Άρα σιγά-σιγά, και επειδή προς τιμήν σου δεν είσαι ψεκασμένος, αφήνεις πίσω τα "δεν ήταν η ίδια επιτροπή".talaipwros έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 16:08Άλλαξε σίγουρα ο χρόνος, και υπήρχε πρόβλημα με βίζες, δεν καθορίζεται πως το πρόβλημα εληξε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 16:05Δεν λέει τίποτα για αντικατάσταση των μελών που είχαν πρόβλημα με τη βίζα.talaipwros έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 16:03
απο το γνωστο πσεκ τοπο του BBC
https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-china-55555466
ενα μηνα τωρα, ετσι
Λοιπόν, έθεσες θέμα δύο επιτροπών. Μπορείς να θεμελιώσεις ότι άλλαξε η σύσταση της επιτροπής, ναι ή όχι;
Εσυ πιστεύεις οτι αυτη η συμπεριφορά ειναι φυσιολογικη, οκ, εχω και κατι παλιομαρμαρα πανω σε ενα υψωμα στο κεντρο της Αθήνας για πούλημα αν ενδιαφέρεσαι
Άλλαξε ο χρόνος. Ωραία, δεν μπορώ να πω ότι δεν άλλαξε.
Δικαιώμα σου να κοιτάς την Κίνα και να λες "χμμ ύποπτο". Αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι επιστημονική απόδειξη. Τέτοια δεν έχουμε και δεν θα τη μάθεις από το σώγαμπρο του Τραμπ. Μην αφήνεις να γίνει για σένα θέμα θρησκευτικής πεποίθεσης ότι ο ιός ξεκίνησε στην Κίνα. Εγώ είμαι έτοιμος να αποδεχθώ ότι ξεκίνησε στην Κίνα αν το πει η επιτροπή. Το δηλώνω από τώρα. Εσύ δεν είσαι έτοιμος να το αποδεχθείς αν τελικά ήρθε από αλλού και απλά έγινε στην Κίνα στο πρώτο cluster.