Σε ρώτησα για την προσφορά του εθνικοσοσιαλισμου.
Και σου απάντησα, δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής. Τί δεν κατάλαβες?
3 απανωτές κωλοτούμπες. Καηκες.
Γιατί κανείς την πάπια; Δεν σε συμφέρει ; Πες μας την γνώμη σου...Δεν τέθηκε το ερώτημα τι είσαι.
Εγώ σε ρωτάω ποιά είναι η ιδεολογία σου, σε τί ακριβώς πιστεύεις, και απαντάς σε τί ΔΕΝ πιστεύεις, και πετάς τη μπούρδα "στους -ισμούς".
Και βάζεις μέσα και τον ανθρωπισμό, ως υποκριτική φούσκα με συγκεκριμένο πολιτικό υπόβαθρο.
Κι όμως, σε -ισμό πιστεύεις κι εσύ, και λέγεται παρτακισμός.
Για να πάσχω απ την ασθένεια του παρτακισμου θα έπρεπε να ήμουν μέλος κάποιου κόμματος ή να το υπερασπίζομαι μέρα νύχτα. Όπως κάνεις εσύ δηλαδή.Ευχαριστουμε για την περιγραφή σου. Αλλά ήταν δεδομένο.
Το τι πιστεύω εγώ και το τι δεν πιστεύω για εσένα είναι μια αφορμή να το βάλεις σε έναν -ισμο για να κάνεις αντίλογο βάση της ιδεολογικής σου φαντασίας.
Μάθε λοιπόν δήθεν μη Εθνικοσοσιαλιστη πως εμένα τα πιστεύω μου είναι προς το συμφέρον του απλού κόσμου και έναντι σε κάθε τι που διαταράσσει τους συνεκτικού δεσμούς της κοινωνίας που καταλήγει στο διαιρει και βασιλεύε.
Θα μπορούσες,επειδή σε τρώει ο κωλος σου,να με εντάξεις στον -ισμο του πατριωτισμού αλλα και πάλι θα έπεφτες έξω καθώς η προσκόλληση στο παρελθον οδήγηση στην οπισθοδρόμηση.
Περιγράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ τον εαυτό σου. Σου δώσανε κάποιοι κάπου το φύλλο οδηγιών, και μέσα σ' αυτό, εγώ είμαι ο "εχθρός". Κάπου κάποιος απροσδιόριστος τύπος (δε μ' έχεις δει ποτέ καν), που υποτίθεται οτι είναι βίαιος, επιθετικός, κλπ. Αν βέβαια δεν ταιριάζω σ' αυτό το "κουτάκι", δεν πειράζει, σαν τον Προκρούστη θα προσπαθήσεις να με τραβήξεις, να με κόψεις, να αγνοήσεις χίλια δυο πράγματα, να μου προσάψεις χίλια δυο άλλα, για να μπώ μέσα σ' αυτό το κουτάκι που έχεις (σου έχουν) φτιάξει στο κεφάλι σου. Και φυσικά δεν ξέρεις τί να πείς σε κάποιον που σε ρωτάει κάτι άλλο "που δεν συμπεριλαμβάνεται στον τρόπο αντιμετώπισης της ιδεολογικής σου φαντασίας", ο,τιδήποτε κι αν σημαίνει αυτή η μαλακία που πέταξες.
Φοβάσαι.
Φοβασαι πολύ να πιστεύει κάποιος έξω από αυτά που σου έδωσαν να φας και κοιτάς απεγνωσμένα να φορτώσεις κάποιον ισμο κάτι για να κάνεις αντίλογο.
Να μην σου χαλάω την φαντασία λοιπόν...δήθεν μη εθνικοσοσιαλιστη.

Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο;
Ότι είμαστε πολλοί.
Και είστε τόσο λίγοι.