τις γυναίκες τις ρώτησε αν θέλουνε να ασχολούνται με τα μπλιμπλίκια που μαλακίζονται οι άντρες; Αφού δε θέλουνε ρε κυρά μου, με το ζόρι; μπαααααΔημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 01:11προχθές μια πατσαβούρα στην δουλειά μας έλεγε ότι υπάρχει θέμα στην εταιρία και γενικώς στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στον τεχνολογικό τομέα λέει και αν ξέρουμε καμία να την βάλουμε στο σύστημα και να της πούμε να έρθει για συνέντευξη γιατί πρέπει να φτιάξουμε τα δημογραφικά της εταιρίας
Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Θα τις βάζουνε να χτίζουνε και να κουβαλάνε τσιμεντόλιθα ?Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:22τις γυναίκες τις ρώτησε αν θέλουνε να ασχολούνται με τα μπλιμπλίκια που μαλακίζονται οι άντρες; Αφού δε θέλουνε ρε κυρά μου, με το ζόρι; μπαααααΔημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 01:11προχθές μια πατσαβούρα στην δουλειά μας έλεγε ότι υπάρχει θέμα στην εταιρία και γενικώς στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στον τεχνολογικό τομέα λέει και αν ξέρουμε καμία να την βάλουμε στο σύστημα και να της πούμε να έρθει για συνέντευξη γιατί πρέπει να φτιάξουμε τα δημογραφικά της εταιρίας
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αν η εταιρεία οικοδομικών εργασιών έχει HR, ναι. Από εκεί ξεκινάμε όλα τα δεινά. Δημιούργησαν αχρηστα επαγγελματα τα οποια δημιουργουν περισοτερα αχρηστα επαγγελματαUnique έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:23Θα τις βάζουνε να χτίζουνε και να κουβαλάνε τσιμεντόλιθα ?Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:22τις γυναίκες τις ρώτησε αν θέλουνε να ασχολούνται με τα μπλιμπλίκια που μαλακίζονται οι άντρες; Αφού δε θέλουνε ρε κυρά μου, με το ζόρι; μπαααααΔημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 01:11προχθές μια πατσαβούρα στην δουλειά μας έλεγε ότι υπάρχει θέμα στην εταιρία και γενικώς στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στον τεχνολογικό τομέα λέει και αν ξέρουμε καμία να την βάλουμε στο σύστημα και να της πούμε να έρθει για συνέντευξη γιατί πρέπει να φτιάξουμε τα δημογραφικά της εταιρίας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
φαινεσαι τυφλος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ καταλαβάινω ότι τα μόνα στατιστικά που πρέπει να έχουν σημασία για μια εταιρεία είναι οι δείκτες της και αυτό απαιτεί ικανό προσωπικό, όχι πολύχρωμο και παπαριές καμαρωτές.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 01:11προχθές μια πατσαβούρα στην δουλειά μας έλεγε ότι υπάρχει θέμα στην εταιρία και γενικώς στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στον τεχνολογικό τομέα λέει και αν ξέρουμε καμία να την βάλουμε στο σύστημα και να της πούμε να έρθει για συνέντευξη γιατί πρέπει να φτιάξουμε τα δημογραφικά της εταιρίας
Πήγα να πιάσω το μικρόφωνο και αρχίσω τα καντίλια στα ελληνικά. Συγκρατήθηκα αλλά σήμερα της έστειλα αυτή την είδηση με το ερώτημα γιατί χρειάζεται να φτιάξουμε τα στατιστικά όταν όλες οι μεγάλες εταιρίες τις σταματούν και απολύουν τα τμήματα DEI
Το είδε το μήνυμα αλλά δεν απάντησε ακόμα. Περίμενω την Δευτέρα να γελάσω λίγο
- Green Dragon
Θα κάνουν αυτά που μπορούν και θέλουν να κάνουν. Ισότητα σημαίνει αντικειμενική αντιμετώπιση, όχι ηλίθια αντιμετώπιση, όπως π.χ. το να βάλεις μαζικά γυναίκες οικοδόμους.Unique έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:23Θα τις βάζουνε να χτίζουνε και να κουβαλάνε τσιμεντόλιθα ?Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:22τις γυναίκες τις ρώτησε αν θέλουνε να ασχολούνται με τα μπλιμπλίκια που μαλακίζονται οι άντρες; Αφού δε θέλουνε ρε κυρά μου, με το ζόρι; μπαααααΔημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 01:11προχθές μια πατσαβούρα στην δουλειά μας έλεγε ότι υπάρχει θέμα στην εταιρία και γενικώς στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στον τεχνολογικό τομέα λέει και αν ξέρουμε καμία να την βάλουμε στο σύστημα και να της πούμε να έρθει για συνέντευξη γιατί πρέπει να φτιάξουμε τα δημογραφικά της εταιρίας
Οι φυσικοί περιορισμοί δεν είναι θέμα άποψης όπως θέλουν να μας πείσουν οι δικαιωματιστές.
Η πατσαβούρα του facebook έχει πάρει καιρό την κάτω βόλτα ειδικά μετά το COVID, τώρα έρχεται το τέλος της.
Και τι τις σταματάει τώρα να κάνουν αυτά που θέλουν και μπορούν?Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 08:43Θα κάνουν αυτά που μπορούν και θέλουν να κάνουν. Ισότητα σημαίνει αντικειμενική αντιμετώπιση, όχι ηλίθια αντιμετώπιση, όπως π.χ. το να βάλεις μαζικά γυναίκες οικοδόμους.Unique έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:23Θα τις βάζουνε να χτίζουνε και να κουβαλάνε τσιμεντόλιθα ?Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:22
τις γυναίκες τις ρώτησε αν θέλουνε να ασχολούνται με τα μπλιμπλίκια που μαλακίζονται οι άντρες; Αφού δε θέλουνε ρε κυρά μου, με το ζόρι; μπααααα
Οι φυσικοί περιορισμοί δεν είναι θέμα άποψης όπως θέλουν να μας πείσουν οι δικαιωματιστές.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Είναι προσωπικό το ζήτημα. Ο τύπος θέλει να μπορεί να δηλώνει 12χρονη για να μπορεί να μπουκάρει στα αποδυτήρια των γυμνασιόπαιδων.
-
Εκεί έχω καταλήξει και εγω. Οι μαλακισμςνες του hr τα δημιουργούν αυτά τα προβλήματα για να δικαιολογούν την ύπαρξη τουςLord Brum έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:50Αν η εταιρεία οικοδομικών εργασιών έχει HR, ναι. Από εκεί ξεκινάμε όλα τα δεινά. Δημιούργησαν αχρηστα επαγγελματα τα οποια δημιουργουν περισοτερα αχρηστα επαγγελματαUnique έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:23Θα τις βάζουνε να χτίζουνε και να κουβαλάνε τσιμεντόλιθα ?Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:22
τις γυναίκες τις ρώτησε αν θέλουνε να ασχολούνται με τα μπλιμπλίκια που μαλακίζονται οι άντρες; Αφού δε θέλουνε ρε κυρά μου, με το ζόρι; μπααααα
Αυτό που δεν έχω κατλααβει είναι πως υπήρξε αυτή η παράκρουση σε αρκετές εταιρείες τα τελευταία 10 χρόνια. Γιατί εντάξει Ξ μαλακισμενη με το μπλε μαλλί και το 55% σωματικό λίπος είπε ότι πρέπει να προσλάβουμε πουστηδες, γυναίκες και μαύρους γιατί έτσι, οι μανατζαραιοι γιατί συμφώνησαν;
- Green Dragon
Στην Δύση τίποτα.Unique έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 08:52Και τι τις σταματάει τώρα να κάνουν αυτά που θέλουν και μπορούν?Green Dragon έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 08:43Θα κάνουν αυτά που μπορούν και θέλουν να κάνουν. Ισότητα σημαίνει αντικειμενική αντιμετώπιση, όχι ηλίθια αντιμετώπιση, όπως π.χ. το να βάλεις μαζικά γυναίκες οικοδόμους.
Περιμενεις να σου εξηγησουμε γιατι δε πρεπει να θεωρεις τις γυναικες, τους πουστηδες, τους μαυρους και τις γυναικες με 55 λιπος κατωτερα οντα οι οποιοι δεν εχουν το δικαιωμα να εργαστουν?Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 09:28Εκεί έχω καταλήξει και εγω. Οι μαλακισμςνες του hr τα δημιουργούν αυτά τα προβλήματα για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους
Αυτό που δεν έχω κατλααβει είναι πως υπήρξε αυτή η παράκρουση σε αρκετές εταιρείες τα τελευταία 10 χρόνια. Γιατί εντάξει Ξ μαλακισμενη με το μπλε μαλλί και το 55% σωματικό λίπος είπε ότι πρέπει να προσλάβουμε πουστηδες, γυναίκες και μαύρους γιατί έτσι, οι μανατζαραιοι γιατί συμφώνησαν;
Γιατι δε πας να κανεις αυτη την ερωτηση στο αφεντικο σου για να σου λυσει την απορια?
-
Εσύ πιάνεις πουλιά στον αέραΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 09:40Περιμενεις να σου εξηγησουμε γιατι δε πρεπει να θεωρεις τις γυναικες, τους πουστηδες, τους μαυρους και τις γυναικες με 55 λιπος κατωτερα οντα οι οποιοι δεν εχουν το δικαιωμα να εργαστουν?Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 09:28Εκεί έχω καταλήξει και εγω. Οι μαλακισμςνες του hr τα δημιουργούν αυτά τα προβλήματα για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους
Γιατι δε πας να κανεις αυτη την ερωτηση στο αφεντικο σου για να σου λυσει την απορια?
Μιλάμε για τρελό iq
Αυτί ακριβώς έγραψα, όχι ότι εισια εντελώς ηλιθιος κια δεν μπόρεσες να καταλάβεις λέξη
Τύπε, είσαι σίγουρα δημοκράτης;Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 09:28Εκεί έχω καταλήξει και εγω. Οι μαλακισμςνες του hr τα δημιουργούν αυτά τα προβλήματα για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εσυ μπορεις?Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 10:14Εσύ πιάνεις πουλιά στον αέραΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 09:40Περιμενεις να σου εξηγησουμε γιατι δε πρεπει να θεωρεις τις γυναικες, τους πουστηδες, τους μαυρους και τις γυναικες με 55 λιπος κατωτερα οντα οι οποιοι δεν εχουν το δικαιωμα να εργαστουν?Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 09:28
Εκεί έχω καταλήξει και εγω. Οι μαλακισμςνες του hr τα δημιουργούν αυτά τα προβλήματα για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους
Μιλάμε για τρελό iq
Αυτί ακριβώς έγραψα, όχι ότι εισια εντελώς ηλιθιος κια δεν μπόρεσες να καταλάβεις λέξη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος το fact-checking στο Facebook
από Scouser » 07 Ιαν 2025, 14:36 » σε Διεθνής πολιτική - 476 Απαντήσεις
- 7898 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nik_killthemall
Σήμερα, 13:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 738 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
30 Ιουν 2024, 21:58