εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Επίσης το "μερική επιστράτευση" κατά πάσα πιθανότητα είναι ότι μαζεύουν όσους έχουν το αντίστοιχο πράσινο ΕΦΠ. Που και πάλι είναι εξωφρενικό ότι αποφάσισαν να το κάνουν τώρα.
-
Παρότι έχουν πολλούς ναζους εθνικιστές δεν είναι αρκετά βλαμμένοι για να γίνουν κιμάς για το τίποτα...Οργισμένος έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 00:25Ενα σοβαρο κρατος 40+ εκατομμυριων ανθρωπων θα χε εξοπλιστει τιγκα απο το 2014 και τωρα θαχε παρατεταγμενους καμια 5 εκατομμυρια οπλιτες εστω και με υποδεεστερο εξοπλισμο απο τους ρωσους. Και τουτοι ακομα παρακαλανε τον διεθνη παραγοντα για βοηθεια διχως να κοιταξουν καν τι εχει κανει πχ η Πολωνια που συνεχως και αριστα σκεπτομενη εξοπλιζεται.
Ετσι βεβαια δεν "προκαλειται" η Ρωσια και δεν πλουτιζουν οι "φασιστικες εταιριες οπλων" στο Αμερικα...
Βοδια,βοδια,βοδια παντου.
- John Brown Gun Club
Μα δε μιλαμε για κοσμο που θα σκοτωθει στις επιχειρησεις αλλα για λιστα προγραφων, δολοφονιων δηλαδη, μετα το περας των επιχειρησεων.nyxtovios έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 00:49Και τι θες να κάνουμε;John Brown Gun Club έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 00:40Ολα καλα τοτε. Αυτες ειναι οι καλες λιστες δολοφονιων.
Για πόλεμο μιλάμε που εξ ορισμού θα σκοτωθεί κόσμος. Οι δυτικές δυνάμεις που τώρα υπερασπίζονται το "διεθνές δίκαιο" έχουν σκοτώσει με λίστες ή χωρίς λίστες εκατομμύρια κόσμο. Μόνο για την αποικιοκτρατία τους έπρεπε να σου κόβουν επ'αρόριστον επίδομα αν είσαι λίγο πιο μάυρος από αυτούς. Αλλά αυτά βλέπεις τα ξέπλεναν επειδή έβαλαν τους παίχτες της μπάλας να γονατίζουν πριν τον αγώνα.
Το γελοίο είναι ότι προβάλλονται στόχοι επειδή έχουν την ιδιότητα του lgbt, λες και ενδιαφέρει κανέναν αν τον παίρνουν ή τον δίνουν.
Η ουκρανία δεν έχει αντίστοιχες λίστες;
Ωραια παντως αυτη η ντριμπλα με την μπαλα στην εξεδρα, ειδικα της αποικιοκρατιας

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Και όσο οι προχω δεν σκέφτεστε ούτε ως ενδεχόμενο τον πόλεμο, όσοι τον σκέφτονται θα κερδίζουν χωρίς να πέσει τουφέκια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Καραμελίτσα
Αυτή η λίστα μου θυμίζει μία που είχε φτιάξει ο μπάρμπας μου ο ψεύτης με όλες τις διάσημες που είχε πηδήσει στα νιάτα του.John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 23:50The U.S. has sent a letter to the U.N. warning that Russia has created a "kill list" of Ukrainians to be attacked or detained if it invades the country, according to White House national security adviser Jake Sullivan. He said it's a sign of how brutal and violent events could become if Russia invades Ukraine.
The list is said to include journalists, activists, ethnic and religious minorities, and LGBTQ Ukrainians. Other likely targets include opponents of Russia's strategic goals and dissidents from Russia and Belarus who have taken refuge in Ukraine.
https://www.npr.org/2022/02/21/10820960 ... st-ukraine
Z
Οταν τελειώσει ο διαμελισμος της Ρωσιας απο τα Αμερικάνικα κτηνη, νομιζω οτι ο Κουλης, σαν άλλος Σταλιν, θα πρέπει να στείλει μια χαρτοπετσέτα στον Μπαιντενοπουλο απαιτώντας το Sochi να παραχωρηθεί στην Ελλάδα.
Πολλαπλά τα οφελη απο τέτοια κίνηση. Βάζουμε στο οπλοστάσιο μας εναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και δίνουμε ενα γερο σπρώξιμο στην οικονομία μας.
Πολλαπλά τα οφελη απο τέτοια κίνηση. Βάζουμε στο οπλοστάσιο μας εναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και δίνουμε ενα γερο σπρώξιμο στην οικονομία μας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Κανείς δεν σέβεται ούτε πειθαρχεί σε καραγκιόζηδες ανεξαρτήτως βαθμουJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 00:00λολ φανταζομαι τον Scouser να δεχεται διαταγες απο αυτην σε συμμαχικη επιχειρηση
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- John Brown Gun Club
ισχυει, γιατι οι Ρωσσοι με το πουλι στο χερι θα μεινουν ετσι κι αλλιως, σαν τον μπαμπα σου.Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 01:08Αυτή η λίστα μου θυμίζει μία που είχε φτιάξει ο μπάρμπας μου ο ψεύτης με όλες τις διάσημες που είχε πηδήσει στα νιάτα του.John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 23:50The U.S. has sent a letter to the U.N. warning that Russia has created a "kill list" of Ukrainians to be attacked or detained if it invades the country, according to White House national security adviser Jake Sullivan. He said it's a sign of how brutal and violent events could become if Russia invades Ukraine.
The list is said to include journalists, activists, ethnic and religious minorities, and LGBTQ Ukrainians. Other likely targets include opponents of Russia's strategic goals and dissidents from Russia and Belarus who have taken refuge in Ukraine.
https://www.npr.org/2022/02/21/10820960 ... st-ukraine
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Σόρρυ τυπε αλλα μου λες τώρα ότι οι δυτικοί πάνε by the book και δεν έχουν πειράξει μύγα εκτός επιχειρήσεων;John Brown Gun Club έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 01:04Μα δε μιλαμε για κοσμο που θα σκοτωθει στις επιχειρησεις αλλα για λιστα προγραφων, δολοφονιων δηλαδη, μετα το περας των επιχειρησεων.nyxtovios έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 00:49Και τι θες να κάνουμε;John Brown Gun Club έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 00:40
Ολα καλα τοτε. Αυτες ειναι οι καλες λιστες δολοφονιων.
Για πόλεμο μιλάμε που εξ ορισμού θα σκοτωθεί κόσμος. Οι δυτικές δυνάμεις που τώρα υπερασπίζονται το "διεθνές δίκαιο" έχουν σκοτώσει με λίστες ή χωρίς λίστες εκατομμύρια κόσμο. Μόνο για την αποικιοκτρατία τους έπρεπε να σου κόβουν επ'αρόριστον επίδομα αν είσαι λίγο πιο μάυρος από αυτούς. Αλλά αυτά βλέπεις τα ξέπλεναν επειδή έβαλαν τους παίχτες της μπάλας να γονατίζουν πριν τον αγώνα.
Το γελοίο είναι ότι προβάλλονται στόχοι επειδή έχουν την ιδιότητα του lgbt, λες και ενδιαφέρει κανέναν αν τον παίρνουν ή τον δίνουν.
Ωραια παντως αυτη η ντριμπλα με την μπαλα στην εξεδρα, ειδικα της αποικιοκρατιας
Και τι να κάνω εγώ στην τελική; Δεν υπερασπίζομαι την πολιτκή της Ρωσίας. Δεν έχω κάτι να κερδίσω.
Ούτε και να χάσω αν φάνε λάχανο Ουκρανούς σε λίστες, οπότε δε με ενδιαφέρει να καταδικάσω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
178.000 θα είναι οι επιστρατευμένοι (αν τους μαζέψουν απο τα κλούμπ του Κιέβου και την Πολωνία)
είναι μεγάλος ο αριθμός και λογιστικός εφιάλτης
Σε γενική επιστρατευση θα παραλυε η οικονομία
- John Brown Gun Club
Καλα, ουτε κι εγω ειμαι με καποια πλευρα, κι ουτε μπορω να ειμαι σιγουρος πως η λιστα ειναι αληθινη. Σε παραμονες πολεμου τα ψεμματα δινουν και παιρνουν γενικως.nyxtovios έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 01:12Σόρρυ τυπε αλλα μου λες τώρα ότι οι δυτικοί πάνε by the book και δεν έχουν πειράξει μύγα εκτός επιχειρήσεων;John Brown Gun Club έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 01:04Μα δε μιλαμε για κοσμο που θα σκοτωθει στις επιχειρησεις αλλα για λιστα προγραφων, δολοφονιων δηλαδη, μετα το περας των επιχειρησεων.nyxtovios έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 00:49
Και τι θες να κάνουμε;
Και τι να κάνω εγώ στην τελική; Δεν υπερασπίζομαι την πολιτκή της Ρωσίας. Δεν έχω κάτι να κερδίσω.
Ούτε και να χάσω αν φάνε λάχανο Ουκρανούς σε λίστες, οπότε δε με ενδιαφέρει να καταδικάσω.
Αλλα δεν θα με εξεπληττε κατι τετοιο για την Ρωσσια του Πουτιν.
- dna replication
η Ρωσία του Πουτιν έχει γίνει λιγο ομοφοβική αλλά αυτά είναι γελοιότητες
- dna replication
- Philip Mortimer
Όντως ο Τραμπ είπε this is genius για το κόψιμο κομματιού της ουκρανιας από τον πουτιν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελίξεις στην Πολωνία
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Αύγ 2023, 14:37 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 1662 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
09 Αύγ 2023, 14:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελιξεις στην Νέα Καληδονία
από Frappezitis » 24 Μάιος 2024, 20:37 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 1564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron