Όσο και να διδάξει τον τοίχο μαθηματικά , δεν θα μπορέσει να λύσει μια απλή εξίσωση.George_V έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:38Αρχιζω να πιστευω οτι δεν ξερει να χρησιμοποιει το Γκουγκλ.pylothess έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:37με πρόλαβες...George_V έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:35
Ok στον βρηκα εγω για να μη γκρινιαζεις.
https://www.kke.gr/export/sites/default ... S-2023.pdf
Ενταξει τωρα?
Χαρουμενος?
Η να σου φερω και προηγουμενων ετων?
Πρέπει να ενισχύουμε οικονομικά το εργατικό μας κόμμα
Re: Πρέπει να ενισχύουμε οικονομικά το εργατικό μας κόμμα
Δεν μπορούν να βρουν κάτι για να χτυπήσουν το ΚΚΕ και ασχολούνται με μαλακίες.George_V έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:38Αρχιζω να πιστευω οτι δεν ξερει να χρησιμοποιει το Γκουγκλ.pylothess έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:37με πρόλαβες...George_V έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:35
Ok στον βρηκα εγω για να μη γκρινιαζεις.
Ενταξει τωρα?
Χαρουμενος?
Κόμμα συγκεκριμένης τάξης δεν υπάρχει. Οι μεγαλοαστοί είναι μια μικρή μειοψηφία. Αν οι φτωχοί εκπροσωπούνταν από ένα συγκεκριμένο κόμμα, θα κυβερνούσε διαρκώς ένα μόνο κόμμα, εφόσον στη δημοκρατία, η πλειοψηφία κερδίζει.
Ζούμε σε μία οικονομία.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ναι, ευχαριστώ.George_V έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:35Ok στον βρηκα εγω για να μη γκρινιαζεις.
Ενταξει τωρα?
Χαρουμενος?
Μπορείς να μας δειξεις που ακριβώς το βρήκες;
Το λινκ, κατεβάζει ένα έγγραφο, δεν μπορώ όμως να εντοπίσω την πηγή πάνω στο σαιτ.
Δεν μας κάνει διότι θέλουμε ισολογισμό που να έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητη αρχή,
ορκωτό λογιστή ας πούμε, να είναι δημοσιευμένος σε εφημερίδα, να περιέχει υπόλοιπα τραπεζών.
Αυτό προφανώς είναι αυτό που καταθέτουν στην επιτροπή της βουλής.
Που να πατήσω στο σαιτ;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τελικά όλοι οι τζιμερικοι είστε copy paste του βλήματος που είχατε κάποτε για αρχηγό.Esperos έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 05:54Ναι, ευχαριστώ.George_V έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:35Ok στον βρηκα εγω για να μη γκρινιαζεις.
Ενταξει τωρα?
Χαρουμενος?
Το λινκ, κατεβάζει ένα έγγραφο, δεν μπορώ όμως να εντοπίσω την πηγή πάνω στο σαιτ.
Δεν μας κάνει διότι θέλουμε ισολογισμό που να έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητη αρχή,
ορκωτό λογιστή ας πούμε, να είναι δημοσιευμένος σε εφημερίδα, να περιέχει υπόλοιπα τραπεζών.
Αυτό προφανώς είναι αυτό που καταθέτουν στην επιτροπή της βουλής.
Που να πατήσω στο σαιτ;
Δεν με εκπλήσσει που παίρνατε 1% συνέχεια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Esperos
Γιατί ρε φίλε βγάζεις τέτοια κακία για ένα κόμμα που ουδέποτε χρέωσε την χώρα, ουδέποτε διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα;
Σου ζήτησα να μας εξηγήσεις, αν ένας χριστιανός, ΔΕΝ έχει το λινκ, πως θα βρει αυτό το έγγραφο απ το σαιτ?
Τόσο "ηλίθιο" είναι αυτό και είμαι βλήμα; Έλα τώρα...
Τα βλήματα και οι μαϊντανοί, έχουν μεγάλη πέραση στα ΜΜΕ αλλά ο Τζήμερος ήταν αποκλεισμένος
με σπανιότατες προσκλήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα και είναι απορίας άξιο, πως ξέρετε τόσα
πολλά για το πόσο "βλήμα" ήταν. Μήπως ακούτε στα κρυφά και Μητροπάνο (Τζήμερο;) ε;
Σας λείπει;
Το 1% και ο αποκλεισμός, είναι ένδειξη κακών πολιτικών ΕΦΟΣΟΝ οι επιλογές των κομμάτων
που τελικά κερδίζουν την εμπιστοσύνη του λαού με 40% και κυβερνούν, οδηγούν την χώρα
σε ανάπτυξη ευημερία. Αν η χώρα πάει απ το κακό στο χειρότερο, τότε και το 1% δεν είναι
απαραίτητα ο κακός δρόμος αλλά αποτέλεσμα συστηματικής προπαγάνδας των ΜΜΕ να θάψουν
κάθε εναλλακτική πρτόταση που θα ενοχλούσε το παρόν πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
Επειδή ο σπουδαιομανής εξυπνάκιας George_V, μας αμόλυσε την εξυπνάδα του και έστριψε με ελαφρά,
όποιος μπορεί να εντοπίσει που είναι κρυμένη στο σαιτ του τιμημένου οι ισολογισμοί και αν υπάρχουν ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ
ισολογισμοί που να είναι και ελεγμένοι από ανεξάρτητες αρχές καθώς και υπόλοιπα τραπεζών που να επιβεβαιώνουν.
Η ανυπαρξία ισολογισμού, επιβεβαιώνει πως έχουμε να κάνουμε με μια παράνομη α.ε. του εγκλήματος της νύχτας και του λαθρεμπορίου.
όποιος μπορεί να εντοπίσει που είναι κρυμένη στο σαιτ του τιμημένου οι ισολογισμοί και αν υπάρχουν ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ
ισολογισμοί που να είναι και ελεγμένοι από ανεξάρτητες αρχές καθώς και υπόλοιπα τραπεζών που να επιβεβαιώνουν.
Η ανυπαρξία ισολογισμού, επιβεβαιώνει πως έχουμε να κάνουμε με μια παράνομη α.ε. του εγκλήματος της νύχτας και του λαθρεμπορίου.
Σε ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι για την περσόνα μου.
- George_V
Τιποτα δεν εστριψαEsperos έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:39Επειδή ο σπουδαιομανής εξυπνάκιας George_V, μας αμόλυσε την εξυπνάδα του και έστριψε με ελαφρά,
Η ανυπαρξία ισολογισμού, επιβεβαιώνει πως έχουμε να κάνουμε με μια παράνομη α.ε. του εγκλήματος της νύχτας και του λαθρεμπορίου.Σε ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι για την περσόνα μου.
Αλλα μπορεις να μου πεις που ειναι σε αυτο το κομμα ο ισολογισμος?
https://www.dimiourgiaxana.gr/
Εψαξα και δεν βρηκα κατι στο σαιτ.
Και μη μου πεις οτι επειδη δεν ειναι στη Βουλη δεν το εχει.
Απο τη στιγμη που ειναι νομιμο πολιτικο κομμα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να τον δημοσιευει σε ηλεκτρονικη και εντυπη μορφη.
Μπορεις να μας δειξεις εστω και ανελεγκτο ισολογισμο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Frappezitis
Αυριο το απογευμα να μην ξεχασω να τηλεφωνησω στο τοπικο για να ρθουν να δωσω την ετησια τετραψηφια ενισχυση μου.
Ελπιζω να ρθει η περσινη ΚΝΙτισα να ειναι εδω και ο κανακαρης να τον συμμορφωσει γιατι δειχνει να το ριχνει λιγο στης νυχτας τα καμωματα.....και ερχονται εξετασεις.
Ελπιζω να ρθει η περσινη ΚΝΙτισα να ειναι εδω και ο κανακαρης να τον συμμορφωσει γιατι δειχνει να το ριχνει λιγο στης νυχτας τα καμωματα.....και ερχονται εξετασεις.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
- Esperos
Όχι, δεν μπορώ να στον βρω, δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος να ψάχνω.George_V έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 13:55
Τιποτα δεν εστριψα
Δεν είμαι βέβαιος αν κόμματα που δεν είναι στην βουλή, έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις με τα κοινοβουλευτικά...
Επιπλέον, δεν προέπεμψα ποτέ κανένα να ενισχύσει την δηξαν ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα όπως κάνουν
οι εδώ ινστρούχτορες για το "τιμημένο".
Η δηξαν είναι/ήταν κόμμα εθελοντών, δεν διέθεταν γραφεία ούτε άλλα πάγια έξοδα, δεν μπορούμε να την
συγκρίνουμε με τα κόμματα που έχουν εκατοντάδες μετακλητούς, επαγγελματίες και υφίστανται για πολλές δεκαετίες.
Επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα, μπορείς να μου εξηγήσεις ΠΩΣ κάποιος θα μπορούσε να βρει τον
περίεργο ισολογισμό που μας προσκόμισες αν δεν έχει το λινκ;
- George_V
Oπως τον βρισκει ο καθενας.Esperos έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 18:32Όχι, δεν μπορώ να στον βρω, δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος να ψάχνω.George_V έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 13:55
Τιποτα δεν εστριψα
Δεν είμαι βέβαιος αν κόμματα που δεν είναι στην βουλή, έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις με τα κοινοβουλευτικά...
Επιπλέον, δεν προέπεμψα ποτέ κανένα να ενισχύσει την δηξαν ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα όπως κάνουν
οι εδώ ινστρούχτορες για το "τιμημένο".
Η δηξαν είναι/ήταν κόμμα εθελοντών, δεν διέθεταν γραφεία ούτε άλλα πάγια έξοδα, δεν μπορούμε να την
συγκρίνουμε με τα κόμματα που έχουν εκατοντάδες μετακλητούς, επαγγελματίες και υφίστανται για πολλές δεκαετίες.
Επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα, μπορείς να μου εξηγήσεις ΠΩΣ κάποιος θα μπορούσε να βρει τον
περίεργο ισολογισμό που μας προσκόμισες αν δεν έχει το λινκ;
Εδω www.google.com με key words "ισολογισμος ΚΚΕ".
(επισης δουλευει και για αλλα κομματα με τον ιδιο τροπο αν δεν ξερεις τη λειτουργια του γκουγκλ).
Kαι ξαναλεω. Απο τη στιγμη που εισαι ΝΟΜΙΜΟ κομμα, ΕΝΤΟΣ η ΕΚΤΟΣ Βουλής εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ εκ του νομου να αναρτάς ισολογισμους σε ηλεκτρονικη η εντυπη μορφη. Απλα τα κοινοβουλευτικα κομματα εκτος απο την δημοσια αναρτηση υποχρεουνται και στην ετησια κατάθεση των ισολογισμων στην Βουλή οπου ελεγχονται απο την Οικονομικη Υπηρεσια της Βουλής εκτος απο την Εφορεια.
Αλλιως θα φτιαχναμε κομματα-βιτρινες για να ξεπλενουμε χρηματα και να μασουλαμε επιδοτησεις/χορηγιες/εισφορες αν δεν αναρτουν ισολογισμους δημοσια και κανεις δεν αηξερε τιποτα.
Και η ερωτηση μου παραμένει.
Η Δημιουργια Ξανα ειναι ΝΟΜΙΜΟ πολιτικο κομμα. Αρα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να αναρτα ισολογισμους.
Στο σάιτ δεν εχει. Στο γκουγκλ δεν βρηκα.
Μηπως πρεπει να γινει εκει πρωτα ενας οικονομικος ελεγχος? Δεν βλεπω πουθενα την παραμικρη διαφάνεια στα οικονομικα του κομματος.
Τι ταμειακα αποθεματα εχει? Δανεια εχει? Αν εχει πληρωνει? Εισφορες? Δωρεες? Ακομα και οι εθελοντικες εισφορες πρεπει να καταγραφονται (Εκλογικος νομος). Δεν τα βλεπουμε πουθενα αυτα.
- Ληστοσυμμορίτης
Κακώς μπαίνετε στην διαδικασία, ας πατήσει 2 πλήκτραGeorge_V έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:35Ok στον βρηκα εγω για να μη γκρινιαζεις.Esperos έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 19:02"Αυτοί είστε ."rednick,zteo,Frappezitis,Μαδουραίος,pylothess,Sol,Ληστοσυμμορίτης, Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης, Ένα ισολογισμό ζητήξαμε και βγάλατε το σκασμό, ψελίζετε,
το μοναδικό σας αντεπιχείρημα, να πάμε γιατρό.
Μόνο ο λαός σώζει το λαό απ την βαρβαρότητα και την προβοκάτσια του κουκουε.
Ενταξει τωρα?
Χαρουμενος?
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το εργατικό κίνημα να απαντήσει σε αυτήν την επίθεση της κυβέρνησης
από Sol » 27 Αύγ 2023, 20:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
29 Αύγ 2023, 18:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
από georgebi » 05 Μάιος 2023, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1600 Απαντήσεις
- 47571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
08 Οκτ 2024, 08:33
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
17 Φεβ 2023, 18:53