Ερώτηση νομικού περιεχομένου για τον κορονοϊό
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ερώτηση νομικού περιεχομένου για τον κορονοϊό
Μετά από τέτοιες ζημιές στην οικονομία και έξοδα δισεκατομμυριων για νοσηλεία και καραντίνα, δεν πρέπει να ζητήσουν τα κράτη χρηματική αποζημίωση από τους Κινέζους; Γουστάρετε τύποι να τρώτε σκατα; Με γεια σας και χαρά σας. Εάν όμως με αυτήν την παμφαγια σας φροντίζετε ώστε να μεταλλασσονται ό,τι ιοι κυκλοφορούν στην πανίδα σε ανθρωποκτόνους, δεν πρέπει να πληρώσετε;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Ερώτηση νομικού περιεχομένου για τον κορονοϊό
Να μην είχατε ανοικτά σύνορα κύριε. Θέλετε τους τουρίστες μας και τους επενδυτές μας; Θα πάρετε και τα μικρόβια μας
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ειναι μικρόβιο, είναι ιός. Και δεν ήταν δικός τους. Τον δημιούργησαν με την διατροφική τους μαλάκια που τους δερνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
οταν οι αμερικανοι εφτιαξαν πρωτοι ατομικες βομβες επρεπε να τις ριξουν ολες στα φασιστοκουμουνια αλλα δεν το εκαναν.
με αποτελεσμα κιολας να πεθανουν στις κουμουνοδικτακτοριες τους περισσοτεροι αθωοι απο αυτους που θα εφευγαν με τις βομβες
αυτο ειναι το προβλημα μας. τωρα θα υπομεινουμε τα λαθη του παρελθοντος.
ευτυχως που δεν θα ξαναγινει αλλο τσερνομπιλ γιατι η ρωσια βαδιζει σε καλο δρομο αλλα οι κουμουνιστες κινεζοι ειναι ακομα προβλημα
με αποτελεσμα κιολας να πεθανουν στις κουμουνοδικτακτοριες τους περισσοτεροι αθωοι απο αυτους που θα εφευγαν με τις βομβες
αυτο ειναι το προβλημα μας. τωρα θα υπομεινουμε τα λαθη του παρελθοντος.
ευτυχως που δεν θα ξαναγινει αλλο τσερνομπιλ γιατι η ρωσια βαδιζει σε καλο δρομο αλλα οι κουμουνιστες κινεζοι ειναι ακομα προβλημα
- hellegennes
Θα προέκυπτε μόνο αν αποδεικνυόταν ότι τον κατασκεύασαν. Τότε θα γινόταν της πουτάνας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αν είναι έτσι ρε φίλος και οι Κινέζοι θα ζητήσουν αποζημίωση γιατί οι μαύροι πηδούσαν μαιμούδες και οι λευκοί πηδιούνται αναμεταξύ τους και μετέδιδαν το ειτζ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Ναι γιατί πρώτη φορά φέτος έφαγαν νυχτερίδες οι Κινέζοι και δημιουργήθηκε ο ιός...Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:45Δεν ειναι μικρόβιο, είναι ιός. Και δεν ήταν δικός τους. Τον δημιούργησαν με την διατροφική τους μαλάκια που τους δερνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται από τους Κινεζους μια επιδημία λόγω μετάλλαξης ζωικού ιού σε ανθρωποκτονα ίωση.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:47Ναι γιατί πρώτη φορά φέτος έφαγαν νυχτερίδες οι Κινέζοι και δημιουργήθηκε ο ιός...Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:45Δεν ειναι μικρόβιο, είναι ιός. Και δεν ήταν δικός τους. Τον δημιούργησαν με την διατροφική τους μαλάκια που τους δερνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
Και πότε αποδείχθηκε αυτό είπαμε;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:45Δεν ειναι μικρόβιο, είναι ιός. Και δεν ήταν δικός τους. Τον δημιούργησαν με την διατροφική τους μαλάκια που τους δερνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Δηλαδή όταν γριππωμένος κολλάς τον γείτονα τον πληρώνεις ρε συ Ζενίθεδρε;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:38Μετά από τέτοιες ζημιές στην οικονομία και έξοδα δισεκατομμυριων για νοσηλεία και καραντίνα, δεν πρέπει να ζητήσουν τα κράτη χρηματική αποζημίωση από τους Κινέζους; Γουστάρετε τύποι να τρώτε σκατα; Με γεια σας και χαρά σας. Εάν όμως με αυτήν την παμφαγια σας φροντίζετε ώστε να μεταλλασσονται ό,τι ιοι κυκλοφορούν στην πανίδα σε ανθρωποκτόνους, δεν πρέπει να πληρώσετε;
Να ξέρω πού να νοικιάσω το επόμενο σπίτι μου δηλαδή...

- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υπάρχει και η συνωμοσιολογικη εκδοχή του να ξέφυγε από βιολογικο εργαστήριο. Δλδ να τον πήραν από τα ζώα, να του έκαναν το απαραίτητο πρωτεϊνικο ρεκτιφιέ, κι έτσι να τον έφτιαξαν έτοιμο ώστε να σκοτώσει ανθρωπους. Δεν ξέρω άμα είναι καλύτερα έτσι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:54Και πότε αποδείχθηκε αυτό είπαμε;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:45Δεν ειναι μικρόβιο, είναι ιός. Και δεν ήταν δικός τους. Τον δημιούργησαν με την διατροφική τους μαλάκια που τους δερνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
Και υπάρχει και εκδοχή να τσίμπησε μια νυχτερίδα κάποιον, είτε στο εργαστήριο είναι in the wild.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 20:01Υπάρχει και η συνωμοσιολογικη εκδοχή του να ξέφυγε από βιολογικο εργαστήριο. Δλδ να τον πήραν από τα ζώα, να του έκαναν το απαραίτητο πρωτεϊνικο ρεκτιφιέ, κι έτσι να τον έφτιαξαν έτοιμο ώστε να σκοτώσει ανθρωπους. Δεν ξέρω άμα είναι καλύτερα έτσι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:54Και πότε αποδείχθηκε αυτό είπαμε;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:45Δεν ειναι μικρόβιο, είναι ιός. Και δεν ήταν δικός τους. Τον δημιούργησαν με την διατροφική τους μαλάκια που τους δερνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υπάρχει προηγούμενο με κάποιον που κόλλησε κάποιον άλλον με εητζ...stavmanr έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:54Δηλαδή όταν γριππωμένος κολλάς τον γείτονα τον πληρώνεις ρε συ Ζενίθεδρε;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:38Μετά από τέτοιες ζημιές στην οικονομία και έξοδα δισεκατομμυριων για νοσηλεία και καραντίνα, δεν πρέπει να ζητήσουν τα κράτη χρηματική αποζημίωση από τους Κινέζους; Γουστάρετε τύποι να τρώτε σκατα; Με γεια σας και χαρά σας. Εάν όμως με αυτήν την παμφαγια σας φροντίζετε ώστε να μεταλλασσονται ό,τι ιοι κυκλοφορούν στην πανίδα σε ανθρωποκτόνους, δεν πρέπει να πληρώσετε;
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι, ήταν ο Νοσφερατου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 20:03Και υπάρχει και εκδοχή να τσίμπησε μια νυχτερίδα κάποιον, είτε στο εργαστήριο είναι in the wild.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 20:01Υπάρχει και η συνωμοσιολογικη εκδοχή του να ξέφυγε από βιολογικο εργαστήριο. Δλδ να τον πήραν από τα ζώα, να του έκαναν το απαραίτητο πρωτεϊνικο ρεκτιφιέ, κι έτσι να τον έφτιαξαν έτοιμο ώστε να σκοτώσει ανθρωπους. Δεν ξέρω άμα είναι καλύτερα έτσι.
Άγρια ζώα δαγκώνουν ανθρώπους σε όλον τον κόσμο καθημερινά. Κατανάλωση άγριων ζώων όμως συστηματικά και σε τέτοια μεγέθη, γίνεται εκεί πέρα. Είναι η αιτία που μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν η εστία και του cov 2 και του covid 19. Ακόμα και άμα ευχόμαστε να μην είναι ο εν λόγω ο υπερϊός, θα είναι ο επόμενος, με μεγάλη πιθανότητα.
☦𓀢
☦𓀢
Υπάρχει προηγούμενο σε γρίπη;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 21:02Υπάρχει προηγούμενο με κάποιον που κόλλησε κάποιον άλλον με εητζ...stavmanr έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:54Δηλαδή όταν γριππωμένος κολλάς τον γείτονα τον πληρώνεις ρε συ Ζενίθεδρε;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:38Μετά από τέτοιες ζημιές στην οικονομία και έξοδα δισεκατομμυριων για νοσηλεία και καραντίνα, δεν πρέπει να ζητήσουν τα κράτη χρηματική αποζημίωση από τους Κινέζους; Γουστάρετε τύποι να τρώτε σκατα; Με γεια σας και χαρά σας. Εάν όμως με αυτήν την παμφαγια σας φροντίζετε ώστε να μεταλλασσονται ό,τι ιοι κυκλοφορούν στην πανίδα σε ανθρωποκτόνους, δεν πρέπει να πληρώσετε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας
27 Νοέμ 2023, 18:18
-