Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
αν δεν προσεξει ο καμεραμαν προβλεπω να βινδεοσκοπει βαπτιση - συντομα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Salamander
- Phorum.gr user: Sad Wings
Είναι καλά όταν ξέρεις τι θεςNaida έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:24Όχι, όχι δεν θέλει παιδί. Τα έχουμε πει από την αρχή αυτά ξεκαθαρισμενα. Απλά με ρωτάει στο άκυρο, θες κανένα παιδίSalamander έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:21Έτσι όμως όπως σου το είπε, φάνηκε σα να τον πιάνουν στιγμές που θέλει...
Κι εγώ κάποιες φορές νομίζω πως θέλω.για να δει μήπως έχω αλλάξει γνώμη εγώ.
Εγώ είμαι 40,επιθυμία για παιδί δεν έχω αισθανθεί ούτε στο ελάχιστο. Αντιθέτως τρέμω στην ιδέα μην μου κάτσει καμιά στραβή.

...in the cosmos is a single sonic sound
that is vibrating constantly
and if we could grip and hold on to the note
we would see our minds were free, oh they're free
Φάε την γλώσσα σου ρε γρουσούζη.
Ισχύει. Τουλάχιστον γα όσο νομίζεις ότι ξέρεις τι θες.Salamander έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:30Είναι καλά όταν ξέρεις τι θεςNaida έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:24Όχι, όχι δεν θέλει παιδί. Τα έχουμε πει από την αρχή αυτά ξεκαθαρισμενα. Απλά με ρωτάει στο άκυρο, θες κανένα παιδίSalamander έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:21Έτσι όμως όπως σου το είπε, φάνηκε σα να τον πιάνουν στιγμές που θέλει...
Κι εγώ κάποιες φορές νομίζω πως θέλω.για να δει μήπως έχω αλλάξει γνώμη εγώ.
Εγώ είμαι 40,επιθυμία για παιδί δεν έχω αισθανθεί ούτε στο ελάχιστο. Αντιθέτως τρέμω στην ιδέα μην μου κάτσει καμιά στραβή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Salamander

Δηλαδή μόνο τα πρώτα σ' ενδιαφέρουν;;;
τα γαμησια ειναι απλη υποθεση - τα γονιδια εχουν επιπτωσεις στους απογονουςSalamander έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:32Αυτό ήταν σα να το άκουσα κιόλας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Salamander
Λες ότι αυτό είναι ο λόγος;
+ πως νομικα εισαι σιδηροδεσμιος με λιγοτερα δικαιωματα απο δουλο απο την στιγμη της συλληψης κ για καμια εικοσαετια - κ ας μην συμφωνησες για εγκυμοσυνηSalamander έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:47Λες ότι αυτό είναι ο λόγος;Αγις έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:39τα γαμησια ειναι απλη υποθεση - τα γονιδια εχουν επιπτωσεις στους απογονουςSalamander έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:32Αυτό ήταν σα να το άκουσα κιόλας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Salamander
Μα δεν εννοούσα να σου τη φέρουν.Αγις έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:58+ πως νομικα εισαι σιδηροδεσμιος με λιγοτερα δικαιωματα απο δουλο απο την στιγμη της συλληψης κ για καμια εικοσαετια - κ ας μην συμφωνησες για εγκυμοσυνη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μην τον ακους, δεν ειναι κι ο,τι πιο ευκολο να συμβει στραβή γενικά, πόσο μαλλον και στην ηλικία σου*.
Οσο η γυναίκα μεγαλώνει ολο και περισσότερο, κάτι τετοιο δεν συμβαίνει τόσο εύκολα ουτε επιτηδευμένα πιστεύω, δηλαδή να θες οντως να κανεις παιδί και να υπολογίζεις μερες ωορρηξίας κτλ.
Επειδή ειναι γλυκογάμης ομως ο δικος σου, ας ελπίσουμε να μην ειναι και θανάσιμα γλυκοσπέρμης. Κράτα τον μακριά απο θανάσιμες πηγές ψευδαργύρου, καλού-κακού, όπως και μακριά απο θαλασσινά/οστρακοειδή.
*ανέφερες μόνη σου την ηλικία σου σε προηγουμενο ποστ, για αυτο την ανέφερα κι εγω. Αλλιώς δεν προκειται να το εκανα. Νο οφενς.
Την έχω κάνει αυτήν την καφρίλα αλλά ήμουν έφηβος. Άρχισε να χτυπιέται το παιδάκι και δεν ήξερα τι
να κάνω, μετά βρήκα τον μπελά μου
- vantono
Σημερα απογευμα επειδη ειχαμε μαζευτεί μια παρέα σπιτι, ηθελαν να παραγγείλουμε καφεδες απ'οξω. Εγώ δεν ειμαι του ντελιβερι καφεδων βεβαια, αλλα αφου η παραγγελία εβγαινε αρκετά μεγάλη, ειπα οκ ας το κανουμε.
Και εν τέλει μας φερνει τους καφεδες μια ντελιβερού, δυνατό εμφανισιακά, εναλλακτικο και ημικαγκούρικο 'νετάκι, με κατι σκουλαρίκια σε αυτια, φρύδια, χειλη κτλ, μου αφηνει τους καφέδες και στο τελος με ρωτάει "χαρτινα καλαμακια ή πλαστικα να αφήσω?".
Εγώ την ψυλλιάστηκα οτι ειναι εναλλακτικοτέτοια με πιθανώς οικολογικές ανησυχίες, και ενστικτωδώς μου βγαινει και απαντάω "χάρτινα". Και τότε μου λέει "χάρτινα? Πωπω απιστευτο, είσαι ο μοναδικός (το γυρισε σε ενικο, ενω πριν μου μιλουσε πληθυντικο) που μου ζητάει χάρτινα καλαμακια. Ουτε 1 στους 20 δεν μου ζητανε χαρτινο συνηθως. Σε συμπαθησα πολυ μετά απ'αυτο, να ξερεις"
Αφησα και το πουρμπούρι μου στο τελος ωσάν σωστός τζεντλμαν, και πηγε στο καλό η γλυκουλα.
Τελικά, ειμαι και πολυ μαστερ να πουμε, τις διαβαζω τις γυναικες ανοιχτό βιβλίο μιλαμε.
Μετά βεβαια εφαγα τριφασικό κραξίδι απ'ολους τους αλλους για τα χάρτινα βεβαια, αλλα κανεις τους δεν ηταν μπροστά στη ντελιβεροσυναλλαγη οπότε οκ, τους ειπα απλώς οτι δεν ειχε πλαστικά.
Και εν τέλει μας φερνει τους καφεδες μια ντελιβερού, δυνατό εμφανισιακά, εναλλακτικο και ημικαγκούρικο 'νετάκι, με κατι σκουλαρίκια σε αυτια, φρύδια, χειλη κτλ, μου αφηνει τους καφέδες και στο τελος με ρωτάει "χαρτινα καλαμακια ή πλαστικα να αφήσω?".
Εγώ την ψυλλιάστηκα οτι ειναι εναλλακτικοτέτοια με πιθανώς οικολογικές ανησυχίες, και ενστικτωδώς μου βγαινει και απαντάω "χάρτινα". Και τότε μου λέει "χάρτινα? Πωπω απιστευτο, είσαι ο μοναδικός (το γυρισε σε ενικο, ενω πριν μου μιλουσε πληθυντικο) που μου ζητάει χάρτινα καλαμακια. Ουτε 1 στους 20 δεν μου ζητανε χαρτινο συνηθως. Σε συμπαθησα πολυ μετά απ'αυτο, να ξερεις"
Αφησα και το πουρμπούρι μου στο τελος ωσάν σωστός τζεντλμαν, και πηγε στο καλό η γλυκουλα.
Τελικά, ειμαι και πολυ μαστερ να πουμε, τις διαβαζω τις γυναικες ανοιχτό βιβλίο μιλαμε.

Μετά βεβαια εφαγα τριφασικό κραξίδι απ'ολους τους αλλους για τα χάρτινα βεβαια, αλλα κανεις τους δεν ηταν μπροστά στη ντελιβεροσυναλλαγη οπότε οκ, τους ειπα απλώς οτι δεν ειχε πλαστικά.
- vantono
Επισης σημερα μας τρέχουν εμενα και τη δικιά μου για μεταμεσονύκτιες καταστάσεις σε κλαμπομπαράκι φάση, που εχομεν κάμποσα χρόνια να παμε και εχομεν ξεσυνηθίσει για τα καλα.
Ο γενεθλιαζόμενος φίλος που μας τρέχει ειναι παρτυανιμαλιάρικο χτήνος και αναμένεται κωλοξενύχτι.
Ελπίζω να μη σέρνομαι αύριο.
Ο γενεθλιαζόμενος φίλος που μας τρέχει ειναι παρτυανιμαλιάρικο χτήνος και αναμένεται κωλοξενύχτι.
- Salamander
vantono έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 23:46Επισης σημερα μας τρέχουν εμενα και τη δικιά μου για μεταμεσονύκτιες καταστάσεις σε κλαμπομπαράκι φάση, που εχομεν κάμποσα χρόνια να παμε και εχομεν ξεσυνηθίσει για τα καλα.

- Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Salamander έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 22:21Έτσι όμως όπως σου το είπε, φάνηκε σα να τον πιάνουν στιγμές που θέλει...
Κι εγώ κάποιες φορές νομίζω πως θέλω.
Έχεις πμ