Κι εγώ ένοιωθα ενοχές τότε.

Είναι στο λέω εγώ.aLiCat έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 09:29Fata_Morgana έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 22:40Χώρισε η κολλητή μου στα ξαφνικά και χωρίς αιτία και είναι κομμάτια. Πωωω τι μλκας είναι αυτός ρε.Της είπε θέλω να μείνουμε λίγο χωρια να σκεφτώ.
Εγώ της τα λέω, δως του 5 να έχει 10 του μλκα. Δε νιώθει. Αυτοεξευτελίζεται, κλαίει τον παρακαλάει και είναι σε σοκ τελειως. Δε μπορεί να το καταλάβει τι έχει γίνει γιατί δεν της είχε δείξει κάτι. Ευελπιστώ ΠΣΚ να τη μαζέψω στο σπίτι να τη συνεφέρω λίγο.Γυφτάκι έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 13:08Fata_Morgana έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 22:57Όπως στο λέω. Χωρίς αιτία. Χωρίς τσακωμό, δεν είχαν και ιδιαίτερα αυτοί τσακωμούς, χωρίς να της έχει εκφράσει κάποιο παράπονο . Της είπε θέλω να μείνουμε λίγο χωρια να σκεφτώ. Πωωω σε σοκ η δικιά μου .
Υποθέτω καταλαβαίνει η φίλη σου ότι αυτός είναι ένας τρόπος να χωρίσεις χωρίς δράματα κι εξηγήσεις ; Ο τύπος δεν περνούσε καλά και μάλλον ψάχνεται με κάτι άλλο αφήνει όμως και την πόρτα μισάνοιχτη μήπως και δεν του κάτσει κάτι καλό να χει κάπου να γυρίσει.. Σε αυτή τη περίπτωση λίγη αξιοπρέπεια να μην ξανασχοληθείς μαζί του χρειάζεται γιατί ποτέ δεν θα είναι ίδια με πριν η φάση.
Σ' αυτές τις φάσεις χρειάζονται πάντα δεύτερα κλειδιά. Ακόμη και τις καθημερινές.Fata_Morgana έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 21:53Εγώ της τα λέω, δως του 5 να έχει 10 του μλκα. Δε νιώθει. Αυτοεξευτελίζεται, κλαίει τον παρακαλάει και είναι σε σοκ τελειως. Δε μπορεί να το καταλάβει τι έχει γίνει γιατί δεν της είχε δείξει κάτι. Ευελπιστώ ΠΣΚ να τη μαζέψω στο σπίτι να τη συνεφέρω λίγο.Γυφτάκι έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 13:08Υποθέτω καταλαβαίνει η φίλη σου ότι αυτός είναι ένας τρόπος να χωρίσεις χωρίς δράματα κι εξηγήσεις ; Ο τύπος δεν περνούσε καλά και μάλλον ψάχνεται με κάτι άλλο αφήνει όμως και την πόρτα μισάνοιχτη μήπως και δεν του κάτσει κάτι καλό να χει κάπου να γυρίσει.. Σε αυτή τη περίπτωση λίγη αξιοπρέπεια να μην ξανασχοληθείς μαζί του χρειάζεται γιατί ποτέ δεν θα είναι ίδια με πριν η φάση.Fata_Morgana έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 22:57
Όπως στο λέω. Χωρίς αιτία. Χωρίς τσακωμό, δεν είχαν και ιδιαίτερα αυτοί τσακωμούς, χωρίς να της έχει εκφράσει κάποιο παράπονο . Της είπε θέλω να μείνουμε λίγο χωρια να σκεφτώ. Πωωω σε σοκ η δικιά μου .
Δεν είχα καμιά αμφιβολία περί τούτου.Fata_Morgana έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 21:46Είναι στο λέω εγώ.aLiCat έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 09:29Fata_Morgana έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 22:40Χώρισε η κολλητή μου στα ξαφνικά και χωρίς αιτία και είναι κομμάτια. Πωωω τι μλκας είναι αυτός ρε.Της είπε θέλω να μείνουμε λίγο χωρια να σκεφτώ.
Της είπα της χαζής έλα εδώ. Οχι μου λέει είναι ο λεγάμενος. Δε θέλει να λείψει από το σπίτι παιδί μου μη τυχόν και τη "κακοχαρακτηρισει" αυτός οτι μόλις χωρίσαμε ξεπόρτισες ή μη της πει έρχομαι να πάρω πράγματα και δεν είναι εκεί να τον δει. Αλλά θα τη ψήσω για ΠΣΚ. Ή θα πάω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 21:59Σ' αυτές τις φάσεις χρειάζονται πάντα δεύτερα κλειδιά. Ακόμη και τις καθημερινές.Fata_Morgana έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 21:53Εγώ της τα λέω, δως του 5 να έχει 10 του μλκα. Δε νιώθει. Αυτοεξευτελίζεται, κλαίει τον παρακαλάει και είναι σε σοκ τελειως. Δε μπορεί να το καταλάβει τι έχει γίνει γιατί δεν της είχε δείξει κάτι. Ευελπιστώ ΠΣΚ να τη μαζέψω στο σπίτι να τη συνεφέρω λίγο.Γυφτάκι έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 13:08
Υποθέτω καταλαβαίνει η φίλη σου ότι αυτός είναι ένας τρόπος να χωρίσεις χωρίς δράματα κι εξηγήσεις ; Ο τύπος δεν περνούσε καλά και μάλλον ψάχνεται με κάτι άλλο αφήνει όμως και την πόρτα μισάνοιχτη μήπως και δεν του κάτσει κάτι καλό να χει κάπου να γυρίσει.. Σε αυτή τη περίπτωση λίγη αξιοπρέπεια να μην ξανασχοληθείς μαζί του χρειάζεται γιατί ποτέ δεν θα είναι ίδια με πριν η φάση.
Είτε πας είτε δεν πας, το ίδιο αποτέλεσμα θα 'χει.Fata_Morgana έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 22:13Της είπα της χαζής έλα εδώ. Οχι μου λέει είναι ο λεγάμενος. Δε θέλει να λείψει από το σπίτι παιδί μου μη τυχόν και τη "κακοχαρακτηρισει" αυτός οτι μόλις χωρίσαμε ξεπόρτισες ή μη της πει έρχομαι να πάρω πράγματα και δεν είναι εκεί να τον δει. Αλλά θα τη ψήσω για ΠΣΚ. Ή θα πάω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 21:59Σ' αυτές τις φάσεις χρειάζονται πάντα δεύτερα κλειδιά. Ακόμη και τις καθημερινές.Fata_Morgana έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 21:53
Εγώ της τα λέω, δως του 5 να έχει 10 του μλκα. Δε νιώθει. Αυτοεξευτελίζεται, κλαίει τον παρακαλάει και είναι σε σοκ τελειως. Δε μπορεί να το καταλάβει τι έχει γίνει γιατί δεν της είχε δείξει κάτι. Ευελπιστώ ΠΣΚ να τη μαζέψω στο σπίτι να τη συνεφέρω λίγο.
Θα τη συνεφέρω εγώ. Αρκεί να πέσει στα χέρια μου για κάνα 2 μέρες για ατελείωτο μπλα μπλα.
Παραμυθιάζεσαι και το ξέρεις.Fata_Morgana έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 22:21Θα τη συνεφέρω εγώ. Αρκεί να πέσει στα χέρια μου για κάνα 2 μέρες για ατελείωτο μπλα μπλα.
Όχι. Ξέρω ακριβώς τι λέωΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 22:23Παραμυθιάζεσαι και το ξέρεις.Fata_Morgana έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 22:21Θα τη συνεφέρω εγώ. Αρκεί να πέσει στα χέρια μου για κάνα 2 μέρες για ατελείωτο μπλα μπλα.
Τώρα που σε βρήκα εύκαιρη, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για την προηγούμενη φορά που σε ''πήρε η μπάλα'' 'αδικα στο νήμα για τα Τεμπη. Ξες πως ειμαι παρορμητική, απλά δεν έπρεπε ρε παιδί μου.Αυτό.
Άστα αυτά τα σάπια. Εχεις να ''φιλοτεχνήσεις'' - ''επισκευάσεις'', ένα μπουρί, σε κάποιο Αρκαδικό χωριό.