Αμυγδαλέζα και Μόρια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Αμυγδαλέζα και Μόρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 25 Σεπ 2018, 10:50

Κάποτε - πριν από 3 χρόνια - υπήρχε ένα στρατόπεδο στην Αμυγδαλέζα Αττικής για τους λαθρομετανάστες.
Οι αριστεροί έσχιζαν τα στρινγκ τους για αυτό - έγραφαν ότι ήταν χιτλερικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, χωρίς κανένας ξένος φορέας να αναφέρει αρνητικά στοιχεία για αυτό.
Μόλις ήρθαν στην εξουσία το κατήργησαν.
Και μετά από 1 μόλις χρόνο δημιούργησαν το στρατόπεδο της Μόριας!
Το οποίο μέσα σε μόλις 2 χρόνια το έκαναν όντως αντάξιο των στρατοπέδων συγκέντρωσης των SS!!!

http://www.iefimerida.gr/news/446186/ie ... vo-eikones

Πηγή: Το iefimerida στη Μόρια -Μαρτυρίες από το «κολαστήριο» των προσφύγων στη Λέσβο [εικόνες] | iefimerida.gr

Οι αριστεροί όντως έχουν τη "δημοκρατία" μέσα στο αίμα τους... :smt005:
Για αυτό άλλωστε και έχουν χώσει το κεφάλι τους μέσα σε ένα κουβά με σκατά και κανένας δεν μιλάει για αυτό!!!
Πολύ δε περισσότερο τα μποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ των 0,60...

.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Αμυγδαλέζα και Μόρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Σεπ 2018, 10:53

Δηλαδή είσαι κι εσύ υπέρ της άμεσης απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους πρόσφυγες; (εγώ όντως είμαι)

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 25 Σεπ 2018, 11:16

Καλά πριν απο την Μόρια μερικές χιλιάδες προσφύγων ξεχειμώνιασαν στις λάσπες των συνόρων με την Β. Μακεδονία και στην συνέχεια παραθέρισαν στο Ελληνικό.
Α-ΝΘΡΩ-ΠΙ-ΣΜΟΣ.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 25 Σεπ 2018, 11:23

foscilis έγραψε:
25 Σεπ 2018, 10:53
Δηλαδή είσαι κι εσύ υπέρ της άμεσης απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους πρόσφυγες; (εγώ όντως είμαι)
Όχι, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τους γυρίσουμε πίσω στις χώρες από όπου ήρθαν - ακόμα και με τη βία εάν δεν θέλουν.
Είτε είναι "πρόσφυγες" είτε είναι λαθρομετανάστες...
Μετά μπορούμε να δούμε το θέμα της μετανάστευσης με λογικά μέσα.
Π.χ. ποιοί είναι οι πιο ηθικοί και σκληρά εργαζόμενοι ξένοι πολίτες; Για παράδειγμα οι Σιχ και οι Χριστιανοί της Αιθιοπίας. Από αυτούς μπορούμε να πάρουμε μερικές χιλιάδες.
Όχι όμως το κάθε σκουπίδι που μπαίνει παράνομα στην Ελλάδα....

ΥΓ
Άλλο θέμα το παρών τόπικ εάν το έπιασες...

.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Σεπ 2018, 11:26

ωωω ζητώ συγνώμη, νόμιζα ότι το θέμα μας ήταν τα κροκοδείλια δάκρυά σου για το ότι η κυβέρνηση φέρεται άσχημα σε αυτούς τους ανθρώπους που ο ίδιος τους θεωρείς σκουπίδια και τους αρνείσαι το due process.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 25 Σεπ 2018, 11:31

foscilis έγραψε:
25 Σεπ 2018, 11:26
ωωω ζητώ συγνώμη, νόμιζα ότι το θέμα μας ήταν τα κροκοδείλια δάκρυά σου για το ότι η κυβέρνηση φέρεται άσχημα σε αυτούς τους ανθρώπους που ο ίδιος τους θεωρείς σκουπίδια και τους αρνείσαι το due process.
Κροκοδείλια δάκρυα; Εγώ; Ποτέ!!! Για ποιόν με πέρασες; Για αριστερό;

ΥΓ
Αρνούμαι και άλλα για τα σκουπίδια - όμως αυτό είναι θέμα του μέλλοντος.
Περίμενε και θα το απολαύσεις τα χρόνια που έρχονται... :c020:

.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Σεπ 2018, 11:36

OK άρα το πρόβλημά σου με τη Μόρια είναι ποιο ακριβώς;

Η Μόρια είναι εφαρμογή αυτού που ζητάει η ευρωπαϊκή πλέμπα εδω και χρόνια: κάνεις τον βίο αβίωτο σε όσους έχουν ήδη φτάσει ώστε να αποθαρρύνεις τους επόμενους.

Εμένα με ενοχλεί γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι η δυνατότητά σου (εσένα και του υπόλοιπου 1/3 αποτυχημένων στην ευρωπαϊκή κοινωνία) να διαμορφώνεις τα πράγματα πολιτικά/οικονομικά/κοινωνικά πρέπει να εξασθενήσει με είσοδο υγιών ανθρώπων, τους οποίους ορίζω σαν σχεδόν οποιονδήποτε στον πλανήτη δεν είναι σαν εσάς.

Εσύ γιατί ακριβώς κατηγορείς τους Συριζαίους; "Γκρρρρ κάνετε πραγματικότητα τις πιο τρελές μου φαντασιώσεις" δεν είναι και τόσο κακό ξέρεις, δείχνει απλά ότι δεν είναι και τόσο άδικη η κοινωνία στην οποία έχεις αποτύχει.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 25 Σεπ 2018, 15:53

Εγω πάντως όσο αφορά το μεταναστευτικό κατηγορώ τους συριζαίους για ακραίο λαϊκισμό όσο ήταν στην αντιπολίτευση και κακούς χειρισμούς όσο είναι στην κυβέρνηση.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών