εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
εγώ πάντως δεν είμαι μισός σλάβος,
ο Νon4me είναι μισός πίθηκος και ο Esperos ολόκληρο @ρχιδι
- dna replication
Ukrainian channels report that a new type of drone is being used more often, called the "Shahed-238". It has a jet engine which increases the speed to 300+ km/h.
Its first reported use was in January 2025.
Launches of this drone were recorded from Kursk Oblast a few minutes ago.

https://t.me/AMK_Mapping/9258
Its first reported use was in January 2025.
Launches of this drone were recorded from Kursk Oblast a few minutes ago.

https://t.me/AMK_Mapping/9258
Τουλαχιστον θα ειχες μιση δικαιολογια για την καταντια σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 15 Απρ 2025, 01:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορει να θυμαμαι λαθος τοτεdna replication έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 01:09εγώ πάντως δεν είμαι μισός σλάβος,

Οποτε χανεις το ελαφρυντικο της εντοποιοτητας και μενει η καθαρη βλακεια σου .
- dna replication
Ειπε ο γνωστης με περιψεκαλαια
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Έχω προσπαθήσει να αντιληφθώ, ποιος είναι ο βαθύτερος λόγος που ένας πολίτης ΕΕ,Νon4me έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:47Kauldron έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 17:23
Γαμήσι σ' όλη τη Δύση. (σημείωση από Έσπερο, (Ρίξε ένα και του dna replication να φχαριστηθείτε και λίγο)
μισεί την ΕΕ και τη Δύση και επιθυμεί να υποστεί ταπείνωση από τις,μογγολορωσικής εκδοχής,
νεοναζστικές δυνάμεις της μπανανίας χώρας ρωσίας μογγολορωσίας.
Τους ρωτάω και μου λένε άλλα αντί άλλων.
Βαθιά κρυμένο μυστικό το γιατί γουστάρουν Πούτιν (Poo-tin) και μογγολορωσία.
Μια απάντηση θα ήταν ότι είναι μποτ, ρωσομποτ, αφοσιωμένα και κουρδισμένα να προωθούν τις νεοναζιστικές παπαριές και προπαγάνδες.
Μια άλλε απάντηση θα ήταν ότι είναι υποψήφιοι δόκιμοι πρακτορίσκοι που ελπίζουν να μπουν στο payroll κάποιας πρεσβείας.
Ίσως να πρόκειται για πνευματικά ανάπηρα άτομα που διακατέχονται από την "πείνα" του γερμανοτσολιά.
Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για οπαδούς του κοινωνικού φθόνου.
Αποτυχημένα άτομα που αν δουν τα πάντα να γίνονται κάρβουνο, να δουν τους πάντες να υποφέρουν και να δυστυχούν τριγύρω τους
αυτό θα τους κάνει να εξιλεωθούν.
Έχω γνωρίσει τέτοια άτομα. Ψηφίζουν χρυσή αυγή βελόπουλο και πλεύση (και το τιμημένο).
Αντιλαμβάνονται την απάτη στις εξαγγελίες τους αλλά αυτό δεν τους ενοχλεί διότι ο φθόνος έχει γεμίσει το κεφάλι τους με φίδια.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Esperos έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:37Έχω προσπαθήσει να αντιληφθώ, ποιος είναι ο βαθύτερος λόγος που ένας πολίτης ΕΕ,Νon4me έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:47Kauldron έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 17:23
Γαμήσι σ' όλη τη Δύση. (σημείωση από Έσπερο, (Ρίξε ένα και του dna replication να φχαριστηθείτε και λίγο)
μισεί την ΕΕ και τη Δύση και επιθυμεί να υποστεί ταπείνωση από τις,μογγολορωσικής εκδοχής,

- dna replication
εκπέμπεις αυτοπεποίθηση, ακτινοβολείς κοινωνική επιτυχία, φαίνεσαι σίγουρος ήρεμος και χορτάτοςEsperos έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:37Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για οπαδούς του κοινωνικού φθόνου.
Αποτυχημένα άτομα που αν δουν τα πάντα να γίνονται κάρβουνο, να δουν τους πάντες να υποφέρουν και να δυστυχούν τριγύρω τους
Έχω γνωρίσει τέτοια άτομα. Ψηφίζουν χρυσή αυγή βελόπουλο και πλεύση (και το τιμημένο).
Αντιλαμβάνονται την απάτη στις εξαγγελίες τους αλλά αυτό δεν τους ενοχλεί διότι ο φθόνος έχει γεμίσει το κεφάλι τους με φίδια.
- Esperos
Ούτε κοινωνική επιτυχία ούτε ήρεμος ούτε χορτάτος, αλλά μέχρι και να γίνω οπαδός του φθόνου, όχι, ξεφτίλα μεγαλη.dna replication έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:50εκπέμπεις αυτοπεποίθηση, ακτινοβολείς κοινωνική επιτυχία, φαίνεσαι σίγουρος ήρεμος και χορτάτοςEsperos έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:37Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για οπαδούς του κοινωνικού φθόνου.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Ρε φίλε οι Ρώσοι είναι κυρίως απόγονοι Βαράγγων Βίκινγκς, αυτό λέει η ιστορία.Esperos έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:37Έχω προσπαθήσει να αντιληφθώ, ποιος είναι ο βαθύτερος λόγος που ένας πολίτης ΕΕ,Νon4me έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 21:47Kauldron έγραψε: ↑14 Απρ 2025, 17:23
Μια απάντηση θα ήταν ότι είναι μποτ, ρωσομποτ, αφοσιωμένα και κουρδισμένα να προωθούν τις νεοναζιστικές παπαριές και προπαγάνδες.
Μια άλλε απάντηση θα ήταν ότι είναι υποψήφιοι δόκιμοι πρακτορίσκοι που ελπίζουν να μπουν στο payroll κάποιας πρεσβείας.
Ίσως να πρόκειται για πνευματικά ανάπηρα άτομα που διακατέχονται από την "πείνα" του γερμανοτσολιά.
Αυτοί έδιωξαν τους μογγολοτατάρους και έχτισαν τα πάντα σε αυτό που εσύ αποκαλείς Ουκρανία.
Καλύτερα εσύ να μας πεις τι δουλειά έχουν οι παρείσακτοι μη Ρώσοι στο Κίεβο και την Οδησσό.
- Esperos
Αφού σας τα έχω εξηγήσει ρε φίλεPillars έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:04Ρε φίλε οι Ρώσοι είναι κυρίως απόγονοι Βαράγγων Βίκινγκς, αυτό λέει η ιστορία.Esperos έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 11:37Έχω προσπαθήσει να αντιληφθώ, ποιος είναι ο βαθύτερος λόγος που ένας πολίτης ΕΕ,
Αυτοί έδιωξαν τους μογγολοτατάρους και έχτισαν τα πάντα σε αυτό που εσύ αποκαλείς Ουκρανία.
Καλύτερα εσύ να μας πεις τι δουλειά έχουν οι παρείσακτοι μη Ρώσοι στο Κίεβο και την Οδησσό.
Γιατί τι κουράζετε;
SpoilerShow
Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για Χρυσή Ορδή, Μογγολική κυριαρχία ή αλλιώς Ταταρικό Ζυγό από περίπου 1200 ως 1500.
Οι Μογγόλοι, υπέταξαν του Ρώσους πρίγκηπες, αφού τους έκαναν αδερφές, μετά έκαναν καλό σεξ και με τις γυναίκες
Ρωσίδες πριγκίπισσες. Μετά πήγαιναν και στα παρακάτω κλιμάκια ως να φτάσουν και να πηδήξουν μέχρι και την
τελευταία Ρωσίδα γιαγιά. Οι Ρώσοι πρίγκηπες που είχαν εξαδερφωθεί, με τα γνωστά κουνήματα και το σπάσιμο του καρπού,
έγιναν οι φοροεισπράκτορες των Μογγόλων. Το μογγολικό διοικητικό σύστημα είναι απόλυτη απάνθρωπη μοναρχία,
πολύ σεξ χωρίς προφυλάξεις, γέμισε ο κόζμος εκεί, μογγολορωσάκια καθώς καταλαβαίνεις.
Αργότερα οι Μογγόλοι αποχώρησαν αλλά οι απόγονοί τους μογγολορώσοι, ανέλαβαν την διοίκηση υιοθετώντας
τις ίδιες απάνθρωπες διοικητικές πρακτικές, τις ίδιες στρατιωτικές τακτικές (πηδούσαν τους νεοσύλλεκτους),
το ίδιο φορολογικό κεντρικό σύστημα με φοροεισπράκτορες κλπ.
Η μετέπειτα ρωσική αυτοκρατορία, δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφωθεί πάνω στην ανάμνηση της μογγολικής κυριαρχίας
αντιγράφοντας και βελτιώνοντας τα μογγολικά κόλπα και κολπάκια που είχαν διεισδύσει για αιώνες στο μέσα τους.
Χωρίς τη Μογγολική επιρροή, η Ρωσία δεν θα ήταν αυτό που όλοι αγαπήσαμε.
Κατάλαβες; Όλα κουμπώνουν και όλα έχουν μια επιστημονική εξήγηση.
Υγ, αν προσέξεις και το ύφος του Πούτιν (Poo-tin) ειδικά όταν χαμογελάει, θυμίζει έντονα μογγολάκι.
Οι Μογγόλοι, υπέταξαν του Ρώσους πρίγκηπες, αφού τους έκαναν αδερφές, μετά έκαναν καλό σεξ και με τις γυναίκες
Ρωσίδες πριγκίπισσες. Μετά πήγαιναν και στα παρακάτω κλιμάκια ως να φτάσουν και να πηδήξουν μέχρι και την
τελευταία Ρωσίδα γιαγιά. Οι Ρώσοι πρίγκηπες που είχαν εξαδερφωθεί, με τα γνωστά κουνήματα και το σπάσιμο του καρπού,
έγιναν οι φοροεισπράκτορες των Μογγόλων. Το μογγολικό διοικητικό σύστημα είναι απόλυτη απάνθρωπη μοναρχία,
πολύ σεξ χωρίς προφυλάξεις, γέμισε ο κόζμος εκεί, μογγολορωσάκια καθώς καταλαβαίνεις.
Αργότερα οι Μογγόλοι αποχώρησαν αλλά οι απόγονοί τους μογγολορώσοι, ανέλαβαν την διοίκηση υιοθετώντας
τις ίδιες απάνθρωπες διοικητικές πρακτικές, τις ίδιες στρατιωτικές τακτικές (πηδούσαν τους νεοσύλλεκτους),
το ίδιο φορολογικό κεντρικό σύστημα με φοροεισπράκτορες κλπ.
Η μετέπειτα ρωσική αυτοκρατορία, δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφωθεί πάνω στην ανάμνηση της μογγολικής κυριαρχίας
αντιγράφοντας και βελτιώνοντας τα μογγολικά κόλπα και κολπάκια που είχαν διεισδύσει για αιώνες στο μέσα τους.
Χωρίς τη Μογγολική επιρροή, η Ρωσία δεν θα ήταν αυτό που όλοι αγαπήσαμε.
Κατάλαβες; Όλα κουμπώνουν και όλα έχουν μια επιστημονική εξήγηση.
Υγ, αν προσέξεις και το ύφος του Πούτιν (Poo-tin) ειδικά όταν χαμογελάει, θυμίζει έντονα μογγολάκι.
Για περισσότερα εδώ
Esperos @ Ρωσια και ακροδεξια
Ναι, αλλά αφού υπόγραψαν την συνθήκη της Βουδαπέστης και με την υπογραφη τους οι ρωσομόγγολοι
αναγνώρισαν και εγγυήθηκαν τα σύνορα της Ουκρανίας, έπερεπε να σεβαστούν την υπογραφή τους εκτός αν είναι
εντελώς ξαραγκιόζηδες.
Μαζί με τα ξερά θα καούν και χλωρά οπότε πούστηδες αφερέγγυοι μογγολορώσοι, πίσω στα κρεβάτια σας.
dna replication έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 01:09εγώ πάντως δεν είμαι μισός σλάβος,

Γεμάτο το βόθρουμ με πετυχΥμένους είναι. Όσοι έχουν μισθό 3 χιλιάρικα το μήνα, φέτες κοιλιακούς, και πίνουν κάθε μεσημέρι καφεδάκι στο Κολωνάκι εδώ μαζεύονται.

Μπζίτ, Ικαριώτη, πήγαινε να πάρεις τα φάρμακά σου ρε τύπε. Ψυχοπαθή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελιξεις στην Νέα Καληδονία
από Frappezitis » 24 Μάιος 2024, 20:37 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 1451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Ιουν 2024, 17:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελίξεις στην Πολωνία
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Αύγ 2023, 14:37 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 1575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
09 Αύγ 2023, 14:37
-
-
- 326 Απαντήσεις
- 17981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
18 Απρ 2025, 13:30
-