Από τις αγαπημένες μου.

μα κι εμένα γι αυτό μου αρέσει.neon imposter έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:18μα είναι και πολύ σωστή - ένας καλός αερισμός δείχνει ότι το κρύωμα φεύγει
neon imposter έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:19υπάρχει και το θυμόσοφο
Αν στέκεται από πίσω κάποι@ την ήπιε, αν όχι την πήρες μαζί σου
αν το προσεγγίσουμε α λα Ραμπελαί και Γαργαντούα το ζήτημα τπτ πιο φυσικό από αυτές τις διεργασίες που εξασφαλίζουν την εύρυθμη και αρμονική λειτουργία του οργανισμού (η προσέγγιση του Παζολίνι σε κάποιες μεσαιωνικές του ταινίες αρκετά συμπαθητική επίσης)
Ναι, σωστή κι αυτή η παροιμία.neon imposter έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:33αν το προσεγγίσουμε α λα Ραμπελαί και Γαργαντούα το ζήτημα τπτ πιο φυσικό από αυτές τις διεργασίες που εξασφαλίζουν την εύρυθμη και αρμονική λειτουργία του οργανισμού (η προσέγγιση του Παζολίνι σε κάποιες μεσαιωνικές του ταινίες αρκετά συμπαθητική επίσης)aLiCat έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:23neon imposter έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:19
υπάρχει και το θυμόσοφο
Αν στέκεται από πίσω κάποι@ την ήπιε, αν όχι την πήρες μαζί σου
και πού να αρχίσουμε τις βωμολοχικές παροιμίες.
Ωστόσο, ναι υπάρχουν επικίνδυνα σημεία σε αυτό το ταξίδι που πρέπει να αποφεύγονται
και αποφεύγονται προφανώς
μ άρεσε πάντα το
είδες χέρι στο βυζί δέξου μ***ί μαντάτα
εννοώ άλλο να ασχολείσαι με τα αποτελέσματα του παχέος εντέρου ενός ας πούμε ακίνδυνου οργανισμού ιδιώτη ο οποίος περιορίζεται στο μεροδούλι-μεροφάι με αποτέλεσμα να μην έχει παρά μία τρόπον τινά golden ratio παραγωγικότητα, μια παραγωγικότητα που συναντάται στη ΦύσηaLiCat έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:36Ναι, σωστή κι αυτή η παροιμία.neon imposter έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:33αν το προσεγγίσουμε α λα Ραμπελαί και Γαργαντούα το ζήτημα τπτ πιο φυσικό από αυτές τις διεργασίες που εξασφαλίζουν την εύρυθμη και αρμονική λειτουργία του οργανισμού (η προσέγγιση του Παζολίνι σε κάποιες μεσαιωνικές του ταινίες αρκετά συμπαθητική επίσης)
Ωστόσο, ναι υπάρχουν επικίνδυνα σημεία σε αυτό το ταξίδι που πρέπει να αποφεύγονται
μ άρεσε πάντα το
Όμως αν θες γίνε λίγο πιο σαφής σχετικά με το "επικίνδυνα". Για ποιους ή/και ως προς τι;
Με τον παραλληλισμό και τα καλολογικά στοιχεία το πήγες λίγο παρακάτω, όμως αυτά είναι για μια άλλη πιο σοβαρή συζήτηση.neon imposter έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:47εννοώ άλλο να ασχολείσαι με τα αποτελέσματα του παχέος εντέρου ενός ας πούμε ακίνδυνου οργανισμού ιδιώτη ο οποίος περιορίζεται στο μεροδούλι-μεροφάι με αποτέλεσμα να μην έχει παρά μία τρόπον τινά golden ratio παραγωγικότητα, μια παραγωγικότητα που συναντάται στη ΦύσηaLiCat έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:36Ναι, σωστή κι αυτή η παροιμία.neon imposter έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:33
αν το προσεγγίσουμε α λα Ραμπελαί και Γαργαντούα το ζήτημα τπτ πιο φυσικό από αυτές τις διεργασίες που εξασφαλίζουν την εύρυθμη και αρμονική λειτουργία του οργανισμού (η προσέγγιση του Παζολίνι σε κάποιες μεσαιωνικές του ταινίες αρκετά συμπαθητική επίσης)
μ άρεσε πάντα το
Όμως αν θες γίνε λίγο πιο σαφής σχετικά με το "επικίνδυνα". Για ποιους ή/και ως προς τι;
και άλλο με τα αποτελέσματα του παχέος εντέρου ενός ας πούμε ζην-επικινδύνως πολιτικού οργανισμού ο οποίος ασχολούμενος με τα της κοινωνίας αναγκάζεται ο δυστυχής να καταναλώσει και να χωνέψει πολλά με αποτέλεσμα η παραγωγικότητά του να είναι κάτι το extraordinaire για τα κοινά ανθρώπινα μέτρα, να είναι μία παραγωγικότητα που συναντάται στον Πολιτικό λΟΓΟ ο οποίος συχνά χρησιμοποιεί το στόμα για να χέσει και τον κώλο για να μιλήσει
με λίγα λόγια, άλλα τα σκατά του κοινού θνητού και άλλα εκείνα του πολιτικού Λεβιάθαν - με τα δεύτερα τι κανόνα να βγάλεις και πώς να ασχοληθείς
πιστεύω και ο Πιερ Πάολο θα συμφωνούσε και φοβάμαι πως και πάλι δεν έγινα κατανοητός αλλά δεν θέλω να πω παραδείγματα που έχω κατά νου
Έχω την εντύπωση πως ήταν ο "Μπένι"...neon imposter έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:49α, όλως τυχαίως θυμήθηκα εκείνο που είχε πει κάποιος, να δεις ποιος, στον τσίπρα όταν δεν έβλεπε την όρα να κυβερνήσει
γιατί θέλεις να βουτήξεις στα σκατά μία ώρα αρχύτερα
- κάπως έτσι του είχε πει νομίζω
νομίζω έχεις καλή μνήμηaLiCat έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 13:18Έχω την εντύπωση πως ήταν ο "Μπένι"...neon imposter έγραψε: ↑22 Απρ 2023, 12:49α, όλως τυχαίως θυμήθηκα εκείνο που είχε πει κάποιος, να δεις ποιος, στον τσίπρα όταν δεν έβλεπε την όρα να κυβερνήσει
γιατί θέλεις να βουτήξεις στα σκατά μία ώρα αρχύτερα
- κάπως έτσι του είχε πει νομίζω