμο. Σημασία έχει το να μπορεί να μεταδώσει τις ιδέες των sanders, chomsky, zizek, γιάνη κτλ και να κινητοποιήσει κόσμο. Οι ηγέτες δεν υπάρχει ανάγκη να είναι φιλόσοφοι.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 13 Νοέμ 2019, 20:41

Σιλβερού είναι.

Εικόνα
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Δεκ 2020, 13:46

Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot » 08 Δεκ 2020, 16:19

Κάνε edit το link σε

Κώδικας: Επιλογή όλων

https://www.breitbart.com/politics/2020/12/07/goya-foods-ceo-we-made-aoc-employee-of-the-month-after-her-boycott-boosted-sales/
γιατί κατά λάθος προσέθεσες έναν επιπλέον χαρακτήρα (slash) και βγάζει “Page Not found”.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Δεκ 2020, 16:30

Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot » 08 Δεκ 2020, 17:02

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη.
Θυμήθηκα συνειρμικά εκείνο το αντιρατσιστικό Εικόνα spotάκι των DemonCunts, προπαγάνδα ανδρικού μορίου, στο οποίο “white supremacists” έχουν βάλει στο μάτι δυο κοριτσάκια, μια μπουργκοφορούσα και μια λατίνα που τρέχουν να σώσουν τη ζωή τους ενώ στο φόντο κυματίζουν confederate flags.
Δεν πιστεύω σε θείες δίκες, karma, χάρμα και «πριν το χάραμα μονάχος εξεκίνησα», αλλά αν τυχόν υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που αποκαθιστά τις αδικίες, θα ήταν εξόχως διασκεδαστικό να την έστελνε στην ζεστή αγκαλιά :roll: των ομοθρήσκων της Τζιχαντίστριας Ilhan “Some people did something” Omar να την περιποιηθούν. Να δει τι εστί βερίκοκο.
Μιλάμε για την ΝΤΡΟΠΗ των λατίνων προσωποποιημένη.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 10 Απρ 2021, 18:36

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 10 Απρ 2021, 19:00

taliban έγραψε:
23 Σεπ 2019, 11:48
Χαοτικός έγραψε:
22 Σεπ 2019, 15:05
taliban έγραψε:
22 Σεπ 2019, 10:06

Εμ, καλά τα έλεγα εγώ πως είσαι ζαίος.
Ψηφίζουν μανιωδώς αυτοί που έχουν συμφέρον ή γιατί τρώνε το παραμύθι.
Αλλά δεν πιάνεις πολλά. Γέρασες και ζαίος έμεινες.
Πιάνω λίγα επειδή τα περισσότερα τα έχω ήδη. Εγώ κονόμησα με την κυβερνησάρα μας. Εσύ στην πείνα. :003:
Εικόνα
How did you let it! Can 't you see what just happened?
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών