ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Όλα είναι σχεδιασμένα τίποτα δεν είναι στην τύχη του.
Τώρα όλα αυτά ότι ο Νετανιάχου κάνει του κεφαλιού του και δεν ενημερώνει τους Αμερικανούς εγώ τα ακούω βερεσέ ο Νετανιάχου κάνει ότι του πούνε οι Αμερικανοί.
Βάζουν αυτόν μπροστά για να μην είναι όλα φανερά.
Το Ιραν θα τελειώσει πρίν τις Αμερικανικές εκλογές.
Ο Μπάιντεν πρέπει να αποχωρήσει με δόξα.
Τώρα όλα αυτά ότι ο Νετανιάχου κάνει του κεφαλιού του και δεν ενημερώνει τους Αμερικανούς εγώ τα ακούω βερεσέ ο Νετανιάχου κάνει ότι του πούνε οι Αμερικανοί.
Μια ειλικρινή συγνώμη που στήριξα και ψήφισα ΝΔ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν θέλουν απλά να ρίξουν τους αγιατολάδες μπορεί, αν θέλουν να το καταστρέψουν πολεμικά, ξέχασέ το. Δεν πρόκειται να μην αντιδράσουν οι σύμμαχοί του, το καταλαβαίνεις αυτό; Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου!Niki έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:13Όλα είναι σχεδιασμένα τίποτα δεν είναι στην τύχη του.
Ούτε καν Su-27 δεν έχει αντιμετωπίσει η Δυτική Αεροπορία, οχι Su-35.Αλιόσα έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:12Aυτά που γράφεις είναι πολύ γενικόλογα. Επιπλέον κάθε περιπτωση είναι διαφορετική.Green Dragon έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:08Η Ουκρανία είναι τέρμα οχυρωμένη, τόσα χρόνια προετοιμαζόταν από τους δυτικούς και δες ποιό είναι το αποτέλεσμα. Οι Ρώσοι πλεόν προχωρούν κανονικά.
Μην έχεις αυταπάτες, αν και εφοσον ισχύει αυτό που έγραψα (κρατάω επιφυλάξεις γιατί δεν έχω σχετικές γνώσεις).
* Ο Scouser είχε πει κάτι τέτοιο πριν το πω εγώ - ότι η άμυνα είναι πλέον πολύ ισχυρότερη της επίθεσης. Αν η αεράμυνα του εχθρού σου βγάλει εκτός τα αεροπλάνα, το πράγμα θα κριθεί κατά 90% στο έδαφος, πράγμα που δεν μας συμφέρει καθόλου.Αστεία πράματα μπροστά στην ΙAF.
Θα παραδεχτείς οτι έλεγες βλακείες όταν αυτό ΔΕ θα γίνει?Niki έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:13Όλα είναι σχεδιασμένα τίποτα δεν είναι στην τύχη του.
- Green Dragon
Φοβάμαι ότι χώρες με αξιοπρεπή αντιαεροπορική προστασία (όχι failed states όπως η Συρία) είναι πλέον απρόσβλητες από παρελθούσες αεροπορικές υπεροχές αντιπάλων.Αλιόσα έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:12Aυτά που γράφεις είναι πολύ γενικόλογα. Επιπλέον κάθε περιπτωση είναι διαφορετική.Green Dragon έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:08Η Ουκρανία είναι τέρμα οχυρωμένη, τόσα χρόνια προετοιμαζόταν από τους δυτικούς και δες ποιό είναι το αποτέλεσμα. Οι Ρώσοι πλεόν προχωρούν κανονικά.
Μην έχεις αυταπάτες, αν και εφοσον ισχύει αυτό που έγραψα (κρατάω επιφυλάξεις γιατί δεν έχω σχετικές γνώσεις).
* Ο Scouser είχε πει κάτι τέτοιο πριν το πω εγώ - ότι η άμυνα είναι πλέον πολύ ισχυρότερη της επίθεσης. Αν η αεράμυνα του εχθρού σου βγάλει εκτός τα αεροπλάνα, το πράγμα θα κριθεί κατά 90% στο έδαφος, πράγμα που δεν μας συμφέρει καθόλου.Αστεία πράματα μπροστά στην ΙAF.
Θα το διαλύσουν σου λέω θα φεύγουν πυραύλοι από αεροπλανοφόρα , από καταδρομικά , απο υποβρύχια από αεροπλάνα που θα σηκώνονται και θα ξανάρχονται συνέχεια θα το βαράνε μέχρι να μην μείνει τίποτα.Green Dragon έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:15Αν θέλουν απλά να ρίξουν τους αγιατολάδες μπορεί, αν θέλουν να το καταστρέψουν πολεμικά, ξέχασέ το. Δεν πρόκειται να μην αντιδράσουν οι σύμμαχοί του, το καταλαβαίνεις αυτό; Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου!Niki έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:13Όλα είναι σχεδιασμένα τίποτα δεν είναι στην τύχη του.
Θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος διάγνωση λάθος ζύγισμα και ότι αυτό που έγραψα δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα αν όμως γίνει εσύ τι θα κάνεις;Kauldron έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:16Θα παραδεχτείς οτι έλεγες βλακείες όταν αυτό ΔΕ θα γίνει?Niki έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:13Όλα είναι σχεδιασμένα τίποτα δεν είναι στην τύχη του.
- Frappezitis
Iron Dome και κουραφεξαλα.....
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
οποιος βασιστει σε αντιαεροπορικα ειναι τελειωμενος
συντομο ανεκδοτο --- ''Ιρανικη πολεμικη αεροπορια''
συντομο ανεκδοτο --- ''Ιρανικη πολεμικη αεροπορια''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 01 Οκτ 2024, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Ληστοσυμμορίτης
ενα μερος της αναχαίτησης λέγεται πως έγινε από πλοια αμερικανικων-βρετανικων
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Green Dragon
Νίκη δεν μου αρέσει που θα στο πω έτσι αλλά δεν είναι παιχνίδι στον υπολογιστή. Το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο το Ιράν αλλά η αντίδραση των συμμάχων του. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τόσο σημαντική χώρα στην τύχη της;
Εμείς θέλουμε αποκλιμάκωση, τα πράγματα είναι στο τσακ να ξεφύγουν πλέον απ' ότι βλέπω.
Εμείς θέλουμε αποκλιμάκωση, τα πράγματα είναι στο τσακ να ξεφύγουν πλέον απ' ότι βλέπω.
- Green Dragon
Οι Ρώσοι πάντως δεν τολμούν να κάνουν εκτεταμένη χρήση αεροπορίας στην Ουκρανία ακόμα και τώρα που κερδίζουν. Άρα δεν μπορούν, αν μπορούσαν θα έκαναν για να τελειώνουν πιο εύκολα.
Μην σε πιάνει πεσιμισμός
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν λέω το αντίθετο αποκλιμάκωση μέχρι να φτιάξει τα πυρηνικά το Ιράν;Green Dragon έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:20Νίκη δεν μου αρέσει που θα στο πω έτσι αλλά δεν είναι παιχνίδι στον υπολογιστή. Το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο το Ιράν αλλά η αντίδραση των συμμάχων του. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τόσο σημαντική χώρα στην τύχη της;
Θα μπορούσε ένας από αυτούς τους πυραύλους να έχει πυρηνική κεφαλή.
Τώρα πρέπει να τους τα ξηλώσουν ούλα αλλιώς αυτό που φοβάσαι θα έρθει σίγουρα.
Τους έδωσε την ευκαιρία την πάτησε.
Δέκα χρόνια τρίβονται για μια ευκαιρία.
Το 'χεις ξανακάνει με τα πουτανοσπέρματα τους Ουκρανούς.Niki έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:18Θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος διάγνωση λάθος ζύγισμα και ότι αυτό που έγραψα δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα αν όμως γίνει εσύ τι θα κάνεις;Kauldron έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:16Θα παραδεχτείς οτι έλεγες βλακείες όταν αυτό ΔΕ θα γίνει?Niki έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 22:13Όλα είναι σχεδιασμένα τίποτα δεν είναι στην τύχη του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ισραηλινή οικονομία συρρικνώνεται με ετησιοποιημένο ρυθμό 11% κατά το τρέχον τρίμηνο.
από Frappezitis » 12 Νοέμ 2023, 20:49 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Φεβ 2024, 21:37
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
29 Οκτ 2023, 21:33
-
- 0 Απαντήσεις
- 347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Φεβ 2023, 20:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η ισραηλινή ομάδα Χόρχε φέρεται να χειραγώγησε εκλογές σε 30 χώρες- «Δουλειές» και στην Ελλάδα
από Αρίστος » 16 Φεβ 2023, 06:08 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
16 Φεβ 2023, 10:33
-