Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 21 Σεπ 2019, 23:49

hellegennes έγραψε:
21 Σεπ 2019, 23:45
Χαοτικός έγραψε:
21 Σεπ 2019, 16:30
Ότι πιο παπαρίστικο να εύχεσαι στο ανύπαρκτο, στο τίποτα να βιώσει κάποια συνθήκη. Αντί του ορθού, να απευθύνεσαι στους ζωντανούς, που βγάζει νόημα. Να τους πεις "Ζωή σε σας", Συλλυπητήρια", "να τον θυμάστε" (Αιωνία του η μνήμη από ανθρώπους όμως). Μια μπούρδα που επειδή έτυχε να ταιριάξει ακρωνυμικά με τη λατινική του απόδοση, το κρατήσανε οι ζαβοκαθολικοί επειδή το λατινικό δίνει κύρος.
Ρε με τα αμερικανάκια που έχουμε μπλέξει :011:
Εμ.... είναι κατευθείαν από τον Ησαΐα (ἔσται ἐν εἰρήνῃ ἡ ταφὴ αὐτοῦ).
Η ανάπαυση όμως είναι για μέχρι την ανάσταση. Μετά τρέχουμε :D
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 21 Σεπ 2019, 23:54

Χαοτικός έγραψε:
21 Σεπ 2019, 16:30
ΚΡΙΠ

Τι R.I.P. μωρή ακρυλική λινάτσα; Τι R.I.P; :xena:
Έτσι το έλεγε η θεια σου η Μαγδάλω στο χωριό;
Κατω απο καθε ριπ

να πηγαινεις και να γραφεις : να σχωρεθουν τα πεθαμενα του. :003:

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 21 Σεπ 2019, 23:56

όσες φορές έχω προσπαθήσει να πω κάτι που έχω σκεφτεί ότι λέγεται σε μια κηδεία δεν το έχω καταφέρει,μου φαίνεται σαν να κοροιδεύω

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 22 Σεπ 2019, 00:19

ορθό το βρίσκω να πεις κάτι στους πενθούντες για να απαλύνεις τον πόνο τους. Το κριπ το γράφουν τα μογγολο-κάθολικς για τον νεκρό. Αλλά ΟΚ ας είναι παράνοια να λες κάτι στο νεκρό. Βρες τουλάχιστον να πεις κάτι πολιτισμένο. Όχι αυθόρμητες επίκτητες κραυγές που με αυτές έμαθες να αλληλεπιδράς. Κι εκτός αυτού ρε πολίτη της δυτικής ομοσπονδίας με τα ινδοευρωπαϊκά σου
SpoilerShow
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ!!!! :xena:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 22 Σεπ 2019, 00:27

Μα δεν το λες στον νεκρό. Το rest in peace είναι ευκτική (ναι, τα αγγλικά έχουν ευκτική).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 22 Σεπ 2019, 00:40

hellegennes έγραψε:
22 Σεπ 2019, 00:27
Μα δεν το λες στον νεκρό. Το rest in peace είναι ευκτική (ναι, τα αγγλικά έχουν ευκτική).
Κάνε τον κόπο να πεις και τι είναι η ευκτική να μαθαίνουν οι Αλβανοί. Να δούμε κιόλας αν ταιριάζει η αρχαία κλίση μας που την (έχουν και οι Εγγλέζοι) σε δημόσιο διάλογο ή σε ταμπέλα :-?

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 22 Σεπ 2019, 00:48

Requiesce in pace επίσης είναι κλίση που τη λες για το κοινό ή για τον νεκρό;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 22 Σεπ 2019, 00:55

Τόση ώρα δεν μιλούσες για τους αγγλόφωνους; Η ευκτική δεν εκφράζει άμεσα μια ενέργεια. Το ίδιο είναι και το God save the queen. Δεν πρόκειται για διαταγή στον Θεό, είναι ευχή να προστατεύει την βασίλισσα ο θεός (θεός φυλάξοι).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Σκοτεινος_Ιππότης83

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σκοτεινος_Ιππότης83 » 22 Σεπ 2019, 01:05

Μου την σπάνε οι δεξιοι και οι ακροδεξιοι ειδικά Πατριώτες που νομιζουν οτι η Ελλάδα ειναι πανω απο ολα!!!Τέτοιες νοοτροπίες μας τσακισαν
Επίσης μου την σπάνε και οι κεντροαριστεροι και ειδικά οι συριζαιοι που πουλάνε την ελπίδα για ενα κουστούμ που λεει και ο Άσιμος!!!
Δυστυχώς κόσμος στηρίζει αυτούς τους δύο και δεν βλέπει την αλήθεια
Επίσης η νοοτροπία με ενοχλεί του δήθεν και του Έλληνα που τα γνωρίζει όλα,κατι σαν τον Λεβέντη και τον Καρατζαφερη που ειναι η επιτομή του μικροαστού ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!!!Τα ξέρω όλα, γνωρίζω το παρασκήνιο έχω την γνώση κλπ
Δηλαδή τέτοιες νοοτροπίες που τις βλέπεις στην καθημερινότητα σου!!!
Χαοτικέ συγχαρητήρια για το νήμα
Θα επανέρθω τι μου σπάει σε volume 2 να εισαι καλά και καλό βράδυ
Πήρα ένα τρένο με καθρέφτες αγκαλιά μου
Αυτό να τρέχει κι εγώ να σπάω τα είδωλά μου
Δεν θέλω να 'μαι ναυαγός στα ψέματά μου
Και η ζωή του όπως παλιά, ζωή δικιά μου

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 22 Σεπ 2019, 01:09

hellegennes έγραψε:
22 Σεπ 2019, 00:55
Τόση ώρα δεν μιλούσες για τους αγγλόφωνους; Η ευκτική δεν εκφράζει άμεσα μια ενέργεια. Το ίδιο είναι και το God save the queen. Δεν πρόκειται για διαταγή στον Θεό, είναι ευχή να προστατεύει την βασίλισσα ο θεός (θεός φυλάξοι).
Η διαταγή στο Θεό (που το είπα κυνικά, πατσάρισμα) αφορά το "Αιωνία του η μνήμη" (που το προτείνω κιόλας). Το θεός φυλάξοι ναι είναι μια χαρά ευκτική. Εδώ λοιπόν σε ρωτώ, κολλάει η ευκτική σε διάλογο με δυναμική ή καλύτερα σε ταμπέλα, έτσι για να ενημερώνει ή να υπενθυμίζει;
Ξέρεις βέβαια ότι αυτό που μου τη σπάει και ξεκαθάρισα δεν είναι ούτε η πτώση ούτε κανένα μέρος του λόγου γενικότερα. Αλλά τέλος πάντων.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 22 Σεπ 2019, 01:21

Σκοτεινος_Ιππότης83 έγραψε:
22 Σεπ 2019, 01:05
Μου την σπάνε οι δεξιοι και οι ακροδεξιοι ειδικά Πατριώτες που νομιζουν οτι η Ελλάδα ειναι πανω απο ολα!!!Τέτοιες νοοτροπίες μας τσακισαν
Επίσης μου την σπάνε και οι κεντροαριστεροι και ειδικά οι συριζαιοι που πουλάνε την ελπίδα για ενα κουστούμ που λεει και ο Άσιμος!!!
Δυστυχώς κόσμος στηρίζει αυτούς τους δύο και δεν βλέπει την αλήθεια
Επίσης η νοοτροπία με ενοχλεί του δήθεν και του Έλληνα που τα γνωρίζει όλα,κατι σαν τον Λεβέντη και τον Καρατζαφερη που ειναι η επιτομή του μικροαστού ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!!!Τα ξέρω όλα, γνωρίζω το παρασκήνιο έχω την γνώση κλπ
Δηλαδή τέτοιες νοοτροπίες που τις βλέπεις στην καθημερινότητα σου!!!
Χαοτικέ συγχαρητήρια για το νήμα
Θα επανέρθω τι μου σπάει σε volume 2 να εισαι καλά και καλό βράδυ
Ευχαριστώ ρε.
Αν και διαφωνώ ότι δεξιοί λένε πως η Ελλάδα είναι πάνω απ΄ όλα. Αυτό που λένε Ελλάδα μην το πιστεύεις. Η παρτούλα τους είναι και τ' αφεντικά που γλείφουν.
Επίσης το να γουστάρεις την Ελλάδα δεν είναι εξ ορισμού κακό καθώς δεν είναι κάτι απόλυτο το να γουστάρεις. ένα ποσό ενέργειας καταναλώνεις όχι όλο το σύμπαν. Γουστάροντας τη χώρα σου είναι σαν να γουστάρεις τη σχέση σου με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Δεν καθιστά οτιδήποτε άλλο στο σύνολο που δεν γουστάρεις καθόλου.
Τώρα οι παπάντζες που πουλάει ο κάθε Καρατζαφέρης ναι είναι για να τη σπάνε. Αλλά δεν σημαίνει ότι ο Έλληνας είναι αυτό πουτα ξέρει όλα. Μπορεί να παρουσιάζεται πλαγίως έτσι, αλλά είναι βιασμός της λέξης Έλληνας. όχι δεν είναι κάτι μεγαλειώδες ο Έλληνας και η Ελλάδα. κι αν τα γουστάρω και τα δύο αυτά δεν το κάνω για το μεγαλείο του - δεν έχουν. Και βασικά δεν γουστάρουμε τα μεγαλειώδη ρε. Τα ταπεινά, καχεκτικά μίζερα και προβληματικά γουστάρουμε. Γιατί η καύλα είναι να προσπαθούν αυτά να γίνουν καλύτερα.
Οι συριζαίοι και μένα μου τη σπάνε στην πλειοψηφία τους. Αλλά δεν ψηφίζω συριζαίους. ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζω :wink

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 22 Σεπ 2019, 01:49

Χαοτικός έγραψε:
22 Σεπ 2019, 01:09
hellegennes έγραψε:
Η διαταγή στο Θεό (που το είπα κυνικά, πατσάρισμα) αφορά το "Αιωνία του η μνήμη" (που το προτείνω κιόλας). Το θεός φυλάξοι ναι είναι μια χαρά ευκτική. Εδώ λοιπόν σε ρωτώ, κολλάει η ευκτική σε διάλογο με δυναμική ή καλύτερα σε ταμπέλα, έτσι για να ενημερώνει ή να υπενθυμίζει;
Ξέρεις βέβαια ότι αυτό που μου τη σπάει και ξεκαθάρισα δεν είναι ούτε η πτώση ούτε κανένα μέρος του λόγου γενικότερα. Αλλά τέλος πάντων.
Το σημαντικό είναι να σου την σπάει που προσπαθώ τόση ώρα να κάνω το σπασικλάκι με τεχνικές λεπτομέρειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 22 Σεπ 2019, 01:58

hellegennes έγραψε:
22 Σεπ 2019, 01:49
Χαοτικός έγραψε:
22 Σεπ 2019, 01:09
hellegennes έγραψε:
Το σημαντικό είναι να σου την σπάει που προσπαθώ τόση ώρα να κάνω το σπασικλάκι με τεχνικές λεπτομέρειες.
Το ξέρω πολύ καλά αλλά δεν ξέρεις κάτι. :a108: Είναι μούφα το ότι υποστηρίζω το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Στην πραγματικότητα έχω εμβολιαστεί με κομμάτι από σένα. Νομίζεις ότι τα ποιήματά σου θα τα δουν μόνο τα φιλαράκια σου; Δεν θα βγουν παρά έξω; :smt039

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 01 Οκτ 2019, 21:47

Το F επιτρέπεται;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 01 Οκτ 2019, 21:49

Dwarven Blacksmith έγραψε:
01 Οκτ 2019, 21:47