Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://www.phorum.com.gr/
Η πικρή για τον Μακρόν επόμενη μέρα της εξέγερσης των «κίτρινων γιλέκων»
«Μανύ, απατεώνα» (Manu imposteur), γράφει το τεράστιο πλακάτ που απευθύνεται στον Εμανουέλ (Μανύ) Μακρόν, με φόντο την Αψίδα του Θριάμβου. Το κρατά ψηλά ομάδα διαδηλωτών ντυμένων με κίτρινα γιλέκα όπως οι χιλιάδες που κατέκλυσαν σιγά σιγά τη λεωφόρο των Ηλυσίων.
Ο θυμός τους είναι γραμμένος στην πλάτη των κίτρινων γιλέκων τους: «Μακρόν μας απομυζάς», «μας ρουφάς τα ευρώ», «μας αρμέγεις», «ξεχείλισε το ποτήρι από τους φόρους», ή ακόμα: «Μακρόν κλέφτη - ψεύτη - είμαστε το 99%», «είναι η επανάσταση - ισότητα - αλληλεγγύη - αδελφοσύνη».
Δημοκρατία είναι να σκοτώνει η αστυνομία 80χρονες μέσα στο σπίτι τους, και έξω οι αλλοδαποί πρε΄ζεμποροι να φωτογραφίζονται με τον Πρόεδρο της χώρας.
Re: Eξέγερση κατά του Μακρόν
Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2018, 19:57
από Μπίστης
Θεία δίκη αν ήταν φασιστόγρια !
( καλύπτω λίγο Μαξ, πήγε γιά κατούρημα)
"Ωιμέ!..."
Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2018, 20:08
από Obelix
Η Marine Le Pen εναντίον των "Κίτρινων Γιλέκων". Ζητά "αποκατάσταση της τάξης".
Φαίνεται πως υπήρξαν ΝΕΚΡΟΙ από την αστυνομικοί βία. Τι σημαίνει αυτό, το κατανοεί κανείς άμεσα...
Πριν λίγο, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 "Δεύτερη ματιά" έκαναν λόγο για τα γεγονότα της Γαλλίας. "Καμπανάκι" τα χαρακτήρισαν, και μάλιστα "όχι μόνο για τον Macron". Αυτό που έπρεπε να δει κανείς ήταν ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ: ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΑΝ.
Re: Eξέγερση κατά του Μακρόν
Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2018, 20:15
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σπίθες βγάζει το λεπενοχρυσαυγίτικο σερκλ τζερκ εδώ μέσα
Δημοκρατία είναι να σκοτώνει η αστυνομία 80χρονες μέσα στο σπίτι τους, και έξω οι αλλοδαποί πρε΄ζεμποροι να φωτογραφίζονται με τον Πρόεδρο της χώρας.
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αλγερινής καταγωγής ήτανε· R. Zineb γράφουν ότι είναι το όνομα της νεκρής 80χρονης κάποια τουί, δίχως, όμως, να έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα κάτι.
Η σχετική είδηση, όπως δημοσιεύτηκε, στα γαλλικά, και από την ηλ. έκδοση της Le Parisien:
La vieille dame, née en juillet 1938 et de nationalité algérienne, se trouvait chez elle, fermant les volets de son appartement, au quatrième étage d’un immeuble proche de la Canebière, quand un projectile l’a heurtée au visage.
ΥΓ. απ' ότι είδα τώρα ο σχετικός σύνδεσμος έχει ήδη δημοσιευτεί στο φόρουμ και εδώ.
Re: Eξέγερση κατά του Μακρόν
Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2018, 21:07
από nemo
Μην σας ξεγελάνε οι Γάλλοι είναι και θα είναι για πάντα μ-αλακες σαν τους αριστερούς δεν αλλάζουν ποτέ
θα είναι η πρώτη λευκότητα που θα χαθεί για την Ευρώπη ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥς;
εμείς πρέπει να προσέχουμε και να επεκτείνουμε την δυναμική μας προς όλες τις κατευθύνσεις
Re: Eξέγερση κατά του Μακρόν
Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2018, 21:34
από Rakomelofronas
Η Γαλλία μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου είναι καζάνι που κοχλάζει. Και το 2005 είχαν γίνει πολύ μεγάλα επεισόδια στα φτωχά προάστια, συν τις τρομοκρατικές επιθέσεις πρόσφατα. Το πολιτικό σκηνικό έχει κατακερματιστεί. Η παραγωγικότητα μένει στάσιμη. Αυτά τα προβλήματα είναι δύσκολο να λυθούν με το παρόν κρατικιστικο μοντέλο.
Re: Eξέγερση κατά του Μακρόν
Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2018, 21:37
από Mole
Γιατί "δύσκολο" κι όχι "αδύνατον";
Re: Eξέγερση κατά του Μακρόν
Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2018, 21:39
από Northern Spirit
Η Γαλλια εχει ομοιοτητες με την ελλαδα..Συνεχεια διθαδηλωσεις στην πρωτευουσα, ξυλο με την αστυνομια, καψιμο αυτοκινητων, κτιριων..Οτι και στην μπανανια με αναλογο αποτελεσμα..