Καπιταλισμός: Η Πορτογαλία έφτασε στα χάλια της Ελλαδας, φράκαραν τα νοσοκομεία
Re: Καπιταλισμός: Η Πορτογαλία έφτασε στα χάλια της Ελλαδας, φράκαραν τα νοσοκομεία
Καθόλου παραπλανητικός,
1. δεν παρακολουθείτε τις εξελίξεις,
2. η πορτογαλία έφτασε και ξεπέρασε τα χάλια της ελλαδας.
1. δεν παρακολουθείτε τις εξελίξεις,
2. η πορτογαλία έφτασε και ξεπέρασε τα χάλια της ελλαδας.
Re: Καπιταλισμός: Η Πορτογαλία έφτασε στα χάλια της Ελλαδας, φράκαραν τα νοσοκομεία
συνεχίζουν ο θανατος να απλώνει το χέρι του στην πορτογαλία, δυστυχώς η αδυσώπητη δίψα των καπιταλιστων για κέρδη, η θεωρηση των συστηματων υγειας ως πεδίο κερδοφορίας/κόστος για το κράτος φέρνουν τέτοια αποτελέσματα.
- hellegennes
Εκτός από το αμερικάνικο σύστημα υγείας, όλα τα άλλα είναι δωρεάν, οπότε κάνε μας την χάρη και σεβάσου τους νεκρούς και σταμάτα να κάνεις γαμημένα ηλίθια πολιτική με ψέματα, διαστρεβλώσεις, συκοφαντίες και νεκρολογία.
Εντάξει, γελάσαμε μια φορά με την εμμονή σου, γελάσαμε δυο φορές, αλλά κάπου καταντάει χοντρά άρρωστο.
Εντάξει, γελάσαμε μια φορά με την εμμονή σου, γελάσαμε δυο φορές, αλλά κάπου καταντάει χοντρά άρρωστο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα η οργή μου είναι λόγω των νεκρών. Όταν κλείνεις το σύστημα υγείας και λες ότι και να έχετε, από το χτικιό ως και διάφορα άλλα προβλήματα μην έρθετε αν δεν είστε του θανατά αυτό δεν είναι παροχές υγείας. Το σύστημα έγινε σύστημα μιας νόσου την οποία και αυτήν είναι σε ανικανίοτητα να την διαχειριστούν. Στην ελλαδα έχουν κλεισει νοσοκομεία για λογους περικοπών και όχι υγειονομικους. Εχω παραθεσει παμπολλα στοιχεία, με συγχωρείς, δε θα το ξανακάνω.
Ορίστε και για πορτογαλια: Πορτογαλία: Απεργούν ο γιατροί για τις περικοπές στην υγεία https://eleftheriaonline.gr/ellada-kosm ... stin-ygeia
Ορίστε και για πορτογαλια: Πορτογαλία: Απεργούν ο γιατροί για τις περικοπές στην υγεία https://eleftheriaonline.gr/ellada-kosm ... stin-ygeia
Η Ελλάδα ποτέ δεν είχε τέτοιες καταστάσεις.
Σε κάποια χρονική περίοδο, τέλος Νοεμβρίου αν θυμάμαι καλά, έφτασε 3.3000 κρούσματα, 120 νεκρούς περίπου και 87% πληρότητα στις ΜΕΘ.
Αυτή ήταν η χειρότερη κατάσταση της χώρας από τον ιό.
Τον τελευταίο 1,5 μήνα οι αριθμοί αυτοί έχουν μειωθεί πάρα πολύ.
Σε κάποια χρονική περίοδο, τέλος Νοεμβρίου αν θυμάμαι καλά, έφτασε 3.3000 κρούσματα, 120 νεκρούς περίπου και 87% πληρότητα στις ΜΕΘ.
-
στα μούτρα σας αριστερούληδεςthe comet the course the tail έγραψε: ↑25 Ιαν 2021, 01:13hellegennes έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 21:58Το πολιτικό σύστημα που έχουμε λέγεται Δημοκρατία, όχι Καπιταλισμός.
Εχουν παρατεθεί τα στοιχεία διασπαρτα σε διάφορα νήματα, να θυμήσω τις μετακομιδές ασθενών με τραίνα; Το ζήτημα της επιταξης-ενοικίασης ιδιωτικών κλινικων; το κλείσιμο όλων των μονάδων υγείας και μετατροπή τους σε κοβιντ αρπακόλικα; να θυμήσω πως παμπολλοι συμπολιτες μας απεβίωσαν εκτος μεθ γιατί απλά δεν υπήρχαν χώροι;runner έγραψε: ↑27 Ιαν 2021, 21:48Η Ελλάδα ποτέ δεν είχε τέτοιες καταστάσεις.
Το ότι η Ευρώπη και άλλλες χώρες ξεπέρασαν την ελλαδα σε αθλιότητα και τραγικότητα ισχύει. Δεν το θέτω ως διαγωνισμό νεκρολογίας, είναι ένα δεδομένο από όπου πρέπει να βγαίνουν γενικεύσεις και συμπεράσματα. Και βγαίνουν.
- hellegennes
Συμβαίνει με όλες τις ασθένειες να πεθαίνει κάποιος που δεν είναι σε εντατική θεραπεία, ιδιαίτερα αν είναι μεγάλης ηλικίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
στην πορτογαλία μετατρέπουν στρατιωτικα κψμ και εστιατορια σε χωρους στοιβαξης ασθενων κοβιντ
Στον καπιταλισμό τα συστήματα υγείας φρακαρουν από πανδημίες που δεν μπορούσαν να προβλεφθουν.Fluffy έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 22:27Παρά τη άτοπη διορθωση του χελλιγκεννη έχουμε στον καπιταλισμό να κυριαρχεί η λογική του κόστους/κέρδους. Αναβαθμισμένα συστήματα υγείας είναι ασύμφορα για της καπιταλιστική οικονομία, αυτό συμπυκνώνεται στη φράση «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα». Όμως επενδύσεις εκει που βγαίνει κέρδος γίνονται ή ακόμα και λιμνάζοντα κεφάλαια που δεν επενδύονται γιατί δεν βρίσκουν, προς το παρόν, ικανοποιητικό ποσοστό κέρδους. Επομένως στον καπιταλισμο, και δεν μπορώ να τον κατηγορίσω για αυτό, δεν υπάρχει η δυνατότητα για υγεία γιατί πολύ απλά η υγεια δεν αποφέρει κέρδη*.
*υπαρχουν περιπτώσεις που αποφερει κερδη, στο σημείο που βαθαίνει η εμπορευματοποιηση της όμως αυτό αποτελεί άλλο θέμα, εδω αναφερόμεστε στην υγεία του λαου.
Στον κομμουνισμό οι άνθρωποι πέθαιναν σαν τις μύγες από λιμους λόγω των οικονομικών πειραμάτων.
Αλλά ο φλοΰφης προτιμάει τον κομμουνισμό χωρίς να πάει να ζήσει σε μια κομουνιστικη χώρα όμως, έχει κατσικωθει εδώ στον κακό καπιταλισμό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- hellegennes
Κοίτα να δεις, στην τελείως απομονωμένη Κούβα, που είναι νησί, ο κορωνοϊός έχει αρχίσει να φουντώνει, με 800 κρούσματα την ημέρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακόμα και τώρα, 12 μήνες μετά, οι καπιταλιστικες κυβερνησεις θάβουν ομαδικα τους λαους τους. Η επαναστατική κυβέρνηση της κουβας παρολο που έχασε ανθρώπους έβαλε όλες τις δυναμεις της για να σωθεί ο λαός και όχι τα κέρδη μιας χουφτας παρασιτων. Ο καπιταλισμος δεν μπορει να εξασφαλίσει ΥΓΕΙΑ στον λαο παρα μονο ΤΑΦΟΥΣ.
Ακόμα και στην περιπτωση του εμβολιου βλέπουμε τι συμβαίνει όταν ο εμβολιασμος του κοσμου δεσμευεται απο την καπιταλιστικη αντιληψη περι ιδιοκτησιας του εμβολιου.
- hellegennes
Προς το παρόν η Κούβα τα έχει πάρει 100 φορές χειρότερα από την καπιταλιστική Νέα Ζηλανδία. Αν η Ελλάδα είχε την απόδοση της Κούβας, αυτήν την στιγμή θα είχαμε φτάσει τους 40.000 νεκρούς.Fluffy έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 15:48Ακόμα και τώρα, 12 μήνες μετά, οι καπιταλιστικες κυβερνησεις θάβουν ομαδικα τους λαους τους. Η επαναστατική κυβέρνηση της κουβας παρολο που έχασε ανθρώπους έβαλε όλες τις δυναμεις της για να σωθεί ο λαός και όχι τα κέρδη μιας χουφτας παρασιτων. Ο καπιταλισμος δεν μπορει να εξασφαλίσει ΥΓΕΙΑ στον λαο παρα μονο ΤΑΦΟΥΣ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φήμες.hellegennes έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 15:48Κοίτα να δεις, στην τελείως απομονωμένη Κούβα, που είναι νησί, ο κορωνοϊός έχει αρχίσει να φουντώνει, με 800 κρούσματα την ημέρα.
Δεν πάει στις κομουνιστικο χώρες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπηρεσιακή κυβέρνηση, τα ίδια χάλια με τα νοσοκομεία τσιπρομητσοτάκηδων
από Sol » 27 Μάιος 2023, 21:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
27 Μάιος 2023, 21:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πιο χαλια πολεις της Ελλαδας
από spinalgr1990 » 22 Ιαν 2025, 18:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 49 Απαντήσεις
- 1173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
07 Φεβ 2025, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην «εντατική» τρία νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας
από Βίνγκιλοτ » 18 Απρ 2024, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ