Εξελιξεις στην Γαλλια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
sharp

Re: Εξελιξεις στην Γαλλια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 04 Ιούλ 2023, 21:26

Δημοκράτης έγραψε:
04 Ιούλ 2023, 21:02
sharp έγραψε:
04 Ιούλ 2023, 20:18
Δημοκράτης έγραψε:
04 Ιούλ 2023, 17:41

Κατσερεμεγαλε,οι Ιταλοί δεν έζησαν 450 χρόνια με τον Τούρκο να κάνει κουμάντο στα χωράφια τους. Προφανώς και οι πόλεις τους θα είναι πιο καλοφτιαγμενες αλλά η νοοτροπία των Ελλήνων με τους Ιταλούς όπως και με τους Ισπανούς μοιάζει πολύ
Ο Τούρκος έχτισε τα τσιμέντα ή η πονηριά του εργολάβου, παρέα με το λάδωμα του πολεοδόμου και την επιθυμία μου να χτίσω αυθαίρετο; Έλεος με τη καραμέλα και τη μόνιμη δικαιολογία, μάς φταίει ο άλλος.
Ο Ιταλός έχει πόλεις που μετράνε κυριολεκτικά αιώνες ύπαρξης και άσχετα αν η Ιταλία δεν ήταν ενοποιημένη οι Ιταλοί προέρχονται από οργανωμένη κρατική οντότητα επίσης αιώνων. Στην Ελλάδα μέχρι το 1912 ήσουν ένα προτεκτορατο με μια πρωτεύουσα που μέχρι το 1840 ήταν ένα Καλοχώρι και το σχέδιο πόλης, κτηματολογιο και πολεοδομία να είναι άγνωστες λέξεις
Οπότε τελικά, ασχέτως από τα αίτια, Έλληνες και Ιταλοί δεν μοιάζουν, τουλάχιστον συμφωνήσαμε σε αυτό.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 04 Ιούλ 2023, 22:38

Ακροκεντρώοι μπι λαικ

Εικόνα
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 04 Ιούλ 2023, 22:49

Η Ελβετια με τανκς στους δρομους για να αντιμετωπισει διαδηλωτες ...
Μεγάλης κλίμακας κίνημα διαμαρτυρίας στο Βέλγιο βρίσκεται σε εξέλιξη με την ονομασία «Comme en France»....
Στη Γαλλία στρατιωτικός νόμος κι απαγόρευση κυκλοφορίας,
Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 04 Ιούλ 2023, 22:51

Εικόνα
Ευελπιστώ οι Γάλλοι να μηδενίσουν τον Μελανσον :smt038
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 04 Ιούλ 2023, 23:33

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 05 Ιούλ 2023, 00:08

sharp έγραψε:
04 Ιούλ 2023, 21:26
Δημοκράτης έγραψε:
sharp έγραψε:
04 Ιούλ 2023, 20:18

Ο Τούρκος έχτισε τα τσιμέντα ή η πονηριά του εργολάβου, παρέα με το λάδωμα του πολεοδόμου και την επιθυμία μου να χτίσω αυθαίρετο; Έλεος με τη καραμέλα και τη μόνιμη δικαιολογία, μάς φταίει ο άλλος.
Ο Ιταλός έχει πόλεις που μετράνε κυριολεκτικά αιώνες ύπαρξης και άσχετα αν η Ιταλία δεν ήταν ενοποιημένη οι Ιταλοί προέρχονται από οργανωμένη κρατική οντότητα επίσης αιώνων. Στην Ελλάδα μέχρι το 1912 ήσουν ένα προτεκτορατο με μια πρωτεύουσα που μέχρι το 1840 ήταν ένα Καλοχώρι και το σχέδιο πόλης, κτηματολογιο και πολεοδομία να είναι άγνωστες λέξεις
Οπότε τελικά, ασχέτως από τα αίτια, Έλληνες και Ιταλοί δεν μοιάζουν, τουλάχιστον συμφωνήσαμε σε αυτό.
Το ότι το ελληνικό κράτος δεν έχει την οργάνωση του ιταλικού είναι άσχετο με το ότι Έλληνες και Ιταλοί μοιάζουν στην νοοτροπία
Στην τελική δες την ταινια quo vado και αν δεν δεις την Ελλάδα δεν έχω να πω κάτι

independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 » 05 Ιούλ 2023, 00:16

Πριν 2 χρόνια συνέβησαν γεγονότα στον τελικό του CHL στο Παρίσι τα οποία οι πάντες προσποιήθηκαν πως δεν είδαν και τα υποβάθμισαν.
Εύκολα τα φόρτωσαν κιόλας στους Αγγλους οπαδούς που είναι ο εύκολος στόχος σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Ήξεραν ότι έλεγαν ψέμματα, το διάλεξαν τα πουν ψέμματα, λες και μπορεί κάποιος να κρύβει αιωνίως την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 05 Ιούλ 2023, 01:16

Frappezitis έγραψε:
04 Ιούλ 2023, 22:49
Η Ελβετια με τανκς στους δρομους για να αντιμετωπισει διαδηλωτες ...
Μεγάλης κλίμακας κίνημα διαμαρτυρίας στο Βέλγιο βρίσκεται σε εξέλιξη με την ονομασία «Comme en France»....
Στη Γαλλία στρατιωτικός νόμος κι απαγόρευση κυκλοφορίας,
Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Eπόμενοι θα είστε εσείς :wink:wink
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 05 Ιούλ 2023, 05:42

Εικόνα

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 05 Ιούλ 2023, 10:52

Δημοκράτης έγραψε:
05 Ιούλ 2023, 00:08
sharp έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:

Το ότι το ελληνικό κράτος δεν έχει την οργάνωση του ιταλικού είναι άσχετο με το ότι Έλληνες και Ιταλοί μοιάζουν στην νοοτροπία
Στην τελική δες την ταινια quo vado και αν δεν δεις την Ελλάδα δεν έχω να πω κάτι
Ίσα, ίσα, τα κράτη είναι που μοιάζουν στην (μη) οργάνωση. Αυτό δείχνει και η ταινία.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 05 Ιούλ 2023, 11:09

sharp πρέπει να το ξεπεράσεις.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 05 Ιούλ 2023, 11:45

sharp έγραψε:
05 Ιούλ 2023, 10:52
Δημοκράτης έγραψε:
sharp έγραψε:

Ίσα, ίσα, τα κράτη είναι που μοιάζουν στην (μη) οργάνωση. Αυτό δείχνει και η ταινία.
τη νοοτροπία του μέσου (νότιου) Ιταλού που θέλει να μπει στο δημόσιο , την οικογένεια που σπρώχνει το παιδί της προς τα εκεί πάση θυσεία, τις αντιδράσεις στο μποτιλιάρισμα, στο φαί, στο πως βλέπουμε τους βορειοευρωπαίους κτλ δείχνει η ταινία. Στην τελικη πέρνα ένα μήνα στην Ιταλία και ειδικά στον νότο και αν δεν φτάσεις να απορείς γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν μιλάνε ελληνικά τα ξαναλέμε

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 05 Ιούλ 2023, 12:55

Δημοκράτης έγραψε:
05 Ιούλ 2023, 11:45
sharp έγραψε:
05 Ιούλ 2023, 10:52
Δημοκράτης έγραψε:

τη νοοτροπία του μέσου (νότιου) Ιταλού που θέλει να μπει στο δημόσιο , την οικογένεια που σπρώχνει το παιδί της προς τα εκεί πάση θυσεία, τις αντιδράσεις στο μποτιλιάρισμα, στο φαί, στο πως βλέπουμε τους βορειοευρωπαίους κτλ δείχνει η ταινία. Στην τελικη πέρνα ένα μήνα στην Ιταλία και ειδικά στον νότο και αν δεν φτάσεις να απορείς γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν μιλάνε ελληνικά τα ξαναλέμε
Σε όλα αυτά συμφωνώ και το έγραψα (ειδικά για τον Νότο). Δες παραπάνω που διαφώνισα με τον Περαστικό και θα καταλάβεις.

Να στο πω διαφορετικά. Στο μεσογειακό στυλ μοιάζουν, στον πολιτισμό όχι.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 06 Ιούλ 2023, 06:26

Ένα χαρακτηριστικό διάγραμμα της μείωσης της κατανάλωσης της αγοράς τροφίμων από τα νοικοκυριά σε Γαλλία και Γερμανία κατά την τελαυταία διετία

Εικόνα

Με τετοια πεινα που φεραν οι καπιταληστες πως να μην εξεγερθουν ;

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 06 Ιούλ 2023, 21:44

07-05-2023
Η Γαλλία «πέφτει»!!! Γυναίκες βγαίνουν μπροστά και μιλάνε για όσα συμβαίνουν.

Εικόνα

Έρχεται «σεισμός» στην Ευρώπη...

Όλο και περισσότερες γυναίκες ξεσηκώνονται στην Γαλλία και λένε την αλήθεια για αυτό που ζουν και προφανώς οδήγησε στα γεγονότα που έζησε πρόσφατα η «Grande Nation», με τους αλλοδαπούς να σπάνε κυριολεκτικά την χώρα!!!

Σε μια απίστευτη ή βιντεομαρτυρία, η Mathilda, μια θαρραλέα νεαρή γυναίκα, ρίχνει φως στις οδυνηρές εμπειρίες που υπέμεινε ενώ ζούσε στην περιοχή Guillotière της Λυών.

Μοιράζεται την ιστορία της για αδυσώπητη παρενόχληση στο δρόμο και μια τρομακτική συνάντηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καλώντας τους πάντες να μιλήσουν εναντίον των παραβατών αλλοδαπών τους και να ανακτήσουν την αίσθηση της ασφάλειας στην πόλη, καθώς η Γαλλία δείχνει να «πέφτει» εκ των έσω!!!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Στην Λυών, έζησα 1 χρόνο σε μια συνοικία την Guillotiere.

Ζούσα πάνω από ένα μπαρ με ναργιλέδες. Πολλές φορές με προσέβαλαν και με έφτυσαν όταν αρνήθηκα να δώσω ένα τσιγάρο.

Στην Λυών ζούσα σε μια συνοικία λίγο μακρύτερα από το κέντρο της πόλης. Ένα βράδυ επέστρεφα από τον χορό της αποφοίτησής μου από την σχολή. Έτσι, επέστρεψα τότε με το μετρό. Ήμουν λίγο ανέμελη ή καλύτερα ανίδεη.

Έτσι, ήταν αρκετά αργά το βράδυ σ’ εκείνη την κακόφημη συνοικία, συνεπώς το τραίνο ήταν εντελώς άδειο. Βρισκόταν μόνο ένα άτομο μαζί μου μέσα στο βαγόνι.

Ήταν ένας άντρας γύρω στα τριάντα το, αφρικανικής καταγωγής, πολύ ψηλός. Κατέβηκε στην ίδια στάση μαζί μου, εκεί όπου έμενα, κι όταν ανέβαινα την κυλιόμενη σκάλα βρισκόταν πρακτικά ακριβώς πίσω μου στην κυλιόμενη σκάλα κι άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά… Έτσι, γύρισα, τρομοκρατήθηκα κι εκεί είδα ότι εκείνος βρισκόταν ακριβώς πίσω μου στα σκαλοπάτια της κυλιόμενης σκάλας και ότι άγγιζε τα μαλλιά μου… Έτσι, εκεί προφανώς πανικοβλήθηκα κι άρχισα να τρέχω…

Έτρεχε και φώναζε πίσω μου ”γύρνα πίσω΄΄».

Δείτε την συγκλονιστική συνέχεια, καθώς πλέον η Γαλλία έχει πρακτικά «αλωθεί»:

https://www.brighteon.com/d440ff97-7bf4 ... 54f0c03d97

Θυμηθείτε και την προηγούμενη μαρτυρία Γαλλίδας από άλλη περιοχή:

https://www.brighteon.com/5fefb4a9-af9d ... 0b75463dfc

Δείτε αλλοδαπούς να «βρίζουν» την Γαλλία:

https://www.el.gr/diethni/i-gallia-peft ... inoyn-mpr/

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”