οχι ρε φιλεναδα,ασε μας να αγναντεψουμε τον κοσμο απ'τη μεγαλη βεραντα που αρχιζει ν'αχνοφαινεται!
Valentine's Day
Re: Valentine's Day
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ψήφισα 3 δεν μου λέει τίποτε η ημέρα (άλλωστε εορτάζω Τριστάνου & Ιζόλδης) αλλά αποδέχομαι τις εκφράσεις λατρείας προς το πρόσωπό μου συγκαταβατικά.
Εορτάσαμε με πρωινό σεχ, ενθουσιώδες.
Εορτάσαμε με πρωινό σεχ, ενθουσιώδες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
αντιθέτως αυτοκίνητα και μηχανές, θυμάμαι την ημέρα τι καιρό έκανε, τα πάντα όλαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 13:43Φοράει βέρα ο άλλος και το παίζει υπεράνω. Τί να πει κανείςenterprise-psi έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 11:43Μαλάκες, κοίταξα την βέρα μου και λέει 17-2 , ούτε αυτό δεν θυμάμαι
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Οι αγαπημένοι μου βαλεντίνοι είναι αυτοί :
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Σήμερα εκτός από τον Άγιο Ουαλεντίνο, εορτάζει και ο Όσιος Αυξέντιος ο τω εν τω Όρει.
Να μην συνέχεται με τον Άγιο Αυξέντιο τον μοναχό, που τιμάται στις 28 Σεπτεμβρίου.
Επιτρέπεται η κατάλυση ελαίου.
Να μην συνέχεται με τον Άγιο Αυξέντιο τον μοναχό, που τιμάται στις 28 Σεπτεμβρίου.
Επιτρέπεται η κατάλυση ελαίου.
ΝΑΙ !!!!!!!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 13:45Λοιπόν, θα ήθελα να υπάρχει επιλογή 'ναι είμαι ρεαλιστής', αλλά δυστυχώς πρέπει να δουλέψομε με αυτά που έχομε, οπότε εψήφισα ναι. Παρόλο που με ταλαιπωρεί μια ίωση, είμαι σε καλή διάθεση λόγω της ημέρας. Η δε γυναίκα έφτιαξε τούρτα με τα χεράκια της για να εορτάσομε τον έρωτά μας
Ο ποντικουλης με την ποντικούλα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να τον αγναντέψεις από το παράθυρο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εν τω μεταξύ τους έχω ζαλίσει στο γραφείο. Σε όλους το πρωί καλημέρα και χρόνια πολλά με κοίταγαν περίεργα.Ο προϊστάμενος μου λέει και είπα να μη νευριάζω πρωί πρωί αλλά μετά την κρυάδα τους έβαλα όλους στο mood και που θα πάτε με τις γυναίκες σας, και να κάνετε δώρα ρομαντικά, τους άγχωσα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι έτσι πρέπει να κλείσετε το βραδινό
Υγ Μην ακούτε τον ξινό, γιορτάστε με τις γυναίκες σας της ζωής σας σήμερα ρομαντικουλια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εύγε!Naida έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 14:01Εν τω μεταξύ τους έχω ζαλίσει στο γραφείο. Σε όλους το πρωί καλημέρα και χρόνια πολλά με κοίταγαν περίεργα.Ο προϊστάμενος μου λέει και είπα να μη νευριάζω πρωί πρωί αλλά μετά την κρυάδα τους έβαλα όλους στο mood και που θα πάτε με τις γυναίκες σας, και να κάνετε δώρα ρομαντικά, τους άγχωσα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ξέχασα να πω ότι είναι και του Οσίου Μάρωνος.
Όχι στους Φραγκολεβαντίνους Αγίους.
Καλύτερα τούρκικο φακιόλι, παρά καλύπτρα λατινική.
Όχι στους Φραγκολεβαντίνους Αγίους.
Καλύτερα τούρκικο φακιόλι, παρά καλύπτρα λατινική.
μολις μου θυμισες, που σκατα εχω τη βερα; ποσα χρονια εχω να τη δω, την εχω φυλαξει καπου η την εχω χασει;enterprise-psi έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 11:43Μαλάκες, κοίταξα την βέρα μου και λέει 17-2 , ούτε αυτό δεν θυμάμαι
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Φάση ήταν και πέρασε και αυτή, εδώ και πολλά χρόνια...
Τώρα μπορώ να πω ότι με εκνευρίζει το γεγονός ότι το βάρος πέφτει κατά πλειοψηφία στους ώμους των ανδρών.
Μάλλον έχω γίνει γκρινιάρης, τι να πω...
Τώρα μπορώ να πω ότι με εκνευρίζει το γεγονός ότι το βάρος πέφτει κατά πλειοψηφία στους ώμους των ανδρών.
Μάλλον έχω γίνει γκρινιάρης, τι να πω...
- YouOnlyLiveOnce
Naida έγραψε: ↑14 Φεβ 2019, 14:01Εν τω μεταξύ τους έχω ζαλίσει στο γραφείο. Σε όλους το πρωί καλημέρα και χρόνια πολλά με κοίταγαν περίεργα.Ο προϊστάμενος μου λέει και είπα να μη νευριάζω πρωί πρωί αλλά μετά την κρυάδα τους έβαλα όλους στο mood και που θα πάτε με τις γυναίκες σας, και να κάνετε δώρα ρομαντικά, τους άγχωσα