Όπως στα Ίμια, ας πούμε, το '96. Η στάση των συμμάχων μας τότε επιβεβαιώνει όσα λέω.
70 χρόνια Ισραήλ
Re: 70 χρόνια Ισραήλ
Όπως στα Ίμια, ας πούμε, το '96. Η στάση των συμμάχων μας τότε επιβεβαιώνει όσα λέω.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Συμμάχους εννοείς αυτούς που μας ανέχονται ενω προσφέρουμε ελάχιστα- απαιτούμε τα πάντα ενώ τους σκυλοβρίζουμε ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έλα ρε, τώρα. Σε έχω για σοβαρό συνομιλητή. Είναι δυνατόν να λες ότι μας ανέχονται; Δηλαδή η εξωτερική πολιτική των υπερδυνάμεων διαπνέεται από κάποιον συναισθηματισμό και συναισθηματισμό ειδικά για εμάς; Οι τύποι είναι αδίστακτοι. Στο στρατόπεδο τους σε εντάσσουν διότι κερδίζουν από εσένα.
Και δεν βλέπω πως αποδυναμώνει το επιχείρημα μου η τοποθέτηση σου. Ίσα ίσα που δικαιώνει την δική μου άποψη ότι το Ισραήλ τους προσφέρει πάρα πολλά στην περιοχή. Γι' αυτό και έχει την αμέριστη συμπαράσταση τους υλικά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Φυσικά .
Γνωρίζεις κανέναν που να υποστηρίζει αδύναμους αιθεροβάμονες καραγκιόζηδες η να τους προτιμά για φιλίες - συμμαχίες; .
Γνωρίζεις κανέναν που να υποστηρίζει αδύναμους αιθεροβάμονες καραγκιόζηδες η να τους προτιμά για φιλίες - συμμαχίες; .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πες τα ρε παιδάκι μουΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 15:19Έλα ρε, τώρα. Σε έχω για σοβαρό συνομιλητή. Είναι δυνατόν να λες ότι μας ανέχονται; Δηλαδή η εξωτερική πολιτική των υπερδυνάμεων διαπνέεται από κάποιον συναισθηματισμό και συναισθηματισμό ειδικά για εμάς; Οι τύποι είναι αδίστακτοι. Στο στρατόπεδο τους σε εντάσσουν διότι κερδίζουν από εσένα.
Και δεν βλέπω πως αποδυναμώνει το επιχείρημα μου η τοποθέτηση σου. Ίσα ίσα που δικαιώνει την δική μου άποψη ότι το Ισραήλ τους προσφέρει πάρα πολλά στην περιοχή. Γι' αυτό και έχει την αμέριστη συμπαράσταση τους υλικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Έχουμε κάποιου τύπου έστω χαλαρή συμμαχία με το Ισραήλ; θα μας βοηθήσουν κάπως σε περίπτωση σύγκρουσης; Που πότε πως δεν έχω ακούσει το παραμικρό, Το κρατάνε κρυφό μήπως, γιατί; αντί να το διαφημίσουν; Ακόμα τι είναι το πιθανότερο να συμβεί αν γίνει κάποιο θαύμα και η Ελλάδα αρχίσει να εφαρμόζει ανάλογη πολιτική με αυτή που περιγράφεις παραπάνω, κάτι πχ σαν αυτή της Ουγγαρίας. Πως θα αντιδράσει η πανίσχυρη εβραϊκή διασπορά με τις χώρες, πολυεθνικές εταιρίες, οργανισμούς που ελεγχει; θα μας στηρίξει ή θα μας παρουσιάσει σαν χώρα ναζιστική προς σωφρονισμό; Είναι σίγουρο το δεύτερο. Οπότε συμμαχία δεν έχουμε, δεν θα μας στηρίξουν αν εφαρμόσουμε εθνική πολιτική, γιατί να τους γλύφουμε και μάλιστα όταν είναι εν αδίκω ; μόνο για προσωπικά οφέλη μπορώ να σκεφτώ, όπως βλέπουμε την προώθηση καριέρας διάφορων κυρίως πολιτικών. Εντάξει και από την άλλη φυσιολογικές διμερείς σχέσεις, τυπικό εμπόριο, κλπ δεν βλέπω το λόγο να μην έχουμε.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Προκειμένου να συνεχίσει να πηγαίνει εκεί για συναυλίες η Γλυκερία και ο Νταλάρας θα μας σώσουν.Dorian έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 17:52Έχουμε κάποιου τύπου έστω χαλαρή συμμαχία με το Ισραήλ; θα μας βοηθήσουν κάπως σε περίπτωση σύγκρουσης; Που πότε πως δεν έχω ακούσει το παραμικρό, Το κρατάνε κρυφό μήπως, γιατί; αντί να το διαφημίσουν; Ακόμα τι είναι το πιθανότερο να συμβεί αν γίνει κάποιο θαύμα και η Ελλάδα αρχίσει να εφαρμόζει ανάλογη πολιτική με αυτή που περιγράφεις παραπάνω, κάτι πχ σαν αυτή της Ουγγαρίας. Πως θα αντιδράσει η πανίσχυρη εβραϊκή διασπορά με τις χώρες, πολυεθνικές εταιρίες, οργανισμούς που ελεγχει; θα μας στηρίξει ή θα μας παρουσιάσει σαν χώρα ναζιστική προς σωφρονισμό; Είναι σίγουρο το δεύτερο. Οπότε συμμαχία δεν έχουμε, δεν θα μας στηρίξουν αν εφαρμόσουμε εθνική πολιτική, γιατί να τους γλύφουμε και μάλιστα όταν είναι εν αδίκω ; μόνο για προσωπικά οφέλη μπορώ να σκεφτώ, όπως βλέπουμε την προώθηση καριέρας διάφορων κυρίως πολιτικών. Εντάξει και από την άλλη φυσιολογικές διμερείς σχέσεις, τυπικό εμπόριο, κλπ δεν βλέπω το λόγο να μην έχουμε.
Είναι πολύ ισχυρό το Καζαντζιδικό λόμπυ στη Γη της Επαγγελίας
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
συγγνωμη που θα στο χαλασω αλλα το ισραηλ ειναι ενα κρατος που δημιουργηθηκε απο μεταναστες που σκασανε μυτη στην παλαιστινη και φτιαξανε κρατος με το ετσι θελω μην δινοντας σημασια σε οσους εμεναν ηδη εκει
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Το πόστ σου, είναι εντελώς σε διαφορετικό μήκος κύματος από το δικό μου. Δηλαδή λέω κάτι, και απαντάς κάτι εντελώς αλλο.Έχουμε κάποιου τύπου έστω χαλαρή συμμαχία με το Ισραήλ; θα μας βοηθήσουν κάπως σε περίπτωση σύγκρουσης; Που πότε πως δεν έχω ακούσει το παραμικρό, Το κρατάνε κρυφό μήπως, γιατί; αντί να το διαφημίσουν; Ακόμα τι είναι το πιθανότερο να συμβεί αν γίνει κάποιο θαύμα και η Ελλάδα αρχίσει να εφαρμόζει ανάλογη πολιτική με αυτή που περιγράφεις παραπάνω, κάτι πχ σαν αυτή της Ουγγαρίας. Πως θα αντιδράσει η πανίσχυρη εβραϊκή διασπορά με τις χώρες, πολυεθνικές εταιρίες, οργανισμούς που ελεγχει; θα μας στηρίξει ή θα μας παρουσιάσει σαν χώρα ναζιστική προς σωφρονισμό; Είναι σίγουρο το δεύτερο. Οπότε συμμαχία δεν έχουμε, δεν θα μας στηρίξουν αν εφαρμόσουμε εθνική πολιτική, γιατί να τους γλύφουμε και μάλιστα όταν είναι εν αδίκω ; μόνο για προσωπικά οφέλη μπορώ να σκεφτώ, όπως βλέπουμε την προώθηση καριέρας διάφορων κυρίως πολιτικών. Εντάξει και από την άλλη φυσιολογικές διμερείς σχέσεις, τυπικό εμπόριο, κλπ δεν βλέπω το λόγο να μην έχουμε.
Όπως και 'συ ο ίδιος λες, την ίδια πολιτική εφαρμόζει και η Ουγγαρία. Δεν είδα κανέναν ευρωστρατό να επιτίθεται στους Ούγγρους. Κάτι έσκουξαν οι Ευρωβλάκες από τις Βρυξέλλες, "θα σας επιβάλλουμε πρόστιμα, θα σας κάνουμε" αλλά μέχρι στιγμής δεν έγινε κάτι.
Επομένως απαντάς ο ίδιος στο ερώτημα "πώς θ' αντιδράσουν οι οργανισμοί". Και να σου πώ και κάτι άλλο, αν δεχτούμε όλους αυτούς τους ισλαμοέποικους που μας στέλνουν οι Μογγόλοι, θα καταστραφούμε σίγουρα. Επομένως χαμένοι για χαμένοι, ας τους στείλουμε στο διάολο (κι ακόμα παραπέρα).
Υπόψη, δεν είναι μόνο η Ουγγαρία, και η Βουλγαρία, και πολλές άλλες χώρες (η Αυστρία πρόσφατα έβγαλε κάποιες αποφάσεις), που δε δέχονται ισλάμια στο έδαφός τους. Αυτή η καραμέλα "θα μας φάνε, θα μας διαλύσουν, αχ, τί να κάνουμε ας κάτσουμε να μας γαμ..." κάπου πρέπει να σταματήσει.
Και 'συ δεν απαντάς σ' αυτό που λέω. Φαίνεται πως δεν εξήγησα σωστά τί εννοώ. Αυτό που λέω είναι οτι οι πρακτική του Ισραήλ να μην δέχεται "προσφυγούληδες" στο έδαφός του, είναι η ορθή πρακτική για μια χώρα που περιστοιχίζεται από εχθρούς.συγγνωμη που θα στο χαλασω αλλα το ισραηλ ειναι ενα κρατος που δημιουργηθηκε απο μεταναστες που σκασανε μυτη στην παλαιστινη και φτιαξανε κρατος με το ετσι θελω μην δινοντας σημασια σε οσους εμεναν ηδη εκει
Και να σας ρωτήσω εγώ με τη σειρά μου, όσους είσαστε υπέρ προσφύγων.
Δεδομένο είναι οτι όλοι αυτοί έρχονται από την Τουρκία, μια χώρα με κυβέρνηση (και πληθυσμό) ΕΧΘΡΙΚΟ προς εμάς.
Δεδομένο επίσης είναι οτι υπάρχει μια "οπλοποίηση" (weaponisation) των "προσφύγων".
1. Από πού προκύπτει η βεβαιότητα οτι ουδείς εξ αυτών των χιλιάδων που καταφθάνουν (2 χιλιάδες μόνο τον Απρίλιο, μέχρι στιγμής) δεν είναι πράκτορας της ΜΙΤ?
2. Ποιό συμφέρον έχει η Ελλάδα (θέλω επιχειρήματα, οχι συναισθηματισμούς. Τα κράτη δεν επιβιώνουν με συναισθήματα) να κρατήσει όλες αυτές τις ανεξέλεγκτες ορδές?
Θυμηθείτε, πρώτα είναι τα εθνικά συμφέροντα, και ΜΕΤΑ τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Το μονο ευρωπαικο κρατος
Long Live Yisrael

Long Live Yisrael

Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- MiGiSukhoI
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 22:24Με πίστη και επιμονή των εκδιωγμένων Εβραίων γεννήθηκε το κράτος του Ισραήλ. Ένας πραγματικός φάρος Δημοκρατίας ενώ όλοι γύρω του θέλουν την εξαφάνισή του.
Ειρήνη και Ευημερία στο Ισραήλ.

Κράτος - πρότυπο
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Μπορεί να μην γουστάρω το Ισραήλ και γενικά τους εβραίους καθόλου αλλά μπορώ να παραδεχτώ ότι είναι κράτος πρότυπο και σέβεται τους πολίτες του.
Σαν την Ελλαδαρα μας ένα πράμα.
Σαν την Ελλαδαρα μας ένα πράμα.
Το Ισραήλ έχει τα εξής ουσιαστικά χαρακτηριστικά :
1. Δημιουργήθηκε από λίγους ανθρώπους (500-600.000) που πολλοί από αυτούς είχαν επιβιώσει από πολύ άγριες συνθήκες και ήταν αποφασισμένοι να πολεμήσουν με κάθε τρόπο για να έχουν δικό τους δυνατό - ελεύθερο - δημοκρατικό κράτος.
2. Έμαθαν με πολύ σκληρό τρόπο (πρώτος πόλεμος με τους Άραβες το 1948, αμέσως μόλις έγιναν κράτος) ότι πρέπει όλοι, άντρες - γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας να υπερασπίζονται το κράτος τους.
3. Έχει πάντα συσπειρωμένη την πολύ δυνατή ομογένεια του και όλοι μαζί φροντίζουν για το συμφέρον της χώρας.
4. Έμαθαν να κυβερνούν και να κυβερνιόνται πάντα με γνώμονα το συμφέρον της χώρας.
5. Δεν άφησαν ποτέ ξένους, ούτε καν την Αμερική να έχουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική τους και στα εθνικά τους θέματα.
6. Πρώτο μέλημα κάθε κυβέρνησης και τα 70 χρόνια της ζωής του ήταν οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις.
Έχουν δηλαδή όλα όσα δεν καταφέραμε να έχουμε εμείς ως χώρα και λαός τα πρόσφατα 190 χρόνια που έχουμε κράτος.
1. Δημιουργήθηκε από λίγους ανθρώπους (500-600.000) που πολλοί από αυτούς είχαν επιβιώσει από πολύ άγριες συνθήκες και ήταν αποφασισμένοι να πολεμήσουν με κάθε τρόπο για να έχουν δικό τους δυνατό - ελεύθερο - δημοκρατικό κράτος.
2. Έμαθαν με πολύ σκληρό τρόπο (πρώτος πόλεμος με τους Άραβες το 1948, αμέσως μόλις έγιναν κράτος) ότι πρέπει όλοι, άντρες - γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας να υπερασπίζονται το κράτος τους.
3. Έχει πάντα συσπειρωμένη την πολύ δυνατή ομογένεια του και όλοι μαζί φροντίζουν για το συμφέρον της χώρας.
4. Έμαθαν να κυβερνούν και να κυβερνιόνται πάντα με γνώμονα το συμφέρον της χώρας.
5. Δεν άφησαν ποτέ ξένους, ούτε καν την Αμερική να έχουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική τους και στα εθνικά τους θέματα.
6. Πρώτο μέλημα κάθε κυβέρνησης και τα 70 χρόνια της ζωής του ήταν οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις.
Έχουν δηλαδή όλα όσα δεν καταφέραμε να έχουμε εμείς ως χώρα και λαός τα πρόσφατα 190 χρόνια που έχουμε κράτος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το όνομά μου είναι Eden Golan, είμαι από το Ισραήλ, αλλά ζω στη Μόσχα εδώ και 9 χρόνια
από Frappezitis » 12 Μάιος 2024, 21:43 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μάιος 2024, 21:43
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Μαρ 2025, 14:22