Το ότι σηκώνεται και φτάνει κύριος στην κορυφή της σκάλας όπου χαιρετάει στρατιωτικά προμηνύει τεράστια τελική νίκη στο πεδίο του πολέμου, θα έλεγαν οι αρχαίοι.
There's a lady who's sure that Joe was too old
Re: There's a lady who's sure that Joe was too old
- Otto Weininger
Lol
Τότε που ο Τραμπ κατέβαινε την μεταλλική ράμπα με βροχή, χωρίς να κρατιέται από πουθενά, και περπατούσε αργά για να μην φάει γλίστρα τα mainstream media εκεί άρχισαν τα "τι συμβαίνει; έχει παρκινσον; έχει αλλο νευρολογικό πρόβλημα; Πώς κυβερνάει; "
Για τον Μπάιντεν που σαβουρωθηκε τρεις φορές στη σειρά, μπερδεύει την γυναίκα του, αποκαλεί Πρόεδρο την Χάρις on camera και τρώει μπλακ άουτ τις μισές φορές που μιλάει, είναι απλά cute και Παρασκευή πρωί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Λίνο Βεντούρα
Δεν θυμάστε τον Φορντ που ήταν σχετικά νέος που έπεφτε από τις σκάλες, γλύστραγε εκεί που περπατούσε, μπέρδευε τα λόγια του κ.λ.π. Μέχρι ότι έκανε σεξ με τους Πολωνούς είπε.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Otto Weininger έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 08:48Lol
Τότε που ο Τραμπ κατέβαινε την μεταλλική ράμπα με βροχή, χωρίς να κρατιέται από πουθενά, και περπατούσε αργά για να μην φάει γλίστρα τα mainstream media εκεί άρχισαν τα "τι συμβαίνει; έχει παρκινσον; έχει αλλο νευρολογικό πρόβλημα; Πώς κυβερνάει; "
Για τον Μπάιντεν που σαβουρωθηκε τρεις φορές στη σειρά, μπερδεύει την γυναίκα του, αποκαλεί Πρόεδρο την Χάρις on camera και τρώει μπλακ άουτ τις μισές φορές που μιλάει, είναι απλά cute και Παρασκευή πρωί.

Αχ, σε λάθος ήπειρο ζεις

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Για τον Φορντ έλεγαν ότι δυσκολεύεται να περπατά και να μασά τσίχλα ταυτόχρονα
Τα έχει αυτά η δημοκρατία.ST48410 έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 20:30Δεν ξέρω τι είδους λάθος είναι, αλλά είναι απαράδεκτο να έχεις υποψηφίους σαν τον γιο Μπους, τον Τραμπ, την Χίλαρι και τον Μπάιντεν. Κάτι δεν πάει καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 20:23Είναι λες και το λάθος είναι συστημικό αλλά ΕΠ! μην πάει εκεί ο νους μας, είναι wrongthink.
Αν οι πολλοί είναι βλάκες, η επιλογή τους τι πιστεύεις θα είναι;
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Χμ οχι ακριβως γιατι η πρωτη συμφορα ηδη συντελεστηκε. Ο προεδρος εγινε ρομπα σε ολο τον πλανητη μαζι με την παραταξη του που δεν μπορουσε να βρει καλυτερο απο ενα τυπο με αλτσχαιμερ, ο οποιος δεν μπορει να σταθει και στα ποδια του.
.
Δεν είναι νομίζω ότι είναι συγκρίσιμο. Ο καθένας μας μπορεί να γλιστρήσει και να πέσει σε τέτοια σκάλα. Όχι όμως 3 μαζεμένες φορές. Θα φανεί σύντομα αν έφταιγε η μοκέτα ή το παπούτσι ή είναι θέμα υγείας και ηλικίας.
- Dwarven Blacksmith
Ελπίζω ο επόμενος ΠτΗΠΑ να είναι παράλυτος, ώστε να ξεπεραστεί αυτή η μη-υγιής εμμονή με τη σωματική υγεία.

- hellegennes
Ο ιδανικός πρόεδρος σύμβολο θα ήταν κάποιος που έχει όραμα, που βλέπει 10 χρόνια μπροστά. Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Τζόι είναι αυτός ο άνθρωπος. Από την άλλην, δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πλέον τέτοιος πολιτικός στην Δύση. Όλοι χαϊβάνια έχουν για αρχηγούς.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 20:12Μια χαρά είναι, αλλά υπερεκτιμά τις δυνάμεις του, που δεν είναι πια αυτές που ήταν κάποτε.
Ο ιδανικός Πρόεδρος-σύμβολο για την Αμερική δηλαδή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.