με 20-30 βασικά μέλη σύνολον, πιο εσωτερικό δεν γίνεται

Άμπα δε διαβάζω γιατί είναι λίφο, που είναι σίχαμα πολιτικά και πολιτιστικά. Για τις παλάμες κοντά έπεσες, έφαγα δυο κομμάτια κέικ πριν απαντήσω.Adidas έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 15:28τώρα αντελήφθηνΚαραμελίτσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 19:32Ακόμα δεν έχω γνωρίσει άντρα που να μπορεί να αντισταθεί και να μην το πει αυτό, τουλάχιστον μία φορά. Και να αισθάνεται ικανοποιημένος με τον εαυτό του ότι είπε κάτι πνευματώδες.
είσαι καραφεμινίστρια 3ου κύματος προς 4η καταιγίδα
στο αμπεεε μου απαντούσες ειρωνικώς, σφίγγοντας με θυμό τις παλάμες σου
αμπα δεν διαβάζεις γιατί τρόπο τινά εμπορευματοποίησε την γυναίκα όχι σαν κομμάτι κρέας που είναι το σύνηθες αλλά σαν κομμάτι ανασφάλειας που χρειάζεται συμβουλές
από μακαρόνια και κοτόπουλο, το αγαπημένο σου είναι να πνίγεις τον κόκορα
κρίμα και η μαμά σου η Ζαρκαδούλαινα είναι μια χαρά φυσιολογικιά, έστω και κάργα βασικιά,
πώς βγήκες έτσι εσύ;
δεν συχνάζω σε κλαμπ τύπισσα, το σουκού διασκεδάζω μόνος στην ΜουσικήΚαραμελίτσα έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 15:38Άμπα δε διαβάζω γιατί είναι λίφο, που είναι σίχαμα πολιτικά και πολιτιστικά. Για τις παλάμες κοντά έπεσες, έφαγα δυο κομμάτια κέικ πριν απαντήσω.Adidas έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 15:28τώρα αντελήφθηνΚαραμελίτσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2020, 19:32
Ακόμα δεν έχω γνωρίσει άντρα που να μπορεί να αντισταθεί και να μην το πει αυτό, τουλάχιστον μία φορά. Και να αισθάνεται ικανοποιημένος με τον εαυτό του ότι είπε κάτι πνευματώδες.
αμπα δεν διαβάζεις γιατί τρόπο τινά εμπορευματοποίησε την γυναίκα όχι σαν κομμάτι κρέας που είναι το σύνηθες αλλά σαν κομμάτι ανασφάλειας που χρειάζεται συμβουλές
κρίμα και η μαμά σου η Ζαρκαδούλαινα είναι μια χαρά φυσιολογικιά, έστω και κάργα βασικιά,
πώς βγήκες έτσι εσύ;
Για τη μαμά μου λίγα λόγια, είναι θεά. Κανά αστείο για τα ρούχα που (δε) φοράμε στα κλαμπ, δε θα πεις εσύ;
4o κύμα σε παρακαλώ. Το τρίτο κύμα ούτε καν ξέρω τί είναι, είναι παλιότερο κι από τη μαμά μου.Adidas έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 15:45δεν συχνάζω σε κλαμπ τύπισσα, το σουκού διασκεδάζω μόνος στην ΜουσικήΚαραμελίτσα έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 15:38Άμπα δε διαβάζω γιατί είναι λίφο, που είναι σίχαμα πολιτικά και πολιτιστικά. Για τις παλάμες κοντά έπεσες, έφαγα δυο κομμάτια κέικ πριν απαντήσω.Adidas έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 15:28
τώρα αντελήφθην
πώς βγήκες έτσι εσύ;
Για τη μαμά μου λίγα λόγια, είναι θεά. Κανά αστείο για τα ρούχα που (δε) φοράμε στα κλαμπ, δε θα πεις εσύ;
απ' ότι έχει πάρει το μάτι μου περπατώντας, και τα δύο φύλα γδύνονται το σαββατόβραδο από τα βαριά ρούχα των Συμβάσεων
δεν με απασχολεί η "ηθική", τα είχα και με παντρεμένες και με ιερόδουλη και με μανάδες, τις αντιφάσεις σιχαίνομαι και δυστυχώς είναι ίδιον του τρίτου κύματος που αντιπροσωπεύεις
η αντίφαση εν προκειμένω δεν είναι να κρυώνεις όποτε σου ρχεται, είναι γνωστό πρώτον ότι η αίσθηση του κρύου εξαρταται από την εκάστοτε ψυχολογία και δεύτερον ότι εντός σπιτιού χειμώνα με το ταίρι, φοράμε και κάτι παραπάνω μην μας ξεφύγει καμία Γενιά της Αμαρτίας (πορδή, εις την δημοτικήν)
η αντίφαση είναι ότι μία η παρατήρηση της πραγματικότητας είναι "πνευματώδης" και την άλλη είναι οι δικές σου αυτονόητες παρατηρήσεις που καταπιέζονται κιόλας
να προσέχεις μικρό μουΚαραμελίτσα έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 15:51
4o κύμα σε παρακαλώ. Το τρίτο κύμα ούτε καν ξέρω τί είναι, είναι παλιότερο κι από τη μαμά μου.
Δεν υπάρχει καμία αντίφαση, μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι τόσο βαρεμένοι ώστε ξεχνούν να κάνουν αυτονόητες παρατηρήσεις.
Ωωωωω, αυτό είναι σοβαρό.
Εσύ ρε δικέ μου κυκλοφορείς με αρκουδοτόμαρο και σανδάλια Ιάσωνα ή είσαι τίποτα μοντέρνος με τζιν και φούτερ;Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 13:06δεν σωζεται με τιποτα.Naida έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:56
Όπως είπα και στον waldorf, όταν θα φορέσουμε τα πιο ελαφρά ρούχα θα φοράμε κάτι πιο ζεστό από πάνω. Κι εκτός αυτού βγαίνουμε από το σπίτι μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, βγαίνουμε από το αυτοκίνητο μπαίνουμε στο μαγαζί, σπίτι κτλ. Αντε να περπατήσουμε και 200;500; μέτρα μες στο κρύο. Που και πάλι κινούμαστε. Και με την κίνηση κρυωνουμε λιγότερο.
εχετε εξευτελισει την πρακτικη αξια του ρουχισμου, που ειναι να σε κανει να αντιμετωπιζεις τις οποιες καιρικες συνθηκες με ανεση. την εχετε γαμησει ασαλιωτα την ανεση, προκειμενου να δειξετε παραπανω δερμα. η εστω, στο βωμο του υποκειμενικα "ωραιου"
Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 13:06δεν σωζεται με τιποτα.Naida έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:56
Όπως είπα και στον waldorf, όταν θα φορέσουμε τα πιο ελαφρά ρούχα θα φοράμε κάτι πιο ζεστό από πάνω. Κι εκτός αυτού βγαίνουμε από το σπίτι μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, βγαίνουμε από το αυτοκίνητο μπαίνουμε στο μαγαζί, σπίτι κτλ. Αντε να περπατήσουμε και 200;500; μέτρα μες στο κρύο. Που και πάλι κινούμαστε. Και με την κίνηση κρυωνουμε λιγότερο.
εχετε εξευτελισει την πρακτικη αξια του ρουχισμου, που ειναι να σε κανει να αντιμετωπιζεις τις οποιες καιρικες συνθηκες με ανεση. την εχετε γαμησει ασαλιωτα την ανεση, προκειμενου να δειξετε παραπανω δερμα. η εστω, στο βωμο του υποκειμενικα "ωραιου"
Μα και εγώ όταν στο σπίτι έχω την θέρμανση ΟΠΩΣ έχουν τα μαγαζιά και στο αυτοκίνητο, δεν θα κυκλοφορώ με δέκα κουβέρτες. Αυτό ακριβώς είναι η απλή λογική. Και όχι αυτό που νομίζετε εσείς.hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 13:16Naida έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 13:13Οκ. Να το δούμε αλλιώς. Που θα έχει κρύο; μέσα στο μαγαζί;hellegennes έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 12:58Μην προσπαθείς να προσδώσεις ψήγμα λογικής σ' αυτό. Απλά δεν υπάρχει. Δηλαδή υπάρχει, αλλά δεν είναι αυτή η εξήγηση. Η εξήγηση είναι «προκειμένου να δείχνω εντυπωσιακή για να πιάσω γκόμενο ή να κολακεύομαι από βλέμματα, δεν νοιάζομαι για το κρύο».Όταν στο σπίτι κυκλοφορείς με δέκα ρούχα και κουβέρτα πάνω σου, δεν μπορείς να μου λες ότι στο αυτοκίνητο και στο μαγαζί θα κάνει ζέστη για να κυκλοφορείς ημίγυμνη.
Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της.
Χμμμ, αυτό είναι αστείο τώρα. Εμ βέβαια.Adidas έγραψε: ↑09 Νοέμ 2020, 18:24Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της.
Κάποια στιγμή λοιπόν, εκεί που "γαργαλιόντουσαν" με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα!
-Θεέ μου! σκέφτηκε. Κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο! Κι από μένα, ό,τι ζητήσεις, θεέ μου, θα το κάνω.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη σκέψη της κι ακούει μέσα της τη φωνή του Θεού να της λέει:
-Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ... Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να πεθάνεις !
Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα "κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα πεθάνω σε τρία λεπτά" και "σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει" και του λέει ΕΝΤΑΞΕΙ!
Τσουπ! Εξαφανίζεται μεμιάς ο άντρας από το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα!
Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια κι ο καλός σύζυγος της έκανε δώρο-έκπληξη, μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες!
- Πάρε το εισιτήριό σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά!
Την ημέρα που επιβιβαζόταν η κυρία στο κρουαζιερόπλοιο, έκλειναν τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό. Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπέλαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος, πιάνει μια θάλασσα τρομερή! Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως τη γέφυρα του καραβιού και τότε εκείνη κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της...
-Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό... Οι άλλες όμως οι κακομοίρες, τι φταίνε;
Και τότε ακούστηκε βροντερή η ουράνια φωνή:
ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!!