Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
-
Αρίστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αρίστος » 20 Νοέμ 2024, 19:13
Οργισμένος έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 16:33
350 δις ευρω τα γερμανικα συναλλαγματικα διαθεσιμα, γυρω στο 9% του γερμανικου αεπ.
270 δις ευρω τα αντιστοιχα γαλλικα στο 9% του αεπ επισης.
Η κριση απλα εχει να κανει με τον εμπορικο πολεμο που ηδη ξεσπαει μετα την εκλογη του βλακα.
Ομως δεν φαινεται κατι τρομερο. Τα καυσιμα πλεον ξεφουσκωνουν ενω η ρουσια παρακαλαει για ανακωχη ενω ο πληθωρισμος τσακιζεται απο τις ΚΤ.
Βαλε σε ολα αυτα οτι 5 χρονια τωρα οι οικονομιες πιεζονται με τεχνητα μεσα δλδ με συνεχομενα ατυχηματα και αρα το ελατηριο εχει υπερσυμπιεστει/
Με σωστη διαχειριση θα εχομε μεγαλες ανοδους αεπ σε 2 χρονια.
Για τη δυση μιλω, και οχι για σκατοτρυπες/
Aκομη δεν εχεις καταλαβει γιατι:
α) Βγηκε 2 φορες ο Τραμπ στις ΗΠΑ
β) Αποχωρησε η Βρετανια απο την ΕΕ
γ) Κλεινουν οι γερμανικες βιομηχανιες και επεσε η γερμανικη κυβερνηση
δ) Κλεινουν οι γαλλικες βιομηχανιες και ειναι ετοιμη να πεσει η γαλλικη κυβερνηση
.
-
sharp
από sharp » 05 Δεκ 2024, 17:40
Lord Brum έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 16:01
ρε ακόμα να καταάβετε ότι αυτό που λέτε κρίση είναι ο καθοδικός κλαδος του οικονομικού κύκλου? Έρχεται τώρα ο τραμπ, θα απορυθμίσει το εποπτικό σύστημα των τραπεζών, θα βρέχει λεφτά από δάνεια, η οικονομία θα πάριε τα πάνω της, τα ακίνητα θα ανέβουν, εταιρείες θα ανοίγουν, δουλείες θα υπάρχουν, αύξηση μισθών παντού όλα θα είναι γαμάτα. Σε 5-10 χρόνια θα αρχίσουν τα μη εκυπηρετούμενα δάνεια και τα κανόνια, θα έρθει τραπεζική κρίση, bail out κλπ. Αν ξέρεις αν διαβάζεις τα σημάδια και ότι π.χ. σε 3-4 χρόνια πρέπει να πουλήσεις ακίνητα και σε 8-10 να αγοράσεις no problem. A και φυσικά να μην έχεις χρέη
Εσύ δηλ. τα πουλάς τώρα;
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 05 Δεκ 2024, 17:46
sharp έγραψε: ↑05 Δεκ 2024, 17:40
ρε ακόμα να καταάβετε ότι αυτό που λέτε κρίση είναι ο καθοδικός κλαδος του οικονομικού κύκλου? Έρχεται τώρα ο τραμπ, θα απορυθμίσει το εποπτικό σύστημα των τραπεζών, θα βρέχει λεφτά από δάνεια, η οικονομία θα πάριε τα πάνω της, τα ακίνητα θα ανέβουν, εταιρείες θα ανοίγουν, δουλείες θα υπάρχουν, αύξηση μισθών παντού όλα θα είναι γαμάτα. Σε 5-10 χρόνια θα αρχίσουν τα μη εκυπηρετούμενα δάνεια και τα κανόνια, θα έρθει τραπεζική κρίση, bail out κλπ. Αν ξέρεις αν διαβάζεις τα σημάδια και ότι π.χ. σε 3-4 χρόνια πρέπει να πουλήσεις ακίνητα και σε 8-10 να αγοράσεις no problem. A και φυσικά να μην έχεις χρέη
Εσύ δηλ. τα πουλάς τώρα;
εγώ φίλε έχω ένα διαμέρισμα που θέλω να πουλήσω αλλά λόγω υψηλών επιτοκίων δεν κινείται η αγορά. Μόλις μπορέσω θα το δώσω. 65 τετραγωνικά, έκτος όροφος κεντρικό birmingham 2 δωμάρια (ένα κανονικό ένα μικρό, σαλοκουζίνα, μπάνιο, αποθκούλα). Τιμή 220κ λίρες. αν ενδιαφέρεσαι πες μου. Το έχω νοικιασμένο με 1200 λίρες το μήνα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
sharp
από sharp » 05 Δεκ 2024, 18:04
Lord Brum έγραψε: ↑05 Δεκ 2024, 17:46
sharp έγραψε: ↑05 Δεκ 2024, 17:40
Εσύ δηλ. τα πουλάς τώρα;
εγώ φίλε έχω ένα διαμέρισμα που θέλω να πουλήσω αλλά λόγω υψηλών επιτοκίων δεν κινείται η αγορά. Μόλις μπορέσω θα το δώσω. 65 τετραγωνικά, έκτος όροφος κεντρικό birmingham 2 δωμάρια (ένα κανονικό ένα μικρό, σαλοκουζίνα, μπάνιο, αποθκούλα). Τιμή 220κ λίρες. αν ενδιαφέρεσαι πες μου. Το έχω νοικιασμένο με 1200 λίρες το μήνα
Δεν ενδιαφέρομαι, αλλά μου έκανε εντύπωση η θεωρητική σιγουριά σου. Βλέπεις παίζει ρόλο και η κατάσταση της αγοράς, δεν θα γίνουν όλα απαραίτητα όπως προεξοφλείς. Κι ακόμη αν γίνουν, δεν ξέρεις ποτέ το πότε, που συνεπάγεται αν θα αντέξεις.
-
-
- 202 Απαντήσεις
- 3354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Δεκ 2024, 10:48
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
23 Ιουν 2024, 22:40
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
21 Ιαν 2024, 14:53
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 801 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
10 Νοέμ 2023, 11:22
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.