Μόσχα: Απαιτούν ελεύθερες εκλογές!
Re: Μόσχα: Απαιτούν ελεύθερες εκλογές!
Σε αυτό το νήμα εορτάζονται τα 20χρονα από την άνοδο του βλαδήμηρου στην εξουσία;
Οι οιμωγές γαυροπασόκων, στουπιών του σακκιδίου και λοιπών, είναι μπόνους ή κομμάτι των κεντρικών εκδηλώσεων;
Οι οιμωγές γαυροπασόκων, στουπιών του σακκιδίου και λοιπών, είναι μπόνους ή κομμάτι των κεντρικών εκδηλώσεων;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 17:08Not to be racist αλλά δε θα γίνουν ποτέ ελεύθερες εκλογές στη Ρωσία γιατί οι πιο πολλοί δεν είναι Ευρωπαίοι αλλά Ασιάτες.

-
- Phorum.gr user: independent_44
Ο Πούτιν θα φύγει όταν το επιλέξει αυτός κι όχι όταν το θέλουν οι πλιατσικολόγοι της Δύσης.
Να προσέχουν μόνο... γιατί κάνας Ζουγκάνωφ και κάνας Ζιρινόφσκι δεν το ΄χουν σε τίποτα να κάνουν στάχτη τις μισές ΗΠΑ.
Να προσέχουν μόνο... γιατί κάνας Ζουγκάνωφ και κάνας Ζιρινόφσκι δεν το ΄χουν σε τίποτα να κάνουν στάχτη τις μισές ΗΠΑ.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 17:08Not to be racist αλλά δε θα γίνουν ποτέ ελεύθερες εκλογές στη Ρωσία γιατί οι πιο πολλοί δεν είναι Ευρωπαίοι αλλά Ασιάτες.

Ο πουτιν θα φυγει οταν ειναι ετοιμος ο διαδοχος του. Δεν προκειται να αφησει στην μοιρα της την ρωσια. Και αυτα περι δικτατοριας ας τα σταματησει ο φιλιπ μορις.
Παντους δικτατορια,μοναχα στην ευρωπη και στην αμερικη δημορατια..
Παντους δικτατορια,μοναχα στην ευρωπη και στην αμερικη δημορατια..
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- hellegennes
Μπορείς. Καθημερινά ο πρωθυπουργός βρίζεται από εκατομμύρια άτομα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:22Όπως δεν μπορείς να πας στην κόκκινη πλατεία και να πεις ότι ο Πούτιν είναι μαλάκας άλλο τόσο δεν μπορείς να πας και έξω από τον λευκό οίκο και να βρίσεις τον Τραμπ ή στην Ηρώδου Αττικού και να βρίσεις τον πρωθυπουργό χωρίς να συλληφθείς...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Northern Spirit
οταν λες οτι ειναι σε αυτες τις χωρες τι ακριβως εννοεις; Τι επηρεαζει η Ρωσια ακριβως σε διεθνες επιπεδο;Πρακτικός έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:37Μπα, ανήκει μέσα στις 4-5 χώρες που επηρεάζουν τον κόσμο οπότε κλάιν μάιν. Μάλλον καλό του κάνουν τα σοράκια που υποκινούν τις διαδηλώσεις.Northern Spirit έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:35Γιατι να τον ριξουνε; Μια χαρα καταστρεφει τη Ρωσια..20 χρονια οικονομικος μαρασμος. Τους εχουνε περασει μια ντουζινα χωρες...Καλυτερο δωρο προς την δυση δεν μπορουσε να υπαρξει..
Οταν ανελαβε απο τον Γιλτσιν παρα τα προβληματα η Ρωσια ητανε απλα πισω απο τις ΗΠΑ σε στρατιωτικο και πολιτικο επιπεδο. Τωρα περα απο τους κινεζους τρωει την σκονη Ευρωπαιων, Ιαπωνων, Κορερατων και Ινδων. Σταθερη υποχωρηση σε ολα τα επιπεδα στα χρονια του μεγαλου...ηγετη
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- hellegennes
Ναι, ο κόσμος είναι γεμάτος από ρώσικα προϊόντα, ρώσικη τεχνολογία, ρώσικη κουλτούρα. 

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Τράβα να το κάνεις έξω από το Μαξίμου και έλα να τα πούμε.hellegennes έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 01:51Μπορείς. Καθημερινά ο πρωθυπουργός βρίζεται από εκατομμύρια άτομα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:22Όπως δεν μπορείς να πας στην κόκκινη πλατεία και να πεις ότι ο Πούτιν είναι μαλάκας άλλο τόσο δεν μπορείς να πας και έξω από τον λευκό οίκο και να βρίσεις τον Τραμπ ή στην Ηρώδου Αττικού και να βρίσεις τον πρωθυπουργό χωρίς να συλληφθείς...
Αν δεν υπάρχει πατερούλης, παθαίνουν εκεί κοκομπλόκο.
Ordem e Progresso.
- Philip Mortimer
- hellegennes
Είναι μακριά για να πάω. Αλλά πες μου με ποια αιτιολογία πιστεύεις ότι θα με συλλάβουν.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 10:18Τράβα να το κάνεις έξω από το Μαξίμου και έλα να τα πούμε.hellegennes έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 01:51Μπορείς. Καθημερινά ο πρωθυπουργός βρίζεται από εκατομμύρια άτομα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2019, 16:22Όπως δεν μπορείς να πας στην κόκκινη πλατεία και να πεις ότι ο Πούτιν είναι μαλάκας άλλο τόσο δεν μπορείς να πας και έξω από τον λευκό οίκο και να βρίσεις τον Τραμπ ή στην Ηρώδου Αττικού και να βρίσεις τον πρωθυπουργό χωρίς να συλληφθείς...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δοκίμασε και πες μου.hellegennes έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 15:51Είναι μακριά για να πάω. Αλλά πες μου με ποια αιτιολογία πιστεύεις ότι θα με συλλάβουν.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 10:18Τράβα να το κάνεις έξω από το Μαξίμου και έλα να τα πούμε.hellegennes έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 01:51
Μπορείς. Καθημερινά ο πρωθυπουργός βρίζεται από εκατομμύρια άτομα.
- hellegennes
Παίζουμε την κολοκυθιά, τώρα. Το Μαξίμου είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου. Σε ρώτησα με ποια αιτιολογία θα συλληφθώ. Εσύ κάνεις τον ισχυρισμό, όχι εγώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ε, τότε δεν θα μάθουμε ποτέ το λόγο της σύλληψης σου. Κρίμα. Η ποικιλία των επιχειρημάτων είναι τεράστια και θα ήθελα να δω αν θα είχαμε κάποιο πρωτότυπο.hellegennes έγραψε: ↑12 Αύγ 2019, 16:09Παίζουμε την κολοκυθιά, τώρα. Το Μαξίμου είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου. Σε ρώτησα με ποια αιτιολογία θα συλληφθώ. Εσύ κάνεις τον ισχυρισμό, όχι εγώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτές είναι οι 4 Ισραηλινές όμηροι που θα αφεθούν σήμερα ελεύθερες -
από jackie Daniels » 25 Ιαν 2025, 16:53 » σε Διεθνής πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
23 Μαρ 2025, 22:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι μαμάδες για την ελευθερία απαιτούν τη σύλληψη βιβλιοθηκάριου
από Σενέκας » 07 Νοέμ 2023, 23:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-