Supreme leader Trump
- Otto Weininger
Re: Supreme leader Trump
Η δημοτικότητα του DeSantis πέφτει μέχρι και στην Florida πλέον.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith

June 8, 2023
'Biden just secured Trump's nomination,' 'War on the republic': GOP unites in outrage over Trump indictment.

https://www.foxnews.com/media/biden-sec ... ont-runner
June 9, 2023
Musk suggests Trump is being targeted after indictment: ‘Far higher interest in pursuing Trump' than others.
https://rumble.com/v2t2bmm-mark-levin-g ... party.html
https://www.foxnews.com/media/musk-sugg ... han-others
09.06.2023
Ν.Τραμπ: «Η διεφθαρμένη κυβέρνηση Μπάιντεν μου άσκησε ποινική δίωξη»
Κέβιν Μακάρθι: «Οι Δημοκρατικοί έχουν μετατρέψει την Δικαιοσύνη σε όπλο»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Truth Social που έχει δημιουργήσει ότι οι δικαστικές αρχές ενημέρωσαν τους δικηγόρους του πως τού ασκείται δίωξη για παράνομο χειρισμό απορρήτων εγγράφων που του προσάπτεται στο τέλος της θητείας του.
«Η διεφθαρμένη κυβέρνηση Μπάιντεν ενημέρωσε τους δικηγόρους μου πως μου ασκήθηκε δίωξη, κατά τα φαινόμενα για την απάτη με τα κουτιά», ανέφερε. Πρόσθεσε πως κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Μαϊάμι την Τρίτη (13η Ιουνίου).
Ο Ν.Τραμπ αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες για παράνομη κατοχή διαβαθμισμένων εγγράφων και παρακώλυση της δικαιοσύνης.
Σε βίντεο που ανέβασε αργότερα στην πλατφόρμα, ο Ν.Τραμπ διατράνωσε την αθωότητά του.
Τον Αύγουστο του 2022, η ομοσπονδιακή αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση περίπου 13.000 εγγράφων στο οίκημα του κ. Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο (Παλμ Μπιτς, Φλόριντα).
Περίπου τα 100 ήταν διαβαθμισμένα.
Ο πρώην πρόεδρος έχει πει για το ότι κράτησε τα έγγραφα διαβεβαιώνοντας πως τα αποχαρακτήρισε όταν κατείχε ακόμα το αξίωμα.
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι έκρινε χθες Πέμπτη αναφερόμενος μέσω Twitter στην απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ για την υπόθεση των απορρήτων εγγράφων πως η Αμερική ζει «μαύρη μέρα» και διαβεβαίωσε πως στέκει στο πλευρό του πρώην προέδρου.
Είδε «θρασεία μετατροπή της δικαστικής εξουσίας σε όπλο» και διεμήνυσε πως ο Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα φροντίσουν να «λογοδοτήσουν» οι υπεύθυνοι, ενώ χαρακτήρισε αδιανόητο «ο πρόεδρος να ασκεί δίωξη στον σημαντικότερο υποψήφιο αντίπαλό του».
Θύμισε εξάλλου πως ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε επίσης στην κατοχή του απόρρητα έγγραφα «για δεκαετίες» χωρίς να αντιμετωπίσει συνέπειες.
https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis- ... ki-dioksi/
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- Dwarven Blacksmith
Προσωπικά είμαι απόλυτα excited από την προοπτική του Τραμπ να εκλέγεται από τη φυλακή και να δίνει χάρη στον εαυτό του. Οι Αμερικανοί μας οφείλουν ένα καλό τελευταίο σόου.

Λολ πάλι τον παράτησαν οι δικηγόροι του.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Μαύρη ημέρα για τη δημοκρατία. Ελπίζω ο ντε Σαντις να κάνει προγραφες όταν γίνει πρόεδρος
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Με φυλακισμένο όμως τον Τραμπ δεν θα γίνει φαβορί;Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 10:22Η δημοτικότητα του DeSantis πέφτει μέχρι και στην Florida πλέον.
Δεν λέει λάθος πράγματα και δίνει τρελό πόνο στο πολύχρωμο θίασο

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Αυτό είναι το πρόβλημα ή ότι όλο κι όλο το βάθος των στελεχών που έχει να επιδείξει το ρεπουμπλικανικό κόμμα είναι ένας κομπιναδόρος παιδοβούβαλος με καλτ προσωπικότητας και 128 ομοσπονδιακές υποθέσεις να τον τρέχουν, και ένας αντιδημοφιλής θεοκράτης culture warrior που πιστέυει ότι το μείζον πρόβλημα των ΗΠΑ είναι ότι η μικρή γοργόνα διαφθείρει τα χρηστά ήθη;southern έγραψε: ↑10 Ιουν 2023, 00:57Με φυλακισμένο όμως τον Τραμπ δεν θα γίνει φαβορί;Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 10:22Η δημοτικότητα του DeSantis πέφτει μέχρι και στην Florida πλέον.
Δεν λέει λάθος πράγματα και δίνει τρελό πόνο στο πολύχρωμο θίασο
- Golden Age
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
05 Μαρ 2025, 15:06