Από μια τριχιά κρέμεται η επιβίωση της Δύσης

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: Από μια τριχιά κρέμεται η επιβίωση της Δύσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 03 Οκτ 2018, 17:14

Ζενίθεδρος έγραψε:
03 Οκτ 2018, 16:54
Northern Spirit έγραψε:
03 Οκτ 2018, 16:20
εγω τη μεγαλυτερη απειλη που βλεπω ειναι απο συγκρουση ΗΠΑ-Κινεζων, ή την κλιματικη αλλαγη..

Τα υπολοιπα ειναι για μοντερνους ιθαγενεις που τους πουλανε καθρεφτακια.
Οι Κινέζοι χρωστάν την ύπαρξή τους στον ανθρωπισμό του Τρούμαν. Ήταν αυτός που σταμάτησε τον στρατάρχη Μακ Αρθουρ να τους κάνει πυρηνικό carpet bombing στον πόλεμο της Κορέας. Η κόντρα ΗΠΑ-Κίνας είναι σαν τις κόντρες του Τσίπρα με τον Καμμένο.
Οι ΚΙνεζοι ειναι περιεργη φαση..Τεραστια χωρα αριθμητικα αλλα ανικανοι να μετατρεψουνε τα νουμερα σε αναλογη ισχυ...Ισως να φταιει ο βουδισμος αλλα οποτε επιχειρησαν να σηκωσουνε κεφαλι τους το κοψανε οι τριγυρω..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Οκτ 2018, 17:35

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε:
03 Οκτ 2018, 13:36
....
γάμα την κλιματική αλλαγή, την ανισότητα, την έλλειψη ευκαιριών, το ότι η γενιά του έφαγε τα πάντα και άφησε 50% ανεργία νέων, την χαμηλότερη στην ευρώπη. γαμα τα ολα, ο μαχμουτ ειναι το προβλημα, αμα τον πεταξουμε εξω θα γυρισουμε στα 50s-60s όπου ολα ηταν ομορφα και τελεια (αν ησουν ευπορος αντρας)...
Σαν να βλέπω μπροστά μου τους Λιβανέζους των 70's να λένε "σιγά μην είναι οι πρόσφυγες Παλαιστίνιοι το πρόβλημα, εδώ έχουμε άλλα. Να τους βοηθήσουμε, έχασαν την πατρίδα τους".
Ε και μετά οι πρόσφυγες τους σκότωσαν και πήραν την πατρίδα τους! Τόσο απλά!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 03 Οκτ 2018, 17:46

Ορέστης 35 έγραψε:
03 Οκτ 2018, 14:32
Νομιζω οτι ολοι οι μεταναστες διατηρουν ασβεστες τι αντιληψεις τους των Ελληνων συμπεριλαμβανομενων. Η ενσωματωση ειναι οικονομικη και οχι κοινωνικη.
Από προσωπικές εμπειρίες σε ενημερώνω πως οι μετανάστες μας, που έφυγαν μεταπολεμικά, είχαν σκοπό να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Πολλοί έστειλαν τα παιδιά τους εδώ, μετά τις σπουδές τους, ελπίζοντας ότι θα εγκλιματιστούν και θα παραμείνουν και οι γονείς θα επέστρεφαν αργότερα.
Το σχέδιο δυστυχώς απέτυχε, επειδή τα παιδιά είχαν μεγαλώσει σε διαφορετικό περιβάλλον και είχαν διαφορετικό είδος σπουδών. Πολύ λίγα παιδιά παρέμειναν και τα περισσότερα γύρισαν στις χώρες που γεννήθηκαν.
Άλλοι πάλι επέστρεψαν και έφεραν και τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα να υφίστανται την συνεχή γκρίνια, επειδή είχαν αποκόψει τους δεσμούς με την χώρα μετανάστευσης (ξεπούλημα περιουσίας εκεί) και μπλοκάρισαν τα παιδιά τους εδώ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 03 Οκτ 2018, 17:49

Juno έγραψε:
03 Οκτ 2018, 17:35
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε:
03 Οκτ 2018, 13:36
....
γάμα την κλιματική αλλαγή, την ανισότητα, την έλλειψη ευκαιριών, το ότι η γενιά του έφαγε τα πάντα και άφησε 50% ανεργία νέων, την χαμηλότερη στην ευρώπη. γαμα τα ολα, ο μαχμουτ ειναι το προβλημα, αμα τον πεταξουμε εξω θα γυρισουμε στα 50s-60s όπου ολα ηταν ομορφα και τελεια (αν ησουν ευπορος αντρας)...
Σαν να βλέπω μπροστά μου τους Λιβανέζους των 70's να λένε "σιγά μην είναι οι πρόσφυγες Παλαιστίνιοι το πρόβλημα, εδώ έχουμε άλλα. Να τους βοηθήσουμε, έχασαν την πατρίδα τους".
ανιστορητες, μνημειωδεις βλακειες απο ενα μελος που μονο τετοιες γραφει. :e040:

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 03 Οκτ 2018, 17:51

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
03 Οκτ 2018, 15:08
αφου το συστημα πυυ εξυπηρετει ο ανδριανοπουλος κατεστησε πορνες του χρηματος και του ναρκισσισμου τους ανθρωπους τωρα κλαιγεται για αποτελεσματα που το συστημα του αποφερει προτεινωντας ακομη μεγαλυτερες δοσεις απο το ιδιο ξοφλημενο συστημα :lol::smt005:

η λυση για να σωθει η δυση ειναι να επαναφερουμε βαρβατα τις αρχες του κοινωνισμου και να κανουμε τα αντιθετα απο αυτα που διατεινονται οι ανδριανοπουλοι
Κάνε μας ένα μπρίφινγκ στο υπογραμμισμένο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 03 Οκτ 2018, 17:54

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
03 Οκτ 2018, 15:08
Και να καταστραφει ο δυτικος πολιτισμος και να ''τουυρκεψουμε'' (ασπαστουμε τον Μωαμεθανισμο) σημασια εχει να ειμαστε εμες καλα και σε ευρωστη οικονομικη κατασταση
Δεν με ενοχλει εαν η Αθηνα γινει Ισλαμαμπαντ φτανει εγω ο Αινειαν να ειμαι ΕΜΙΡΗΣ και οχι ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ σε αυτη την ισλαμικη Ελλαδα ..
Ο παλιός, γνωστός και μη εξαιρετέος σουπερκυνικός ΑΙΝΕΙΑΝ06!
Κρίμα που σταμάτησε η πιστοποίηση των παλιών πχορουμιτών.
.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 03 Οκτ 2018, 17:58

03 Οκτ 2018, 15:36
ο φεμινισμος ειναι η πυρηνικη βομβα στα χερια των φιλελεδων αν δεν το εχετε καταλαβει
το αστείο είναι πως οι σημερινές φεμινίστριες μπορεί να πολεμούν την πατριαρχία αλλά ταυτόχρονα είναι υπέρ της αθρόας εισροής μουσουλμάνων στην Δύση. μιλάμε για τρικυμία εν κρανίω.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 03 Οκτ 2018, 18:58

Juno έγραψε:
03 Οκτ 2018, 17:35
πραγματικα πιστευετε οτι αυτοι θα σας παρουν την "πατριδα"

ολη η δειλια, η φοβια, η νεολληνικη κουτοπονηρια μαζεμένη σε μερικες δημοσιευσεις :)

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Οκτ 2018, 19:04

Η Δύση - όταν επανασυσταθεί - δεν κινδυνεύει με μη-επιβίωση. Με ολίσθηση της ισχύος της προς το αναλογικοτερο κινδυνεύει. Αλλά μιλάμε για μια διαδικασία που θα πάρει αιώνες και μπορεί να μην ολοκληρωθεί ποτέ.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 03 Οκτ 2018, 19:17

Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Οκτ 2018, 19:04
Η Δύση - όταν επανασυσταθεί - δεν κινδυνεύει με μη-επιβίωση. Με ολίσθηση της ισχύος της προς το αναλογικοτερο κινδυνεύει. Αλλά μιλάμε για μια διαδικασία που θα πάρει αιώνες και μπορεί να μην ολοκληρωθεί ποτέ.
μεταφραση

συγκεντρωση πλουτου σε ολο και λιγοτερους και αγριος εξανδραποδισμος για τους υπολοιπους :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Οκτ 2018, 19:19

03 Οκτ 2018, 19:17
Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Οκτ 2018, 19:04
μεταφραση

συγκεντρωση πλουτου σε ολο και λιγοτερους και αγριος εξανδραποδισμος για τους υπολοιπους :g030:
Αυτό είναι άλλη, παράλληλη διεργασία, δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 03 Οκτ 2018, 19:45

Εγω δεν ειμαι απο αυτους που υποστηριζουν την αθροα εισροη λαθρομεταναστων.Θελω ομως να δω του κωλου σας την τρυπα ποιος θα σας ταϊζει.Το εχω πει και αλλου θα το πω κι εδω:ποιος θα δεχτει για ενα μεροκαματο της πεινας να δουλεψει στα χωραφια και στα προβατα χωρις ουτε ασφαλιση?Ποιος θα ξεσκατιζει τους γερους σας?Ποιες θα ειναι σκλαβες στα μπουρδελα για να ξεχαρμανιαζετε οποτε εχετε καυλες?Η μονη απαντηση σε ολα αυτα ειναι δραχμη και σοσιαλισμος και να δειτε για ποτε θα φυγουν απο την Ελλαδα.Το κοκοε εμμεσως πλην σαφως επικροτει την ατιμωρησια για τα εγκληματα που διαπραττονται απο λαθρομεταναστες και στελνει τον κοσμο στην αγκαλια της χρυσης αυγης τοσο απλα.Και το κοκοε απο οτι φαινεται ΔΕΝ θελει σοσιαλισμο αλλα ο μισθος των βολευτων του να ειναι σε ευρω. :e040:

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 03 Οκτ 2018, 20:02

plouf έγραψε:
03 Οκτ 2018, 19:45
Εγω δεν ειμαι απο αυτους που υποστηριζουν την αθροα εισροη λαθρομεταναστων.Θελω ομως να δω του κωλου σας την τρυπα ποιος θα σας ταϊζει.Το εχω πει και αλλου θα το πω κι εδω:ποιος θα δεχτει για ενα μεροκαματο της πεινας να δουλεψει στα χωραφια και στα προβατα χωρις ουτε ασφαλιση?Ποιος θα ξεσκατιζει τους γερους σας?Ποιες θα ειναι σκλαβες στα μπουρδελα για να ξεχαρμανιαζετε οποτε εχετε καυλες?Η μονη απαντηση σε ολα αυτα ειναι δραχμη και σοσιαλισμος και να δειτε για ποτε θα φυγουν απο την Ελλαδα.Το κοκοε εμμεσως πλην σαφως επικροτει την ατιμωρησια για τα εγκληματα που διαπραττονται απο λαθρομεταναστες και στελνει τον κοσμο στην αγκαλια της χρυσης αυγης τοσο απλα.Και το κοκοε απο οτι φαινεται ΔΕΝ θελει σοσιαλισμο αλλα ο μισθος των βολευτων του να ειναι σε ευρω. :e040:
Γιατί χρησιμοποιείς β' και όχι α' πρόσωπο Πληθυντικού;
Η δική σου και των δικών σου είναι προστατευμένη με τσίγκινο σώβρακο;

Όσο για την δραχμή, που αν πάμε θα γίνουμε Σομαλία, είναι ψιλά γράμματα για τους προτείνοντες!
.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 03 Οκτ 2018, 20:07

Nandros έγραψε:
03 Οκτ 2018, 20:02
plouf έγραψε:
Γιατί χρησιμοποιείς β' και όχι α' πρόσωπο Πληθυντικού;
Η δική σου και των δικών σου είναι προστατευμένη με τσίγκινο σώβρακο;

Όσο για την δραχμή, που αν πάμε θα γίνουμε Σομαλία, είναι ψιλά γράμματα για τους προτείνοντες!
.
σε πειραξε αυτο με τις σκλαβες στα μπουρδελα ε;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 03 Οκτ 2018, 20:07

plouf έγραψε:
Χμμ θύμισε μου λίγο τι παίζει με σένα , εισαι κοθμουνι αλλά αιρετικό;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών