Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από alekhine » 26 Οκτ 2019, 13:15
wooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:38
alekhine έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:36
wooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:20
Δεν θέλω να πω ότι είμαι κάποιος του οποίου τα νήματα δεν πρέπει να πηγαίνουν άπατα.
Αλλά παρατηρώ ότι άλλα πάνε άπατα, άλλα δεν πάνε άπατα, άλλα κάνουν και πολλές σελίδες μάλιστα.
Αλλά είναι αρκετά που βασικά τα χώνω στους ζαίους και
ενώ είναι κατά την εκτίμηση μου εξαιρετικής πχιότητας έχουν πάει άπατα.
Άρα ;
Άρα υπάρχει μία συνωμοσία που δεν την αντιλαμβάνομαι και πρέπει να διαλευκανθεί.
υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η εκτιμηση σου να ειναι λαθος

μικρή

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Υπερκουλτουριάρης
από Υπερκουλτουριάρης » 26 Οκτ 2019, 13:21
Wooded κάτι κάνεις λάθος. Ενώ υπάρχει ταλέντο, δεν βγάζεις γέλιο,είσαι τόσο προβλέψιμος που όλα τα νήματα σου είναι σαν ένα, δεν τα ανοίγω καν. Εδώ έκανες την διαφορά.
Θα έλεγα να ξεχάσεις την πολιτική, εκλογές έγιναν και τον τζόγο. Σε άλλες ενότητες θα μπορούσες να είσαι πολύ δυνατός
-
Daje
από Daje » 26 Οκτ 2019, 13:34
wooded glade έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 12:20
Δεν θέλω να πω ότι είμαι κάποιος του οποίου τα νήματα δεν πρέπει να πηγαίνουν άπατα.
Αλλά παρατηρώ ότι άλλα πάνε άπατα, άλλα δεν πάνε άπατα, άλλα κάνουν και πολλές σελίδες μάλιστα.
Αλλά είναι αρκετά που βασικά τα χώνω στους ζαίους και ενώ είναι κατά την εκτίμηση μου εξαιρετικής πχιότητας έχουν πάει άπατα.
Άρα ;
Άρα υπάρχει μία συνωμοσία που δεν την αντιλαμβάνομαι και πρέπει να διαλευκανθεί.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ
-
sys3x
από sys3x » 26 Οκτ 2019, 14:01
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Οκτ 2019, 13:21
Wooded κάτι κάνεις λάθος. Ενώ υπάρχει ταλέντο, δεν βγάζεις γέλιο,είσαι τόσο προβλέψιμος που όλα τα νήματα σου είναι σαν ένα, δεν τα ανοίγω καν. Εδώ έκανες την διαφορά.
Θα έλεγα να ξεχάσεις την πολιτική, εκλογές έγιναν και τον τζόγο. Σε άλλες ενότητες θα μπορούσες να είσαι πολύ δυνατός
Ισχύει αλλά το υπερδυνατό του σημείο είναι πάλι αυτό, πχ τα πιο δυνατά (οκ, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοώ εδώ χωρίς περιττές εξηγήσεις) κοθμούνια να του πετάξεις τα τρώει για πρωινό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
23 Ιαν 2025, 16:56
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
24 Αύγ 2024, 00:40
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
08 Σεπ 2023, 16:55
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
13 Ιαν 2025, 14:33
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.