Την Πόλη δεν την πήραμε, Καραϊβική δεν πήγαμε, τουλάχιστον ρε Ανδρομάχη να..
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Την Πόλη δεν την πήραμε, Καραϊβική δεν πήγαμε, τουλάχιστον ρε Ανδρομάχη να..
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Fata_Morgana
Re: Την Πόλη δεν την πήραμε, Καραϊβική δεν πήγαμε, τουλάχιστον ρε Ανδρομάχη να..
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!!
- Andromachi
merci beaucoup !!!!
μόνο αυτό ξερω απο γαλλικά ... ελπίζω να το εγραψα΄και σωστά!!!

Και εσύ διδυμάκι; 
Χρόνια πολλάααα!
Έστω και αργοπορημένα
(τώρα το είδα)
Εμένα είναι την Τετάρτη και χθες πήγαμε Ζορπά με την λατρεία να πάρουμε γλυκό για να τους φέρω στη δουλειά επειδή θα λείπω με άδεια.
Κάτι συζητούσαμε εκεί, να πάρω black forest ή red velvet? Ποιο θα τους αρέσει λες; Και μετρούσαμε πόσα άτομα είναι και αν θα έπαιρνα απλά κεραστικά. Και πετάγεται η λατρεία για πλάκα και λέει "πάρε το black forest, είναι και πιο φθηνό" και γελούσαμε. Δεν ξέρω αν είπαμε την λέξη γενέθλια ή κάτι αλλά θα φάνηκε. Μας άκουσε μια υπάλληλος και όταν πήγαμε ταμείο ήταν υπερβολικά καλή μαζί μου, κάναμε αστειάκια και στο τέλος μου λέει "σου έκανα και 20% έκπτωση στην τούρτα για τα γενέθλια" και δεν το περίμενα εγώ, της είπαμε ευχαριστώ και με το που βγαίνουμε έξω λέω στην λατρεία "δεν ξέρω αν γράφει πουθενά το μέτωπό μας ότι είμαστε φτωχοί, αλλά όλοι μας λυπούνται"
(μας έκαναν και 15 ευρώ έκτπωση στο πετ σοπ για την τροφή του Μούκη
)

Χρόνια πολλάααα!

Εμένα είναι την Τετάρτη και χθες πήγαμε Ζορπά με την λατρεία να πάρουμε γλυκό για να τους φέρω στη δουλειά επειδή θα λείπω με άδεια.
Κάτι συζητούσαμε εκεί, να πάρω black forest ή red velvet? Ποιο θα τους αρέσει λες; Και μετρούσαμε πόσα άτομα είναι και αν θα έπαιρνα απλά κεραστικά. Και πετάγεται η λατρεία για πλάκα και λέει "πάρε το black forest, είναι και πιο φθηνό" και γελούσαμε. Δεν ξέρω αν είπαμε την λέξη γενέθλια ή κάτι αλλά θα φάνηκε. Μας άκουσε μια υπάλληλος και όταν πήγαμε ταμείο ήταν υπερβολικά καλή μαζί μου, κάναμε αστειάκια και στο τέλος μου λέει "σου έκανα και 20% έκπτωση στην τούρτα για τα γενέθλια" και δεν το περίμενα εγώ, της είπαμε ευχαριστώ και με το που βγαίνουμε έξω λέω στην λατρεία "δεν ξέρω αν γράφει πουθενά το μέτωπό μας ότι είμαστε φτωχοί, αλλά όλοι μας λυπούνται"

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Andromachi
Casp έγραψε: ↑31 Μάιος 2024, 15:41Και εσύ διδυμάκι;
Χρόνια πολλάααα!Έστω και αργοπορημένα
(τώρα το είδα)
Κάτι συζητούσαμε εκεί, να πάρω black forest ή red velvet? Ποιο θα τους αρέσει λες; Και μετρούσαμε πόσα άτομα είναι και αν θα έπαιρνα απλά κεραστικά. Και πετάγεται η λατρεία για πλάκα και λέει "πάρε το black forest, είναι και πιο φθηνό" και γελούσαμε. Δεν ξέρω αν είπαμε την λέξη γενέθλια ή κάτι αλλά θα φάνηκε. Μας άκουσε μια υπάλληλος και όταν πήγαμε ταμείο ήταν υπερβολικά καλή μαζί μου, κάναμε αστειάκια και στο τέλος μου λέει "σου έκανα και 20% έκπτωση στην τούρτα για τα γενέθλια" και δεν το περίμενα εγώ, της είπαμε ευχαριστώ και με το που βγαίνουμε έξω λέω στην λατρεία "δεν ξέρω αν γράφει πουθενά το μέτωπό μας ότι είμαστε φτωχοί, αλλά όλοι μας λυπούνται"(μας έκαναν και 15 ευρώ έκτπωση στο πετ σοπ για την τροφή του Μούκη
)
Καλέ ναι!!!
Τα θυμάμαι και τα δικά σου!!!
Αφού είμαστε τα καλύτερα παιδιά!!!
Γτ να μη σου κάνουν εκπτώσεις!!!
Προς το παρόν έχω τα νεύρα μου αλλά σε λιγάκι θα μου περάσουν!!! Ξέρεις νομίζω πως είναι!!!
- tanipteros
Χρόνια πολλά Ανδρομάχη μου !!!
Σου εύχομαι κάθε ευτυχία στην ζωή σου...!!!
Να σε χαίρονται ο άντρας και τα παιδιά σου και τα γατιά σου.... !!!
Σου εύχομαι κάθε ευτυχία στην ζωή σου...!!!
Να σε χαίρονται ο άντρας και τα παιδιά σου και τα γατιά σου.... !!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Andromachi
Σας μερσουμε!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι μόνο δεν πήραμε την πόλη το Πάσχα....έγινε τζαμί και η Μονή της Χώρας !
από tanipteros » 15 Μάιος 2024, 22:17 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
15 Μάιος 2024, 22:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πήραμε τη Μπόλη... ή θα πάρουμε το Μπούλο;
από taxalata xalasa » 15 Ιαν 2024, 07:14 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Μαρ 2024, 20:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κομισιόν: Στον «πάγο» οι τριετίες για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη
από Eθνικοκοινωνιστης » 24 Μάιος 2023, 15:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
25 Μάιος 2023, 09:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ας δώσουμε στη φτώχεια ένα πιο cool όνομα.Τουλάχιστον να μας πουν μοντέρνους.
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 09:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
25 Αύγ 2024, 12:07
-