Ναι, σωστά τα λες, αλλά άλλο πράγμα τα χόμπι και άλλο να σε πιέζει ο χρόνος για να παραδώσεις εργασίες και πτυχιακές. Δεν το ξανακάνω ποτέ!βοθρατζης έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 23:12δεν είναι τίποταΚαρολίνα έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 13:26Μπράβο, βρε βοθρατζή, θέλει πολύ τσαγανό για να σπουδάζει κανείς συνέχεια μετά τα 25. Το έχω κάνει και εγώ και βλαστήμησα την ώρα και την στιγμή, μετά το ξανάκανα και τώρα με ψήνετε να το ξανακάνω.βοθρατζης έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 07:53εδώ έχει πολλές ιδέες
https://www.ipaidia.gr/paideia/panellin ... i-anergia/
μην σταματάτε να ακονίζετε το μυαλό σας, σας κρατάει ζωντανούς
στα 52 ξεκίνησα το 2ο μετ στο μαρκετινγκ
στα 57 τελείωσα και τους μηχανολόγους
ήταν το πιο όμορφο κάψιμο
τώρα το έχω ρίξει στο να φυτεύω ντομάτες
Η υποβρύχια αρχαιολογία που αναφέρθηκε πιο πάνω έχει στοιχειώσει το μυαλό μου.
για κάθε πράγμα έρχεται η ώρα του
ο άνθρωπος πρέπει να έχει ενδιαφέροντα και χόμπι
άνθρωπος που δεν έχει τρέλες είναι πεθαμένος
αυτά σε κρατάνε στη ζωή
Σπουδές μετά τα 40
Re: Σπουδές μετά τα 40
υπάρχει και αυτός ο δρόμος της κατάρτισης...Καρολίνα έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 23:42Ναι, σωστά τα λες, αλλά άλλο πράγμα τα χόμπι και άλλο να σε πιέζει ο χρόνος για να παραδώσεις εργασίες και πτυχιακές. Δεν το ξανακάνω ποτέ!βοθρατζης έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 23:12δεν είναι τίποταΚαρολίνα έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 13:26
Μπράβο, βρε βοθρατζή, θέλει πολύ τσαγανό για να σπουδάζει κανείς συνέχεια μετά τα 25. Το έχω κάνει και εγώ και βλαστήμησα την ώρα και την στιγμή, μετά το ξανάκανα και τώρα με ψήνετε να το ξανακάνω.
Η υποβρύχια αρχαιολογία που αναφέρθηκε πιο πάνω έχει στοιχειώσει το μυαλό μου.
για κάθε πράγμα έρχεται η ώρα του
ο άνθρωπος πρέπει να έχει ενδιαφέροντα και χόμπι
άνθρωπος που δεν έχει τρέλες είναι πεθαμένος
αυτά σε κρατάνε στη ζωή
http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1660-20-neoi-odigoi
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
7 και 12 μου αρέσουν.βοθρατζης έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 20:15υπάρχει και αυτός ο δρόμος της κατάρτισης...
http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1660-20-neoi-odigoi
Είμαι σε φάση που μαθαίνω κάτι πιο τεχνικό αυτή τη στιγμή.
Επίσης μου κόλλησε η υποβρύχια αρχαιολογία.

-
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Είναι στον άνθρωπο αυτό.
Με το που πέρασα το τελευταίο μάθημα στο πανεπιστήμιο, ορκίστηκα να μη ξανανοίξω βιβλίο στη ζωή μου. Όχι πως διάβαζα ιδιαίτερα, ειδικά στα τελευταία μαθηματα ουτε καν. Απλά την έπαθα γιατί έτρωγα πίεση μικρός. Κάτι αντίστοιχο με τα οσπρια.
Με το που πέρασα το τελευταίο μάθημα στο πανεπιστήμιο, ορκίστηκα να μη ξανανοίξω βιβλίο στη ζωή μου. Όχι πως διάβαζα ιδιαίτερα, ειδικά στα τελευταία μαθηματα ουτε καν. Απλά την έπαθα γιατί έτρωγα πίεση μικρός. Κάτι αντίστοιχο με τα οσπρια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
ωραίο!Rakomelofronas έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 10:25https://openlearn4health.auth.gr/course ... 3_S2/about
Lugozzi
μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τα μαθηματικά σου αρέσουν;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Να σου στείλω ένα λινκ από coursera.org για εφαρμογές μηχανικής μάθησης στο χρηματιστήριο;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ναι, δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός ή φοιτητής - υπάλληλος κτλ του ΑΠΘ . Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα και μετά στο μάθημα.Lugozzi έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:43ωραίο!Rakomelofronas έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 10:25https://openlearn4health.auth.gr/course ... 3_S2/about
Lugozzi
μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει?
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Lugozzi έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 20:35Πάντα ήμουν υπέρ της δια βίου μαθήσεως.
Έχω τελειώσει τα προηγούμενα χρόνια πτυχία, μεταπτυχιακα, πιστοποιησεις κλπ. Όλα σχετικά με τη δουλειά μου.
Τώρα όμως λέω να κάνω κάτι τελείως άσχετο, απλά για μένα. Σίγουρα μέσω διαδικτύου.
Πχ αρχαιολογια (δεν ξέρω αν υπαρχει), ή κάτι άλλο θεωρητικό, ψαγμένο για λίγους.
Ποια η γνώμη σας?
Σπουδάζει κανένας κάτι άσχετο με το επάγγελμα του?
Και αν ναι, τι?

Αν έχει κλίση, ταλέντο, σε τελική ανάλυση ενδιαφέρον, εννοείται. Και αν μάλιστα είναι κάτι διαφορετικό όπως αυτό που λες, σε ολοκληρώνει επιστημονικά.
Πριν λίγα χρόνια, θα γούσταρα με τα χίλια.
Τώρα θέλω κάτι τελείως άσχετο.
Πχ αρχαιολογια, ιατροδικαστικη, κλπ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κι εγώ το θέλω. Αν και ο χρόνος είναι μηδενικός.Lugozzi έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 20:35Πάντα ήμουν υπέρ της δια βίου μαθήσεως.
Έχω τελειώσει τα προηγούμενα χρόνια πτυχία, μεταπτυχιακα, πιστοποιησεις κλπ. Όλα σχετικά με τη δουλειά μου.
Τώρα όμως λέω να κάνω κάτι τελείως άσχετο, απλά για μένα. Σίγουρα μέσω διαδικτύου.
Πχ αρχαιολογια (δεν ξέρω αν υπαρχει), ή κάτι άλλο θεωρητικό, ψαγμένο για λίγους.
Ποια η γνώμη σας?
Σπουδάζει κανένας κάτι άσχετο με το επάγγελμα του?
Και αν ναι, τι?
Θα ήθελα Ιστορία κ σε πιο πρακτικό συντήρηση αρχαιοτήτων κ έργων τέχνης. Αν κ το τελευταίο είναι απαιτητικό σε εργαστήρια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
17 Δεκ 2024, 13:35
-
-
Νέα δημοσίευση τι ειναι οι σπουδες φυλου ?
από grecconomist » 15 Ιαν 2025, 16:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
15 Ιαν 2025, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση κεφαλαιοκρατία: πεδίο κερδοφορίας οι σπουδές
από Ληστοσυμμορίτης » 09 Ιούλ 2024, 12:15 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-