Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
nemo

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 17 Δεκ 2023, 00:37

nowhere έγραψε:
17 Δεκ 2023, 00:34
σκάσε ρε βλάκα επιτέλους
ελα ηρεμησε αφου ειπαμε οτι εσενα σε κοβει ! τι το χαλας τωρα;

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 17 Δεκ 2023, 00:39

Pollaplasiastis έγραψε:
16 Δεκ 2023, 23:38
SpoilerShow
Cecily Anne έγραψε:
16 Δεκ 2023, 19:22
Σε κανένα φύλο δεν μπορείς να συγκρίνεις 25ρηδες με 45ρηδες. Δεν έγραψα πουθενά ότι αφορά μόνο τη γυναίκα.
Κανεις λαθος. Γιατι σκεφτεσαι "ελληνικα". Αν πας Αμερικες/Ρωσσιες, οχι, υπαρχουν 45ρηδες που μασανε ατσαλι κυριολεκτικα.
Ιδιως Ρωσσια υπαρχουν αντρες που δεν θα το πιστεψεις οτι υπαρχουν.
Θα κοιτας κατι 60ηδες Σβατζενεγκερ να κανουν τζογκιν στους -30 κελσιου στο δασος με τις αρκουδες κ δεν θα πιστευεις τα ματια σου!!!
Θα πινεις καφε να ξυπνισεις κ αυτοι ακομα θα ειναι μεσα στα χιονια κ θα κανουν καμψεις.
Ειλικρινα νομιζω οτι ειναι τι ρατσα ειναι ο καθενας κ ποσο κοντα στη φυση ζει.
Οι κοινωνιες μας στην Δυση εχουν ξεφυγει κ τα αρσενικα τους ειναι πλεον "σαπια" σαν αυτες. Αλλα οι αντρες ως ειδος δεν ηταν παντα ετσι.

Οι γυναικες χαλατε λογω κυοφοριας, κ αυτα ΑΝ ΜΟΝΟ ζειτε κ σεις σε πολεις. Αν δεις κατι Ρωσσιδες λιγες μερες μετα την γεννα θα νομισεις οτι σε δουλευαν κ δεν καναν παιδι !!! Εκει να δεις μαμαδες ναναι πιο ομορφες απ τις κορες....
Κ αυτα σε καθημερινη βαση, οχι μερικες λιγες εξαιρεσεις.
Τοτε αρχιζεις να καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα με τον τροπο ζωης μας, τις τροφες μας κ το περιβαλον μας.
Αλλα για να σου απαντησω στην τοποθετηση σου-- οχι, κ σε αντρες κ σε γυναικες, 45 με 25 ΔΕΝ ειναι σοβαρη διαφορα κ υπαρχουν ΑΝΕΤΑ ατομα κ απ τα δυο φυλα που συναγωνιζονται τα παιδια τους (γιατι κανονικα κ ανα τους αιωνες ως ειδος 20 χρονων ειμαστε γονεις).
Το ερώτημα νομίζω είναι πόσοι 45άρηδες συναγωνίζονται άνετα τον 25άρη εαυτό τους. Πόσοι 60άρηδες τον 45άρη ΕΑΥΤΟ τους.

Εκεί νομίζω βασίζεται η τοποθέτηση ...
Cecily Anne έγραψε:
Σε κανένα φύλο δεν μπορείς να συγκρίνεις 25ρηδες με 45ρηδες.
Προσωπικά, όσο εργαλείο και αν ήμουν ακόμη στα 45, μπροστά στον 25άρη εαυτό μου...έτρωγα άνετα δυο καρότσες...
κάποια δε συνομήλικα κολλητάρια που ακόμα λιώνουν στο γυμναστήριο για να παραμείνουν τούμπανα, εξ ίσου ρεαλιστικά μονολογούν κάποιες στιγμές..."μεγαλώνουμε μαλάκα μου", δεν ήμουν έτσι στα 25.

Δεν είναι λοιπόν το θέμα αν κάποιος 45άρης στη ρωσία ή την κίνα βάζει κάτω εύκολα κάποιον 25άρη στο βέλγιο ή τη φλώριδα. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος οργανισμός στα 25, γαμεί συνήθως ασάλιωτα τον 45άρη εαυτό του.

Όπως το δερματάκι μιας 25χρονης πριγκηπέσσας ...
εξίσου ασάλιωτα κάνει το ίδιο, το δικό της, (χιλιοπασαλειμμένο πλέον με κρέμες), δέρμα στα 45 να δείχνει ελαφρώς...φορεμένο.

Pollaplasiastis
Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 17 Δεκ 2023, 00:40

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
17 Δεκ 2023, 00:10
Πάντως, τεκνικλι - που θα έλεγε και ο νανος, δεν είπε πουθενά ότι έχει πατήσει, μπορεί να βλέπει πολύ γιουτιουμπ
Εγώ έβαλα το γκιφ του ορεστη35, διότι με λέει Ρούλη
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 17 Δεκ 2023, 00:42

nemo έγραψε:
17 Δεκ 2023, 00:37
σημερα εχω κεφια- αστον :p3::p3::p3:

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 17 Δεκ 2023, 00:48

Pollaplasiastis έγραψε:
17 Δεκ 2023, 00:42
nemo έγραψε:
17 Δεκ 2023, 00:37
σημερα εχω κεφια- αστον :p3::p3::p3:
δεν παρεξηγιέται αυτος ...οταν πεταει τουβλακια ειναι γιατι βαριεται

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 17 Δεκ 2023, 00:51

student έγραψε:
17 Δεκ 2023, 00:39

Δεν είναι λοιπόν το θέμα αν κάποιος 45άρης στη ρωσία ή την κίνα βάζει κάτω εύκολα κάποιον 25άρη στο βέλγιο ή τη φλώριδα. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος οργανισμός στα 25, γαμεί συνήθως ασάλιωτα τον 45άρη εαυτό του.

σε γενικες γραμμες εχεις δικιο αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που και ο 45ρης νικα τον 20ρη εαυτο του
και το εχω δει και στην πραξη

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 17 Δεκ 2023, 00:57

nemo έγραψε:
17 Δεκ 2023, 00:51
student έγραψε:

σε γενικες γραμμες εχεις δικιο αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που και ο 45ρης νικα τον 20ρη εαυτο του
και το εχω δει και στην πραξη

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 17 Δεκ 2023, 01:29

student έγραψε:
εξίσου ασάλιωτα κάνει το ίδιο, το δικό της, (χιλιοπασαλειμμένο πλέον με κρέμες), δέρμα στα 45 να δείχνει ελαφρώς...φορεμένο.
Μα αυτο σου λεω δεν μπορειτε να φανταστειτε. Σας μιλαω για αλλη πραγματικοτητα. Που οταν την συνειδητοποιεις σου αλλαζει το πως βλεπεις τους ανθρωπους.

Καταλαβαινω τι λες, συμφωνουσα μαζι σου 100% μεχρι προ εικοσαετιας, γνωριζω την πραγματικοτητα που αναφερεις.
Εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαινει ανθρωπινη υγεια κ σε τι βαθμο φτανει η ανθρωπινη κραση.
Κ δεν εχω μια κ δυο ιστοριες να σου ελεγα. Μιλαμε για πολλα ατομα κ πολλες γενεες, σε πολλα σημεια.
Κοινα χαρακτηριστικα?? Η συνεχης ασκηση, η τρομαχτικα καθαρη τροφη κ το πεντακαθαρο περιβαλον.

Κ η πλακα δεν ειναι οτι ειναι δυσκολο να στο πει καποιος κ να το φανταστεις, αλλα οτι καποιοι γελοιοποιουν το ζητημα, λες κ εγω κατι κερδιζω με το να σας πω οτι καποτε ειμασταν πιο δυνατοι ως ειδος, κ καπου καποιοι δειχνουν ακομα τετοια φυσικη κατασταση.
Εγω ειμαι σαπιος σαν εσας. Ουτε ειμαι στους -30 να βαραω καμψεις.

Κοιτα τους μαυρους που αρκετοι απο αυτους εχουν τα παντα στρογγυλα- κ@λ@, μυες, μπρατσα, στηθος, πλατες. Εκ γενετης. Λιγους μηνες παγκο κανουν κ ειναι ετοιμοι για πρωταθλητισμο, που λεει ο λογος.
Αυτα τα ειδα με τα ματια μου Αμερικη. Τα εχετε δει κ σεις πλεον- δεν ειναι κρυφο οτι η μαυρη φυλη εχει τρομαχτικοτερες αντοχες απο εμας, γιατι εμεις εχουμε ξεφτυλιστει ως ρατσα.
Αυτα οι διαφοροι εξυπνοι εδω τα ξεχνανε. Καθονται κ αναλογιζονται αν εγω εχω παει Αμερικη, η Ρωσσια.....
Του αλλου του δειχνεις το φορτηγο που ερχεται κ αυτος κοιτα το δαχτυλο σου αν εχεις δαχτυλιδι.....

Ο "Σβατζενεγκερ" που βαρα καμψεις στα χιονια ειναι πεθερος μου. Οταν ηταν Ελλαδα καθε μερα ξυπναγε 6 το πρωι κ εκανε τζογκιν στον Υμηττο.
Το σπιτι το γεμισε με DIY αλτηρακια κ μπαρες για να γυμναζεται. Τι να λεμε τωρα...
Κ εχεις τον αλλο το ανυπερβλητο χλεμπωνα του φραππε να σου λεει οτι του κατεβει....
Ελλαδα... η χωρα των καθυστερημενων....
Η μανα που ηταν καλυτερη απ την κορη μια παλια μου απο Μαριουπολη. Αλλη μια φιλη, μανα στα 48 απο Ταταρσταν. Οι κορες τους δεν ειχαν μια πιθανοτητα στο εκατομμυριο οσο οι μαμαδες ηταν παρουσες (ολοι νομιζαν οτι ηταν λιγο μεγαλυτερες αδερφες).
Ποιες επιδερμιμες μου μιλας, αυτες βαζαν κατω 20αρες για πλακα (κ οι κορες τους ηταν τηνειτζερ!!).
Σημερα ο φιλος μου ο Γιουρι απο Λβωβ. Περασε τα 60 κ συνεχιζει δυο δουλειες την μερα για να στελνει λεφτα στον πολεμο.
Φορτοεκφορτωτης παρακαλω, οχι κλητηρας.
Κ αυτα ειναι οι ελαχιστες ιστοριες, γιατι βαριεμαι να λεω, που αναφερω μοναχα για να σου δειξω οτι εχουμε χασει το μετρο συγκρισης κ νομιζουμε -δυστυχως- οτι τα πραγματα ειναι στο περιπου οπως ζουμε γυρω μας.
Ειμαστε λαθος αδερφε.
Το ειδος μας ειναι πολυ πιο δυνατο. Παρα πολυ πιο δυνατο. Εμεις ζουμε καποιου ειδους εκφυλισμο κ δεν το καταλαβαινουμε.

Γι αυτο μας φαινεται οτι "αλλο 25, αλλο 45". Για τα εδω δεδομενα ναι, υπαρχει διαφορα. Αλλα για φαντασου τι σου λεω για αλλου.
Σημερα, οχι καποτε.
Αυτη την στιγμη που μιλαμε εδω ειναι 1 κ μιση το πρωι, εκει 8 κ κατι, ο πεθερος εχει βαρεσει την πρεσσα του, εχει κανει κοιλιακους κ καμψεις κ τελειωνει το τρεξιμο, καπου στα δαση της κεντρικης Σιβηριας (μετα θα κυνηγησει την πεθερα μου!!!). Αυτο ειναι το ξεκινημα, γιατι μετα εχει χωραφι. Κ ειναι πλεον σχεδον 70.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ- ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΗΔΕΝ !!!!

Ειπες κατι???

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 17 Δεκ 2023, 08:36

ρε πινόκιο δεν βαριέσαι να γραφεις σεντόνια με πίπες και παραμύθια?αν υπήρχε αυτός ο φανταστικός πεθερός θα τον είχαν βάλει σε γυάλα οι 50ρηδες ετοιμοθάνατοι γέροντες επιστήμονες στη σιβηρία και θα τον μελετούσαν

https://www.ceicdata.com/en/russia/life ... istrict-sb

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 17 Δεκ 2023, 08:57

Εντάξει, έχει χτυπήσει ταβάνι η παράνοια στην πτέρυγα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 17 Δεκ 2023, 09:33

sharp έγραψε:
17 Δεκ 2023, 00:15
Fata_Morgana έγραψε:
16 Δεκ 2023, 19:54
Είναι όλα θέμα ανθρώπου. Άλλες στα 30 της και είναι "κουρασμένη" " και άλλη στα 40 της είμαι μπουμπούκι.
Αχά! :lol:
Εν τω μεταξύ νιώθω ένα βήμα πριν τη σύνταξη :lol:

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 17 Δεκ 2023, 09:33

foscilis έγραψε:
16 Δεκ 2023, 23:11
Fata_Morgana έγραψε:
Είναι όλα θέμα ανθρώπου. Άλλες στα 30 της και είναι "κουρασμένη" " και άλλη στα 40 της είμαι μπουμπούκι.
Και οι δυο μαλακιες λενε.
Άστα αυτά που ξέρεις εσύ. Μια χαρά μπουμπούκι είμαι.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 17 Δεκ 2023, 09:41

Fata_Morgana έγραψε:
17 Δεκ 2023, 09:33
sharp έγραψε:
17 Δεκ 2023, 00:15
Fata_Morgana έγραψε:
Αχά! :lol:
Εν τω μεταξύ νιώθω ένα βήμα πριν τη σύνταξη :lol:
Να πας asap στη Σιβηρία. Άμα κάτσεις, λέει ο τρόφιμος, για ένα τέρμινο και βγαίνεις κάθε μέρα το αξημέρωτο έξω, στα χιόνια, να κάμεις 50 πουσάπς και 100 κοιλιακούς, στην περίπτωση που γλιτώσεις από τις αρκούδες και τα κρυοπαγήματα θα γίνεις 20 χρονών κι εκεί θα παραμείνεις μέχρι βαθέος γήρατος. Έξτρα μπόνους: από επιδερμίδα πορσελάνη κι από δόντια άλογο!

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 17 Δεκ 2023, 09:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 17 Δεκ 2023, 09:47

student έγραψε:
Pollaplasiastis έγραψε:
16 Δεκ 2023, 23:38
SpoilerShow
Cecily Anne έγραψε:
Σε κανένα φύλο δεν μπορείς να συγκρίνεις 25ρηδες με 45ρηδες. Δεν έγραψα πουθενά ότι αφορά μόνο τη γυναίκα.
Κανεις λαθος. Γιατι σκεφτεσαι "ελληνικα". Αν πας Αμερικες/Ρωσσιες, οχι, υπαρχουν 45ρηδες που μασανε ατσαλι κυριολεκτικα.
Ιδιως Ρωσσια υπαρχουν αντρες που δεν θα το πιστεψεις οτι υπαρχουν.
Θα κοιτας κατι 60ηδες Σβατζενεγκερ να κανουν τζογκιν στους -30 κελσιου στο δασος με τις αρκουδες κ δεν θα πιστευεις τα ματια σου!!!
Θα πινεις καφε να ξυπνισεις κ αυτοι ακομα θα ειναι μεσα στα χιονια κ θα κανουν καμψεις.
Ειλικρινα νομιζω οτι ειναι τι ρατσα ειναι ο καθενας κ ποσο κοντα στη φυση ζει.
Οι κοινωνιες μας στην Δυση εχουν ξεφυγει κ τα αρσενικα τους ειναι πλεον "σαπια" σαν αυτες. Αλλα οι αντρες ως ειδος δεν ηταν παντα ετσι.

Οι γυναικες χαλατε λογω κυοφοριας, κ αυτα ΑΝ ΜΟΝΟ ζειτε κ σεις σε πολεις. Αν δεις κατι Ρωσσιδες λιγες μερες μετα την γεννα θα νομισεις οτι σε δουλευαν κ δεν καναν παιδι !!! Εκει να δεις μαμαδες ναναι πιο ομορφες απ τις κορες....
Κ αυτα σε καθημερινη βαση, οχι μερικες λιγες εξαιρεσεις.
Τοτε αρχιζεις να καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα με τον τροπο ζωης μας, τις τροφες μας κ το περιβαλον μας.
Αλλα για να σου απαντησω στην τοποθετηση σου-- οχι, κ σε αντρες κ σε γυναικες, 45 με 25 ΔΕΝ ειναι σοβαρη διαφορα κ υπαρχουν ΑΝΕΤΑ ατομα κ απ τα δυο φυλα που συναγωνιζονται τα παιδια τους (γιατι κανονικα κ ανα τους αιωνες ως ειδος 20 χρονων ειμαστε γονεις).
Το ερώτημα νομίζω είναι πόσοι 45άρηδες συναγωνίζονται άνετα τον 25άρη εαυτό τους. Πόσοι 60άρηδες τον 45άρη ΕΑΥΤΟ τους.

Εκεί νομίζω βασίζεται η τοποθέτηση ...
Cecily Anne έγραψε:
Σε κανένα φύλο δεν μπορείς να συγκρίνεις 25ρηδες με 45ρηδες.
Προσωπικά, όσο εργαλείο και αν ήμουν ακόμη στα 45, μπροστά στον 25άρη εαυτό μου...έτρωγα άνετα δυο καρότσες...
κάποια δε συνομήλικα κολλητάρια που ακόμα λιώνουν στο γυμναστήριο για να παραμείνουν τούμπανα, εξ ίσου ρεαλιστικά μονολογούν κάποιες στιγμές..."μεγαλώνουμε μαλάκα μου", δεν ήμουν έτσι στα 25.

Αν η σύγκριση αφορά την φυσική κατάσταση ενός ανθρώπου 25 ετών με την αντίστοιχη ενός ανθρώπου 45 ετών, τύπε, τότε φυσικά και υπάρχουν τεράστιες διαφορές, εκτός αν πρόκειται για κάποιο ρεμάλι 25χρονο και αθλητή 45χρονο.

Οι κορυφαίες επιδόσεις όμως των περισσοτέρων ανδρών αθλητών, δεν έρχονται στα 18-25 έτη τους, αλλά λίγο αργότερα, όπου σώμα και μυαλό έχουν αναπτυχθεί πλήρως, έχουν δουλέψει πάνω σε τεχνικές και διατροφή και υπάρχει μια σχετική νεότητα συνάμα με μια ωρίμανση στον τρόπο σκέψεως. Θεωρώ ότι αυτή η ηλικία είναι στα 26,27 - 31,32 ανάλογα και το άθλημα βέβαια, χωρίς να είναι αυστηροί αυτοί οι αριθμοί.

Αν πάλι μιλάτε για την σεξουαλική-συντροφική αξία κάποιου ανθρώπου, αυτή εκτοξεύεται μετά τα 28-30 για τους άνδρες, εφόσον τότε έχουν μια σοβαρότερη θέση στην κοινωνία, έχοντας δημιουργήσει μια όποια περιουσία, ένα εισόδημα, ξέρουν τι θέλουν κλπ., ενώ πιο πριν υπάρχει μόνο ως φαινομενική ομορφιά της νεότητας.

Αντιθέτως, η σεξουαλική-συντροφική αξία των γυναικών βρίσκει κορύφωση από τα 18-28, όπου το σώμα τους και η γονιμότητά τους είναι στο μέγιστο της ζωής τους.

Βέβαια τώρα θα αρχίσετε για τα γνωστά περί 40αρα=2*20αρα και πώς γαμούσατε στα 19 που δεν σας έπεφτε με τίποτα. Δεν έχουν σχέση αυτά με αυτά που λέω εγώ. Αναφέρομαι στην αναζήτηση συντρόφων προς δημιουργία απογόνων που είναι η ρίζα της σεξουαλικής έλξεως, όσο και αν έχει απογυμνωθεί στο μισάωρο μιας τυχαίας συνευρέσεως ανάμεσα σε αγνώστους.

Ενδόμυχα, πάντα οι γυναίκες θα ψάχνουν τον δυνατό, ώριμο άνδρα που θα τις παρέχει ασφάλεια για να ζήσουν άνετα αυτές και οι απόγονοί τους και ο άνδρας θα ψάχνει μια(;) νεαρή, όμορφη και γόνιμη γυναίκα για να διαιωνίσει το γένος του και να αφήσει την περιουσία του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 17 Δεκ 2023, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 17 Δεκ 2023, 09:50

...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις