Μα δεν ανέφερε ασκηση χεριών στα 120κιλά. Πάγκο οριζόντιο, δλδ στήθος.enaon έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 08:55
Ρε παιδιά, είναι σίγουρα καλή ιδέα αυτό με τα πολλά κιλά; Δηλαδή καταλαβαίνω να γυμνάσεις κάπως πόδια κορμό χέρια όλα μαζί για να μπορείς να σηκώσεις 120 κιλά εύκολα αν χρειαστεί, αλλά μόνο με τα χέρια 120; Δεν υπάρχει άγχος ότι κάποτε θα πέσει ο ρυθμός και θα κρεμάσει ο όγκος;
Τι κάνεις το πρωί;
Re: Τι κάνεις το πρωί;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ναι μωρέ το κατάλαβα, αλλά οκ, ελάχιστη πρακτική χρησιμότητα νομίζω τα 120 στον πάγκο, πάρα πολύ δύσκολο να χρειαστεί ποτέ να τα χρειαστείς, Απο την άλλη 120 με όλα μαζί πολύ χρήσιμο όπως είπε και ο οττο πριν, πιάνεις έναν και τον σηκώνεις στον αέρα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ποσες επαναληψεις?Otto Weininger έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 08:36105 κάνει ο προπονητής μου που είναι ο 70 κιλά και δεν θα πάω εγώ 120 ; Έστω 115 ;
Αυτα ειναι πολλα κιλα,εγω ειχα φτασει 108 κιλα και ηταν εξοντωτικο
- YouOnlyLiveOnce
Θα πλυνω προσωπο και δοντια.Αν δεν εχω καπου να παω θα τακτοποιησω το σαλονι (ριχταρια,μαξιλαρακια,
τραπεζακι κτλ δεν μπορω να κατσω διαφορετικα),θα κανω ενα εσπρεσακι και θα καθισω να διαβασω ειδησεις
και να κανω 2-3 τσιγαρα.
Αν εχω δουλεια θα σηκωθω τοση ωρα πριν ωστε να τα κανω ολα αυτα με την ησυχια μου χωρις το συμμαζεμα.
Δεν μπορω να φαω τιποτα το πρωι.Δεν μπορω να φαω τιποτα για 3-4 ωρες απο την ωρα που ξυπνησα.
τραπεζακι κτλ δεν μπορω να κατσω διαφορετικα),θα κανω ενα εσπρεσακι και θα καθισω να διαβασω ειδησεις
και να κανω 2-3 τσιγαρα.
Αν εχω δουλεια θα σηκωθω τοση ωρα πριν ωστε να τα κανω ολα αυτα με την ησυχια μου χωρις το συμμαζεμα.
Δεν μπορω να φαω τιποτα το πρωι.Δεν μπορω να φαω τιποτα για 3-4 ωρες απο την ωρα που ξυπνησα.
- Otto Weininger
Εκείνος στα 105 κάνει 3 επί 6.perseus έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 11:41Ποσες επαναληψεις?Otto Weininger έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 08:36105 κάνει ο προπονητής μου που είναι ο 70 κιλά και δεν θα πάω εγώ 120 ; Έστω 115 ;
Αυτα ειναι πολλα κιλα,εγω ειχα φτασει 108 κιλα και ηταν εξοντωτικο
Μα κι εγώ στα 115 θέλω να πάω με 3 επί 6 και μπόνους τα 120 για 1-2 επαναλήψεις.
Είμαι 20 κιλά πάνω τώρα από το 2007 που με είχες δει τότε στην μπάλα, οπότε ανεβάζω τον πήχυ
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
-
mec έγραψε: ↑13 Φεβ 2019, 21:52Αν καταφέρει κανείς να κόψει το κλασικό πρωινό και το αντικαταστήσει με δύο γερά γεύματα την ημέρα, έχει εξασφαλιστεί από πλευράς ενέργειας και δεν χρειάζεται να καταφεύγει στους καφέδες για να την αναπληρώσει. Αυτό δεν είναι δικής μου εμπνεύσεως, το είδα στο Άγιον Όρος. Τρώνε 8.30πμ και 5μμ (έχουν βυζαντινό ωρολογιακό σύστημα)
καλώ τον Yochanan να αναλύσει πώς παίρνουνε ενέργεια οι ιερείς με γερά γεύματα βυζαντινής διατροφής
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
ζμπρωχνω αν το παιδι εχει κοιμηθει σε γιαγια.
αν οχι, ξυπναω πρωτος, και γκαριζω να ξυπνησει γυναικα και παιδι, ετοιμαζομαι και αφου γκαριξω λιγο ακομη καταληγω να φτανω στη δουλεια μου αργοπορημενος.
αν ειναι κυριακη, οδηγω, συνηθως το χαραμα φτανω στον οποιο προορισμο μου.
αν οχι, ξυπναω πρωτος, και γκαριζω να ξυπνησει γυναικα και παιδι, ετοιμαζομαι και αφου γκαριξω λιγο ακομη καταληγω να φτανω στη δουλεια μου αργοπορημενος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όχι γκρίνιες πρωί πρωί, γιατϊ; Δηλαδή γιατί;Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 14:17ζμπρωχνω αν το παιδι εχει κοιμηθει σε γιαγια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ξυπνατε. παλι θ αργησουμε.Naida έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 14:27Όχι γκρίνιες πρωί πρωί, γιατϊ; Δηλαδή γιατί;Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 14:17ζμπρωχνω αν το παιδι εχει κοιμηθει σε γιαγια.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΙΠΑ!
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Όχι, όχι, όχιΑσέβαστος έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 14:34ξυπνατε. παλι θ αργησουμε.Naida έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 14:27Όχι γκρίνιες πρωί πρωί, γιατϊ; Δηλαδή γιατί;Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 14:17ζμπρωχνω αν το παιδι εχει κοιμηθει σε γιαγια.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΙΠΑ!
Πας σιγά σιγά και δίνεις φιλάκια, χαϊδεύεις μαλλάκια,μπουτάκι κτλ φτιάχνεις καφέ να μυρίσει το σπίτι. Πας στο παιδί πάλι φιλάκια, χαδάκια, του λες ξέρω είναι δύσκολο το ξύπνημα αλλά πρέπει να σηκωθείς κτλ αμάν πια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χρειάζομαι 15 λεπτά για να συνέλθω, κάνω ντουζ, και φτιάχνω καφέ δίλιτρο.
Ordem e Progresso.
Μου κάνει εντύπωση που (τόσες σελίδες από όσο διάβασα) κάνεις δεν πάει για χέσιμο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
δε διαβάζεις σωστά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
και τί θα έχουμε να εξιστορούμε μετά στο ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, αν το έχουμε αδειάσει όλο το συστημα απ το σπίτι?
Εγω παντως εχω στάνταρ ωρα χέσιμο καθε βράδυ(μια φορα τη μερα τουλάχιστον), λιγο πριν τον ύπνο. Οπως ακριβως με το βούρτσισμα δοντιών.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Καθημερινό πρωινό (πλην Κυριακής)
Έγερση στις 5.30.
Πρωινό βαρβάτο.
Καλλωπισμός.
Μαγείρεμα.
Εργασία και χαρά.
Έγερση στις 5.30.
Πρωινό βαρβάτο.
Καλλωπισμός.
Μαγείρεμα.
Εργασία και χαρά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος πηδαει το πρωι ;
από Frappezitis » 03 Μαρ 2024, 11:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 860 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
05 Μαρ 2024, 08:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση έχω κάνει τη δήλωση από το πρωί
από foscilis » 18 Ιούλ 2023, 17:04 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης