Της πατρίδας μου η σημαία...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Της πατρίδας μου η σημαία...
Είμαι εδώ πάντα στη διάθεσή σας για να τσακίζω ναζί.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δεν είμαι ούτε οικοδόμος ούτε χρυσαυγιτης αεργε κακομοίρηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:04Με ποιον μιλάω, με κανέναν οικοδόμο χρυσαυγίτη;

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Γενιά της Αμαρτίας
Δε με ξέρεις ούτε κατά διάνοια, φασιστοσκουπίδι κακομοίρη. Συνέχισε να πετάς μαλακίες, μηδενική νοημοσύνη.southern έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:07Δεν είμαι ούτε οικοδόμος ούτε χρυσαυγιτης αεργε κακομοίρημε μηδενική αγοραστική δύναμη
Αχρηστε
Εσύ είσαι ο ορισμός του no lifer άχρηστου μαλακαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:09Δε με ξέρεις ούτε κατά διάνοια, φασιστοσκουπίδι κακομοίρη. Συνέχισε να πετάς μαλακίες, μηδενική νοημοσύνη.

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν κουράζομαι να σε ρίχνω στα σκουπίδια όπου ανήκεις κάθε φορά. Για το ποιος είναι no lifer αυτό θα το δούμε, ντροπή της κοινωνίας.southern έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:11Εσύ είσαι ο ορισμός του no lifer άχρηστου μαλακαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:09Δε με ξέρεις ούτε κατά διάνοια, φασιστοσκουπίδι κακομοίρη. Συνέχισε να πετάς μαλακίες, μηδενική νοημοσύνη.λέγεται ποτέ είναι η τελευταία φορά που είχες πάνω από 20 ευρώ στη τσέπη;
Αχρηστε και άφραγκε τρολλαρχε. Θα πεινάσεις στη ζωή σουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:13Δεν κουράζομαι να σε ρίχνω στα σκουπίδια όπου ανήκεις κάθε φορά. Για το ποιος είναι no lifer αυτό θα το δούμε, ντροπή της κοινωνίας.southern έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:11Εσύ είσαι ο ορισμός του no lifer άχρηστου μαλακαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:09
Δε με ξέρεις ούτε κατά διάνοια, φασιστοσκουπίδι κακομοίρη. Συνέχισε να πετάς μαλακίες, μηδενική νοημοσύνη.λέγεται ποτέ είναι η τελευταία φορά που είχες πάνω από 20 ευρώ στη τσέπη;

- Γενιά της Αμαρτίας
Τα αντανακλαστικά σου είναι όλα προβολές. Είναι δύσκολο να είσαι ναζί και προλεταριάτο τελικά. Άντε κοιμήσου, οικοδόμε. Αύριο έχει δουλειά. Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες.southern έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:14Αχρηστε και άφραγκε τρολλαρχε. Θα πεινάσεις στη ζωή σουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:13Δεν κουράζομαι να σε ρίχνω στα σκουπίδια όπου ανήκεις κάθε φορά. Για το ποιος είναι no lifer αυτό θα το δούμε, ντροπή της κοινωνίας.
Ιδιωτικός υπάλληλος και δεξιός. Είσαι ένας άχρηστος no lifer που μπαίνει για να προκαλέσει. Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:17Τα αντανακλαστικά σου είναι όλα προβολές. Είναι δύσκολο να είσαι ναζί και προλεταριάτο τελικά. Άντε κοιμήσου, οικοδόμε. Αύριο έχει δουλειά. Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες.southern έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:14Αχρηστε και άφραγκε τρολλαρχε. Θα πεινάσεις στη ζωή σουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:13
Δεν κουράζομαι να σε ρίχνω στα σκουπίδια όπου ανήκεις κάθε φορά. Για το ποιος είναι no lifer αυτό θα το δούμε, ντροπή της κοινωνίας.
- Γενιά της Αμαρτίας
Μετάφραση: λούμπεν και φασίστας.southern έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:19Ιδιωτικός υπάλληλος και δεξιός. Είσαι ένας άχρηστος no lifer που μπαίνει για να προκαλέσει. Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:17Τα αντανακλαστικά σου είναι όλα προβολές. Είναι δύσκολο να είσαι ναζί και προλεταριάτο τελικά. Άντε κοιμήσου, οικοδόμε. Αύριο έχει δουλειά. Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες.
Εγώ μπορώ να κάτσω όλη τη νύχτα εδώ. Μου αρέσει να τσακίζω ναζί πίσω από μία οθόνη.
No lifer η ζωή του είναι μια οθόνηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:21Μετάφραση: λούμπεν και φασίστας.southern έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:19Ιδιωτικός υπάλληλος και δεξιός. Είσαι ένας άχρηστος no lifer που μπαίνει για να προκαλέσει. Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:17
Τα αντανακλαστικά σου είναι όλα προβολές. Είναι δύσκολο να είσαι ναζί και προλεταριάτο τελικά. Άντε κοιμήσου, οικοδόμε. Αύριο έχει δουλειά. Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες.
Εγώ μπορώ να κάτσω όλη τη νύχτα εδώ. Μου αρέσει να τσακίζω ναζί πίσω από μία οθόνη.
- Γενιά της Αμαρτίας
Όχι, αλλά εσένα η ζωή σου είναι σίγουρα μεροδούλι μεροφάι.southern έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:22No lifer η ζωή του είναι μια οθόνηΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑12 Δεκ 2022, 22:21Μετάφραση: λούμπεν και φασίστας.
Δέξου την ταπείνωση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 335 Απαντήσεις
- 7267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
10 Ιαν 2024, 13:25
-
-
Νέα δημοσίευση Σας αρέσει αυτή η σημαία;
από taxalata xalasa » 15 Ιούλ 2023, 09:58 » σε Διεθνής πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 898 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
15 Ιούλ 2023, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση δυο μετρα και δυο σταθμα απο τον Αδωνι για τη ροζ και την αμερικανικη σημαια
από southern » 15 Ιαν 2025, 10:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
15 Ιαν 2025, 11:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατηγορούμενος επειδή τοποθέτησε ελληνική σημαία!
από Golden Age » 09 Απρ 2025, 13:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
10 Απρ 2025, 12:09
-