Πονάτε δεξιούληδες;hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:06Όχι, μπερδεύτηκες. Δεν μιλάμε για το πουτανόφτυμα τον Στάλιν και τους δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς του χειρότερου, πιο χυδαίου, πιο απάνθρωπου, πιο εξαμβλωματικού συστήματος που δημιουργήθηκε ποτέ.
Μιλάμε για την σημερινή Ευρώπη.
Εστω οτι η ΕΕ διαλυεται σημερα
-
Re: Εστω οτι η ΕΕ διαλυεται σημερα
- hellegennes
Εσείς πονάτε, χρόνια τώρα, μετά το τεράστιο κενό που σας άφησε η διάλυση της δαντικής κόλασης στην Ευρώπη, το 1989. Ευτυχώς για τους λαούς της Ευρώπης αυτός ο εφιάλτης τελείωσε και οι υποστηρικτές αυτού του αρρωστημένου συστήματος της ανθρώπινης δυστυχίας, μιζέριας και θανάτου, είστε μερικοί γραφικοί θανατολάγνοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Οι ιδεολογικοί απόγονοι του στάλιν να το βουλώσουν.Fluffy έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:28υπάρχει προβλημα συγκρντρωσης στο θεμα του νηματος;

.
-
Κατάλαβα, ο πόνος είναι συνεχής και αδιάλειπτος. Θα έλεγα να αποταθείς σε γιατρό αλλά δεν έχεις και καλές σχέσεις με την επιστήμη, οπότε απλά πόνα.hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:34Εσείς πονάτε, χρόνια τώρα, μετά το τεράστιο κενό που σας άφησε η διάλυση της δαντικής κόλασης στην Ευρώπη, το 1989. Ευτυχώς για τους λαούς της Ευρώπης αυτός ο εφιάλτης τελείωσε και οι υποστηρικτές αυτού του αρρωστημένου συστήματος της ανθρώπινης δυστυχίας, μιζέριας και θανάτου, είστε μερικοί γραφικοί θανατολάγνοι.
Δεν έχετε αφήσει νήμα για νήμα που να μην παίζετε την κασετα «ναι αλλά ο στάλιν...»
- Dwarven Blacksmith
Καλά, παπαριές. Ειδικά για όσους μείνανε εκτός ΕΕ, όπως τους ίδιους του Ρώσους, παπαριές με λαδορίγανη.hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:34Εσείς πονάτε, χρόνια τώρα, μετά το τεράστιο κενό που σας άφησε η διάλυση της δαντικής κόλασης στην Ευρώπη, το 1989. Ευτυχώς για τους λαούς της Ευρώπης αυτός ο εφιάλτης τελείωσε και οι υποστηρικτές αυτού του αρρωστημένου συστήματος της ανθρώπινης δυστυχίας, μιζέριας και θανάτου, είστε μερικοί γραφικοί θανατολάγνοι.
Η ελπίδα για το μέλλον αντικαταστάθηκε με μια τεράστια απελπισία, γι αυτό και κατέρρευσε το προσδόκιμο ζωής.

- hellegennes
Εννοείς της πανδημίας που εξαπέλυσε στον κόσμο μια από τις ελάχιστες εναπομείνασες χώρες του κομμουνισμού;
Ή θες να μας πεις για την Κούβα, που είναι ένα αποκομμένο νησάκι που η επιδημία έχει εξαπλωθεί τόσο πολύ που το αντίστοιχο στην Ελλάδα θα ήταν να μετρούσαμε καθημερινά 50.000 κρούσματα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
να μιλήσουμε για βιετναμ;
-
hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:42Ή θες να μας πεις για την Κούβα, που είναι ένα αποκομμένο νησάκι που η επιδημία έχει εξαπλωθεί τόσο πολύ που το αντίστοιχο στην Ελλάδα θα ήταν να μετρούσαμε καθημερινά 50.000 κρούσματα;

- hellegennes
Εννοείς ότι δεν έχεις αφήσει νήμα για νήμα που να μην λες ότι ο Στάλιν θα τα κατάφερνε καλύτερα, αλλά ξαφνιάζεσαι που λέμε ότι η γαμημένη πόρνη που προσκυνάς άφησε στο πέρασμά της δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
August 23 - European Day of Remembrance for Victims of Stalinism and Nazism, is an international day of remembrance for victims of totalitarian regimes, specifically Stalinist, communist, Nazi and fascist regimes.BlastFromThePast έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:38Κατάλαβα, ο πόνος είναι συνεχής και αδιάλειπτος. Θα έλεγα να αποταθείς σε γιατρό αλλά δεν έχεις και καλές σχέσεις με την επιστήμη, οπότε απλά πόνα.hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:34Εσείς πονάτε, χρόνια τώρα, μετά το τεράστιο κενό που σας άφησε η διάλυση της δαντικής κόλασης στην Ευρώπη, το 1989. Ευτυχώς για τους λαούς της Ευρώπης αυτός ο εφιάλτης τελείωσε και οι υποστηρικτές αυτού του αρρωστημένου συστήματος της ανθρώπινης δυστυχίας, μιζέριας και θανάτου, είστε μερικοί γραφικοί θανατολάγνοι.
.
Tο προσδοκιμο ζωής στην ΕΣΣΔ δεν το λες και υψηλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:39Καλά, παπαριές. Ειδικά για όσους μείνανε εκτός ΕΕ, όπως τους ίδιους του Ρώσους, παπαριές με λαδορίγανη.hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:34Εσείς πονάτε, χρόνια τώρα, μετά το τεράστιο κενό που σας άφησε η διάλυση της δαντικής κόλασης στην Ευρώπη, το 1989. Ευτυχώς για τους λαούς της Ευρώπης αυτός ο εφιάλτης τελείωσε και οι υποστηρικτές αυτού του αρρωστημένου συστήματος της ανθρώπινης δυστυχίας, μιζέριας και θανάτου, είστε μερικοί γραφικοί θανατολάγνοι.
Η ελπίδα για το μέλλον αντικαταστάθηκε με μια τεράστια απελπισία, γι αυτό και κατέρρευσε το προσδόκιμο ζωής.
63 χρόνια ήταν για τους άνδρες το 1990.
- Dwarven Blacksmith
Από τα 57 που πήγε ποστ-ΕΣΣΔ το 1994, καλύτερα.Zelda έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:45Tο προσδοκιμο ζωής στην ΕΣΣΔ δεν το λες και υψηλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:39Καλά, παπαριές. Ειδικά για όσους μείνανε εκτός ΕΕ, όπως τους ίδιους του Ρώσους, παπαριές με λαδορίγανη.hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:34Εσείς πονάτε, χρόνια τώρα, μετά το τεράστιο κενό που σας άφησε η διάλυση της δαντικής κόλασης στην Ευρώπη, το 1989. Ευτυχώς για τους λαούς της Ευρώπης αυτός ο εφιάλτης τελείωσε και οι υποστηρικτές αυτού του αρρωστημένου συστήματος της ανθρώπινης δυστυχίας, μιζέριας και θανάτου, είστε μερικοί γραφικοί θανατολάγνοι.
63 χρόνια ήταν για τους άνδρες το 1990.

- hellegennes
Ποτέ στην ιστορία της η Ρωσία δεν είχε υψηλότερο προσδόκιμο. Ομολογουμένως, η Ρωσία είχε πολύ χειρότερη πορεία γιατί τα κομματικά σκυλιά πήραν τα ηνία και από κομμουνιστικό εφιάλτη πέρασαν σε ένα ημικαπιταλιστικό σύστημα, όπου τον έλεγχο τον έχουν ακόμα πρώην αξιωματούχοι του κόμματος και οι απόγονοί τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:39Καλά, παπαριές. Ειδικά για όσους μείνανε εκτός ΕΕ, όπως τους ίδιους του Ρώσους, παπαριές με λαδορίγανη.hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:34Εσείς πονάτε, χρόνια τώρα, μετά το τεράστιο κενό που σας άφησε η διάλυση της δαντικής κόλασης στην Ευρώπη, το 1989. Ευτυχώς για τους λαούς της Ευρώπης αυτός ο εφιάλτης τελείωσε και οι υποστηρικτές αυτού του αρρωστημένου συστήματος της ανθρώπινης δυστυχίας, μιζέριας και θανάτου, είστε μερικοί γραφικοί θανατολάγνοι.
Δεν ξεπερνιούνται έτσι εύκολα συστήματα που γαμάνε τα πάντα στο πέρασμά τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 971 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
18 Μάιος 2023, 20:26
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ιαπωνία δημιούργησε πλαστικό που διαλύεται στο νερό
από Ίακχος » 08 Μαρ 2025, 13:12 » σε Τεχνολογία - 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
08 Μαρ 2025, 23:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χωρίζουν» οι δρόμοι για Μπογδάνο- Εμφιετζόγλου: Διαλύεται ο Πατριωτικός Συνασπισμός
από southern » 08 Ιούλ 2023, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 2493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
09 Ιούλ 2023, 11:37
-
-
- 145 Απαντήσεις
- 2668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
16 Δεκ 2024, 17:39