Δώρο για χαρμόσυνο γεγονός
Re: Δώρο για χαρμόσυνο γεγονός
Εσπρέσιερα, διάδρομο γυμναστικής, laptop, πολυθρόνα με κουμπιά …
Παίζει να τα έχουν ήδη. Και θα λένε, πωωωωωωω κοίτα τι μας εφερε
Θα έπαιρνα κανένα κρασί του χιλιάρικου, και θα έλεγα, αυτό ανοίξτε το στην επόμενη μεγάλη σας ημέρα όποια και αν είναι. Πάει και σε γέννα, και σε ό,τι θες. Αν τα πρακτικά τα έχουν λύσει, κάνεις δώρο ή ταξίδι, ή κρασί, ή Ένα εισιτήριο για παράσταση στην αρένα της Βερώνας με διανυχτέρευση και εισιτήρια, ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να ξες και τι αγαπά ο άλλος. Τι γούστα έχει, αν έχει ένα όνειρο, π.χ. στην Κυρά μου θα χάριζα ένα ταξίδι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Καρέκλα γραφείου αθάνατη herman miller.
Πηρα 10 ετών μεταχειρισμένη £250
Ίδια με του Κυριακου
Πηρα 10 ετών μεταχειρισμένη £250
Ίδια με του Κυριακου
Παρ'τους εισιτήρια διαρκείας για Coldplay
Πέρα από την πλάκα, παρ'τους μια σοβαρή καφετιέρα, τύπου Simonelli Oscar (ή αντίστοιχη) και ένα μύλο κλάσης Specialita και λύσε τους το πρόβλημα του καφέ για 20 χρόνια.
Κόστος γύρω στα 1000€, αλλά η οικονομία που θα κάνουν απολαμβάνοντας σοβαρό καφέ τα επόμενα πολλά χρόνια, θα ισοδυναμεί με δώρο αξίας 10.000€.
Πέρα από την πλάκα, παρ'τους μια σοβαρή καφετιέρα, τύπου Simonelli Oscar (ή αντίστοιχη) και ένα μύλο κλάσης Specialita και λύσε τους το πρόβλημα του καφέ για 20 χρόνια.
Κόστος γύρω στα 1000€, αλλά η οικονομία που θα κάνουν απολαμβάνοντας σοβαρό καφέ τα επόμενα πολλά χρόνια, θα ισοδυναμεί με δώρο αξίας 10.000€.
γω σε παρομοια φαση τους πηρα 2 κρανη μοτοσικλετας
θελω να πω, δυσκολο να σου προτεινουμε, σιγουρα εσυ ξερεις καλυτερα τα γουστα, χουγια τους.
θελω να πω, δυσκολο να σου προτεινουμε, σιγουρα εσυ ξερεις καλυτερα τα γουστα, χουγια τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Για συνάξεις παρέας είναι τέλειο. Προσφέρονται για λιωμένο τυρί ή σοκολάτα ή ακόμα και σε ψήσιμο μικρών κομματιών κρέατος. Κάποια έχουν συνοδευτικά κουπάκια για τις σάλτσες αν ψήνονται κρεατικά. Και υπάρχουν μαντεμένια, χάλκινα ή ανοξείδωτα, σε διαφορετικές φυσικά τιμές.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Ένα ταξίδι σε προορισμό της αρεσκείας τους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το μπολντ είναι το πιο βασικό. Κατά τα άλλα, με 2000 το πολύ μάλλον δεν καλύπτονται τα έξοδα ενός ζευγαριού για ονειρικά ταξίδια, ακόμη και αν είναι διήμερα.Exodus έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 23:51Θα έπαιρνα κανένα κρασί του χιλιάρικου, και θα έλεγα, αυτό ανοίξτε το στην επόμενη μεγάλη σας ημέρα όποια και αν είναι. Πάει και σε γέννα, και σε ό,τι θες. Αν τα πρακτικά τα έχουν λύσει, κάνεις δώρο ή ταξίδι, ή κρασί, ή Ένα εισιτήριο για παράσταση στην αρένα της Βερώνας με διανυχτέρευση και εισιτήρια, ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να ξες και τι αγαπά ο άλλος. Τι γούστα έχει, αν έχει ένα όνειρο, π.χ. στην Κυρά μου θα χάριζα ένα ταξίδι.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Δεν είναι από τα αδέλφια μου (η αδελφή μου είναι παντρεμένη και τον αδελφό μου δεν τον βλέπω να παντρεύεται εντός δεκαετίας, θα δείξει) και αν παίζει εγκυμοσύνη, θα το μάθουμε εντός της εβδομάδας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 22:46Συγγνώμην, αλλά πολύ στενός κύκλος και 2000 χιλιάρικα και δε ρωτάς αν είναι έγγυος η αδερφή σου ; τι διάολο
ΟΧΙ!Aitwlos έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 22:47Η αδερφή της είναι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 22:46
Συγγνώμην, αλλά πολύ στενός κύκλος και 2000 χιλιάρικα και δε ρωτάς αν είναι έγγυος η αδερφή σου ; τι διάολο
Re: Re:
taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 22:48
https://www.houseofwine.gr/how/chateau- ... child.html
Δεν θα ξεχάσουν γιατί δεν θα πετάξουν το μπουκάλι όταν το πιούν μετά από πολλά χρόνια... Θα γίνει κειμήλιο για να θυμούνται πως ήπιαν κι αυτοί τέτοιον οίνο...
Ευχαριστώ!
Μια χαρά τα πάω. Μαζί μεγαλώσαμε.
Απλώς έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και δεν ξέρω τι να πάρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 31 Ιαν 2024, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Feindflug έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 22:08Για 2.000 ευρώ δεν ξέρω, δικιά μου, αλλά με 300-800 ευρώ βρίσκεις έναν πολύ όμορφο πίνακα ζωγραφικής, που εννοείται θα τους τον δείξεις πρώτα, ώστε να τους αρέσει και να χωράει στο σπίτι τους.
Το υπόλοιπο ποσό που θέλεις να διαθέσεις, δώσε το στο χέρι ή σε κάτι πρακτικό, όχι απαραίτητα συσκευή ή αντικείμενο. Μπορείς να αναλάβεις να πληρώσεις κάτι, ένα τμήμα των εξόδων του γάμου ή της γέννας, ένα ταξίδι, μια ψιλό ανακαίνιση στο σπίτι...
lagavulis έγραψε: ↑31 Ιαν 2024, 08:11Παρ'τους εισιτήρια διαρκείας για Coldplay
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιαν 2024, 10:43
Για συνάξεις παρέας είναι τέλειο. Προσφέρονται για λιωμένο τυρί ή σοκολάτα ή ακόμα και σε ψήσιμο μικρών κομματιών κρέατος. Κάποια έχουν συνοδευτικά κουπάκια για τις σάλτσες αν ψήνονται κρεατικά. Και υπάρχουν μαντεμένια, χάλκινα ή ανοξείδωτα, σε διαφορετικές φυσικά τιμές.
Exodus έγραψε: ↑30 Ιαν 2024, 23:51Θα έπαιρνα κανένα κρασί του χιλιάρικου, και θα έλεγα, αυτό ανοίξτε το στην επόμενη μεγάλη σας ημέρα όποια και αν είναι. Πάει και σε γέννα, και σε ό,τι θες. Αν τα πρακτικά τα έχουν λύσει, κάνεις δώρο ή ταξίδι, ή κρασί, ή Ένα εισιτήριο για παράσταση στην αρένα της Βερώνας με διανυχτέρευση και εισιτήρια, ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να ξες και τι αγαπά ο άλλος. Τι γούστα έχει, αν έχει ένα όνειρο, π.χ. στην Κυρά μου θα χάριζα ένα ταξίδι.
Έλα που έχει γυρίσει τον κόσμο. Για το έτερον ήμισυ δεν γνωρίζω.
Σας ευχαριστώ.
Λοιπόν τα μάζεψα και τσεκάρω. Η μητέρα μου θα δώσει λεφτά στο χέρι λέει.
Αν έχουν πολλά φράγκα παίρνεις κάτι που ξέρεις πως θα το εκτιμήσουν. Αν πχ ειναι γνώστες του καλού αλκοολ πάρτους ένα μπουκάλι κονιακ λουι τρε ή κρασί κλάσης σατο πετρους.
Αν ειναι απλά ανετοι οικονομικά δίνεις το διχίλιαρο, τιποτα δε θα εκτιμήσουν παραπάνω απο αυτό.
Αν ειναι απλά ανετοι οικονομικά δίνεις το διχίλιαρο, τιποτα δε θα εκτιμήσουν παραπάνω απο αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δώρισέ τους ένα Κρούγκεραντ της 1 ουγγιάς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ενα χαρμόσυνο γεγονός για τον χώρο των ΜΜΕ και την πολιτική ζωή
από georgebi » 23 Ιαν 2023, 16:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
24 Ιαν 2023, 12:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη αξιολόγηση εκπαιδευτικού είναι γεγονός!
από Unique » 05 Οκτ 2023, 08:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
05 Οκτ 2023, 08:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.Μαυρίκιος Μαυρικίου:Έγινε πατέρας .
από Μαδουραίος » 07 Ιούλ 2024, 13:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
09 Ιούλ 2024, 14:26
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
01 Σεπ 2023, 11:43