No nut November

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: No nut November

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 12 Νοέμ 2023, 12:04

Bazoomba έγραψε:
12 Νοέμ 2023, 11:06
Mέρα 12η και νομίζω ότι μπορώ να πετάξω.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 12 Νοέμ 2023, 12:05

FAKE
Εικόνα

BASED
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 12 Νοέμ 2023, 12:10

Yochanan έγραψε:
12 Νοέμ 2023, 12:05
FAKE
Εικόνα

BASED
:p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 12 Νοέμ 2023, 12:16

Teleportation πριν απο levitation; :smt005:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 12 Νοέμ 2023, 12:31

Οι αυξομειωσεις των ορμονών που επιφέρει ο οργασμός είναι φυσιολογικό να κουβαλανε κάποιες σωματικες επιπτώσεις. Όχι φυσικά στο ψευδοεπιστημονικο πεδίο της αποκτησης υπερδυνάμεων, αλλά η αυξημένη συγκεντρωση κ.ο.κ είναι κάτι μάλλον αυτονόητο και είναι γνωστό πως και αθλητές αποφεύγουν σεξ και αυνανισμό πριν από αγώνες.

Βέβαια δεν ξέρω αν θα το κρατήσω πολύ για πω την αλήθεια. Σήμερα που είμαι σπίτι βαριέμαι. Τρώω, διαβάζω, κοιμηθηκα κιόλας ένα μισάωρο. Αντί ομως να αδιαφορώ για τις γυναίκες βλέπω ότι είμαι πιο επιρρεπής στο να χαζεύω φωτογραφίες. Φαντασιωθηκα για λίγο και την ανάλγητη διανοούμενη αλλά μετά με πήρε ο ύπνος. Θα παίξω σκάκι να ξεχαστω.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Νοέμ 2023, 12:37

Fata_Morgana έγραψε:
12 Νοέμ 2023, 11:41
Κρατήστε το phorum ψηλά αγόρια.
όξω μωρή βασικιά

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 12 Νοέμ 2023, 13:48

Πλέριος έγραψε:
12 Νοέμ 2023, 11:47
οποιος θελει διαιτα, εχω φωτο Ναιδας
Να της πουλήσεις ομορφάντρα.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 21 Νοέμ 2023, 10:11

Δεν το κράτησα εντέλει.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Νοέμ 2023, 10:26

Τωρα πηρα πρέφα οτι η φατα μοργκανα ειναι η ναιδα. :o
Τί εγινε με το μαχαιρι στο αβαταρ, γιατί σαν να μου φαινεται ότι το πλένεις πιο γρήγορα? Επίτηδες για να κολάσεις τους πρωταθλητές μας να σπάσουν τη νηστεία τους? :e040:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Νοέμ 2023, 10:31

Kappa έγραψε:
12 Νοέμ 2023, 12:31
Οι αυξομειωσεις των ορμονών που επιφέρει ο οργασμός είναι φυσιολογικό να κουβαλανε κάποιες σωματικες επιπτώσεις. Όχι φυσικά στο ψευδοεπιστημονικο πεδίο της αποκτησης υπερδυνάμεων, αλλά η αυξημένη συγκεντρωση κ.ο.κ είναι κάτι μάλλον αυτονόητο και είναι γνωστό πως και αθλητές αποφεύγουν σεξ και αυνανισμό πριν από αγώνες.

Βέβαια δεν ξέρω αν θα το κρατήσω πολύ για πω την αλήθεια. Σήμερα που είμαι σπίτι βαριέμαι. Τρώω, διαβάζω, κοιμηθηκα κιόλας ένα μισάωρο. Αντί ομως να αδιαφορώ για τις γυναίκες βλέπω ότι είμαι πιο επιρρεπής στο να χαζεύω φωτογραφίες. Φαντασιωθηκα για λίγο και την ανάλγητη διανοούμενη αλλά μετά με πήρε ο ύπνος. Θα παίξω σκάκι να ξεχαστω.
Προσωρινές σωματικές επιπτώσεις. Για αυτο λεγονται και αυξομειώσεις και οχι σκέτο "μειώσεις". Και οι επιπτωσεις ειναι απλώς προσωρινή υπερβολική χαλάρωση, οχι κατι κακό.
Αλλά και αυτο το να τα κρατάς ενα μηνα, επιβαρυντικό για τον προστάτη ειναι. Κόφτε το ή σταματήστε να το τηρείτε ολοκληρο το μηνα. Απλώς δοκιμάστε τον οργανισμό σας, να δειτε μεχρι που μπορεί να φτάσει, αλλα μη τον ζορίσετε περαιτέρω.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 24 Νοέμ 2023, 13:19

vantono έγραψε:
21 Νοέμ 2023, 10:31
Kappa έγραψε:
12 Νοέμ 2023, 12:31

Προσωρινές σωματικές επιπτώσεις. Για αυτο λεγονται και αυξομειώσεις και οχι σκέτο "μειώσεις". Και οι επιπτωσεις ειναι απλώς προσωρινή υπερβολική χαλάρωση, οχι κατι κακό.
Αλλά και αυτο το να τα κρατάς ενα μηνα, επιβαρυντικό για τον προστάτη ειναι. Κόφτε το ή σταματήστε να το τηρείτε ολοκληρο το μηνα. Απλώς δοκιμάστε τον οργανισμό σας, να δειτε μεχρι που μπορεί να φτάσει, αλλα μη τον ζορίσετε περαιτέρω.
Όταν ήμασταν έφηβοι υπήρχε ένας μύθος για αυτόν που λιποθύμησε μετά από 7 φορές.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών