Μαχαιρωμα στην Γερμανια:3 νεκροι. Θα το πετυχουν οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες αυτην την φορα?

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Μαχαιρωμα στην Γερμανια:3 νεκροι. Θα το πετυχουν οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες αυτην την φορα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 01 Σεπ 2024, 17:18

Καβαλάρης έγραψε:
29 Αύγ 2024, 22:26
Jimmy81 έγραψε:
29 Αύγ 2024, 10:58
Αν έρχονται νόμιμα και εγκληματούν τότε επιβεβαιώνεται αυτό που λέω ότι όλοι είναι δυνητικοί εγκληματίες.
Ναι, ναι, κλέβουνε μάρμαρα. Άντε χάσου ρε λέρα.
Jimmy81 έγραψε:
29 Αύγ 2024, 10:58
Δεν σε ενδιαφέρει η κλοπή σημαίας μας, τα συνθήματα κατά της Ελλάδας, και οι βανδαλισμοί σε χώρους φυσικής κληρονομιάς; Καλά χάθηκε ο πατριωτισμός σου; Τόσο πολύ σε αλλοτρίωσαν οι θεωρίες συνωμοσίας για τη Σελήνη και το Ολοκαύτωμα;
Το Ολοκαύτωμα εκτός από αποδεδειγμένη προπαγάνδα είναι και άσχετο με το θέμα. Αλλά πρέπει να αραδιάσεις τις μαλακίες σου...
Πες δεν ήταν 6 μύρια. Πόσοι ήταν οι εβραίοι πουνσφαγιαστηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης? Να που με 5?,3? Με πόσο εισια ευχαριστημενος? Ή δεν υπήρξαν στρατόπεδα συγκέντρωσης?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

nemo

Re: Μαχαιρωμα στην Γερμανια:3 νεκροι. Θα το πετυχουν οι ακροδεξιοι προπαγανδιστες αυτην την φορα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 01 Σεπ 2024, 17:48

Βίνγκιλοτ έγραψε:
01 Σεπ 2024, 16:42
Καβαλάρης έγραψε:
01 Σεπ 2024, 12:02
Εντάξει, δεν έχω υψηλές απαιτήσεις κατανόησης από τους αριστερούς. Ας γίνω λίγο πιο σαφής.

Το Ολοκαύτωμα, και συγκεκριμένα η εξόντωση συγκεκριμένων ομάδων με συγκεκριμένους τρόπους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί, είναι απλή προπαγάνδα. Υπάρχει εκτενής βιβλιογραφία με όλα τα στοιχεία (την οποία αγνοείτε).

Ως προς τους ιστορικούς, δεν έγραψα φυσικά ότι το αντιμετωπίζουν ως μύθο. Είπα να ρωτήσετε έναν ιστορικό. Πρέπει όμως να ξέρετε να κάνετε και τις σωστές ερωτήσεις. Εν προκειμένω, στείλτε του ένα αναθεωρητικό βιβλίο και ρωτήστε τον τι γράφουν εδώ αυτοί οι τρελοί. Να δούμε τι θα σας πει.
Το Ολοκαύτωμα είναι από τα καλύτερα τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα και όσον αφορά τα «αναθεωρητικά» βιβλία, αυτό που θα σου πούμε είναι πως η μόνη τους πραγματική χρησιμότητα είναι καβάτζα αν τελειώσει το κωλόχαρτο.
για να τελειωνουμε ...το ολοκαυτωμα υπηρξε οχι ομως με τοσους νεκρους που ειπαν και φουσκωσαν
επιτηδες για να λυθηθει ο κοσμος και για να ιδρυθει το κρατος του ισραηλ

ολοκαυτωμα εγινε και για να εδραιωθει ο κομμουνισμος ...αλλα για εκει δεν υπαρχουν δακρυα
απο τους κεκεδες των νεοελ

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 01 Σεπ 2024, 17:52

Βίνγκιλοτ έγραψε:
Το Ολοκαύτωμα είναι από τα καλύτερα τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα
Μέχρι να αρχίσεις το ψάξιμο.
Βίνγκιλοτ έγραψε:
και όσον αφορά τα «αναθεωρητικά» βιβλία, αυτό που θα σου πούμε είναι πως η μόνη τους πραγματική χρησιμότητα είναι καβάτζα αν τελειώσει το κωλόχαρτο.
Και αυτό που θα σας πω εγώ είναι ότι οι μαλακίες σας δεν έχουν την παραμικρή χρησιμότητα.
Lord Brum έγραψε:
01 Σεπ 2024, 17:18
Πες δεν ήταν 6 μύρια. Πόσοι ήταν οι εβραίοι πουνσφαγιαστηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης? Να που με 5?,3? Με πόσο εισια ευχαριστημενος? Ή δεν υπήρξαν στρατόπεδα συγκέντρωσης?
Πρώτον, κανένας δεν "σφαγιάστηκε" στα στρατόπεδα (πλην εκτελέσεων για αποδράσεις κλπ). Και οι νεκροί αριθμούσαν εκατοντάδες χιλιάδες.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 01 Σεπ 2024, 18:03

Καβαλάρης έγραψε:
01 Σεπ 2024, 17:52
Βίνγκιλοτ έγραψε:
Το Ολοκαύτωμα είναι από τα καλύτερα τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα
Μέχρι να αρχίσεις το ψάξιμο.
Βίνγκιλοτ έγραψε:
και όσον αφορά τα «αναθεωρητικά» βιβλία, αυτό που θα σου πούμε είναι πως η μόνη τους πραγματική χρησιμότητα είναι καβάτζα αν τελειώσει το κωλόχαρτο.
Και αυτό που θα σας πω εγώ είναι ότι οι μαλακίες σας δεν έχουν την παραμικρή χρησιμότητα.
Lord Brum έγραψε:
01 Σεπ 2024, 17:18
Πρώτον, κανένας δεν "σφαγιάστηκε" στα στρατόπεδα (πλην εκτελέσεων για αποδράσεις κλπ). Και οι νεκροί αριθμούσαν εκατοντάδες χιλιάδες.
Α μάλιστα εκατοντάδες χιλιάδες. Εντάξει τότε. Από τους 50000 εβραιους της Θεσσαλονίκης ζήτημα.να γύρισαν 2-3 χιλιάδες. Φαντάζομαι θα ήταν οι πιο αρχιδατοι κρατούμενοι από αποπειράθηκαν στην πλειονότητά τους να αποδράσουν ενώ οι άλλοι ηταν φλωροι. Αν δεν υπήρχε οπως λες σχέδιο οργανωμένης εξόντωσης πληθυσμών γιατί ανέφερε κάτι τέτοιο ο Kanaris στον Keitel για την οργανωμενη σφαγη των πολωνοεβραιων?

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 01 Σεπ 2024, 18:05

Lord Brum έγραψε:
01 Σεπ 2024, 18:03
Αν δεν υπήρχε οπως λες σχέδιο οργανωμένης εξόντωσης πληθυσμών γιατί ανέφερε κάτι τέτοιο ο Kanaris στον Keitel για την οργανωμενη σφαγη των πολωνοεβραιων?
Όπως είπα, το Ολοκαύτωμα είναι εκτός θέματος. Αν έχεις απορίες και θέλεις απαντήσεις διάβασε κάποιο σχετικό βιβλίο.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 01 Σεπ 2024, 18:10

Καβαλάρης έγραψε:
01 Σεπ 2024, 18:05
Lord Brum έγραψε:
01 Σεπ 2024, 18:03
Αν δεν υπήρχε οπως λες σχέδιο οργανωμένης εξόντωσης πληθυσμών γιατί ανέφερε κάτι τέτοιο ο Kanaris στον Keitel για την οργανωμενη σφαγη των πολωνοεβραιων?
Όπως είπα, το Ολοκαύτωμα είναι εκτός θέματος. Αν έχεις απορίες και θέλεις απαντήσεις διάβασε κάποιο σχετικό βιβλίο.
Εχω γνψρισει γιαγια φιλου μου επιζησασα του ολοκαυτωματος οποτε μου λύθηκαν οι απορίες.μην ανησυχείς

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 01 Σεπ 2024, 18:16

Lord Brum έγραψε:
01 Σεπ 2024, 18:10
Εχω γνψρισει γιαγια φιλου μου επιζησασα του ολοκαυτωματος οποτε μου λύθηκαν οι απορίες.μην ανησυχείς
Και εγώ έχω διαβάσει ένα σωρό μαρτυρίες επιζώντων. Το μόνο που μπορεί να σου πει ένας επιζών είναι τις προσωπικές του εμπειρίες.

Δεν εξετάζουμε έτσι τα ιστορικά γεγονότα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών