Σελίδα 1 από 1

οι φριτς φοβουνται τους κινεζους

Δημοσιεύτηκε: 27 Ιούλ 2018, 20:52
από run
https://www.defence-point.gr/news/kinez ... o-verolino



Η Γερμανία εντείνει τις προσπάθειες να αποτρέψει να πέσουν σε κινεζικά χέρια βιομηχανίες κρίσιμης σημασίας, αποκτώντας ποσοστό σε διαχειριστή δικτύου υψηλής τάσης και σχεδιάζοντας την άσκηση βέτο στην πώληση μιας εταιρίας μηχανημάτων.

Η κρατική τράπεζα KfW συμφώνησε σήμερα να αποκτήσει ποσοστό 20% στον διαχειριστή δικτύου υψηλής τάσης 50Hertz, αποκρούοντας προσφορά της κινεζικής State Grid. Το Βερολίνο σχεδιάζει επίσης να ασκήσει βέτο στη σχεδιαζόμενη πώληση σε Κινέζους επενδυτές της Leifeld Metal Spinning, στους πελάτες της οποίας περιλαμβάνονται εταιρίες στους κλάδους αεροδιαστημικής, χημικών και αυτοκινητοβιομηχανίας, δήλωσε κυβερνητική πηγή με γνώση του θέματος.
Οι συνομιλίες συνεχίζονται αλλά το υπουργικό συμβούλιο είναι πιθανόν να ανακοινώσει την αντίθεσή του στην προτεινόμενη συμφωνία την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε η πηγή. Τα μέτρα λαμβάνονται ενώ σε κάποιες χώρες –όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αυστραλία και η Βρετανία– υπάρχουν ανησυχίες ότι η Κίνα και άλλοι ανταγωνιστές αποκτούν μέσω εξαγορών πρόσβαση σε βασικές τεχνολογίες.

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θέλει καλύτερα εργαλεία για να αποτρέπει την εξαγορά γερμανικών εταιριών από επενδυτές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν συνάδουν με τους κανονισμούς της αγοράς.


ρε φριτσ λεφτερη αγορα δεν θελετε?? γιατι ωρε επεμβαίνετε στην ...ελεφτερη λειτουργια της αγορας??

τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?? για να στηρίξετε τα γερμανικα συμφεροντα

να σας παρουν ρε φουστιδι κι τα σώβρακα οι κινεζοι

Re: οι φριτς φοβουνται τους κινεζους

Δημοσιεύτηκε: 28 Ιούλ 2018, 16:41
από Γιωργης
Δυσκολα, οσ υπαρχουν ακομη ξαι μπατηριδες οπως οι ελληνες που παιρνουν δανεια για να αγορασουν μερτσεντε, μπεεμβε, βολφαγεν, μπος κοκ η γερμανια ειναι του μπιγκ του φεηλ. Καποιοι τομεις θα πεσουν οπως ο ρουχισμος, αλλα τεχνολογια στα προιοντα ηγετες θα ειναι λιγες συγκρεκριμενες χωρες που θα ανταγωνίζονταιεταξυ τους.

Re: οι φριτς φοβουνται τους κινεζους

Δημοσιεύτηκε: 28 Ιούλ 2018, 21:18
από run
για ωρε

την παραγωγη ρουχισμου θα επερναν οι κινεζοι??

ανοιξε τα φωτερα κι κοιτα

κι σενα ωρε ανθελ τις σε μκοφτει τι κανουν οι ελληνες

εσυ εισαι του παγκοσμιου χωριου!!!!!!!!

Re: οι φριτς φοβουνται τους κινεζους

Δημοσιεύτηκε: 28 Ιούλ 2018, 21:26
από ritzeri
Προστατευτισμός made in Germany.
Βαστά Δοναλδε

Re: οι φριτς φοβουνται τους κινεζους

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιούλ 2018, 16:33
από Γιωργης
run έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 21:18
για ωρε

την παραγωγη ρουχισμου θα επερναν οι κινεζοι??

ανοιξε τα φωτερα κι κοιτα

κι σενα ωρε ανθελ τις σε μκοφτει τι κανουν οι ελληνες

εσυ εισαι του παγκοσμιου χωριου!!!!!!!!
Μεταξυ αλλων. Πιστευω οτι θα ηγηθουν και στο τομεα της Τ.Ν μαζι με αμερικη και θα ξεπερασουν τους γςρμανους. Απλα οι γερμανοι εχουν μαρκες οπιυ ειναι περιζητητες και απο φτωχους και απο πλουσιους. Πχ οταν εχεις τον ελληνα που δεν εχει βρακι να βαλει αλλα θα παρει δανειο να κυκλοφορα καινουρια μερτσεντες, ε συγγνώμη αυτο λεει κατι.

Το θεμα το ανοιξες για να συζηταμε. Αν παντως δε θες συμμετρχω στα νηματα σου μπορεις απλα να μου το πεις και εγω με τη σειρα μου θα σε γραψω εκει που δεν πιανει μελανι.

:g094:

Re: οι φριτς φοβουνται τους κινεζους

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιούλ 2018, 16:51
από run
σιγα ρε μαοικο

τετοια κανεις εσυ στο διπλανο κνιτομαγαζο που σεχουνε κι συντονιστη

οι φρτσ που είναι υπερμαχοι της αγορας βεβαίως βεβαίως επεμβαινουν κρατικα κι απαγορευουν εξαγορά γερμανικων επιειρησεων από κινεζους

κι αυτό θεωρείται φυσιολογικο από την αγορα

Re: οι φριτς φοβουνται τους κινεζους

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιούλ 2018, 16:54
από Γιωργης
Δεν ειναι ακριβως έτσι. Σε καθε περίπτωση ολα γινονται δια της νομιμης οδου

Re: οι φριτς φοβουνται τους κινεζους

Δημοσιεύτηκε: 29 Ιούλ 2018, 17:30
από run
οπου το νομιμο βεβαια το καθοριζει η φριτσια ως ΕΘΝΟΣ κρατος κι ουχι βεβαια η αγορα