Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
vagabondo
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από vagabondo » 29 Αύγ 2018, 17:38
Athina__P έγραψε: ↑29 Αύγ 2018, 06:48
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑29 Αύγ 2018, 00:23
Μια χαρά είναι τα lidl. Δεν έχω το σθένος του Γιαννόπουλου να τα υπερασπιστώ όπως πρέπει αλλά τα παγωτά είναι περίφημα. Και ένα σετ από σουρωτήρια που είχε προσφορά αποδείχθηκαν αποτελεσματικότατα. Για να πλένεις φρούτα αλλά και για να σουρώνεις μακαρόνια. Τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Εμάς μας έφεραν από εκεί πρέπει να ήταν, κάτι σάντουιτς παγωτό, άπαιχτα ήταν, το καλύτερο που έχω φάει για χρόνια. Έμοιαζε φυσική γεύση, βανίλια σοκολάτα, χωρίς ψεύτικα αρώματα. Τέτοιο παγωτό έχω φάει μόνο πριν πολλά χρόνια στην Ολλανδία, ε. εκεί κάτι καλύτερο κάνουν γύρω από τα γαλακτοκομικά. Οπότε πιθανόν να εισάγει από εκεί το lidl ή από κάπου τέλος πάντων που ξέρουν τι κάνουν.
Αν εννοείς αυτό:

είναι το καλύτερο του Lidl.

-
Athina__P
από Athina__P » 29 Αύγ 2018, 17:53
vagabondo έγραψε: ↑29 Αύγ 2018, 17:38
Μια χαρά είναι τα lidl. Δεν έχω το σθένος του Γιαννόπουλου να τα υπερασπιστώ όπως πρέπει αλλά τα παγωτά είναι περίφημα. Και ένα σετ από σουρωτήρια που είχε προσφορά αποδείχθηκαν αποτελεσματικότατα. Για να πλένεις φρούτα αλλά και για να σουρώνεις μακαρόνια. Τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Εμάς μας έφεραν από εκεί πρέπει να ήταν, κάτι σάντουιτς παγωτό, άπαιχτα ήταν, το καλύτερο που έχω φάει για χρόνια. Έμοιαζε φυσική γεύση, βανίλια σοκολάτα, χωρίς ψεύτικα αρώματα. Τέτοιο παγωτό έχω φάει μόνο πριν πολλά χρόνια στην Ολλανδία, ε. εκεί κάτι καλύτερο κάνουν γύρω από τα γαλακτοκομικά. Οπότε πιθανόν να εισάγει από εκεί το lidl ή από κάπου τέλος πάντων που ξέρουν τι κάνουν.
Αν εννοείς αυτό:

Ήταν σε μπλε συσκευασία, no name και αφού δεν το είχα δει αλλού μέχρι τώρα, συμπέρανα ότι ήταν lidl...

Πάντως δεν είναι αυτό που έβαλες. Θα δοκιμάσω όπως και να έχει.
-
hellegennes
από hellegennes » 29 Αύγ 2018, 21:41
Μάλλον έμοιαζε φυσική γεύση γιατί ήταν στην πραγματικότητα λιγότερο γάλα, περισσότερο νερό και αέρας και περισσότερο τεχνητό άρωμα. Είναι ειρωνεία, αλλά πιο φυσικές γεύσεις παγωτού μοιάζουν αυτές που στην πραγματικότητα είναι μακράν πιο τεχνητές και η ποιότητα των υλικών κάνει σχεδόν μηδενική ή απολύτως μηδενική διαφορά στην γεύση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
talaipwros
από talaipwros » 29 Αύγ 2018, 21:43
εξαιρετικο ειναι το λιντλ, και φερνει και πολυ καλα ελληνικα προιοντα.
-
ST48410
από ST48410 » 30 Αύγ 2018, 00:21
hellegennes έγραψε: ↑29 Αύγ 2018, 15:28
Εξαρτάται το προϊόν. Π.χ. είναι εύκολο να συγκρίνεις την ποιότητα των καθαριστικών. Υγρά πιάτων, απορρυπαντικά πλυντηρίου, καθαριστικά λεκέδων, επιφανειών, κτλ.
Είναι δυσκολότερο να συγκρίνεις την ποιότητα τροφίμων, αλλά στην ΕΕ αναγράφονται αναγκαστικά όλα τους τα συστατικά, οπότε μπορείς να συγκρίνεις τουλάχιστον ποια προϊόντα έχουν λιγότερα συνθετικά, πρόσθετα, συντηρητικά, κτλ. Από την γεύση μπορεί και να μην είναι δυνατόν να το καταλάβεις.
Χαλάω το νήμα με το off topic αλλά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Αν κάποια στιγμή δεν βαριέσαι άνοιξε ένα νήμα να παρατεθούν σχετικές πληροφορίες. Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο νομίζω.
Δεν έχω καταλάβει πως θα αξιολογήσω υγρό πιάτων από το μπουκάλι. Αν πεις να το δοκιμάσω και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί το Α να καθαρίζει καλύτερα από το Β αλλά να αφήνει κατάλοιπα ακατάλληλα για βρώση ή να χρησιμοποιεί χημικά που ερχόμενα σε επαφή με τα χέρια να δημιουργούν πρόβλημα. Ποιος θα μας τα πει αυτά;
Άλλα πρακτικά προβλήματα. Το κοντινό μου Lidl έχει φρέσκα τυροπιτάκια χύμα. Που θα ξέρω τι περιέχουν αφού δεν υπάρχει συσκευασία; Πως θα ξέρω αν έχουν βάλει καλό τυρί, αλεύρι κλπ; Η εμφάνιση και η γεύση μας μένει
-
YouOnlyLiveOnce
από YouOnlyLiveOnce » 30 Αύγ 2018, 10:55
vagabondo έγραψε: ↑29 Αύγ 2018, 17:38
Αν εννοείς αυτό:

Αυτα

και αυτα

Καλα ειναι γενικα τα lidl,αλλα για πολυ συγκεκριμενο λογο.
Τωρα πια δεν ειναι τα πιο οικονομικα σιγουρα,Ιδιαιτερα σε Αθηνα και Θεσσαλονικη
που εχουμε 3157 διαφορετικες αλυσιδες (αλλες μεγαλες και αλλες μικροτερες) σουπερ μαρκετ.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 30 Αύγ 2018, 18:52
hellegennes έγραψε: ↑29 Αύγ 2018, 15:29
Μηχανικός έγραψε: ↑29 Αύγ 2018, 00:36
Σουρωτήρια και εργαλεία να πάρεις. Πάρε και καμιά παντόφλα, καλά ήταν και τα κράνη για μοτοσυκλέτα.
Στα χαρτικά δεν βρίσκεις καλύτερα στις τιμές που τα έχει.
Αλλά όχι και τρόφιμα από τα Λίντλ.
Ούτε στα χαρτικά ούτε στα καθαριστικά ούτε στα οικιακά σκεύη έχει καλύτερες τιμές από την αγορά. Έχει καλύτερες τιμές ΜΟΝΟ από άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ ή από τουριστικές περιοχές.-
Διαφωνώ. Έχει προσφορές κάθε τόσο που βρίσκεις πράγματα καθημερινής χρήσης όπως σουρωτήρια ή κατσαρόλες πολύ φθηνά. Αυτό που με χαλάει είναι ότι τα προιόντα φαίνεται να στοιβάχτηκαν έτσι από κάνα Αλβανό ή γύφτο χωρίς καμία φινέτσα και παρουσίαση. Γι' αυτό και ψωνίζω από σκλαβενίτη που η μουσική είναι χαλαρωτική, το προσωπικό φιλικό, το περιβάλλον καθαρό και όλα προσεγμένα.
-
waldorf
από waldorf » 30 Αύγ 2018, 19:26
Τελικά σας λείπει πολύ ο ΓΓ.
Δυό σελίδες στο "Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν" αφιερωμένες στα lidl!
Nandros έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:56
Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 06 Σεπ 2018, 12:53
Δεκτόν. Θα ήθελα μια που επανήλθατε να ζητήσω την άποψή σας σχετικά με την ποιότητα των παγωτών των lidl που εγώ προσωπικά την βρίσκω άνω του μετρίου και απορώ με κάποιους χρήστες, ίσως να τους καταλογίζω και μια κάποια προκατάληψη, για τις συνεχείς τους επιθέσεις επί αυτών των παγωτών κυρίως και δευτερεύοντος για την κακή γνώμη που έχουν για τα κουζινικά του lidl. Σουρωτήρια και τέτοια.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 06 Σεπ 2018, 12:57
Δεν τρωω παγωτα μπορει να τρωω ενα δυο τον χρονο
Αλλωστε τα Lidl οπως και οι περισσσοτερες αλυσιδες αν δεν κανω λαθος πουλουν επι το πλειστον παγωμενα γλυκισματα και οχι παγωτα,δηλάδη για να το πουμε πιο λαχαναγοριτικα πουλανε υποκαταστατα παγωτου
Απο τα Lidl απο τα οποια ψωνιζω σπανια τελευταια καλη αγορα ηταν ενα heart rate watch+heart rate chest band στην εκπληκτικη τιμη των 12 ευρω και δουλευει τελεια επι εναμιση χρονο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
hellegennes
από hellegennes » 06 Σεπ 2018, 14:17
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Σεπ 2018, 12:53
Δεκτόν. Θα ήθελα μια που επανήλθατε να ζητήσω την άποψή σας σχετικά με την ποιότητα των παγωτών των lidl που εγώ προσωπικά την βρίσκω άνω του μετρίου και απορώ με κάποιους χρήστες, ίσως να τους καταλογίζω και μια κάποια προκατάληψη, για τις συνεχείς τους επιθέσεις επί αυτών των παγωτών κυρίως και δευτερεύοντος για την κακή γνώμη που έχουν για τα κουζινικά του lidl. Σουρωτήρια και τέτοια.
Η αλήθεια είναι έχω μια προκατάληψη για τα προϊόντα ΣΤ΄ διαλογής. Μερικές φορές αποδεικνύονται καλύτερα από τα Ε΄ διαλογής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 06 Σεπ 2018, 14:25
Φτηνο προιον με καλη γευση αλλα πολυ αλατι ειναι αυτο

To εχω δει αν θυμαμαι καλα μεχρι και 1,69 στα 650gr
Oταν δεν εχω χρονο να παω σε καποιο ΕΝ ΚΑΡΠΩ(
https://www.enkarpo.gr/) να παρω φυστικοβουτυρο εχω καβαντζα απο 6-7 τετοια καθως καταναλωνω περιπου μισο κιλο την εβδομαδα μαζι με μισο κιλο ταχινι ολικης αλεσης και 250 gr μελι
Απο καμια δεκαρια μαρκες που εχω δοκιμασει απο σουπερ μαρκετ στην γευση ειναι καλυτερο και ειναι και φτηνοτερο
Δεν ειναι σταθερα στα ραφια των Lidl
To φερνουν ανα περιοδους
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
sys3x
από sys3x » 06 Σεπ 2018, 14:28
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Σεπ 2018, 14:25
Φτηνο προιον με καλη γευση αλλα πολυ αλατι ειναι αυτο

To εχω δει αν θυμαμαι καλα μεχρι και 1,69 στα 650gr
Oταν δεν εχω χρονο να παω σε καποιο ΕΝ ΚΑΡΠΩ(
https://www.enkarpo.gr/) να παρω φυστικοβουτυρο εχω καβαντζα απο 6-7 τετοια καθως καταναλωνω περιπου μισο κιλο την εβδομαδα μαζι με μισο κιλο ταχινι ολικης αλεσης και 250 gr μελι
Απο καμια δεκαρια μαρκες που εχω δοκιμασει απο σουπερ μαρκετ στην γευση ειναι καλυτερο και ειναι και φτηνοτερο
Δεν ειναι σταθερα στα ραφια των Lidl
To φερνουν ανα περιοδους
Λάδι από που παίρνεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 06 Σεπ 2018, 14:30
Κλεβω το λαδι απο καντηλια απο διαφορα παρεκκλησια
Αρίστος for Tsirpas
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 2133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Σεπ 2024, 20:35
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
23 Ιαν 2024, 23:58
-
-
- 80 Απαντήσεις
- 1878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
11 Δεκ 2024, 08:31
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Μαρ 2024, 19:15
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.